hodnotenie výber Nové technológie recenzia

Huawei Mediapad T3 7.0

Podrobné informácie
9.3 / 10
hodnotenie

Huawei Mediapad T3 7.0 Špecifikácie

systém
Operačný systém Android 7.0
procesor Spreadtrum SC7731G 1300 MHz
Počet jadier 4
Výpočtové jadro Cortex-A7
Technický proces 28 nm
Vnútorná pamäť 16 GB
pamäť s priamym prístupom 2 GB DDR3
Slot pre pamäťovú kartu tam je, microSDXC, až 128 GB
zobraziť
zobraziť 7 ", 1024x600
Širokouhlý displej áno
Typ obrazovky TFT IPS, lesklý
Dotyková obrazovka kapacitné multitouch
Počet pixelov na palec (PPI) 170
Video procesor Mali-450 MP4
Bezdrôtová komunikácia
Podpora Wi-Fi K dispozícii je Wi-Fi 802.11n, WiFi Direct
Podpora Bluetooth majú Bluetooth 4.0, A2DP
Typ karty SIM nano SIM
Počet SIM kariet 1
Mobilná komunikácia 3G, EDGE, GPRS, GSM900, GSM1800, GSM1900
kamera
Zadná kamera 2 megapixely
Predná kamera 2 megapixely
znieť
Zabudovaný reproduktor tam je
Vstavaný mikrofón tam je
funkčnosť
GPS áno, s podporou A-GPS
Automatická orientácia obrazovky tam je
senzory akcelerometer
Podpora formátovania
audio AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3
video MKV, MOV, MP4
prípojka
Typ nabíjacej zásuvky micro usb
Pripojenie USB k počítaču tam je
Pripojenie externých zariadení cez USB voliteľný
Výstup zvuku / slúchadiel je 3,5 mm
jedlo
Kapacita batérie 4100 mAh
USB nabíjanie tam je
Rozmery a hmotnosť
Rozmery (DxŠxH) 187,6x103,7x8,6 mm
závažia 265 g
Ďalšie informácie
Materiál tela kov

