Ратингс Селецтион Нове технологије Ревиевс

Цхампион Т336 косилица преглед

Цхампион Т336 косилице - предности, недостаци, карактеристике

Цхампион Т336 косилица преглед

Техничке спецификације

Опште карактеристике
Тип триммер
Ширина сечења 40 цм
Функционалност
Мулцхинг не
Мотор
Тип мотора бензин
Повер 1,23 КС
Локација мотора топ
Воркинг волуме 33 цц
Брзина мотора 6500
Фуел танк 0.85 литара
Изградња
Пен фолдинг
Барбелл страигхт
Вхеелс одсутан
Додатне информације
Комплетан сет колут, диск / нож
Димензије
Тежина 7.2 кг

Отзиви за косилка Цхампион Т336

Виртуес

• ПОВЕР, склопива шипка. што је веома погодно за превоз као у аутомобилу, тако да ће вероватно бити у аутобусу ... Ефикасност ..........

Недостаци

• Ако само туговат дугме на завојници са Леском. мораш устати у празном ходу и ручно повући оштрицу ...

Коментар
Купио сам за врт. ткају се не много, али око мене пар напуштених локација и трава стално се пење на мене .. Изабрао сам из прегледа на тржишту и у просјечном распону цијена. У распону од 5-7 тр. Зауставио сам се на шампиону 334., али како сам нашао 336, нисам зажалио. Склопиви бар за мене плус. пошто није потребно обликовати врх трупа. Комплет садржи наочаре, пар рукавица, појас са заштитним штитом плус два (2) диска и мали сет кључева. Када купујете поклон дао је уље. втиухали цев за подмазивање за 200р. и 2.4мм кабл за 600р .. Како момци пишу у другим рецензијама, истегли су све вијке и убацили у мазиво доњег мењача. . Такође је раставио шипку и наточио мало уља. у оба дела. (уље се не користи за кашу ....) Покреће се и хладно и вруће са ПРЕВЕНТОМ. По први пут сам покосила. Вјеројатно је неколико сати за два сата, моја властита рибарска линија је увијек сјела, морао сам се зауставити и извући. Хвала Богу да није било довољно и брзо се завршило ..... Када сам наплаћивао 600рубли. овде сам осетио сву глупост моје 336. девојке. Било је нешто .. Недељу дана од пријатеља у башти 600рублевои срушио све што је дошао преко кабла. Други пут жмиркам око 40 минута. Диск је покушао да се носи. али онда након кабла нема жеље да се обуче. јер кабл није нешто што је испод корена траве. али вероватно можете попустити горњи слој земље. Момци немају шта да упоређују од моје прве плетенице. Косит-ударци и шоље БААлсхие, -ПерЕАЛС. и траву високу до колена ... Не знам колико ће то трајати, али за сада сам сретна што ПИТХОН Дури има пуно моје дјевојке ...
Мусинов Николаи, 2013-06-01 Евалуација 5

Виртуес

• Мала цена, нормална нараменица са заштитом бедара, добро је навучена, ту је прајмер, велико заштитно кућиште, комплетно са рукавицама, наочарима, кључевима и два ножа.

Недостаци

• Након годину дана употребе, пукла сам и жица за гориво је почела да тече, морала сам да је променим.

Коментар
Мој први тример, са којим се ништа не може поредити, али за сада све ради. Узео је да очисти локалитет на 18 хектара, вегетација на местима. Одлучио сам узети Кинезе због чињенице да ћу га покосити два пута годишње, затим планирам да покријем вегетацију са специјалном крпом да под њиме добијем хумус и коначно га посадим травном травом и купим квалитетну косилицу. Овим, не видим разлога да узмем хускварну.
Волосхин Алекандер, 2014-05-22 Евалуација 4

Виртуес

• Моћна, удобна, богата опрема.

Недостаци

• чврсто дугме на завојници

Коментар
Одмах сам купио ребрасту линију од 2,7 мм иако је написано да је максимално 2,5. Дури она не држи, реже све. Нема вибрација, веома је удобно, само је задовољство радити. Бензин не једе много. Мој први тример, са којим се не може поредити, али према утисцима је јако добар.
Што се тиче услуга, сазнао сам да увек постоје резервни делови. много аналога.
Алекандровицх Маким, 2013-11-14 Евалуација 5

Виртуес

• Лак старт, богата опрема, добар ремен за ношење, снажан, ниска потрошња горива, уље као поклон,

Недостаци

• Дугме за намотавање са лозом за риболов је уско, линија за риболов није извучена, морали сте зауставити мотор, отворити бубањ и извадити линију за риболов. Риболов с косом је јако лош, бркови су довољно лабави за 2-3 метра.

Коментар
Две недеље пре куповине шампиона Т336, купио сам електрични тример, Интерскол је вртио врт око 3 сата, ниска снага није гризла све, лош раменски ремен, продужни кабл омета. Јуче је донесен Цхампион Т336 почео да коси веома моћну плетеницу, погодну да се не пореди са електричним. Због велике снаге плетенице, постоји велика потрошња рибарске линије која је била у пакету са плетеницом. Покушаћу да инсталирам још један квалитетнији риболов. Укључене су рукавице, наочаре.
Дмитри Грацхев, 2014-07-17 Евалуација 5

Коментар

Сори, пишем из поште моје жене, али .... Изабрао сам тример за недељу дана, место је купљено само, девица, трава до струка и мала аспенка. , тамо ...., И онда, он почиње када је потребно, нема проблема, и фигацхит., Ја се извињавам за правопис. Ставио сам +
Воробева Надежда, 2014-06-28 Евалуација 5

Виртуес

• Снажни, покрените се са пода ударца на вруће

Недостаци

• Није приметио!

Коментар
Многи људи пишу по мом мишљењу неисправне критике о овом производу, пила је прилично поуздана и згодна. Пола дана сам косила 4 дана за редом, све сам косила без икаквих проблема, мислим да то радим више од једне сезоне. Главна ствар је мудро користити технику!
Аноним 2014-09-04 Евалуација 5

Пажња! Тачност информација и резултати рангирања су субјективни и нису реклама.

Ратингс

Селецтион

Нове технологије