Ратингс Селецтион Нове технологије Ревиевс

Опис тостера Борк Т700

Борк Т700 тостер - предности, недостаци, карактеристике

Опис тостера Борк Т700

Техничке спецификације

Техничке спецификације
Повер 1050 В
Број огранака 2
Број здравица 2
Цонтрол типе елецтрониц
Подешавање пржења постоји глатка
Једна страна печења постоји
Дугме Откажи постоји
Функција одмрзавања постоји
Функција грејања постоји
Термички изоловано кућиште постоји
Феатурес
Аутоматско здрављење за центрирање постоји
"Ектра-рисе" здравица постоји
Аутоматиц тоастинг постоји
Бисцуит Хеатер не
Црумбс траи постоји
Материјал тела метал
Дисплаи постоји
Контроле позадинског осветљења постоји
Додатне информације 7 степени пржења, функција "оперативна контрола"; меморијске функције

Отзиви на тостер Борк Т700

Виртуес

• Ово је био мој први и за сада једини тостер, тако да не постоји ништа за успоредбу. купљен тако да је поуздан - произвођач је пристојан метални ковчег: ништа се не топи нигдје. Постоји одељак за кабл. Све остало је само испунило очекивања. У принципу, задовољан сам, велику породицу користимо редовно више од 5 година, ТТТ без икаквих притужби.

Недостаци

• Тост гласно искочи, ако не чекате - дрхтавате, а то се додатно појачава (можда ова функција може бити искључена ???).
  • Здравица никада није скочила на сто, као што су писали у претходним рецензијама.

Коментар

омела207, \ т 2011-02-07 Евалуација 4

Виртуес

• Мала величина, лијеп дизајн, лијеп плави екран. Главне функције се изводе без икаквих притужби. Постоји извучена тацна за мрвице.

Недостаци

• Прице. Нема функције глатког подизања хлеба, као што је наведено у радњи.

Коментар
У радњи где је купила, написано је на ценовнику: Глатко уздизање здравица, што ме је веома обрадовало. Лед по цени, једном скупо, онда оправдано. У ствари, испоставило се да се након печења чује прасак и да је комад нашег руског векна на столу. Одлично, вероватно због такве цене. Одлетио бих одмах са нафтом, не би било ни цијене.
елса777, \ т 2010-09-05 Евалуација 4

Виртуес

• Одличан дизајн. Случај се не загрева много. Као, квалитетна монтажа. Гаранција 2 године.

Недостаци

• Прице.

Коментар
Добар тостер. Изгорева одличан класични крух и на 2-4 нивоу. Наравно, 9 степени печења је превише! Осим ако неко воли да једе жеравицу. Једнострана функција печења за специјалитете. хлеб за тост - фикција - тост се суши. Али, ако ставите два здравица у једном одељку одједном, испоставља се савршено: у овом случају, тост се испоставља прженим на једној страни и нежном, меком на другој. Стога се функција једностраног печења може наћи у сваком тостеру. Од тада, тостер за хлеб помфрит, и функција одмрзавања није потребна. Дакле, саветујем вам да не гањате након суперфункција, већ да изаберете тостер једноставно квалитетом израде, карактеристичним (униформним) пржењем хлеба, и дизајном који вам се свиђа) Цена овог производа је веома неадекватна. Иако је дизајн за 5+
Аноним 2014-03-21 Евалуација 4

Виртуес

• Изгледа модерно, заиста је декорација у кухињи, добро је пржење и може се цијенити степен печења за вријеме кухања, врло је погодан.

Недостаци

• Нешто скупљи од свих осталих.

Коментар
Паметни уређај савршено функционира, с једне стране врло се свиђа функција печења
Аноним 2011-12-14 Евалуација 5

Виртуес

• Висока квалитета печења, модеран дизајн, разумна цена

Недостаци

Коментар
Одлучио сам да заменим стари пластични тостер новом. Изабрала сам не дуго, поготово што нисам приметила велику разлику у њиховој функционалности. Било би пожељно, наравно, да се хлеб пече равномерно, јер претходни тостер није увек то радио. Као резултат тога, по савету продавца купио је тостер Борк. Веома сам задовољан куповином и сада схватам да је разлика између скупих и јефтиних тостера значајна.Пржи се равномерно, стварно ми се свиђа чињеница да зна да пржи хлеб на једној страни, док кување тело не загрева, а тостер се савршено уклапа у кухињу. Свима саветујем!
сукханова28 2012-02-21 Евалуација 5

Виртуес

• Лепа, поуздана

Недостаци

• лике еверитхинг

Коментар
Добро се уклапа у унутрашњост. Такође се показало да је био добар и да је наздравио. Веома сам задовољан, никад нисам зажалио.
Аноним 2011-12-13 Евалуација 5

Пажња! Тачност информација и резултати рангирања су субјективни и нису реклама.

Ратингс

Селецтион

Нове технологије