értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Hogyan válasszunk egy jó akril fürdőt?

Nem minden akril a boltban

Hogyan válasszunk egy jó akril fürdőt?

Hogyan válasszunk ki egy minőségi akril fürdőt - A kérdés, hogy elkerülhetetlenül keletkezik vízvezeték vásárlásakor, modern polimerekből. A modellek széles választékát kínálja az ismeretlen cégektől a tiszteletreméltó gyártókig, és az árkategória megdöbbentő az intervallum szélességére. Ahhoz, hogy valódi akrilot vásároljunk, és nem az olcsó, hogy megismerjék a választás minden aspektusát.

Akril "titkai": technológiai megoldások fürdők

Az üzletekben és a vízvezeték-piacokon a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

 1. Hamis akril;
 2. Akril analóg;
 3. Valódi akril.

Pszeudoakril fürdő. Ez egy valódi hamis, ami olyan, mint az akril, de csak megjelenés. Ez az épület üvegszálas, alapozó és akril festékrétegből áll, amelyek szárítás után polírozásnak vannak kitéve. A termék tartósságáról és megbízhatóságáról nem is érdemes beszélni, és a megvásárlás lesz a nemkívánatos magasság. Azonosítsa a hamisítványt: ismeretlen gyártó és olcsó fürdő.

Szinte akril fürdő. Gyakran megtalálható az eladási opció, mérsékelt áron és a tervek és módosítások széles választékával. Két polimer: polimetil-metakrilát (PPMA) és akrilnetrilbudatiensztirol (ABS) extrudálásával állítható elő. A polimerek akril összetevőinek jelenléte, valamint az azonos anyaggal való hasonlóság lehetővé teszi, hogy ezt a technológiát használó, akril fürdőkészülékkel lehessen hívni. A tulajdonságok szerint azonban ezek a termékek lényegében elveszítenek: gyorsan megkarcolódnak, sárgák, a mindennapi használat során eltartott élettartamuk nem több, mint 3-4 év.

Akril fürdő - drága vízvezeték-berendezések magas felületi minőséggel és érdekes designnal. A metakril nevű polimerből való öntéssel készül, azt is nevezik Akrilan vagy csak akril. A valódi akril fürdők előnyeinek listája meglehetősen nagy, ami valóban olyan népszerűvé teszi.


Fotó: ustanovki.net

Akril értékek: anyagi tulajdonságok és előnyei

A metakril a PPMA egyik neve, a legnehezebb az összes létező polimer. A metakril tulajdonságainak csodálatos komplexe Alexander Nemirov, a Design-Ceramics Salon kereskedelmi igazgatója (Http://www.sibremont.ru/expert0/91/1). Ők biztosítják akril fürdő érték a fogyasztók szemében:

 • Alacsony hőkibocsátás. A víz sokkal lassabban lehűl, mint az acél- vagy öntöttvas termékeknél.
 • Környezetbarát. Az anyag mások számára teljesen biztonságos.
 • higiénia. Az akril kémiai szerkezete, valamint az abszolút sima felülete természetes baktériumok.
 • javíthatóságának. Az akril sérüléseit és karcolódásait egy nem szakember is javíthatja.
 • tartósság. A 15 éves működési idő teljes színű és fényes bevonattal
 • esztétika. A különböző formák és színek lehetővé teszik, hogy kiválassza a legjobb megoldásokat a fürdőszoba belsejében.
 • gyakorlatiasság. Az ellátás egyszerű szabályai

Természetesen egyetlen termék sem tehet hibákat, de akril fürdők esetében a negatív jellemzők listája kevés ponttal rendelkezik:

 • Ár. Az öntött akril fürdők költsége meglehetősen magas, de az élettartamhoz viszonyítva ez a paraméter elveszíti jelentőségét.
 • Gyors sérülés a csiszolóanyagokkal való tisztítás során. A megfelelő gondozási termékek kiválasztásával az ilyen gondok soha nem zavarják az akril fürdők tulajdonosait.
 • Alacsony statikus szilárdság. A legtöbb nagy méretű polimerből készült termékhez hasonlóan az akrilfürdő speciális keretet igényel, amely biztosítja a termék stabilitását és tartósságát.

Miután foglalkozott a típusokkal és a technológiai jellemzőkkel, és ezt egyértelműen felismertem Az akril fürdő nagyon jó és nyereséges vásárlás., folytathatja a vízvezeték közvetlen kiválasztását a boltban. És itt is van néhány árnyalat.


Fotó: www.msant.ru

Választható problémák: az akril kényes kérdés ...

A végső cél megértése segít abban, hogy gyorsan készítsünk olyan minőségi vásárlást, amely teljes mértékben megfelel az ár és a minőségi kritériumoknak. Először úgy dönt milyen cég választja az akril fürdőt, vagyis az öntő-egészségügyi akril és a koextrudált többrétegű opció közötti döntést.

A leggyakoribb javaslatok közül érdemes figyelni termelők:

 • Akrllan (Oroszország) - öntött akril Lucite
 • Arrolo (Kína) - ABS / PMMA koextrúzió
 • Aquatek (Oroszország) - öntött akril Degussa
 • Hoesch (Németország) - egészségügyi akril ISA formázása
 • IDO (Finnország) - öntött akril Lucite
 • Senoplast (Ausztria) - koextrudált egészségügyi akril / ABS.

Vízvezeték akril dicséret több, mint a szokásos leadott, mivel összetétele tartalmaz olyan anyagokat, amelyek megakadályozzák a legtöbb mikroorganizmus reprodukcióját.

A késztermékekben az öntés során a gyártási vagy extrudálási módszer igen egyszerű. A nyom a következő lesz:

 • a termék vastagsága
 • a rétegek jelenléte és száma az oldalsó vágáson
 • a fürdő rossz oldala.

Ha végül megnézzük az akril vízvezetékeket, láthatjuk a felhasznált anyagok rétegeit. Ideális esetben kettőnek kell lennie:

 • metakril - körülbelül 5 mm
 • megerősítés


Fotó: ideas.vdolevke.ru

Minőségben megerősítő réteg a gyártók használják:

 • poliészter gyantával erősített üvegszál
 • poliuretán kompozit.

Az üvegszál erősítését sztirol alkalmazásával végezzük, amely szabad állapotban mérgező és kellemetlen kémiai szaga van. Ezért a legjobb, ha biztonságosabb és környezetbarátabb poliuretán kompozitot választunk. Ami a megerősítést alkalmazza, mondja el a termék külső felületét. üveggyapot bordázott felülettel rendelkezik, és összetett a textúra és a sötét színek eltérő hiánya.

Ha a fürdő ellenőrzése során több mint két réteg és az akril vastagsága 7-8 mm, akkor a terméket extrudálással polimer komponensekből állítják elő. Jobb megtagadni az ilyen vásárlást, különben három-négy év múlva újra meg kell dönteni az akril fürdő választását.

Tehát, ha a kérdés nem merül fel, hogy jobb-e öntöttvas vagy akril fürdő kiválasztása, akkor meg kell határozni az anyag és a gyártó elemzésének kritériumait, majd az utolsó lépést - a termék szokásos szakértői igényei alapján történő egyedi értékelése.


Akril fürdő vásárlása: több időt vesz igénybe, mint gondolta.

Egy kényelmes és kiváló minőségű akril fürdő kiválasztásához a boltban többféle műveletet kell végezni. Csak bizonyos lépések sorozata segít megérteni, hogy érdemes-e megvásárolni ezt a terméket, vagy meg kell nézni.

A legjobb, ha betartjuk a következő rendszert:

 1. Vizuális értékelés. Megvizsgáljuk a rétegvastagságot, a rétegek számát és következtetéseket vonunk le az anyagra és a gyártási módszerre
 2. Tapintható elemzés. A fürdő felületének tökéletesen síknak kell lennie. A széles körben reklámozott hullámlemez a gyártási hibák és az akril gyenge minőségének elrejtésére irányuló kísérlet. Természetesen az érdesség, a horpadás, a karcolások sem figyelhetők meg.
 3. Ellenőrizze a lumen vastagságát. A gyártók által ajánlott módszer a zseblámpa megvilágítása a termék falán. A vásárlásból származó lumen jelenlétében jobb megtagadni, mivel a vékony fürdő terhelés alatt nem jelenik meg a legjobb módon.
 4. A szín értékelése. Bármely válás, félárnyékcsepp, sárgaság jelzi a gyenge minőségű egészségügyi termékeket.

Természetesen valódi akril fürdő nem lehetnek szagok. Kémiai "aromák" - az olcsó anyagok és a kevéssé ismert gyártók sokasága.

A szélesség, a mélység, a magasság és a forma - az egyéni és tervezési preferenciák kategóriájába tartozik, és a vásárlók önmagukban választják.Meg kell érteni, hogy a vásárlás nem csak egy fürdőszobára korlátozódik. A vízvezeték szereléséhez, különösen akrilból készült, számos alkatrész kiválasztását igényli.

A mentés nem nyereséges

A boltban két lehetőség van az akril fürdők szedésére: alap- vagy opcionális. Azonnal kérnie kell a teljes készlet árát, mivel még többet kell vásárolnia.

Teljes készlet Ez magában foglalja:

 • kerettartó keret
 • védő dekoratív panel
 • kötőelemek a telepítéshez
 • a szifonok lefolyása / túlfolyása a csatorna csatornák felnyitásának és zárásának félautomata rendszerével.

Ha az akrilfürdő választása a szabályok szerint történik, akkor nagyon hosszú lesz a fehérsége és stílusos kialakítása.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák