Teknik özellikler
sistem | |
---|---|
İşletim sistemi | Windows 8 |
işlemci | Intel Atom Z3735E 1330 MHz |
Çekirdek sayısı | 4 |
rasgele erişim belleği | 2 GB DDR3 1067 MHz |
Dahili hafıza | 32 GB |
Hafıza kartı desteği | microSDXC, 64 GB'a kadar |
ekran | |
ekran | 10,1 ", 1366x768 |
Geniş ekran | evet |
Ekran tipi | TFT IPS, parlak |
Dokunmatik ekran | kapasitif çoklu dokunma |
İnç başına piksel sayısı (ÜFE) | 155 |
Video işlemcisi | Intel HD Grafik |
Kablosuz iletişim | |
Wi-Fi desteği | Wi-Fi 802.11n var |
Bluetooth desteği | Bluetooth 4.0'a sahip |
SIM kart tipi | mikro SIM |
SIM kartların sayısı | 1 |
Mobil iletişim | 3G, LTE |
kamera | |
Ön kamera | 1,2 milyon piksel var. |
ses | |
Dahili hoparlörler | stereo ses var |
Dahili mikrofon | var |
işlevselliği | |
Otomatik ekran yönü | var |
sensörler | ivmeölçer, jiroskop, pusula, ışık sensörü |
Yerleştirme istasyonu | var |
Qwerty klavye | var |
bağlantı | |
Bilgisayara USB bağlantısı | hayır |
Harici cihazların USB üzerinden bağlanması | evet, USB Tip A |
TV'ye / monitöre bağlayın | mikro HDMI |
Ses / Kulaklık Çıkışı | 3,5 mm var |
Kulaklık bağlantısı | var |
Bağlantı konektörü | var |
gıda | |
Çalışma zamanı | 11 saat |
Pil kapasitesi | 31 TW |
Boyutlar ve ağırlık | |
Boyutlar (LxWxD) | 263x171x20,5 mm |
ağırlık | 1090 g |
Ek bilgi | |
Komple set | tablet, klavye, ağ adaptörü, manuel |
Özellikler | Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 dahil; 10 dokunma noktasına kadar çoklu dokunma; yerleştirme istasyonunun boyutları ve ağırlığı 263x171x10 mm (WxHxD), 520 g; Yerleştirme istasyonunda USB 2.0 bağlantı noktası; arka kamera 5 megapiksel - isteğe bağlı |
Tablet ASUS Transformer Book T100 hakkında değerlendirme
haysiyet
- Tam olarak, satın alma sırasında kendisinden ne bekleniyordu. Kolay, çok yönlü, mobil.
eksiklikler
- İki haftadan kısa bir sürede, mikro USB şarj olma konusunda gevşemiş durumda, şarj olacağı bir pozisyon aramalısınız. Nasıl açılacağı tam olarak belli değildi - tabletin tepkisi belli değildi, düğmeye iki kez basmak gerekiyordu.
açıklama
Tablet karım için satın alındı. Mesleği ile yabancı dil öğretmeni olan ve her gün yanında birçok malzeme taşıyor. Her şeyden önce, işletim sistemi seçildi - bu durumda Microsoft oluşturulması bir artı olarak kabul edildi. Ağırlık, boyut ve özerk İnternet cihazlarıyla ilgili sorular en önemlileriydi. Performans daha az önemliydi. Kullanım örnekleri: eğitimsel ses ve video dosyalarını çalma (harici aygıtlarla birlikte veya bağlanmadan), net gezinme ve çevrimiçi sözlükler kullanma, birkaç başka bilgisayarla Office bulut depolama özelliğini kullanma, sınıflar arasında belgelerle kısa süreli çalışma. Evde daha zorlu işleri çözmek için tam boyutlu bir dizüstü bilgisayar kullanılır.
anonim, 2014-12-27 değerlendirme 4
haysiyet
- Vin-8, kompakt, akıllı, kullanımı kolay, mükemmel montajlı kaliteli dokunmatik yüzey. Wai-Fay, LTE mükemmel alım kalitesiyle çalışıyor. Tüm avantajları listelemek zor, benim için mükemmel, ama yine de, birkaç küçük Kosyachkov var ...
eksiklikler
- çok damgalı! Dava, ekran ... her şey hızla kirleniyor. Ekranın üzerine bir mat film yapıştırdı ve ekranın kenar boşluklarıyla karar verdi. Sonsuza dek zalapan vücut davası. Orijinal bir film almak mümkün değil, kendisini evrensel bir mattan kesti. farklı geometrili tüm filmler, dokunmatik ekran ile almak daha iyidir.
