Technické špecifikácie
Technické špecifikácie | |
---|---|
energie | 1050 W |
Počet pobočiek | 2 |
Počet toastov | 2 |
Typ kontroly | elektronický |
Úprava opekania | je hladký |
Jednostranné grilovanie | tam je |
Tlačidlo Zrušiť | tam je |
Funkcia rozmrazovania | tam je |
Funkcia vykurovania | tam je |
Tepelne izolované puzdro | tam je |
rysy | |
Automatické centrovacie toasty | tam je |
"Extra-vzostup" toasty | tam je |
Automatické opekanie | tam je |
Ohrievač sušienok | žiadny |
Podnos na omrvinky | tam je |
Materiál tela | kov |
zobraziť | tam je |
Ovládanie podsvietenia | tam je |
Ďalšie informácie | 7 stupňov praženia, funkcia "prevádzková kontrola"; funkcia pamäte |
Recenzie hriankovača Bork T700
dôstojnosť
- To bol môj prvý a zatiaľ jediný toustovač, takže nie je čo porovnávať. kúpil tak, že to bolo spoľahlivé - výrobca je slušný kovový prípad: nič sa nikde neroztopí. Kábel obsahuje priehradku. Všetko ostatné len splnilo očakávania. Vo všeobecnosti som spokojný, veľkú rodinu používame pravidelne viac ako 5 rokov, TTT bez akýchkoľvek sťažností.
nedostatky
- Toast vyskočí nahlas, ak nečakáte - otrasíte sa a navyše sa to zdvihne (možno túto funkciu vypnete ????).
- Toasty nikdy neskočili na stôl, ako napísali v predchádzajúcich recenziách.
komentár
omela207, 2011-02-07 ohodnotenie 4
dôstojnosť
- Malá veľkosť, krásny dizajn, pekný modrý farebný displej. Hlavné funkcie sa vykonávajú bez akýchkoľvek sťažností. Tam je vytiahnite zásobník pre omrvinky.
nedostatky
- Cena. Neexistuje žiadna funkcia hladkého zdvíhania chleba, ako je uvedené v obchode.
komentár
V obchode, kde si kúpila, bolo napísané na cenníku: Hladký vzostup toastov, čo ma veľmi potešilo. Vedené na cenu, kedysi drahé, potom oprávnené. V skutočnosti sa ukázalo, že po opekaní sa ozve tresk a kus nášho ruského dlhého bochníka je priamo na stole. Skvelé, možno práve preto táto cena. Letel by som hneď s olejom, žiadna cena by vôbec nebola.
elsa777, 2010-09-05 ohodnotenie 4
dôstojnosť
- Skvelý dizajn. Prípad sa príliš nezohrieva. Zdá sa, že je to kvalitná stavba. Záruka 2 roky.
nedostatky
- Cena.
komentár
Dobrý sendvičovač. Spáli vynikajúci klasický toastový chlieb aj na úrovni 2-4. Samozrejme, že 9 stupňov praženia je príliš veľa! Ak nie je niekto rád jesť uhlíky. Jednostranná funkcia praženia pre špeciality. chlieb pre toasty - beletria - toasty sú sušené. Ale ak dáte dva toasty naraz do jednej priehradky, to dopadne dokonale: v tomto prípade sa toast ukáže ako vyprážaný na jednej strane a jemný, mäkký na druhom) Preto je funkcia jednostranného opekania nájdená v každom hriankovači. Pretože toustovač hranolky a funkcia rozmrazovania nie je potrebná. Preto Vám radím, aby ste sa po superfunktoch nezaobchádzali, ale aby ste si vybrali hriankovač jednoducho podľa kvality stavby, charakteristického (rovnomerného) opekania chleba a podľa vášho želania. Cena tohto výrobku je veľmi nedostatočná. Hoci dizajn pre 5+
anonim, 2014-03-21 ohodnotenie 4
dôstojnosť
- Vyzerá štýlovo, je to vlastne dekorácia v kuchyni, je to dobré vyprážanie, môžete si vychutnať stupeň pečenia počas varenia, je to veľmi pohodlné.
nedostatky
- Mierne drahšie ako všetci ostatní.
komentár
Inteligentné zariadenie, dokonale funkčné, na jednej strane veľmi obľúbená funkcia pečenia
anonim, 2011-12-14 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- Kvalitná pražená, štýlový dizajn, primeraná cena
nedostatky
komentár
Rozhodol som sa zmeniť svoj starý plastový hriankovač na nový. Vybral som si nie na dlho, najmä preto, že som si nevšimol veľký rozdiel v ich funkčnosti. Bolo by žiaduce, aby sa chlieb rovnomerne opekal, pretože predchádzajúci hriankovač to nerobil vždy. Ako výsledok, na radu predávajúceho kúpil toustovač Bork. Som veľmi spokojný s nákupom a teraz chápem, že rozdiel medzi drahými a lacnými hriankovačmi je významný.Frituje naozaj rovnomerne, naozaj sa mi páči skutočnosť, že vie, ako na jednej strane vyprážať chlieb, zatiaľ čo varenie tela sa nezohrieva a hriankovač dokonale zapadne do kuchyne. Radím všetkým!
sukhanova28, 2012-02-21 ohodnotenie 5
dôstojnosť
- Krásne, spoľahlivé
nedostatky
- ako všetko
komentár
Dobré prispôsobenie interiéru. Ukázalo sa tiež, že hranolky dobre a správne. Veľmi spokojní, nikdy ľutovať.
anonim, 2011-12-13 ohodnotenie 5