Technické specifikace
Obecné vlastnosti | |
---|---|
Účel | Jmenování: pro SUV |
Sezónnost | Sezónnost: Celoroční |
Průměr | Průměr: 15/16/17/18/20 " |
Šířka profilu | Šířka profilu: 215/225/235/245/255/265/275/285/305/315/325 mm |
Výška profilu | Výška profilu: 55/60/65/70/75/80/85 |
Funkce a funkce | |
Index maximální rychlosti | Index maximální rychlosti: / R (až 170 km / h) / T (až 190 km / h) / S (až 180 km / h) |
Index zatížení | Index zatížení: 100 ... 127 |
Maximální zatížení (na pneumatiku) | Maximální zatížení (na pneumatiku): 0 ... 1750 kg |
Metoda těsnění | Metoda těsnění: bezdušová |
Stavba | Konstrukce: radiální |
Technologie RunFlat | Technologie RunFlat: ne |
Špice | Trny: ne |
Pneumatiky Recenze Cooper Discoverer A / T3
Ctnosti
- - Není to špatné veslování v bahně
- - Polkne všechny hrboly a hrboly
- - Ne moc hlučné
- - Vypadá to, že zdroj kilometrů bude velký
- - Rozumná cena
Nevýhody
- Velká nerovnováha, méně než 90 gramů, žádný náklad
- I když ne moc, ale hluk
- Zvýšená spotřeba paliva
Komentář
Přeskočil jsem informaci, že se jedná o neúspěšnou gumovou pratu s velkou nerovnováhou, očividně od mé strany. Jeden kamarád si od něj koupil stejnou gumu s vyváženým prblem nebylo. A schopnost naložit až 130 gramů na stranu!
Předtím jsem šel na čistě dálniční pneumatiky, a tak se s touto gumou zvýšila spotřeba paliva o 5-7%. Je zřejmé, že tato pneumatika je o něco vyšší a těžší než ta předchozí, navíc s větším výkresem, zřejmě proto, že se valí horší a tím i vyšší spotřeba paliva.
P.S. Na fotografii se zdá, že guma má velké boční očka, to je optická iluze, jsou kresleny na straně běhounu. To není bláto, ale pro AT to není špatné.
dmedis 2012-10-18 Hodnocení 4
Ctnosti
- Cena, vhodné pro město a mírné off-road, všechny 4 kola, která přišla ke mně, byla dobrá na vyvažování, odolná proti opotřebení, docela klidná, mokrá asfalt a kaluže velmi dobře, jezdí dobře na písku a písku, boční stěna je poměrně silná na dotek a ne moc silný a silný, nevšiml si zvýšení spotřeby paliva ve srovnání s vozovkou, dokonce i tupé SUV může vypadat jako SUV s touto gumou.
Nevýhody
- Za rok a půl jsem nenašel bruslení, o to více, že za cenu, kterou by neměli vůbec mít, protože nejbližší konkurenti jsou mnohem dražší se stejnými charakteristikami, dokonce i obnovení Číňanů, pokud nejsou dražší, to určitě není levnější.
Komentář
Velikost 2357016 Kata v zimě i v létě. Pokud mozek funguje normálně, pak jsou docela vhodné na zimu, i když samozřejmě, když jdete na led a zkroucený sníh nejsou o moc lepší než v létě, ale ve sněhu sníh, oni řádek, jak by mělo být. Můj závěr je, že perfektní pneumatiky, pro ty, kteří vlastní svižný SUV nebo SUV a v podstatě se pohybuje po městě a ne silné off-road. Další sada nepochybně kupuje stejné pneumatiky.
Nordic Alexander, 2014-02-27 Hodnocení 5
Ctnosti
- Nízký hluk
- Dobrá přilnavost na písku a lehkém terénu
- Cenově dostupná cena
- Podívejte se na auta
Nevýhody
- Dosud nebyl identifikován
Komentář
Tyto pneumatiky jsem koupil po 012 geocodermech a neztratil, pneumatiky se ukázaly být klidnější, měkčí a srozumitelnější v řízení než geolender.
Na mírné off-road, chová se předvídatelně a jasně, je to velmi dobře, chránič snadno odolává drobné problémy naší silnice (samořezné šrouby, malé hřebíky, atd.) Díky své výšce.
Tyto pneumatiky doporučuji milovníkům přírody, rybaření, lovu atd.
Anonim 2012-09-28 Hodnocení 5
Ctnosti
- Cenu, necítím
Nevýhody
- Gulkovata na plochém asfaltu (tišší než standardní)
Komentář
235/60 / R17, stojí na Chevroletu Captiva. Trvalo jaro 2014 před posledním sněhem. Dokonale jsem se snesl do sněhu a já jsem to nečekal sám.
V letních měsících město přestávalo věnovat pozornost jámám (k takovému prudkému úderu nedochází, jako je tomu u běžných, obecně rovnost našich silnic je velmi hladká).
Na prašných cestách nejsou žádné problémy. Šplhal na něj kdekoliv dříve.
Šel jsem z Moskvy do Kazaně a zpět. Pohodlná rychlost na rozbité silnici - 105-110km / h. Brzdění předvídatelné na každém povrchu.
Vynikající pneumatiky pro pohon všech kol.
dantalian2009, 2014-06-05 Hodnocení 5
Ctnosti
- Dobré na asfaltu, dobré v bahně a písku.
Nevýhody
- Jedno kolo ze soupravy při vyvažování muselo být silně zatíženo.
Komentář
Využívám na Pafika 3 měsíce. Spokojený ve všech ohledech. Po pravidelném Conti - pohádce. Na KontiKrose jsem se bál zavolat do louže ... V zásadě se jedná o univerzální pneumatiku pro SUV. Není to děsivé zavolat ve střední velikosti a na asfaltu až 140 km / h je docela slušné. Kontrola na suchém písku v kariéře la beach (s pohonem všech kol) - žádný problém. Při lehkém mrazu při rychlostech do 80 km / h, manipulace bez zvláštních pozorování, ale s pohonem všech kol. Provoz 40% asfalt, 50% základní nátěr, 10% špatný základní nátěr.
Anonim 2013-10-31 Hodnocení 5
Ctnosti
- 265/65 R18 Dobré, měkké a tiché pneumatiky. V této velikosti, dokonce i na tramvajových tratích, se hlava vůbec netřásla. Prakticky necítí říru, neplavá na bazénech. Předvídatelně se chová na dráze a na primeru. Vzhled a více než odpovídající cena.
Nevýhody
- Někdo nemá rád nedostatek čisté nuly na volantu, ale tato guma není pro závodní vysavače. Okamžitě nasáklé v jílu. Nicméně, na to, že není vyplaven v jílu, není možné jet po asfaltu.
Komentář
Skvělá volba pro město s možností překročit průměrné off-road.
Evgeny.Goodkov, 2013-08-04 Hodnocení 4
Cooper Discoverer A / T3 celoroční pneumatiky
Anglický jazyk