- Işık sensörünü dışarı çeker! İşinin garip bir algoritması, normalde sabit bir ortam ışığı ile çalışır. Bir tuzlu kraker bir ekran daha parlak, daha koyu renkli gösterdiği için dış aydınlatmanın biraz değişmesi faydalı olacaktır. Karanlıkta bir film izlemek bir sorun - ekranın parlaklığı sürekli değişiyor.
- Ancak, ekranın otomatik parlaklığı sorununa bir çözüm var - bu kapanıyor! Ve bu kadar! Kimse kayıp değil. Sokakta kapatamazsınız, sorunsuz çalışır ve fonksiyonun iyi bir kullanımı vardır.
- Ayrıca hoparlörlerin daha yüksek olmasını istiyorum
- Diğer tüm konular Windows kullanarak programatik olarak kolayca çözülür.
açıklama
Şahsen, benim kullanımımda ios, tablet ve telefonlarda Android, Ubuntu'da bir tablet var. Hepsi endişeyle kenarda sigara içiyorlar.
Intel'deki Windows her zaman olmuştur ve devam edecektir, bir istisna PC Makentosh'la konuşabilir, ancak tüm bunlar tamamen kişisel, köylü görüşüm ve bunu dikkate almanıza gerek yok!
ASTVATSATUROV RUBEN, 2015-03-17 değerlendirme 5
haysiyet
- Çok yönlü, kompakt ve özerk
eksiklikler
- Sadece bir USB'ye sahip olmak
açıklama
İnce ve hafif, genel olarak, pencerelerde mobil trafo 8.1. Yalnızca zayıf kameraları beğenmedim, ancak Skype için sorun değil. Muhteşem görüş açıları ile iyi ekran. 4 çekirdekli işlemci ve 2GB RAM, sorunsuz bir arabirim sağlar. Transformatör ısınmaz ve sessizce çalışır. Uzun pil ömrü
Vergun Ivan, 2014-12-20 değerlendirme 5
haysiyet
- fiyat, hiçbir aksaklık (işletim sisteminin en son sürümünde iyi çalışıyor), parlak bir ekran, arayüzde yavaşlama yok çünkü İş için gerekmeyen ultra yüksek ekran çözünürlükleri yok ve grafikler çok fazla sürükleniyor ... Batarya ana avantajlardan biri, bu bir şey!
eksiklikler
- sabitleme daha iyi yapılabilirdi
açıklama
Genel olarak, çalışmalarından memnunum, 2,5 aydır cihaz hakkında eleştirel bir yorum yok, 64GB hafıza kartıyla hafızayı genişlettim, bu yüzden işim için ve yolda, oğlumun güçlü bir masaüstü bilgisayarı var.
Papus ivan 2014-12-20 değerlendirme 4
haysiyet
- Fiyat ve kalitenin layık kombinasyonu.
eksiklikler
- Tanışmadım.
açıklama
Ben böyle bir dizüstü bilgisayar var. Harika model Benim için en önemli nokta, tablette Vindouz'un bulunması. Ben kullanırım ve her şey bir ev bilgisayarında olduğu gibi tanıdık. Avantajları, iyi bir çözünürlük ve dahili bellek ile oldukça büyük bir ekran içerir. Şarj üç gün sürdüğünde hoş bir sürpriz oldu.
Samoilov Dmitry, 2014-12-22 değerlendirme 5
haysiyet
- Tablette belirtilmeyen özelliklerde bir GPS var ve iyi çalışıyor, sadece küçük bir nav.program 7 yol kullanıyorum.
eksiklikler
- 32GB versiyonunda arka kamera yok.
açıklama
Eskiden bir Acer w3 vardı, ekranı beğenmedim ve performansı düşüktü.
Asus'un bu kusurları yok. Şimdi 64GB'lık bir versiyon alırdım.
Rygin Roman, 2015-03-24 değerlendirme 5
Video incelemesi tablet ASUS Transformer Book T100