Техничке спецификације
Систем | |
---|---|
Оперативни систем | Виндовс 8 |
Процесор | Интел Атом З3735Е 1330 МХз |
Број језгара | 4 |
РАМ | 2 ГБ ДДР3 1067 МХз |
Интерна меморија | 32 ГБ |
Подршка за меморијску картицу | мицроСДКСЦ, до 64 ГБ |
Екран | |
Екран | 10.1 ", 1366к768 |
Широки екран | да |
Тип екрана | ТФТ ИПС, сјајан |
Екран осетљив на додир | капацитивни мултитоуцх |
Број пиксела по инчу (ППИ) | 155 |
Видео процесор | Интел ХД Грапхицс |
Бежична комуникација | |
Ви-Фи подршка | има Ви-Фи 802.11н |
Блуетоотх подршка | има Блуетоотх 4.0 |
Врста СИМ картице | мицро СИМ |
Број СИМ картица | 1 |
Мобилне комуникације | 3Г, ЛТЕ |
Камера | |
Предња камера | има 1,2 милиона пиксела. |
Звук | |
Уграђени звучници | имају стерео звук |
Уграђени микрофон | постоји |
Функционалност | |
Аутоматска оријентација екрана | постоји |
Сензори | акцелерометар, жироскоп, компас, сензор светла |
Доцкинг статион | постоји |
Кверти кеибоард | постоји |
Цоннецтион | |
УСБ веза са рачунаром | не |
Повезивање спољних уређаја преко УСБ-а | да, УСБ тип А |
Повежите се на ТВ / монитор | мицро ХДМИ |
Аудио / излаз за слушалице | има 3,5 мм |
Хеадсет цоннецтион | постоји |
Доцк цоннецтор | постоји |
Повер | |
Радно време | 11 х |
Капацитет батерије | 31 В⋅цх |
Димензије и тежина | |
Димензије (ДкШкД) | 263к171к20.5 мм |
Тежина | 1090 г |
Додатне информације | |
Комплетан сет | таблет, тастатура, мрежни адаптер, упутство |
Феатурес | Мицрософт Оффице Хоме & Студент 2013 укључен; мулти-тоуцх до 10 додирних тачака; димензије и тежина прикључне станице 263к171к10 мм (ШкВкД), 520 г; УСБ 2.0 порт на прикључној станици; задња камера 5 мегапиксела - опционално |
Отзиви о таблет АСУС Трансформер Боок Т100
Виртуес
- Управо оно што се од њега очекивало у тренутку куповине. Лако, свестрано, мобилно.
Недостаци
- За мање од две недеље, микро УСБ је постао лабав за пуњење, морате потражити позицију на којој ће се пунити. Није било сасвим јасно како га укључити - реакција таблета није била очигледна, било је потребно двапут притиснути дугме.
Коментар
Таблет је купљен за моју жену. Професорица је страних језика и са собом свакодневно носи много материјала. Пре свега, изабран је ОС - стварање Мицрософта у овом случају се сматрало плусом. Најважнија су била питања тежине, величине и аутономних Интернет уређаја. Перформансе су биле мање важне. Користите случајеве: играње образовних аудио и видео датотека (са и без повезивања спољних уређаја), сурфовање интернетом и коришћење онлајн речника, коришћење Оффице цлоуд складиштења са неколико других рачунара, краткорочни рад са документима између класа. За решавање захтјевнијих задатака код куће, користи се лаптоп у пуној величини.
Аноним 2014-12-27 Евалуација 4
Виртуес
- Вин-8, компактан, паметан, једноставан за употребу, савршено склопљен тоуцхпад. Ваи-Фаи, ЛТЕ раде одличан квалитет пријема. Тешко је набројати све предности, за мене је то савршено, али ипак има неколико малих косјачкова ...
Недостаци
- вери стампед! Случај, екран ... све се брзо запрља. Поставио је мат филм на проблем са екраном, а маргине екрана су се одлучиле. Па, тело-случај заувек залапан. За куповину оригиналног филма на њему није могуће, изрезао се из универзалног мат. боље је покупити са екраном осетљивим на додир, све филмове различите геометрије.
- Извлачи сензор светла! Неки чудан алгоритам његовог рада, ради нормално са стабилним амбијенталним светлом. Вредно је да се вањска расвјета мало промијени, јер переца почиње с приказом који је свјетлији, а затим тамнији. Гледање филма у мраку је проблем - на екрану се стално мијења свјетлина.
- Али постоји решење за проблем ауто-осветљења екрана - искључује га! И то је то! Нико други не недостаје. На улици, не можете га искључити, ради без проблема, и ту је добра употреба функције.
- Волела бих да звучници буду гласнији
- Сва друга питања се лако рјешавају програмски користећи Виндовс.
Коментар
Лично, у мојој употреби постоји таблет на иос, таблетима и телефонима на Андроиду, Убунту. Сви нервозно пуше на маргинама.
Виндовс на Интел-у је одувек био и биће пред нама, изузетак може направити талк од ПЦ-а Макентосх, али све је то моје чисто лично, сељачко мишљење и не морате га узети у обзир!
АСТВАТСАТУРОВ РУБЕН, 2015-03-17 Евалуација 5
Виртуес
- Веома разноврстан, компактан и аутономан
Недостаци
- Има само један УСБ
Коментар
Танак и лаган, уопште, мобилни трансформатор на прозорима 8.1. Није ми се допала само слаба камера, али то је добро за Скипе. Добар екран са сјајним угловима гледања. 4-језгрени процесор и 2ГБ РАМ-а дају глатко сучеље. Трансформатор се не загрева и ради тихо. Дуги вијек трајања батерије
Вергун Иван, 2014-12-20 Евалуација 5
Виртуес
- цена, без грешака (на најновијој верзији оперативног система ради добро), светли екран, нема успоравања интерфејса, јер Нема ултра високих резолуција екрана, које нису потребне за рад, а графика се јако вуче ... Батерија је једна од главних предности, то је нешто!
Недостаци
- поправљање би могло бити боље
Коментар
Уопштено, задовољан сам његовим радом, 2,5 мјесеца нема критичких коментара на уређају, проширио сам меморију меморијском картицом од 64 ГБ, тако да имам довољно тога за свој рад и на путу, мој син има моћан столни рачунар))
Папус иван 2014-12-20 Евалуација 4
Виртуес
- Вриједан спој цијене и квалитете.
Недостаци
- Нот меет.
Коментар
Имам такав лаптоп. Велики модел. За мене је кључна тачка присуство Виндоуза на таблету. Користим. и све је познато, као на кућном рачунару. Предности укључују прилично велики екран са пристојном резолуцијом и уграђеном меморијом. Био сам пријатно изненађен када је оптужба трајала три дана.
Самоилов Дмитри, 2014-12-22 Евалуација 5
Виртуес
- У карактеристикама није назначено у таблету постоји ГПС и ради добро, само мало нав.програм користим 7 путева.
Недостаци
- У верзији од 32 ГБ нема задње камере.
Коментар
Некада је постојао Ацер в3, није ми се допао екран и лоше перформансе у њему,
Асус нема ових мана. Сада бих узела верзију од 64ГБ.
Ригин Роман, 2015-03-24 Евалуација 5
Видео преглед таблет АСУС Трансформер Боок Т100