értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

7 legtöbb "szörnyű" hátrány Apple iPhone 6s

Elemezzük az új termék hiányosságait a márkáról.

7 a legrosszabb ellenérvek Apple iPhone 6s

Figyelem!A szerző véleménye nem egyezhet meg az "Expert Price" szerkesztői véleményével.

A hatodik sorozatú eszközöket, amelyek az Apple első elnevezésű "s" előtaggal rendelkeztek az értékesítés első hónapjaiban, több mint 15 millió darabot vásároltak. Nem volt hiányzó dicséretes vélemények - és ez a magas ár és az új modell nagyon vegyes előnyei ellenére is. Tisztességes áttekintést nyújtunk az iPhone 6s hiányosságairól.

Hátrányok, amelyeket vélemények és tesztek írnak

Előre beállított memória mennyisége a bővítés lehetősége nélkül

Az alapmodellben (egy percig, körülbelül 800 dollárért) 16 GB-ot kapsz, és nem egy bájtot. Tekintettel arra, hogy a rendszerfájlok 6 GB-ig terjednek, a helyzet nem túl szép. Igen, és a 64 vagy 128 GB-os modellekben a belső memória nem képes a mágikus számok megváltoztatására. Amint azt a felülvizsgálat is jelezte Hi-tech.mail.ruAz iOS 9 operációs rendszer nem támogatja a kötet bővítését, így az Apple iPhone 6-ok, mint elődei, nem rendelkeznek memóriakártya-foglalattal. Igen, és a RAM nem nagyon: 2 GB - ez összehasonlítható a kínai középosztályú okostelefonok paramétereivel.

Elavult design


Fotó: cdn.nliphonedwwwghan.savviihq.com

Ha az Apple még a tisztesség érdekében is megpróbált valamit megváltoztatni az „s” indexű modellek megjelenésekor (a felülvizsgálati szerzők: Revolver laborpéldául az iPhone 5 és iPhone 5s közötti tisztességes különbségre emlékeztet), majd a hatodik sorozatban úgy döntöttek, hogy elutasítják ezeket a „túladásokat”. Csak egy új színmegoldást - "rózsaszín arany" - vezettem be, ami kétségtelenül kétségtelen. Mégis, ez több női szín. A többi - ugyanaz a fém tok, domború kamera, széles keretek.

Megnövelt méretek

A már említett felülvizsgálatban Hi-tech.mail.ru panaszkodnak, hogy a technológia használata miatt a 3D Touch-nek meg kellett változtatnia a képernyő lefedettségét, és hozzá kell adnia egy extra réteget, hogy az iPhone 6-ok vastagabbak, szélesebbek és nehezebbek, mint elődje. És, mint már említettük, nem minden iPhone 6 burkolat illeszkedik az új generációs eszközökbe. És most súlya az új generáció nem tud továbbjutni, meg kell ellenőrizni. Az iPhone 6s Plus most már közel 200 grammot tartalmaz: egy nagyon nehéz 5,5 hüvelykes okostelefon.


Fotó: static2.businessinsider.com

Csökkentett akkumulátor kapacitás

Az internetes közösség összehasonlító áttekintésében Keddr.com emlékeztetni az Apple nem teljesített terveire, hogy iPhone-t adjon önállóvá. A hatodik sorozatban az akkumulátor kapacitása nem nőtt, de éppen ellenkezőleg, az előbbi és 17000 mAh-nál kevesebb volt a versenytársaknál (Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z5, Huawei Mate S, LG G4 stb.). Az egy töltésen végzett munka során azonban nem csökkent, de még mindig aktív kamerák használatával (és csak nagyon tisztességesek az iPhone 6-hoz), az akkumulátort naponta kétszer kell tölteni.

Rosszabb színvisszaadás

Azonnali foglalás esetén ez az Apple iPhone 6-okhoz viszonyított viszonylagos állítás: a legtöbb felhasználó nem fogja észlelni a színskála paramétereinek változását. Azonban a portál teszt Hi-tech.mail.ru megmutatta, hogy az árnyék túl hideg (7800K), és a gamma túl alacsony (2.0), aminek következtében a kép fehéres lesz.

Hátrányok, amelyek a véleményekben íródnak

A 3D Touch kétséges értéke


Annak ellenére, hogy a fejlesztők úgy tűnik, hogy újdonságot indítottak az Apple-től az alkalmazásukban, jelenleg a technikai harangok és sípok funkcionalitása kicsi. És a meghibásodás esetén a 3D-s érintőképernyő cseréje egy összegű pokolba kerül. Az értékelésben a Yandex.Market A felhasználók arról számolnak be, hogy a funkció leghatékonyabb módja, hogy egyszerűen kikapcsolja. A jövőben talán a fejlesztés ígéretes irányává válik. De az Apple ekkorra biztosan kiad egy másik iPhone-sorozatot.

A kiegészítők interfészeinek frissítése

Sok tulajdonos számára a következő interfész frissítés kellemetlen meglepetés volt. A fejhallgató-csatlakozó, amely az alábbiakban található, zenét hallgatva, arra kényszerítve, hogy az okostelefon megforduljon, és helyezze a zsebébe. A képernyő "fejjel lefelé" nézve elég kényelmetlen.A negyedik sorozat tulajdonosai, akik úgy döntöttek, hogy jobbra ugornak a hatodikba, meg kellett küzdeniük azzal a ténnyel, hogy a töltő nem illik, és a MicroSIM NanoSIM-re változott (az internet tele van hivatalosan ragasztó, kés és fájl használatával az elsőnek a másodikra) .

Minden rossz?


Természetesen az iPhone 6s nem nevezhető hibamodellnek. Itt, egy erősebb processzor, mint elődei, a működés sebessége most is kielégíti a leginkább válogatós felhasználókat. Az ujjlenyomat-szkenner azonnal bekapcsol. Jelentősen javult a fényképezés paraméterei: a fő kamera felbontása 8-ról 12 megapixelre nőtt, az elülső kamera pedig 5 megapixelesre emelkedett, így a selfie minősége valószínűleg jelentősen megnő. A test merevebb lett, már nem hajlít, mint a szokásos "hat" -nál. Minden nap egyre több alkalmazás és játék készül az iPhone alatt, amelyek közül néhány csak a 6-as évek képességei alatt érhető el.

Tehát a 6s sorozat enyhén frissítették a "hat" pont javításával. Az Apple semmi lényegében áttörést nem kínál. De ha van extra pénz, és a barátaidhoz szeretnél dicsekedni, az iPhone 6s nagyszerű lehetőség.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák