Teknik özellikler
Genel özellikler | |
---|---|
tip | düzenleyici |
Kesme genişliği | 40 cm |
işlevselliği | |
malçlama | hayır |
motor | |
Motor tipi | benzin |
güç | 1.23 hp |
Motor yeri | üst |
Çalışma hacmi | 33 cc |
Motor hızı | 6500 |
Yakıt tankı | 0,85 litre |
dizayn | |
kalem | katlama |
çubuk | düz |
tekerlekler | Hiçbir vardır |
Ek bilgi | |
Komple set | makara, disk / bıçak |
boyutlar | |
ağırlık | 7,2 kg |
Çim biçme makinesi Champion T336 Yorumlar
haysiyet
- GÜÇ, katlanabilir çubuk. ki arabada olduğu gibi ulaşım için çok uygun, bu yüzden muhtemelen otobüste olacak ... Verimlilik ..........
eksiklikler
- Leska ile bobin üzerinde sadece tugovat düğmesi varsa. rölantide kalmalısın ve bıçağı elle çekmelisin ...
açıklama
Bahçe için aldım. örgü fazla değil, ama etrafımda bir kaç terkedilmiş alan var ve çim sürekli bana tırmanıyor .. Piyasadaki yorumlardan seçtim ve ortalama fiyat aralığında. 5-7 tr aralığında. 334 Şampiyonunda durdum. Ancak 336'yı bulduğum için pişman olmadım. Katlanabilir bar benim için artı. çünkü bagajın üstünü şekillendirmek gerekli değildir. demonte ve salonda Kit, gözlük, çift eldiven, koruyucu blendajlı kemer artı iki (2) disk ve küçük bir anahtar seti içerir. Hediye alırken yağ verdi. 200r için yağlama tüpünün vtyuhali borusu. ve 600 mm için 2.4 mm kablo. Çocuklar diğer incelemelerde yazarken, tüm cıvataları gerdi ve alt dişli kutusu yağlayıcısının içine pompalandı. . Ayrıca çıtayı söküp üzerine bir miktar yağ döktüm. Her iki kısımda da. (yağ püresi için kullanılmaz ....) Bir PREVENT ile hem soğuk hem de sıcak bir şekilde başlar. İlk kez biçtim. Muhtemelen iki saat boyunca iki saat süren, kendi oltam her zaman oturdu. Onu durdurmak ve çekmek zorunda kaldım. Tanrıya şükür, yeterli değildi ve çabucak sona erdi. Burada 336. kız arkadaşımın aptallığını hissettim. Bir şeydi .. Bahçedeki bir arkadaşımdan bir hafta 600rublevoy kordonun altından geçen her şeyi yıktı. ... İkinci defa yaklaşık 40 dakikadır kısık duruyorum. Disk giymeye çalıştı. ama sonra kabloyu takma isteği yoktur. çünkü kordon çimlerin kökü altında olmayan bir şey değildir. ama muhtemelen dünyanın üst katmanını gevşetebilirsiniz. Erkeklerin ilk örgümden beri karşılaştıracakları yok. Kosit-darbeler ve kupalar BAAlshie, -PerEALS. ve diz boyu yüksek bir çim ... Ne kadar süre çalışacağını bilmiyorum, ama şu ana kadar PYTHON Duri'nin bir çok kız arkadaşım olduğu için mutluyum ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 değerlendirme 5
haysiyet
- Küçük bir fiyat, uyluk korumalı normal bir omuz askısı, iyi sarılmış, astar, eldiven, gözlük, anahtar ve iki bıçakla dolu büyük bir koruyucu kılıf var.
eksiklikler
- Bir yıl kullandıktan sonra çatladım ve yakıt teli akmaya başladı, onu değiştirmek zorunda kaldım.
açıklama
İlk düzelticim, karşılaştırılacak bir şey yok, ama şimdilik her şey çalışıyor. Siteyi 18 dönümde, yer yer bitki örtüsünü temizlemek için aldı. Muhtemelen her sezon iki kez biçeceğimden dolayı Çinlileri almaya karar verdim, daha sonra bitki örtüsünü özel bir bezle örtmeyi planlıyorum, humusun altına girip çim biçme ve kaliteli çim biçme makinesi almayı planlıyorum. Bununla, huskvarna almak için bir neden görmüyorum.
Voloshin Alexander, 2014-05-22 değerlendirme 4
haysiyet
- Güçlü, yeterince konforlu, zengin donanım.
eksiklikler
- bobin üzerinde sıkı bir düğme
açıklama
Derhal 2.7 mm oluklu oluklu bir şerit almış olsa da en fazla 2.5. Duri tutmaz, hepsini keser. Titreşim yok, çok rahat, çalışmak sadece bir zevk. Benzin fazla yemez. İlk düzelticim, karşılaştırılacak bir şey yok, ancak izlenimlere göre çok iyi.
Servis açısından her zaman yedek parça olduğunu öğrendim. birçok analog
Alexandrovich Maxim, 2013-11-14 değerlendirme 5
haysiyet
- Kolay çalıştırma, zengin donanım, iyi omuz askısı, güçlü, düşük yakıt tüketimi, hediye olarak yağ,
eksiklikler
- Olta ile makara düğmesi sıkı, olta çıkarılmadı, motoru durdurmak, makarayı açmak ve olta çekmek zorunda kaldı. Tırpan ile olta çok kötü, bıyık 2-3 metre kadar gevşek.
açıklama
Champion T336'nın satın alınmasından iki hafta önce, elektrikli bir düzeltici aldım, Interskol bahçeyi yaklaşık 3 saat biçti, düşük güç her şeyi ısırmadı, kötü bir omuz askısı, uzatma kablosu müdahale ediyor. Dün Şampiyonu getirdi T336 çok güçlü bir örgü biçmeye başladı, elektrikle karşılaştırmamak için uygun. Örgü yüksek güç nedeniyle, örgü ile birlikte çok büyük bir olta tüketimi vardır. Başka bir yüksek kalitede olta kurmaya çalışacağım. Dahil eldivenler, gözlükler.
Dmitry Grachev, 2014-07-17 değerlendirme 5
açıklama
Sori, karımın postanesinden yazıyorum, ama .... Bir hafta boyunca bir düzeltici seçtim, site yalnızca satın alındı, bakire, belden çimenler ve küçük kavaktan seçildi. Beyler .... Şampiyon her şeyi keser ... Biraz ayıp, Çin'in her zaman olduğu gibi bir ortak olduğunu düşündüm , orada ...., Ve sonra, gerektiğinde başlar, sorun olmaz ve cılız. Yazım için özür dilerim. Koydum +
Vorobeva Nadezhda, 2014-06-28 değerlendirme 5
haysiyet
- Güçlü, ateşli vuruşun yerden başla
eksiklikler
- Fark etmedim!
açıklama
Pek çok insan bu ürün hakkında yorumları doğru değil bence yazmak, testere oldukça güvenilir ve kullanışlıdır. Yarım gün üst üste 4 gün biçmiştim, her şeyi sorunsuz biçdim, sanırım birden fazla sezon yaptım. Ana şey tekniği akıllıca kullanmaktır!
anonim, 2014-09-04 değerlendirme 5