Нова вода Т5
Детаљне информације
9.5 / 10
Ратинг
Карактеристике Нев Ватер Т5
Кључне карактеристике | |
---|---|
Тип уређаја | филтер |
Тип филтера | дизалица за дизалице |
Прикључак за воду | постоји |
Број корака чишћења | 3 |
Сврха | уклањање слободног хлора |
Усе оф | за хладну воду, за топлу воду |
Физичке карактеристике | |
Модул филтера укључен | постоји |
Стандардни модул филтера ресурса | 40,000 л |
Пумпа за повећање притиска | не |
Капацитет складишта | не |
Топ перформанце | 11 л / мин |
Температура воде на улазу | 5 - 65 ° Ц |
Величина везе | 1/2" |
Тежина | 0,5 кг |
Додатне информације | |
Феатурес | филтер за туширање; компатибилан са свим типовима туш кабина; Укључен је и адаптер за проширење хрома |
Отзиви о Нев Ватер Т5
Евалуација
2
Предности: Претходно (2011.) радио је добро и избјељивао бјелило са праском.
Недостаци: Сада је престао радити. Да ли су почели да бележе више хлора (москва, цао), или су филтери постали лошег квалитета и произвођач штеди ... Укратко, у 2012-13, није било ефекта ((како се кожа љушти и љушти након купања,
Да, мењам касете једном у три месеца тако да не мислите да имам један филтер од 2011)
Његова цена је претерана
Да, мењам касете једном у три месеца тако да не мислите да имам један филтер од 2011)
Његова цена је претерана
Коментар: у 2011 касета кошта 1200, управо сада - 1500 !!! + 25%, постаните горки!
24. јануар 2013
Искуство: више од годину дана
Евалуација
1
Предности: Видљиви позитивни није пронађен
Недостаци: апсолутно не филтрира хрђу
Коментар: У принципу, купио сам ово "чудо" у њиховој онлине трговини компаније и. Не би требало да буде лажна, завијена и офигел од потпуног одсуства видљивог ефекта. Живим у Кијеву и вода је недавно постала нешто жућкаста од рђе. Изгледа да то није критично, али бих волела да купам бебу у чистој води, а последњих неколико недеља филтрирала сам је обичном крпом, али сам се уморила од овог догађаја и одлучила да купим филтер. На моје изненађење, није постојала капела, када се под купатила "жућкасте" воде накупио, одлучио сам да експериментишем и ставим на дужну крпу, која је готово одмах почела да постане жута (дуж контуре црева где је вода прошла) Испоставља се да је уобичајена тканина замотана у неколико слојева рђе филтера боље од овог филтера! Зато сам се вратио на стари метод "ручног филтрирања" :( Не могу рећи ништа о избјељивачу
кики-вик
18. децембар 2012
Искуство: мање од месец дана
Евалуација
5
Предности: Заиста, осећај затегнуте коже након туширања је одмах нестао. За шта је заправо купљен филтер.
Недостаци: По мом мишљењу цена је нешто превисока. У ствари, ово је само пластична посуда. Али нема правих аналога.
Коментар: Филтер обавља задатак. Препоручујем да купите.
артем7а
20. фебруар 2012
Евалуација
4
Предности: - једноставна инсталација;
- разноврсност
- разноврсност
Недостаци: - ресурс не одговара наведеном
Коментар: Кожа престаје да буде сува само првих 1-2 недеље, а после 1,5 месеца боја воде постаје видљива :) Не знам, наравно, вода у Кхимки може наравно да је тако лоша, али сваки пут купујете нови филтер (заменљиве патроне су веома тешко наћи ријетко су прилично скупи. Породица од 3 особе, 2 одрасле особе - дневно 5-10 минута туширања, купање у купатилу. Па, где је 40.000 литара?
А ипак, боље је од ничега ...
А ипак, боље је од ничега ...
29. децембар 2011
Искуство: неколико месеци
Евалуација
5
Предности: Када сам узео, није било бијелих случајева. Дали су ми хром, комбинован са миксерима =)
Стварно чини воду меком.
Стварно чини воду меком.
Недостаци: Цена, и морате уложити много напора да је стегнете.
Коментар: Набави га.
Уочите разлику одмах.
Уочите разлику одмах.
ТИТАХ84
21. јул 2010
Евалуација
5
Предности: Супер ствар, користећи кожу филтера је глатка, готово као море.
Недостаци: Мало кантице за залијевање са филтером, али ако желите можете надмашити (постоји кромирана млазница за алтернативно причвршћивање)
Коментар: Вода из славине продире у судопер, остављајући захрђалу ознаку на судоперу (са свакодневним испирањем ове рђе из судопера) О_о. Ја стварно не желим да користим такву воду (Москва, станица метроа Сцхелковскаиа). Купили смо овај филтер за туширање, сада перемо лице и перем руке искључиво од туша, разлика је опипљива. Кожа се не љушти, а након прања зуба, користећи воду након филтера из туша, укус у устима је потпуно другачији, врло мекан и свјеж. Закључак - Мастхев!
лентаменте
28. април 2010
Евалуација
5
Предности: Стварно функционише, мислио сам само рекламирање, кожа је глатка након туширања, једноставна инсталација.
Недостаци: Благо смањује притисак воде из туша.
Коментар: Моја супруга ме развела да купи, није желио купити. Мислио сам - солидан оглас, још један чудотворни лијек.
У ствари, одлична ствар, стварно функционише. У купатилу се мирис промијенио након туширања, атмосфера је другачија. Али главна кожа постаје глатка. Веома сам задовољан.
Испрва сам га ставио на кантицу за залијевање - постало је тако тешко да ме је чак и напињала, да не спомињем моју жену. Морао сам да преуредим испред црева. Сада је све у реду. Препоручујем.
У ствари, одлична ствар, стварно функционише. У купатилу се мирис промијенио након туширања, атмосфера је другачија. Али главна кожа постаје глатка. Веома сам задовољан.
Испрва сам га ставио на кантицу за залијевање - постало је тако тешко да ме је чак и напињала, да не спомињем моју жену. Морао сам да преуредим испред црева. Сада је све у реду. Препоручујем.
18. април 2009
Нова вода Т5 је изабрана у оцени:
Топ 20 филтери за воду