értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Az elektromos vízforralók legérdekesebb újdonságai

Tea idő technológia

Az elektromos vízforralók legérdekesebb újdonságai

Időmegtakarítás

Pontosan érdekli:Elektromos vízforraló megfelelő választéka

Évtizedek óta az elektromos vízforralók bizonyos íratlan szabványai a fűtőelem térfogatának és teljesítményének bizonyos aránya. Az 1,8 - 2 liter térfogatú vízforralók kb. 2 (ritkán 2,2) kilowattot fogyasztottak, és kisebb társaik, 1,2–1,6 literes, 1,5-1,7 kW-os fűtőberendezéssel rendelkeznek. Ennek megfelelően a teljes vízforraló forrási ideje gyakran nem felel meg a fogyasztó azon észlelésének, hogy a reggeli teát rövid időközönként kell bevenni az ébresztőóra és a házból való kifutás között. 2015-ben az elektromos vízforralók modelljei piacra kerülnek, és egy-két percig forraljuk. Ilyen eszköz egy szembetűnő példája a Stadler Form Kettle Three SFK.8000, amelynek rejtett 2400 wattos lemezfűtőeleme mindössze 1,5 literes vízforralóval rendelkezik. Itt a Philips HD 4678, amely 1,2 literes térfogatú 2400 wattos fűtőelemmel rendelkezik, kevesebb mint 1 perc alatt forralva.

kép
Fotó: shop.by

Hőmérséklet-beállítás

Egyetlen ember sem érti meg a tea vagy kávé aromájának finomságát a legkevésbé forró vízzel. Ne veszítse el a mágikus aroma egyetlen jegyét, amely lehetővé teszi az új elektromos vízforralót, amelyet a Scarlett fejlesztett ki. Az állványon található érintőgombok lehetővé teszik a vízmelegítés hőmérsékletének kiválasztását. Készítsen bébiételeket - nyomja meg a "60" -ot, forró csokoládéhoz - válasszon 70 fokot, a zöld teát legjobban 80 fokon főzzük, a fekete teát vagy kávét - 90-re.

kép
Fotó: www.abv.com.ua

Vízforraló elektromos sípot

Hosszú ideig vízforralók készültek, amelyeknek kifolyása speciális sípot tartalmaz. A víz forró, a nyomás alatt lévő gőz áthalad a sípban, és a háziasszony rohant át a konyhába. A Philips kifejlesztette és forgalomba hozta a konyhai szerszámüzlet veteránjának „elektromos” analógját: amikor a víz forr, a szenzor bekapcsol, és a vízforraló sípol. Azt kell mondanom, hogy a Squeak kellemesebbnek bizonyult a fülnek, mint a normál vízforralók "természetes" sípja. A készüléknek számos további zsetonja van: a csészékbe osztott szintmérleg és a beállított hőmérséklet fenntartásának módja.

kép
Fotó: 0039.ru

Elektromos készlet

Igen, most van egy. Rolsen elkezdte az RK-1211CSN teáskészlet sorozatgyártását. Kerámia elektromos vízforraló, teáskanna, 4 csésze és 4 csészealj tartalmaz. A gyártó azt állítja, hogy az alap és a vízforraló sajátos kialakítása nagyon alacsony zajszintet biztosít a forrásban. Ezen túlmenően a szolgáltatás egységes kialakítása lehetővé teszi, hogy az elektromos vízforraló végül megszüntesse a „fehér hollót” a konyhai eszközök családjában.

kép
Fotó: img.torg.mail.ru

Termosz vízforraló

Az elektromos vízforraló új modellje, amelyet a Vitek mutat be, biztosítja, hogy a forralt vizet 3 órán keresztül melegen tartsák. Ez egy speciális kialakításnak köszönhető, amelynek rozsdamentes acélból készült kettős falai vannak. Így megoldott egy komoly háztartási problémát: most nem kell villamos energiát költenie az újratelepítésre. Nos, nincs szükség arra, hogy a forró vízforralóhoz rohanjon, hogy ne hagyja ki a tea vagy kávé főzéséhez szükséges hőmérsékletet.

kép
Fotó: img.torg.mail.ru

A melegebb a vörös

A Binatone figyelembe vette a fogyasztók választékát, és 2015-ben egy termékben kombinálta a szabadalmaztatott Aqvarius technológiáját, amely lehetővé tette a víz fűtési és szűrési folyamatainak kombinálását, valamint a MagicThermocontrol funkciót, amely a folyadék hőmérsékletétől függően megváltoztatja a fogyasztói színt. A modellt egyszerűen az Aqvarius MagicThermocontrol technológia nevének nevezik. A készülék lehetővé teszi, hogy mindössze 3,5 perc alatt forraljon fel és szűrjen 3 liter vizet.

kép
Fotó: www.binatone.ru

Távol az aljzatból

A teáskannák tápkábelének szabványos hossza 0,75 méter. Néha a konyha elrendezése nem teszi lehetővé, hogy a vízforraló olyan közel kerüljön a konnektorhoz. Ha otthonában a vízforraló egy hosszabbítón keresztül csatlakozik, amely rendszeresen felmelegszik, sőt olvad, vegye figyelembe a Bork K 711 modellt, amely a közelmúltban lépett be a piacra. A tervezők ezt az eszközt 1,2 m hosszú vezetékkel szerelték fel. Valódi huzalokból készül, amelynek rézáramú magja megnövelt szakasz.

kép
Fotó: shop.by

 

Automatikus víz befecskendezés

A Polaris kifejlesztett egy elektromos berendezést, amelyben a tartályt nem illékony mikrotranszformátorral töltik. A kimenetből kikapcsolt eszköz például jeges vízzel a legközelebbi kulcshoz és egy működő tartályba tölthető. A szivattyút akkumulátor vagy USB csatlakozó biztosítja. Az ilyen technológiák nagyon hasznosak lesznek olyan helyeken, ahol a folyó víz jelenléte nehézségekbe ütközik.

kép
Fotó: img.torg.mail.ru

 

És itt van a szüret

A 2015-ös modellszámban - valódi vintage teáskannák! És ez nem annyira a designban, mint az anyagban, amelyből a test készül. A kiváló minőségű kerámia lehetővé teszi, hogy a műanyag és a fémtartalmú szerszámokkal ellentétben szagtalan víz kerüljön. Meglepő példa erre a Gorenje K10C kerámia elektromos vízforraló.

kép
Fotó: shop.by
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák