hodnotenie výber Nové technológie recenzia

Huawei Mediapad T3 8.0

Podrobné informácie

Charakteristika Huawei Mediapad T3 8.0

systém
Operačný systém Android 7.0
procesor Qualcomm Snapdragon 425 1400 MHz
Počet jadier 4
Výpočtové jadro Cortex-A53
Technický proces 28 nm
Vnútorná pamäť 16 GB
pamäť s priamym prístupom 2 GB DDR3
Slot pre pamäťovú kartu tam je, microSDXC, až 128 GB
zobraziť
zobraziť 8 ", 1280x800
Širokouhlý displej áno
Typ obrazovky TFT IPS, lesklý
Dotyková obrazovka kapacitné multitouch
Počet pixelov na palec (PPI) 170
Video procesor Adreno 308
Bezdrôtová komunikácia
Podpora Wi-Fi K dispozícii je Wi-Fi 802.11n, WiFi Direct
Podpora Bluetooth majú Bluetooth 4.0, A2DP
Mobilná komunikácia 3G, LTE (pásmo 1, 3, 5, 19, 7, 8, 20, 38, 39, 40, 41)
kamera
Zadná kamera 5 megapixelov
Funkcie zadnej kamery autofocus
Predná kamera 2 megapixely
znieť
Zabudovaný reproduktor tam je
Vstavaný mikrofón tam je
funkčnosť
GPS áno, s podporou A-GPS
GLONASS tam je
Automatická orientácia obrazovky tam je
senzory akcelerometer
Podpora formátovania
audio AAC, WAV, OGG, FLAC, MP3
video MKV, MOV, MP4
prípojka
Typ nabíjacej zásuvky micro usb
Pripojenie USB k počítaču tam je
Pripojenie externých zariadení cez USB voliteľný
Výstup zvuku / slúchadiel je 3,5 mm
jedlo
Kapacita batérie 4800 mAh
Rozmery a hmotnosť
Rozmery (DxŠxH) 211x124,7x8 mm
závažia 350 g
Ďalšie informácie
Materiál tela kov
Rok oznámenia 2017

Recenzie Huawei Mediapad T3 8.0

ohodnotenie 5
výhody: Stavať kvalitu, bez odporu, kovový zadný kryt, Wi Fi rýchlo pripojí, úlovky dobre, hry idú dobre, 2 GB RAM, poplatky rýchlo, drží poplatok dobre, nevšimol zaostávanie pri práci, nezaťažujte tabletu príliš veľa.
nevýhody: Konektor pre nabíjanie je umiestnený na spodnej strane, na starom tablete, na ktorej bol na vrchu, preto je nepohodlné držať tablet, nedržíte ho jednou rukou, musíte držať niečo ľavou rukou, je to nepríjemné, je to nepríjemné, je to znecitlivené a zub nie je dajte preto, že drôt je ohnutý, teraz druhý mínus, ktorý je spojený s prvým, chcel som otočiť tabletu hore nohami, myslel som, aby sa problém vyriešil a figushki, otočte sa len doprava a doľava, dokonca mínus, keď otočíte tablet na jeho strane, napríklad v hre alebo pri sledovaní videa , tlačidlá výstupu a .D zostať v jednej polohe a nepohybuje na stranu, pretože to mať neustále izgolyatsya na Asus a mohol otočiť tlačidiel tabletu, ako sa vám páči a tiež premiestnená.
komentár: Ak to nebolo pre vstup účtovať zdola, potom je to úplne dokonalá tableta s malými minusy.
Všeobecne platí, že tableta je spokojná, pokiaľ ide o prácu, ktorú vyhovuje, čo som chcel.
Shilov Dmitry 26. január 2018
ohodnotenie 5
výhody: Čerstvé 7 Android, natívne shell je veľmi pohodlné.
1 autonómia
2 cena
3 výkon
4 obrazovka
5 predinštalovaných užitočných programov
6 nedostatok "odpadkov"
7 Dostupnosť funkcie OTG
nevýhody: príliš nahlas
žiadne nfs
komentár: Po smrti mojej obľúbenej tablety kúpil Asus (žil 4,5 roka) tento zázrak čínskeho priemyslu.
1. Autonómia je vynikajúca. V aktívnom sťahovaní (internet, filmy, hry) sa ľahko prežijú dva dni. V pohotovostnom režime nie je energia takmer zbytočná - pre tento veľký +. Akonáhle som ležal takto 5 dní - to trvalo 5 percent poplatku. Trieda!
2. Za cenu mimo súťaže)
3 a 4. Odozva pri stlačení okamžite (tam je ochranné sklo), nie visí. Obrazovka je šťavnatá, svetlá. Tam je režim ochrany očí - je vždy aktivovaný pre mňa O hre. Mám - epické vtáky, Hill Climb 2, Vector, Need for Speed ​​no Limits. To všetko je v poriadku.
5. Veľmi spokojný s prítomnosťou predinštalovaného balíčka, exl, powerpoint. V počítači sú texty rozpoznané ako natívne :)
6. Píšu o partii extra predinštalovaných programov. Neviem. Ak len veľa Google - filmy, hry. A tak je všetko potrebné pre seba.
7. Prítomnosť podpory OTG ma veľmi potešila.Prostredníctvom špeciálneho kábla, ktorý mám od prvej tabletky (Asus túto funkciu nepodporoval), som pripojil 750 GB pevný disk s kolekciou filmov - rozpoznal som ho okamžite a vytiahol aj bez pripojenia k sieti. Kontrolovaný! Pripojte klávesnicu - funguje tiež.
Celkom.
Nie som za platenie desiatok tisíc rubľov za prenosné zariadenia. Tento tablet za 10 miliónov je plne uspokojí potreby moderného kupujúceho.
Mám na mysli nákup Huawei ako druhý telefón (hlavný telefón Windows) rovnako.
Panushkina Irina 08. január 2018
ohodnotenie 4
výhody: Docela dobrý tablet za cenu!

- Dlhodobo drží batériu, rýchlo sa nabíja
- dobrá obrazovka
- Nízka hmotnosť, dobrý materiál tela
- existuje režim zachovania videnia (stlmenie bieleho svetla na obrazovke - napríklad nočná zmena na zariadení iPhone)
nevýhody: Rozpočtový model samozrejme nebol bez chýb:
- Najzákladnejšie - hrubé nastavenie hlasitosti reproduktora. To znamená, že na 1 bod, objem okamžite kričí, a pridáva objem na veľa. Mimochodom, na prednom paneli je jeden reproduktor (1 reproduktor na ucho a zvonček)
- Bez automatického nastavenia jasu obrazovky
- Niekedy zamrzne, keď otočíte obrazovku, myslí si, že to, čo je potrebné urobiť, je dlhý čas.
- Tlačidlo je zapnuté a hlasitosť je zhruba nastavená - vyčnieva ako na porcelánovom telefóne za 2 000 (to nemá vplyv na funkčnosť).
komentár: Odporúčam kúpiť! Ak chcete zobraziť internet a karikatúry perfektne sedí!
Kononenko Kirill 10. decembra 2017
ohodnotenie 5
výhody: Vynikajúca kvalita konštrukcie, kovové telo, dokonale zachytáva sieť a GPS, drží náboj dlhú dobu, vôbec sa nezpomaluje, je príjemná podľa hmotnosti, ako monolit je rovný.
nevýhody: Pekná značka obrazovky, musíte dať film alebo sklo, inak to bude rýchlo poškriabaný. Viac nič sťažovať, najmä cenovka poteší.
komentár: Veľmi spokojný s týmto tabletom, veľmi inteligentný, absolútne nevyhrievaný (pretože kovový obal - v dôsledku toho sa dobre ochladzuje). Kúpil som si na sledovanie filmov, surfovanie na internete a ako GPS navigátor, a perfektne zvláda tieto úlohy, žiadne oneskorenia a vlysy. Kúpil som za 10500 str. Za túto cenu je to perfektné. Tiež som si kúpil natívne obal na to. Všeobecne platí, že som spokojný, odporúčam každému, kto chce dobrý stroj a nechce položiť príliš veľa lávy.
Glazkov Ivan 21. september 2017
ohodnotenie 5
výhody: Veľká obrazovka s celkom prijateľným obrázkom. Nastavením jasu v čítačke môžete čítať v úplnej tme a čierne pozadie nie je žiarivé, čo je skvelé. Dobrý reproduktor - hlasitosť a prehľadnosť pre audio knihy a konverzácie. Vynikajúci mikrofón - komunikátor vo Skype dobre počuje zo vzdialenosti 1 m (nepokúšal som sa ďalej pohybovať). Softvér tretích strán je, ale nie je nepríjemný svojím množstvom a posadnutosťou. Skvelé wi-fi, kde telefón Lenovo stratil signál, tento ukazuje 4 divízie z 5.
nevýhody: Žiadne automatické nastavenie jasu. Mierne spomaľuje prepínanie z hlasového vstupu na klávesnicu. Nabíjanie vrátane 1A, neúčtuje sa rýchlo, ale nie veľmi dlho. Obrazovke, ako už bolo napísané, rýchlo zalyapyvaetsya, s priamym pohľadom na to, že nie je badateľný a nezasahuje do čítania obrazu.
Na fotoaparáte nie je žiadny blesk, prečo sa zriedka používajú na tablety ...
komentár: Páčilo sa mi to. Pocit kvalitných vecí, čo je pekné.
V zadnej časti je umiestnené vrecko džínsov a bočné vrecko bundy, ale obe sú oneskorené. Vo všeobecnosti je veľký. Je vhodné držať jednu ruku, ale musíte ju spravovať dvoma rukami. Na druhej strane, veľká obrazovka, v porovnaní s telefónom, pridáva pohodlie pri písaní a editovaní textu. Veľmi sa mi páčil hlasový vstup, rozpoznáva sa s chybami a je potrebné ho upraviť neskôr, ale ukazuje sa rýchlejšie ako písanie na klávesnici na obrazovke.
Kúpil som ho nahradiť telefón, dúfam, že to môže nahradiť čitateľa na elektronický atrament.
18. september 2017
Zariadenie Huawei Mediapad T3 8.0 je vybrané v hodnotení:
9 najlepšie 8 palcové tablety

hodnotenie

výber

Nové technológie