értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A konyhai mérlegek leghasznosabb újdonságai

A mérlegek észrevehetően okosabbak

A konyhai mérlegek leghasznosabb újdonságai

Bambusz platform

A konyhai mérlegek és felhasználóik biztonsága új szintet ér el a bambusz fa használatának köszönhetően. Bambusz - az anyag nem csak tartós; a természet antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A bambuszfa termékek fertőtlenítő és egyenletesen szagtalanító hatással rendelkeznek, amely tökéletesen alkalmas az élelmiszerrel érintkező konyhai mérlegek gyártására. Scarlett volt az első cég, amely úgy döntött, hogy ezt az anyagot konyhai eszközökben használja.


Fotó: s2.mmr.ms

Távirányító

A Ready For Sky (R4S) egy új technológia, amely a Redmond által javasolt okostelefon segítségével használható a mérlegek távirányítására. Az R4S egy mobilalkalmazás, amely szinkronizálódik a mérleggel (valamint a vonal egyéb háztartási készülékeivel). A két legkedveltebb platformra, az iOS (7.0 vagy újabb) és az Android (4.3-as verzió, JellyBean és újabb verzió), intuitív felületet fejlesztettek ki. Mivel új háztartási készülékek modelljei megjelennek, a szoftver hozzáadja azokat az általános listához - és ugyanazzal a programmal is kezelhetők.


Fotó: multivarka.pro

Dual Layer Platform

A Scarlett cég konyhai mérlegének innovatív platformja két szintből áll: a tetején van egy ultratrétegű üveg, és alatta - az ún. Az edzett üveg, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek, acélréteggel kombinálva egyedülálló platform. Nemcsak megnövekedett ereje van, hanem egyedi designja is van: a kétrétegű kialakítás az üvegre történő rajzolást háromdimenziós képként teszi lehetővé.


Fotó: hi-tech.imgsmail.ru

Mérlegek, órák és valami más

A Gkilo nevű eszköz a multi-funkcionalitás ötletén alapul, és a jól ismert posztulátum mindennek az egyszerűségéről szól. A Gkilo sehol sem igazán könnyebben néz ki - egy kis fa párhuzamosan. Valójában ez a fa bár egy high-tech modul, amely ötvözi az elektronikus konyhai mérlegeket és az órákat. Míg ez a tábla az egyik oldalon van, a LED-kijelző a termék felületén megjelenő súlyát mutatja.

Ugyanakkor „megmondhatja” a készüléknek, hogy mit mér (ez a megfelelő mobilalkalmazáson keresztül történik), majd a modul ellenőrzi az internetet, és megmondja, mennyi ideig kell elkészítenie ezt a terméket, figyelembe véve a súlyt. Ha a Gkilo-t a másik oldalra kapcsolja, a készülék egy órajel funkcióit hajtja végre, és ugyanabban a LED-kijelzőn megjeleníti az időt. Ezt a fadarabot engedélyezheti / letilthatja, visszaállíthatja a mérlegeket és beállíthatja az időt a csuklópánt segítségével - a Gkilo gesztusvezérléssel rendelkezik. Ezenkívül a készülék polcként vagy formatervező papírként is használható. Még mindig nincs tömeggyártásban, de az ötlet kapta a nagyvállalatok erkölcsi támogatását.


Fotó: www.tuvie.com

 

Mérlegek, mint egyéni táplálkozók

SITU - úgynevezett nem teljesen közönséges konyhai mérlegek, amelyek képesek a tápanyagok (fehérjék, zsírok, szénhidrátok) energiatartalmának és mennyiségének számítására. A modell, amelyet 2015-ben biztosan széles körben terjesztenek, egy Bluetooth modullal van felszerelve, amelyen keresztül kommunikál a tabletrel. Ráadásul egy speciális alkalmazás van telepítve - a SITU „agya” -, amely rendelkezik a termékek összetételéről szóló adatbázissal (az önfeltöltési lehetőség biztosított). Ez lehetővé teszi, hogy könnyen kiszámítsa a készételek kalóriatartalmát. Egy tipikus szendvics példája alapján ez úgy néz ki: egy szelet kenyeret helyeznek a mérlegre, elvégzik a munkájukat és átadják a súlyadatokat a táblagépnek.Ezután jeleznie kell a programnak, hogy a kenyér a mérlegen van, és kattintson az „Add to dish” gombra. Ezt követően a mérlegeket vissza kell állítani, hogy a kenyér súlyát ne vegyék figyelembe az egyéb összetevők mérésekor, és ismételje meg az egész algoritmust a szendvics más összetevőivel. Az alkalmazás az összes étkezésre is képes adatokat tárolni, statisztikákat tárolni a kalóriákról, jelentést készíteni az ugyanolyan kalóriatartalom normájának túlzott mértékéről az egyéni étkezéshez vagy a teljes napi étrendhez, tanácsot adni stb. A mérlegek és a tabletták kombinációja súlycsökkenés és súlygyarapodás, sportolók, cukorbetegek és más, étrendjüket gondosan ellenőrző személyek is használhatják.


Fotó: www.iphones.ru

 

Vicces retro

A „Balance” modellt, amelyet tavaly Nadine Fumiko Schaub tervező vezette be (és 2015-ben korlátozott sorozatban gyártják), az új technológiák és a klasszikus stílus egyesítése. Mérlegek előállításához használt természetes anyagok - sárgaréz, fa, porcelán, márvány. Az elem kialakítása lehetővé teszi, hogy a mérlegek ne divatos tartozékként érzékelhessenek, ami hamarosan valamivel relevánsabbra cserélhető, hanem egy évtizedekig képes kiszolgálásra, a tulajdonos hiánya nélkül. Az ellensúlyok szerepét az aranyos porcelántartályok töltik be speciális granulátumokkal. Az ömlesztett termékek tálja körülbelül egy kilogramm lisztet tartalmaz - a tervező úgy véli, hogy az otthoni főzéshez ez a mennyiség elegendő.

kép
Fotó: www.novate.ru
Szerző: Ivan Pyryev 20.01.2015
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák