hodnotenie výber Nové technológie recenzia

Nová voda T5

Podrobné informácie

Vlastnosti Nová voda T5

Kľúčové vlastnosti
Typ zariadenia filter
Typ filtra žeriavová dýza
Vodovodná prípojka tam je
Počet krokov čistenia 3
vymenovanie odstránenie voľného chlóru
Použitie pre studenú vodu, pre teplú vodu
Fyzikálne charakteristiky
Modul filtra je súčasťou dodávky tam je
Modul filtra štandardného zdroja 40 000 l
Čerpadlo na zvýšenie tlaku žiadny
Skladovacia kapacita žiadny
Špičkový výkon 11 l / min
Teplota vstupnej vody 5 - 65 ° C
Veľkosť pripojenia 1/2"
závažia 0,5 kg
Ďalšie informácie
rysy sprchový filter; kompatibilný s akýmkoľvek typom sprchového systému; Vrátane chrómového adaptéra

Recenzie New Water T5

ohodnotenie 2
výhody: Predtým (v roku 2011) pracoval dobre a bielil bielidlo s ranou.
nevýhody: Teraz prestal pracovať. Či už začali bieliť viac chlóru (moskva, cao), alebo filtre sa stali nekvalitné a výrobca šetrí ... Stručne povedané, v rokoch 2012-13, tam bol žiadny účinok ((ako koža odlupovanie a odlupovanie po kúpeli,
Áno, kazety vymieňam raz za tri mesiace, aby ste si nemysleli, že od roku 2011 mám jeden filter.
Jeho cena je premrštená
komentár: v roku 2011 cena pásky 1200, práve teraz - 1500 !!! + 25%, buďte horký!
24. január 2013 Skúsenosti: viac ako rok
ohodnotenie 1
výhody: Viditeľné pozitívne sa nenašlo
nevýhody: absolútne nefiltruje hrdzu
komentár: Všeobecne platí, že som kúpil tento "zázrak" v ich internetovom obchode i. Nemalo by to byť falošné, zaskrutkované a zrezané z úplnej neprítomnosti viditeľného efektu. Bývam v Kyjeve a voda sa v poslednej dobe stala trochu žltkastou od hrdze. Vyzerá to, že to nie je kritické, ale chcel by som sa kúpať dieťa v čistej vode, niekoľko týždňov som ho filtroval bežnou handričkou, ale bol som unavený z tejto udalosti a rozhodol som sa kúpiť filter. K môjmu prekvapeniu nebola žiadna kaplnka, keď sa podlaha kúpeľne "nažltnutej" vody nahromadila, rozhodol som sa experimentovať a položiť si služobnú handru, ktorá sa takmer okamžite začala žltnúť (pozdĺž obrysu hadice, kde prešla voda) Ie Ukazuje sa, že obvyklá tkanina zvinutá v niekoľkých vrstvách hrdze filtre lepšie ako tento filter! To je dôvod, prečo som sa vrátil k starej metóde "manuálneho filtrovania": (Nemôžem povedať nič o bielidle
Kiki-vik 18. decembra 2012 Skúsenosti: menej ako mesiac
ohodnotenie 5
výhody: Skutočne, pocit úzkej kože po sprchovaní okamžite zmizol. Pre to, čo vlastne bol kúpený filter.
nevýhody: Podľa môjho názoru je cena príliš vysoká. V skutočnosti je to len plastová banka. Ale neexistujú žiadne skutočné analógy.
komentár: Filter vykoná úlohu. Odporúčam kúpiť.
artem7a 20. február 2012 Skúsenosti: menej ako mesiac
ohodnotenie 4
výhody: - jednoduchá inštalácia;
- univerzálnosť
nevýhody: - zdroj sa nezhoduje s uvedeným
komentár: Koža prestane byť suchá len v prvých 1-2 týždňoch a po 1,5 mesiaci sa farba vody stane viditeľnou :) Neviem, samozrejme, voda v Khimki môže byť samozrejme taká zlá, ale zakúpenie nového filtra vždy (výmenné kazety je veľmi ťažké nájsť sú zriedka dosť drahé. Rodina 3 osoby, 2 dospelí - denne 5-10 minút sprcha, detské kúpanie vo vani. No, kde je nárokované 40.000 litrov ???

A napriek tomu je to lepšie ako nič ...
29. decembra 2011 Skúsenosti: niekoľko mesiacov
ohodnotenie 5
výhody: Keď som vzal, neboli žiadne biele prípady. Dali mi chróm v kombinácii s mixerom =)
Naozaj robí vodu mäkkou.
nevýhody: Cena, a je potrebné urobiť veľa úsilia, aby ho utiahli.
komentár: Stojí za to.
Rozdiel okamžite odčítajte.
TITAH84 21. júl 2010 Skúsenosti: menej ako mesiac
ohodnotenie 5
výhody: Super vec, pomocou filtra kože je hladká, takmer ako more.
nevýhody: Trochu ťažká kanva s filtrom, ale ak chcete, môžete prevážiť (je tu chrómová tryska pre alternatívne zapínanie)
komentár: Voda z kohútika sa pretrhne do umývadla, na umývadle zanechá hrdzavú značku (s denným oplachom tejto hrdze z umývadla) O_o. Naozaj nechcem používať takú vodu (Moskva, stanica metra Schelkovskaya). Kúpili sme tento filter pre sprchu, teraz si umyjeme tvár a umyjem si ruky výlučne zo sprchy, rozdiel je hmatateľný. Koža sa neodlúpne a po vyčistení zubov, s použitím vody po filtri zo sprchy, je chuť v ústach úplne iná, veľmi mäkká a svieža. Záver - Masthev!
lentamente 28. apríl 2010 Skúsenosti: niekoľko mesiacov
ohodnotenie 5
výhody: Je to naozaj funguje, myslel som, že len reklama, koža je hladká po sprchovaní, jednoduchá inštalácia.
nevýhody: Mierne znížte tlak vody zo sprchy.
komentár: Moja žena sa so mnou rozviedla kúpiť, nechcel kúpiť. Myslel som - solídna reklama, ďalší zázračný liek.
V skutočnosti, skvelá vec, funguje to naozaj. V kúpeľni sa vôňa zmenila po sprchovaní, atmosféra je iná. Ale hlavná koža sa stáva hladkou. Veľmi spokojní.
Spočiatku som to dala priamo na kanvicu - stala sa tak ťažkou, že ma dokonca namáhala, nehovoriac o mojej žene. Musel som sa pred hadicou preskupiť. Teraz je všetko v poriadku. Odporúčam.
18. apríl 2009 Skúsenosti: niekoľko mesiacov
V hodnotení sa vyberie nová voda T5:
Top 20 vodné filtre

hodnotenie

výber

Nové technológie