Ратингс Селецтион Нове технологије Ревиевс

Цхампион Т516 бензин

Бензотриммер Цхампион Т516 - предности, недостаци, карактеристике

Цхампион Т516 бензин

Техничке спецификације

Опште карактеристике
Тип триммер
Ширина сечења 40 цм
Функционалност
Мулцхинг не
Мотор
Тип мотора бензин
Повер 2 хп
Локација мотора топ
Воркинг волуме 52 цц
Брзина мотора 6500
Фуел танк 1.2 л
Изградња
Пен фолдинг
Барбелл страигхт
Вхеелс одсутан
Додатне информације
Комплетан сет колут, диск / нож
Димензије
Тежина 7.9 кг

Откријте бензински тример Цхампион Т516

Виртуес

• Прице. Завршетак. Повер.

Недостаци

• Још није откривено.

Коментар
Греат мацхине. Уморни од електричне енергије, одлучили су да купе снажнији бензин. Задовољни смо богатом опремом, као иу упутству, чак 14 позиција, укључујући заптиваче и клипне прстенове за мотор.
Диск је покосио око 8 хектара корова са висином метра. До времена када је требало 6 сати и три тенка бензина. Покошена средњом брзином. Нараменица типа руксака је веома погодна, тежина је расподељена и тежина тримера се не осећа. Успут, скинуо сам заштитно кућиште око диска, тако да га, тример, држао за траву, није се прошло. Вибрација је затегнула један вијак резервоара за гориво, примећен на вријеме, затегнут.
Врло задовољан куповином.
Вакхрамеев Владимир, 2013-09-22 Евалуација 5

Виртуес

• Не убијен

Недостаци

• Гумб за гас

Коментар
Веома солидан тример, као и све што сам имао био је избор плинске ражње. Купио сам у Мегастрои од нас у Казану за удео од 5990р., Мислио сам да је скуп, хтео сам да купим струју. Али брзо је схватио новац у одводу! Два дана сам исекао 30 хектара пустиње са скелом и био сам изненађен снагом и замахом, ако сам се суочио са избором. Однос квалитета - цена није боља !!!!!!
Аноним 2013-07-22 Евалуација 5

Виртуес

• Моћан, заједно са ножем и рибарском линијом, ширина резања је велика. Косху 15 мин поље 30 стотина. За цену моћне професионалне јединице ... супергуд.

Недостаци

• не

Коментар

Коврегина Олга, 2013-04-19 Евалуација 5

Виртуес

• Комплетни сет, снажан мотор, демонтажна осовина, резервне облоге и прстенови су укључени у пакет.

Недостаци

• Мали ресурс. Израда, са новим врло лошим стартом, причвршћивање филтера за ваздух готово је одмах пало, морао сам ставити вијак.

Коментар
Користио сам три године, све док клип није оставио задиркивач на цилиндру, експлоатисао сам без силовања, заправо једном месечно три сата са паузама. То говори о не тако великом ресурсу ове опреме. Делови коштају толико да нема смисла поправљати. На пример, стартер од 600 рубаља, магнето од 700 и више. Садите на хладно са 5-6 покушаја, вруће још горе. Када је мотор био покривен, почео сам да тражим замену за овај тример, нашао сам кинески Пиран 520Р за 3650 рубаља. Са Цхампион т 516 браћом, само је боја другачија.
Аноним 2014-05-23 Евалуација 3

Виртуес

• Моћна, практична суспензија, адекватна цена, комплетан сет

Недостаци

• Мало бучно

Коментар
Снажан, опремљен алатом за одржавање, ножем, посудом за мјешавину, чашама, рукавицама, демонтажом, лако је покренути, купио сам прије мјесец дана за 5200 рубаља. За овај новац, препоручујем!
Јим Татиана, 2013-07-13 Евалуација 4

Виртуес

• Снажна, економична, одлична опрема, удобан појас, једноставан за кориштење, укључена је и линија за риболов и нож.

Недостаци

• Бучно, још увек не разумем како да гурнем линију,

Коментар
Купио сам парцелу са коровом и грмљем младе врбе, пре орања одлучио сам да га покосим. Нисам се усудио да узмем тример за употребу од мојих пријатеља и зато сам одлучио да га купим. Током дана сам потрољио 12соток траве ножем !!! Линија се константно заустављала, стављала нож и постајало све забавније))) мотор је био снажан и мало бучан (изашао је са плејером и музиком) Све сам запалио!где ништа не трља !!! Све у свему, потпуно задовољан, тест је био успешан!
Схум Рома, 2013-08-23 Евалуација 4

Пажња! Тачност информација и резултати рангирања су субјективни и нису реклама.

Ратингс

Селецтион

Нове технологије