értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Megállapodás a személyes adatok feldolgozásáról

(ez a felhasználói megállapodás szerves része, amelynek jelenlegi verziója a következő címen érhető el: https://techinfus.com/expert/hu/agreement/)

1. A Felhasználó, aki elfogadja (elfogadja) a személyes adatok feldolgozásáról szóló megállapodást (a továbbiakban: „Megállapodás”), a 2006. február 07-i 152-FZ szövetségi törvény („A személyes adatokról”) alapján adja meg a hozzájárulását (a továbbiakban: az Orosz Föderáció szövetségi törvénye) személyes adatai ”) személyes adatainak (PD) feldolgozására, nevezetesen: vezetéknév, keresztnév és védőszent; e-mail (e-mail); telefonszámokat.

2. A Felhasználó személyes adatainak feldolgozását végző üzemeltető a "techinfus.com" információs erőforrás (a továbbiakban: "Site Administration") adminisztrációja, amely a techinfus.com (a továbbiakban: "Forrás") domain név alatt található.

3. a fenti személyes adatok feldolgozása személyes adatok vegyes feldolgozásával történik (gyűjtés, rendszerezés, felhalmozás, tárolás, finomítás (frissítés), módosítás, használat, terjesztés, beleértve az átutalást, a személytelenítést, a blokkolást, a megsemmisítést vagy a törlést).

4. A személyes adatok feldolgozása végtelenül történik.

5. A személyes adatok törlése a rendszerből a Felhasználó kérésére akkor lehetséges, ha ezt az alkalmazást az Orosz Föderáció Szövetségi Törvényének „Személyes adatok” című előírásai szerint hajtják végre, és a felhasználó e-mail címéről e-mail címre küldték: chinawebteam2014@gmail.com. A webhely adminisztrációja 10 (tíz) munkanapon belül a kérelemnek a meghatalmazott személy általi kézhezvételétől számítva. A Felhasználó megérti és egyetért azzal, hogy az adminisztrációnak a PD-ből való törléséről szóló nyilatkozat elküldésével felhatalmazza az Adminisztrációt arra, hogy törölje az Ügyfél által létrehozott fiókját (fiókját) a Felhasználónak az erőforráson történő regisztrációja során.

6. A személyes adatfeldolgozás célja az Erőforrás és szolgáltatásai, valamint az Erőforrásba integrált szolgáltatások használata.

7. A felhasználó azt is megerősíti, hogy a számukra megadott személyes adatok helyesek és kifejezetten teljes és feltétel nélküli beleegyezés (elfogadás) a kapcsolattartási adatok használatához a kommunikáció fenntartásához, a meghatározott vezetékes és / vagy mobiltelefonos telefonhívások kezdeményezéséhez, SMS-üzenetek küldésére a megadott mobiltelefonra , az e-mailek e-mail címre történő küldésének végrehajtása annak érdekében, hogy megerősítsük az Erőforrás és / vagy annak egyes szolgáltatásaihoz szükséges adatokat, valamint a Felhasználói Megállapodásnak megfelelően. A Webhely-adminisztráció visszajelzése a Felhasználóval nem kötődik egy adott módszerhez, beleértve, de nem kizárólagosan, a fent említett cselekvések keretében.

8. A felhasználó hozzáférést biztosít a webhely adminisztrációhoz a következő technikai információkhoz: cookie, böngésző munkamenet, felhasználó IP-címe.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák