Nová voda T5
Podrobné informácie
9.5 / 10
hodnotenie
Vlastnosti Nová voda T5
Kľúčové vlastnosti | |
---|---|
Typ zariadenia | filter |
Typ filtra | žeriavová dýza |
Vodovodná prípojka | tam je |
Počet krokov čistenia | 3 |
vymenovanie | odstránenie voľného chlóru |
Použitie | pre studenú vodu, pre teplú vodu |
Fyzikálne charakteristiky | |
Modul filtra je súčasťou dodávky | tam je |
Modul filtra štandardného zdroja | 40 000 l |
Čerpadlo na zvýšenie tlaku | žiadny |
Skladovacia kapacita | žiadny |
Špičkový výkon | 11 l / min |
Teplota vstupnej vody | 5 - 65 ° C |
Veľkosť pripojenia | 1/2" |
závažia | 0,5 kg |
Ďalšie informácie | |
rysy | sprchový filter; kompatibilný s akýmkoľvek typom sprchového systému; Vrátane chrómového adaptéra |
Recenzie New Water T5
ohodnotenie
2
výhody: Predtým (v roku 2011) pracoval dobre a bielil bielidlo s ranou.
nevýhody: Teraz prestal pracovať. Či už začali bieliť viac chlóru (moskva, cao), alebo filtre sa stali nekvalitné a výrobca šetrí ... Stručne povedané, v rokoch 2012-13, tam bol žiadny účinok ((ako koža odlupovanie a odlupovanie po kúpeli,
Áno, kazety vymieňam raz za tri mesiace, aby ste si nemysleli, že od roku 2011 mám jeden filter.
Jeho cena je premrštená
Áno, kazety vymieňam raz za tri mesiace, aby ste si nemysleli, že od roku 2011 mám jeden filter.
Jeho cena je premrštená
komentár: v roku 2011 cena pásky 1200, práve teraz - 1500 !!! + 25%, buďte horký!
24. január 2013
Skúsenosti: viac ako rok
ohodnotenie
1
výhody: Viditeľné pozitívne sa nenašlo
nevýhody: absolútne nefiltruje hrdzu
komentár: Všeobecne platí, že som kúpil tento "zázrak" v ich internetovom obchode i. Nemalo by to byť falošné, zaskrutkované a zrezané z úplnej neprítomnosti viditeľného efektu. Bývam v Kyjeve a voda sa v poslednej dobe stala trochu žltkastou od hrdze. Vyzerá to, že to nie je kritické, ale chcel by som sa kúpať dieťa v čistej vode, niekoľko týždňov som ho filtroval bežnou handričkou, ale bol som unavený z tejto udalosti a rozhodol som sa kúpiť filter. K môjmu prekvapeniu nebola žiadna kaplnka, keď sa podlaha kúpeľne "nažltnutej" vody nahromadila, rozhodol som sa experimentovať a položiť si služobnú handru, ktorá sa takmer okamžite začala žltnúť (pozdĺž obrysu hadice, kde prešla voda) Ie Ukazuje sa, že obvyklá tkanina zvinutá v niekoľkých vrstvách hrdze filtre lepšie ako tento filter! To je dôvod, prečo som sa vrátil k starej metóde "manuálneho filtrovania": (Nemôžem povedať nič o bielidle
Kiki-vik
18. decembra 2012
Skúsenosti: menej ako mesiac
ohodnotenie
5
výhody: Skutočne, pocit úzkej kože po sprchovaní okamžite zmizol. Pre to, čo vlastne bol kúpený filter.
nevýhody: Podľa môjho názoru je cena príliš vysoká. V skutočnosti je to len plastová banka. Ale neexistujú žiadne skutočné analógy.
komentár: Filter vykoná úlohu. Odporúčam kúpiť.
artem7a
20. február 2012
ohodnotenie
4
výhody: - jednoduchá inštalácia;
- univerzálnosť
- univerzálnosť
nevýhody: - zdroj sa nezhoduje s uvedeným
komentár: Koža prestane byť suchá len v prvých 1-2 týždňoch a po 1,5 mesiaci sa farba vody stane viditeľnou :) Neviem, samozrejme, voda v Khimki môže byť samozrejme taká zlá, ale zakúpenie nového filtra vždy (výmenné kazety je veľmi ťažké nájsť sú zriedka dosť drahé. Rodina 3 osoby, 2 dospelí - denne 5-10 minút sprcha, detské kúpanie vo vani. No, kde je nárokované 40.000 litrov ???
A napriek tomu je to lepšie ako nič ...
A napriek tomu je to lepšie ako nič ...
29. decembra 2011
Skúsenosti: niekoľko mesiacov
ohodnotenie
5
výhody: Keď som vzal, neboli žiadne biele prípady. Dali mi chróm v kombinácii s mixerom =)
Naozaj robí vodu mäkkou.
Naozaj robí vodu mäkkou.
nevýhody: Cena, a je potrebné urobiť veľa úsilia, aby ho utiahli.
komentár: Stojí za to.
Rozdiel okamžite odčítajte.
Rozdiel okamžite odčítajte.
TITAH84
21. júl 2010
ohodnotenie
5
výhody: Super vec, pomocou filtra kože je hladká, takmer ako more.
nevýhody: Trochu ťažká kanva s filtrom, ale ak chcete, môžete prevážiť (je tu chrómová tryska pre alternatívne zapínanie)
komentár: Voda z kohútika sa pretrhne do umývadla, na umývadle zanechá hrdzavú značku (s denným oplachom tejto hrdze z umývadla) O_o. Naozaj nechcem používať takú vodu (Moskva, stanica metra Schelkovskaya). Kúpili sme tento filter pre sprchu, teraz si umyjeme tvár a umyjem si ruky výlučne zo sprchy, rozdiel je hmatateľný. Koža sa neodlúpne a po vyčistení zubov, s použitím vody po filtri zo sprchy, je chuť v ústach úplne iná, veľmi mäkká a svieža. Záver - Masthev!
lentamente
28. apríl 2010
ohodnotenie
5
výhody: Je to naozaj funguje, myslel som, že len reklama, koža je hladká po sprchovaní, jednoduchá inštalácia.
nevýhody: Mierne znížte tlak vody zo sprchy.
komentár: Moja žena sa so mnou rozviedla kúpiť, nechcel kúpiť. Myslel som - solídna reklama, ďalší zázračný liek.
V skutočnosti, skvelá vec, funguje to naozaj. V kúpeľni sa vôňa zmenila po sprchovaní, atmosféra je iná. Ale hlavná koža sa stáva hladkou. Veľmi spokojní.
Spočiatku som to dala priamo na kanvicu - stala sa tak ťažkou, že ma dokonca namáhala, nehovoriac o mojej žene. Musel som sa pred hadicou preskupiť. Teraz je všetko v poriadku. Odporúčam.
V skutočnosti, skvelá vec, funguje to naozaj. V kúpeľni sa vôňa zmenila po sprchovaní, atmosféra je iná. Ale hlavná koža sa stáva hladkou. Veľmi spokojní.
Spočiatku som to dala priamo na kanvicu - stala sa tak ťažkou, že ma dokonca namáhala, nehovoriac o mojej žene. Musel som sa pred hadicou preskupiť. Teraz je všetko v poriadku. Odporúčam.
18. apríl 2009
V hodnotení sa vyberie nová voda T5:
Top 20 vodné filtre