Recenzie Huawei Mediapad T3 7.0

ohodnotenie 4
výhody: Vynikajúca matrica a mäkká farba. S dlhotrvajúcim čítaním mi neublížia oči, čo je pre mňa mimoriadne dôležité. Kvalitný zvuk je dobrý obraz. Silná - kontrolovaná dieťaťom.
nevýhody: Šmykľavý kvôli oceľovému zadnému krytu - teraz a potom sa snaží vykĺznuť z ruky.
komentár: Niektoré zbytočné aplikácie zo základnej sady nemožno odstrániť, ale pamäť je dlhá. Hoci starý tanier bol rovnaký a problémy s pamäťou nevznikli. Nainštalujem všetky nové aplikácie na pamäťovú kartu, ale mnohé z nich sa nedajú aktualizovať z dôvodu nedostatku miesta na hlavnom pamäťovom module. Prvý deň, systém vyžadoval aktualizáciu, ale nemohol to urobiť, ako to údajne nemal dostatok miesta, ale to bolo ešte tam. Túto funkciu som musel deaktivovať pre zbytočnosť. To nebolo okamžite všimol, ale problém bol spočiatku: neexistujú žiadne oznámenia z aplikácií, alebo niekedy prichádzajú veľmi neskoro. Je kontrolované, že nie sú uvedené nikde v čiernej listine, a spočiatku ich nič neblokuje. Iba písmená s gmail prichádzajú stabilne, ale ak rozbalíte horný zásobník, aby ste si mohli prečítať krátky opis písmena, odtiaľ zmizne a musíte vstúpiť do aplikácie. VK, SMS, Viber, Skype, hry - všetko je ignorované. Myslím si, že služba je zrejme systematická.
Linet 22. marec 2018
ohodnotenie 5
výhody: Fotoaparát nie je najhorší, ako 2 megapixely a na prednej a zadnej strane, ale za denného svetla je krásny.
Batéria drží jeden deň za predpokladu, že je zapnutý najsilnejší jas a Wi-Fi pripojenie)
Všetky hry idú s treskom!
Napriek tomu, že 1 GB pamäte RAM, tableta funguje rýchlo, nie je prerušená a nespomaľuje
Veľmi sa mi páči dizajn
Cool, že bez menu, ale to nie je v rozpore, aj keď je to pohodlnejšie, antivírus je vstavaný
Radím všetkým !!!
nevýhody: 8 GB určite nestačí, ale ak si na to kúpite 16 GB pamäťovú kartu, potom už nie sú žiadne chyby
komentár: Používam týždeň, všetko je v poriadku.
Lena 17. január 2018
ohodnotenie 4
výhody: * Známa spoľahlivá značka.
* Aj pri takom vysokom rozlíšení (1024x600) a nie vysokej hustote pixlov (170 PPI) to vyzerá oveľa lepšie a príjemnejšie v porovnaní s málo známymi značkami s rozlíšením 1280 * 800. Farby šťavnaté, prírodné. Dobrá matica. Štandardne je nainštalovaný malý softvérový odpad. Nebol by ešte žiadny odpad z Google, takže by to bolo obyčajné.
* Nie je to zlá batéria. V deň lezenia na internete dosť.
* Dobre pletené.
nevýhody: * Veľmi málo pamäte (aj pre tieto peniaze chcem 16 Gb).
* Veľmi tučné mínus pre to, že zariadenie je veľmi klzké, všetci sa snažia vykĺznuť z rúk a spadnúť na zem.
* Nie je citlivý na dotyk. Niekedy budete musieť niekoľkokrát strkať do toho istého tlačidla.
* Blunt WI-FI
* Nie je možné inštalovať SIM kartu, takže nebudete môcť pristupovať k mobilnému internetu a niekoho zavolať.
* Zbytočné pre kontrolu kamery.
komentár: Kúpil som si tento tablet pre seba, pre domáce použitie (surfovanie po internete, čítanie kníh, sledovanie televízie a filmov. Prípad je plastový, nie kovový, ako niekto napísal. Trochu rozrušený malý citlivý displej, ale v celku som spokojný s tabletom. Odporúčam kúpiť.
glasseye 13. január 2018
ohodnotenie 5
výhody: Odolné kovové puzdro.
Štýlový vzhľad.
Kompaktné rozmery a vynikajúca ergonómia.
Veľmi malé náklady.
Kvalitný softvér.
nevýhody: Nie je to najvyšší výkon.
Neexistujú žiadne LTE a 3G.
komentár: Kúpil som si prvý na protest na druhý deň som bežal na 2 sekundy pre môj obľúbený nákup veľmi spokojný
F.A.B.I.S 17. december 2017
ohodnotenie 5
výhody: 1. Obrazovka je vhodná pre pohodlné sledovanie filmov, čítanie
2. Sklo na obrazovke namiesto plastu
3. Huawei shell je veľmi pohodlný
4. Môžete nastaviť spotrebu energie tak, aby tableta stačila na 3 dni s 2-3 hodinami čítania denne
5. Pracuje stabilne, hladko
6. Vynikajúca stavba
nevýhody: 1. Fotoaparát
2. Železo (absolútne nevhodné pre náročné hry)
3. Vnútorná pamäť. Napísaných 8 GB pamäte, vlastne vidí systém asi 3,9 GB, z ktorých len asi 1 GB bol k dispozícii. Nie je jasné, prečo, ale to je rozhodnuté o kúpe SD karty
4. Batéria s kapacitou 3100 mA / h je príliš malá, ale manuálna spotreba energie je dobre optimalizovaná.
komentár: Napriek všetkým jej nedostatkom je veľmi dobrá tableta, zhromaždenie je úžasné
Pokiaľ ide o pomer cena / kvalita v tomto segmente, jeden z najlepších
Ak potrebujete tablet, ktorý je pekný na použitie do 5000r, ale maximálny výkon nie je potrebný, potom je to najlepšia voľba
ichega 17. október 2017
ohodnotenie 5
výhody: cena
funkčnosť
bývanie
nevýhody: Malá pamäť
komentár: Kúpil som si dieťa na hry. S jeho funkciou sa vyrovnal s ranou. Zvlášť potešený prítomnosťou rodičovskej kontroly. Rozlíšenie obrazovky je pozorovateľné, na rozdiel od iných modelov v tejto cenovej kategórii. Navyše nie je žiadna SIM karta, bez ktorej je ťažké nájsť tabletu. Všeobecne platí, že pre dieťa je ideálne.
Irene 24. júl 2017
ohodnotenie 4
výhody: Kvalitná montáž
Elegantný vzhľad
Ľahké, pohodlné v rukách
Dobrý obraz a zvuk (pre jeho triedu)
Vynikajúca hodnota: funkčnosť ceny
nevýhody: Ešte nebol odhalený
komentár: Kúpili ho prvorodenci hlavne na zábavu (karikatúry, hry) a na rozvoj programov.
Deti sú potešené.
DimDim 02.7.2017
Zariadenie Huawei Mediapad T3 7.0 je vybrané v hodnotení:
6 najlepšie 7 palcové tablety

hodnotenie

výber

Nové technológie