értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A leghasznosabb és legérdekesebb hír a húsdarálókban

Automatikus fordított, puha tapintású és beépített kávédaráló: már érdekel?

A leghasznosabb és legérdekesebb hír a húsdarálókban

Automatikus fordított

A Bork szakemberei 2015-ben egy funkcióval rendelkeznek Automatikus bekapcsolás a hús görgetése során felmerülő nehézségek esetén. A fordított kézi indítása már nem hír, de nem mindig a háziasszony pontosan meghatározhatja a húsdaráló hajtótengelyének lefoglalásának pillanatát. A folyamat automatizálása meghosszabbítja az eszköz élettartamát, és megkönnyíti a darált hús megszerzésének folyamatát, amely viszont lédúsabbá és egyenletesebbé válik.

kép
Fotó: vihaus.ru

 

Húsdaráló élelmiszer-feldolgozó funkcióval

Az egyik ilyen piac a Vitek. A húst apróra vágva a húsdaráló is képes A termékeket speciális innovatív fúvókával vágjuk kockákra. Ez megkönnyíti a saláta vagy hideg előételek összetevőinek elkészítését. Más felszerelések használatával töltött kolbászokat vagy házi kolbászokat készíthet (a gyártó ezt a speciális ételkészítővel szerelte fel erre a húsdarálóra, ami csökkenti annak a valószínűségét, hogy a készülék leáll vagy működés közben megszakad). Valami hasonlót Kenwood forgalmaz, bár itt a csatolások helyett cserélhető mozgó pengék rendszere kerül alkalmazásra.

kép
Fotó: www.vitek.ru

Új "hús" formák

A Philips 2015-ben a húsdarálók gyártására összpontosít a hústételekre kiterjesztett főzési lehetőségekkel. Ehhez egyszerre több modell is hozzá lett adva több modell konfigurációjához, lehetővé téve számukra, hogy a kívánt vastagság és átmérőjű darált hús rétegét képezzék és csomagolják. A szakácsnak csak a burkolatba kell helyeznie, és a félkész terméket 40-50 percig egy serpenyőben sütve kell elkészítenie.

kép
Fotó: img-fotki.yandex.ru

 

Csendes működés

2014 nyarán a háztartási készülékgyártók számos húsdarálót mutattak be a nagyközönségnek alacsony zajszintű motorok működés közben. Sajnos ezek a modellek eddig csak fogalmak formájában léteztek, és nem voltak elérhetők a fogyasztók számára. 2015-ben a Vitek, a Bork és a Kenwood szakemberei ígéretet tesznek a motorok gyártási technológiájának véglegesítésére és csendes „konyhai asszisztensek” gyártására.

kép
Fotó: img.torg.mail.ru

 

Ergonomikus kialakítás

2015-ben néhány gyártó a gyártás irányába fog menni. szuper kompakt húsdarálók. Ez különösen Sirman és Polaris. A korszerű alkatrészek és a kisebb méretű motorok használata nem befolyásolja a készülék teljesítményét, de lehetővé teszi, hogy egy kis területre helyezze, és felszabadítsa a konyhapultot más szükséges felszerelésekhez, evőeszközökhöz és edényekhez.

kép
Fotó: restoran-plus.by

Egyedi testanyagok

A legtöbb fogyasztó úgy véli, hogy a legmegbízhatóbbak acélból készült húsdarálók. Valójában sokkal praktikusabb és olcsóbb anyag van - a puha tapintású műanyag, amely nemcsak a nagy szilárdsága, hanem a karcolásokkal és dudorokkal szembeni ellenállása is figyelemre méltó. A Polaris húsdarálók az anyag testével együtt elérhetők az év elején, és elfogadható áron változnak.

kép
Fotó: www.ferra.ru

 

Automatikus hibaelhárítás

A Bork prémium húsdarálói háttérvilágítással ellátott grafikus kijelzőkkel lesznek ellátva, hogy ne csak a hagyományos információkat (típus, mód stb.) Jelenítsék meg, hanem automatikus diagnosztikai adatok, amely meghatározza a vágóelemek állapotát, a fúvóka helyes rögzítését, a motor hőmérsékletét, és megmondja, mikor kell használni a szervizközpont szolgáltatásait. Ez megőrzi a készüléket a korai meghibásodásoktól és csökkenti a karbantartási költségeket.

kép
Fotó: shop.bork.ru

 

Beépített kávédaráló

A háztartási készülékgyártó Zelmer 2015-ben a fogyasztóknak húskészüléket kínál kávédarálóval. Az őrlési fokozat szabályozója lehetővé teszi, hogy a gabonát a kívánt méretre őröljük. A malom tökéletesen megbirkózik a fűszerek és a dió feldolgozásával.

kép
Fénykép: img.ibuy.ua

 

Bővített tápkábel

A fogyasztói imák hallatszanak. Már 2015 elején kezdte el felszerelni a Philips húsdarálóit (beleértve a szállítószalagon már régóta elhelyezett modelleket) hosszú tápkábelek (legfeljebb 2 méter)ez sokkal több szabad mozgást tesz lehetővé a konyhai eszközök körül.

kép
Fotó: www.moulinex-shop.ru

Elektromos megszakító

További motorvédelem innovatív elektromos megszakítóhirtelen feszültségingadozások pillanatában indult. Ezt a technológiát már a Kenwood és a Philips szakemberei is elsajátították, ami azt jelenti, hogy a magasabb védelmi osztályú húsipari gépek megjelenése nem messze van.

 

kép
Fotó: e-a.d-cd.net

 

Ellenőrző bevonat

Speciális testbevonatvédve a szennyeződések és az ujjlenyomatok szinte elkerülhetetlen megjelenésétől a konyhai aggályokban, először a Polaris berendezésben jelent meg 2014 közepén. És 2015-ben húskészülékekben kezdték használni. Az úttörő itt a PMG 1810A Crystal modell. A Polaris nem fedi fel mágikus bevonatának összetételét, de azt jelzi, hogy a aprítófej felületét mikroszálas kendővel kell periodikusan törölni. Ez azonban mintegy tízszer kisebb, mint a hagyományos húsdarálók.

kép
Fotó: www.ferra.ru
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák