derecelendirme seçim Yeni teknolojiler yorumlar

Champion T516 petroltrimmer incelemesi

Benzotrimmer Champion T516 - avantajları, dezavantajları, özellikleri

Champion T516 petroltrimmer incelemesi

Teknik özellikler

Genel özellikler
tip düzenleyici
Kesme genişliği 40 cm
işlevselliği
malçlama hayır
motor
Motor tipi benzin
güç 2 hp
Motor yeri üst
Çalışma hacmi 52 cc
Motor hızı 6500
Yakıt tankı 1,2 l
dizayn
kalem katlama
çubuk düz
tekerlekler Hiçbir vardır
Ek bilgi
Komple set makara, disk / bıçak
boyutlar
ağırlık 7,9 kg

Benzin düzeltici Champion T516 Değerlendirmeler

haysiyet

• Fiyat. Seçenekler. Güç.

eksiklikler

• Henüz keşfedilmedi.

açıklama
Mükemmel makine Elektrikten bıkmış, daha güçlü bir benzin almaya karar verdiler. Zengin ekipmandan, talimatlarda olduğu gibi, motor için contalar ve piston segmanları dahil 14 konumdan memnun kaldık.
Disk, metre yüksekliğinde 8 dönümlük yabani ot biçme yaptı. Zaman geçtikçe 6 ve 3 tank benzin aldı. Orta hızda biçilir. Sırt çantasındaki omuz askısı çok kullanışlıdır, ağırlık dağıtılır ve trimerin ağırlığı hissedilmez. Bu arada, diskin etrafındaki koruyucu kasayı çıkardım, bununla birlikte düzelticinin çimlere tutunması engellenmiş değildi. Titreşim sıkıldı gaz deposunun bir cıvatası, zamanında fark edildi, sıkıldı.
Satın alma ile çok memnun.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 değerlendirme 5

haysiyet

• Öldürülmedi

eksiklikler

• Nazik gaz topuzu

açıklama
Çok katı düzeltici, sahip olduğum tek şey bir benzin tükürük seçimi oldu. Megastroi'de bizden Kazan'da 5990r hisse için satın aldım, pahalı olduğunu düşündüm, elektrik almak istedim. Ancak çabucak boşa giden parayı anlayın! İki gün boyunca, 30 dönümlük bir araziyi iskele ile kestim ve güç ve momentumda şaşırdım, bir seçenekle karşılaşırsanız alın. Oran kalitesi - fiyat daha iyi değil !!!!!!
anonim, 2013-07-22 değerlendirme 5

haysiyet

• Hem bıçak hem de olta ile güçlü, kesme genişliği büyük. Koshu 15 dk alan 30 yüz. Güçlü bir profesyonel birimin fiyatı için ... üstün.

eksiklikler

• değil

açıklama

Kovregina Olga, 2013-04-19 değerlendirme 5

haysiyet

• Komple set, güçlü motor, sökülebilir şaft, yedek balata ve halkalar pakete dahil edilmiştir.

eksiklikler

• Küçük bir kaynak. İşçilik, çok kötü bir başlangıçla birlikte, hava filtresinin tutturulmasının neredeyse derhal düştüğünü, vidasını yerleştirmek zorunda kaldım.

açıklama
Piston silindirin üzerine bir teaser bırakıncaya kadar üç yıl boyunca kullandım.Gerçekim olmadan, aslında ayda bir kez molalarla üç saat boyunca kullandım. Bu, bu ekipmanın çok büyük bir kaynağı olmadığı hakkında konuşuyor. Parçalar o kadar maliyetlidir ki tamir etmenin bir anlamı yoktur. Örneğin, 600 ruble olan bir başlangıç, 700 ve daha üstü bir manyeto. 5-6 denemeyle üşüdüm, çünkü sıcak olan daha da kötüdür. Motor kapanınca, bu düzelticinin yerine bakmaya başladım, 3650 ruble için Çin Piran 520R buldum. Champion t 516 ikiz kardeşler ile sadece renk farklıdır.
anonim, 2014-05-23 değerlendirme 3

haysiyet

• Güçlü, uygun süspansiyon, uygun fiyat, komple set

eksiklikler

• Biraz gürültülü

açıklama
Güçlü, bakım için bir alet, bir bıçak, karışım için bir kap, gözlük, eldiven, sökme ile donatılmıştır.Eklenmesi kolaydır .Bir ay önce 5200 ruble için satın aldım. Bu para için tavsiye ederim!
Jim Tatiana, 2013-07-13 değerlendirme 4

haysiyet

• Güçlü, ekonomik, mükemmel ekipman, uygun koşum takımı, kullanımı kolay, olta ve bıçak dahil.

eksiklikler

• Gürültülü, hala çizgiyi nasıl ittiğini anlamıyorum,

açıklama
Çimleri biçmeye karar vermeden önce yabani otları olan bir arsa ve genç söğütlerin içindekileri satın aldım. Düzelticiyi arkadaşlarımın kullanması için almaya cesaret edemedim ve bu yüzden almaya karar verdim. Gün boyunca bir bıçakla 12otos ot israf !!! Hat sürekli durdu, bıçağı koydu ve daha eğlenceli hale geldi))) motor güçlüydü ve biraz gürültülü oldu (bir oyuncu ve müzikle pozisyondan çıktı) 4 tank yaktım (!)hiçbir şey ovalar !!! Genel olarak, tamamen memnun, test başarılı oldu!
Shum Roma, 2013-08-23 değerlendirme 4

Uyarı! Bilginin doğruluğu ve sıralamanın sonuçları özneldir ve bir reklam değildir.

derecelendirme

seçim

Yeni teknolojiler