Teknik özellikler
Teknik özellikler | |
---|---|
güç | 1050 W |
Şube sayısı | 2 |
Tost sayısı | 2 |
Kontrol tipi | elektronik |
Kızartma ayarı | pürüzsüz var |
Bir tarafı ızgara | var |
İptal düğmesi | var |
Defrost işlevi | var |
Isıtma fonksiyonu | var |
Isı yalıtımlı gövde | var |
Özellikler | |
Otomatik merkezleme kızartması | var |
"Ekstra artış" tostları | var |
Otomatik kızartma | var |
Bisküvi Isıtıcısı | hayır |
Kırıntı tepsisi | var |
Gövde malzemesi | maden |
ekran | var |
Arka ışık kontrolleri | var |
Ek bilgi | 7 derece kızartma, "operasyonel kontrol" işlevi; hafıza fonksiyonu |
Ekmek kızartma makinesi Bork T700 Yorumlar
haysiyet
- Bu benim ilk ve şimdiye kadar olan tek ekmek kızartma makinemdi, bu yüzden karşılaştırılacak bir şey yok. güvenilir olması için aldım - üretici iyi bir metal kasadır: hiçbir şey erimez. Kordon için bir bölme var. Her şey sadece beklentileri karşıladı. Genel olarak memnunum, büyük aileyi TTT'yi 5 yıldan uzun süredir düzenli olarak kullanıyoruz.
eksiklikler
- Tost, yüksek sesle çıkar, beklemezseniz - titriyorsunuz ve buna ek olarak alıyor (belki bu işlev kapatılabilir ????).
- Önceki incelemelerde yazdıkları gibi tostlar masaya hiç atlamadı.
açıklama
omela207, 2011-02-07 değerlendirme 4
haysiyet
- Küçük boyutlu, güzel tasarım, güzel mavi renkli ekran. Ana işlevler herhangi bir şikayet olmadan gerçekleştirilir. Kırıntıları için bir dışarı çekmece var.
eksiklikler
- Fiyat. Mağazada belirtildiği gibi ekmeği yumuşak bir şekilde kaldırma işlevi yoktur.
açıklama
Satın aldığı mağazada fiyat listesine yazılmıştı: Tostların yumuşak yükselişi beni çok mutlu etti. Fiyat bir kez pahalı, sonra haklı açtı. Aslında, kavurma işleminden sonra, bacağın duyulduğu ve Rus uzun somununun bir parçasının masanın üzerinde olduğu ortaya çıktı. Harika, muhtemelen neden böyle bir fiyat. Hemen petrolle uçardım, fiyat olmazdı.
elsa777, 2010-09-05 değerlendirme 4
haysiyet
- Harika tasarım Dava fazla ısınmıyor. Yüksek kaliteli montaj gibi. 2 yıl garanti
eksiklikler
- Fiyat.
açıklama
İyi ekmek kızartma makinesi. 2-4 seviyesinde bile mükemmel klasik tost ekmeği yakar. Tabii ki, 9 derece kızartma çok fazla! Birisi köz yemekten hoşlanmazsa. Özel ürünler için tek taraflı kızartma fonksiyonu. tost ekmeği - kurgu - tostlar kurutulur. Ancak, bir kerede iki tostu bir kerede koyarsanız, mükemmel bir şekilde ortaya çıkar: bu durumda, tost bir tarafta kızartılır ve diğer tarafta yumuşak, ihale çıkar. Bir ekmek kızartma makinesi kızartır ve defrost işlevi gerekli olmadığından. Bu yüzden, süper işlevlerin peşinden koşmamanı tavsiye ederim, ancak ekmek kızartma makinesini sadece ekmek kalitesi, karakteristik (homojen) kızartma ve sevdiğin tasarımla seç). 5+ için tasarım rağmen
anonim, 2014-03-21 değerlendirme 4
haysiyet
- Şık görünüyor, mutfakta bir dekorasyondur, kızartma iyidir, pişirme sırasında kızartma derecesini takdir edebilirsiniz, çok uygundur.
eksiklikler
- Herkesten biraz daha pahalı.
açıklama
Akıllı cihaz, mükemmel işlev görüyor Bir yandan kızartma çok sevdim işlevi
anonim, 2011-12-14 değerlendirme 5
haysiyet
- Yüksek kaliteli kızartma, şık tasarım, uygun fiyat
eksiklikler
açıklama
Eski plastik ekmek kızartma makinemi yenisiyle değiştirmeye karar verdim. Uzun zamandır seçmedim, özellikle işlevselliklerinde pek bir fark görmedim. Elbette ekmeği eşit şekilde kızartmak arzu edilirdi, çünkü önceki ekmek kızartma makinesi her zaman yapmadı. Sonuç olarak, satıcının tavsiyesi üzerine bir tost makinesi Bork satın aldı. Satın almaktan çok memnunum ve şimdi pahalı ve ucuz ekmek kızartma makineleri arasındaki farkın önemli olduğunu biliyorum.Gerçekten eşit bir şekilde kızartıyor, vücudunu pişirirken bir tarafta ekmeğin nasıl kızartılacağını bilmesinden ve ekmek kızartma makinesinin mutfağa mükemmel bir şekilde uymasını gerçekten seviyorum. Herkese tavsiye ederim!
sukhanova28, 2012-02-21 değerlendirme 5
haysiyet
- Güzel, güvenilir
eksiklikler
- her şey gibi
açıklama
İç bölüme iyi uyum. Ayrıca, tostun iyi ve doğru şekilde kızartıldığı da ortaya çıktı. Çok memnun, asla pişman olmadı.
anonim, 2011-12-13 değerlendirme 5