értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A Juicers leghasznosabb újításai

A "lédús" élet számára a legérdekesebb!

A Juicers leghasznosabb újításai

"Mobil" gyümölcslé

Pontosan érdekli:A gyümölcscentrifugák kompetens kiválasztása

Most, hogy az egész család itasson gyümölcslé, nem kell várni a kancsó kitöltésére, és fokozatosan önteni az italt a pohárba. Fordítsa az orrát facsaró 120 fok lehetővé teszi, hogy következetesen töltse ki a csészéket egyenként. A modern felszerelések stílusos, szigorú, kissé futurisztikus kialakítása minden asztali beállításhoz megfelelő. A kényelmes elforduló kifolyó miatt a gyümölcslé a vendégek és a családtagok számára könnyen önthető bögrékbe. Az üveg vagy a pohár magasságával kapcsolatban nincsenek problémák, a kialakítás nemcsak könnyen forog, hanem magassága is állítható, ami további kényelmet biztosít.


Több sebességű vezérlés

A gyümölcscentrifugák kiválasztásának nehézsége mindig ugyanaz volt: az, amely a gyümölcslé bogyókból készül, nem érinti a kemény gyümölcsöket, és fordítva. A háztartási készülékek megjelenése legfeljebb kilenc munkamenet teljesen megoldotta ezt a problémát. Most a felhasználó maga is beállíthatja a termék teljesítményét, és a lé a zeller sűrű szárából, vagy a sárgabarack gyümölcsökből is kaphat.Kettős csavaros mechanizmus

A szupergyors univerzális facsarókból a termelésben a hangsúly a lassabb csavaros tárcsákra vált. De úgy döntöttek, hogy nem korlátozódnak erre - sőt, még akkor is, ha a tortát csiga termékeiben szerezzük, szinte száraz, még jobb eredményeket érhet el. Ha egy egyszerű csigafúró, mint húsdaráló, működött kétcsavaros mechanizmus már inkább egy malomkő. A zöldségfélék, a gyümölcsök, a szárak, a levelek olyan szorosan lapítottak, amikor a gyümölcscentrifugálás során az összes gyümölcslé kiszárad. Az ital vastag, nagyon gazdag ízű, kissé kevésbé átlátszó, mint a szokásos. Ugyanakkor ugyanakkor minden vitamin teljesen megmarad benne, ezért az ilyen technikák hatékonysága a meglévő javaslatok közül a legnagyobb. By the way, egy ilyen juicer akkor is, hogy lé a fenyő tűk vagy olaj a lenmag!


Étkezési szabályozó

Az olajpogácsa kibocsátásának ellenőrzésére tett kísérletek hosszú ideig készültek, de ez az év már nem haladta meg a cserélhető fúvókákat. a torta kar szabályozó kimenete. Most, a forgókapcsoló egyetlen mozgásával, könnyen mozgathatja a szilikon dugót és megváltoztathatja a lyuk méretét a nyersanyag típusától függően. Minél kisebb a fennmaradó rés, annál erősebb a lé visszatérése a csavaros mechanizmus működése során. Több lé - több jó!


Fotó: hurom-russia.ru

Csepegésgátló funkció

Annak ellenére, hogy "Antikaplya" Hosszú ideig jelenik meg a gyümölcscentrifuga funkcióiban, ez a probléma csak ebben az évben megoldódott. A kifolyó kialakítás következtében a termék belsejében kiáramlott a felesleges lé. Nincs több csepp az asztalon vagy a szemüveg görcsös cseréje! Enyhén emelt orr megoldja az összes problémát a hanyag cseppek és a csepegtető lé.


Fókuszban a többfunkciós funkciók

Minden háziasszony álmodik egy konyhai eszközről, amely vágni, összenyomni, aprítani, őrölni, és ideális esetben még mindig meleg, pörkölt és sült. Egy újfajta csiszolók, amelyeknek számos csatolása van, fokozatosan közelebb hoz minket egy ilyen álom megvalósításához. Ma vannak olyan termékek, amelyek nemcsak a gyümölcsökből, zöldségekből és zöldekből, hanem a gyümölcslevekből is gondosan összenyomódnak, de:

  • felverjük a baba krémleveset;
  • koktélokat készítenek;
  • Keverjük össze a desszerteket vagy a forró mártásokat;
  • félkövér kávé, dió vagy fűszer;
  • vágja fel a saláta termékeket.

Ugyanakkor az újdonságnak köszönhetően szép méretek és vonzó kialakítás lesz. Majdnem egy élelmiszer-feldolgozó, de mégis gyümölcscentrifuga!


Fénykép: disti-ua.com


Szélesebb és szélesebb

A konyhai berendezések ergonómia a lé előállításához közvetlenül kapcsolódik a rakodónyílás méretéhez és alakjához.Végül is csak gyümölcsöket és zöldségeket akarsz dobni a gyümölcscentrifuga, és ne törje össze őket semmilyen méretű ovális vagy félkör alakú szájban. Napjainkban a szélességű bajnokok 85 mm-es méretben telepedtek le, formájukban a körkonfigurációk egyre inkább a gyümölcsök és zöldségek optimálisak. Egyes gyártók saját címkéjüket használják - XXL - a rakodási nyílás óriási méretére.


Több gyümölcslé!

A gyümölcscentrifuga kiválasztásakor rendszerint száraz vagy nem száraz ételeket készít. A paraméter átkifejezéséhez hangzik - a kész lé nagy vagy kis térfogata. A gyümölcsök és zöldségek legnagyobb kihasználása az összes gyártó feladata. Minden más az ergonómia és a háztartási készülékek egyszerű használatának eleme. A legfrissebb adatok szerint sokan sikerült növelniük a termelékenységet a szűrő szűrőjének konfigurációjának módosítása. Megváltoztatta a lyukak szerkezetét és elhelyezkedését, ami annak köszönhető, hogy a kész lé térfogata 30% -kal nőtt.


Fotó: static2.aif.ru

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák