értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

10 város Oroszországban ahol élni veszélyes

Ezek a városok veszélyesek az életre és kellemetlenek az életre.

10 város Oroszországban, ahol veszélyes élni

Hosszú ideig az emberiségnek fontos érzése van - az önmegőrzés ösztönének. A nyugalom érdekében egy személy (az extrém sportok rajongóit nem számolja) biztonságos tartózkodási hely. Ez természetes igény - hogy megvédje magát és szeretteit a veszélyektől. A körülöttünk lévő világban minden gyorsan változik, és néha nem olyan könnyű megérteni, hogy mi valóban biztonságos.

4 biztonsági tényező

  • Ökológiai biztonság. Tartalmazza az emberi élet minőségét és időtartamát befolyásoló okokat.
  • Bűncselekmény. Ez egy bizonyos időszakra elkövetett bűncselekmények számát jellemzi.
  • Egészségügyi ellátás. Figyelembe veszi az orvosok, ágyak és várható élettartam számát.
  • Infrastruktúra. E tétel kritériumai a következők: az utak minősége és biztonsága, valamint a természeti katasztrófák által érintett emberek száma.

Egy sikeres várost keresve élni és dolgozni, megfizethető lakhatást, magas fizetős munkát, kényelmes szállítást és kényelmes pihenőhelyeket keresünk. Az anyagi javakat követve fel kell áldoznunk a biztonságot, és néha nem hiszem, hogy a fenyegetés lógott ránk.

Az Orosz Föderáció Belügyminisztériuma szerint a bűncselekmények 42,3% -át nagy városokban és regionális központokban regisztrálták, és ez komoly ok arra, hogy gondolkodjunk. 2015-ben a legveszélyesebb városok a bűncselekmény szempontjából Surgut és Vladivostok, ha úgy gondolja, hogy a Belügyminisztérium statisztikái, akkor a bűncselekmények száma, a Perm városa.

Fel kell ismerni, hogy a bűnügyi jelentések felülvizsgálata nem nyújt teljes képet a veszélyekről, amelyekre ki vannak téve. A kérdést alaposan megvizsgálva meg kell mérnie az összes lehetséges kockázatot, és ez lehetővé teszi, hogy megnézze a teljes képet.

Top 10 város veszélyes az életre

dauer Az elmúlt években megszerzett Oroszország bűnügyi fővárosának státusza. A rablás és a lopás első helyen áll. A kohászati, vegyipari és petrolkémiai iparági vállalkozások nem vonzzák a város vonzerejét. Perm a listán a 26. helyen van, de nem környezetbarát.

Moszkva- sok tekintetben kedvezőtlen város. A világ legkedvezőtlenebb városainak rangsorolása a statisztikák szerint a második helyen áll Oroszországban. A magas szintű bűncselekmények, sok esetben a cikk „csalás”.

Ne hagyja figyelmen kívül azt a tényt, hogy a város státusza, és nem mindig a nyújtott szolgáltatásokért, vagy az áruknak megfelelő árat kell fizetniük. A város autópályáit gyakran elakadják a forgalmi dugók, ami nemcsak kellemetlen meglepetés, hanem az életet is veszélyezteti (a „mentők” halála már régóta megszokott lett).

Norilsk a mi minősítésünk harmadik helyen áll. A város különösen veszélyes az ökológiájára, köszönhetően a Norilsk Nickelnek, ami káros kibocsátásokhoz vezet. Figyelembe véve, hogy a település az Északi-sark közelében helyezkedik el, hosszú téli időszakban, illetve hosszú poláris éjszakákban van, amelyek negatívan befolyásolják az egyén pszichológiai állapotát. Valószínűleg ez magyarázza a kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekmények magas szintjét. Ezen túlmenően az alacsony hőmérsékletek hosszú ideig tartó fagyás veszélye áll fenn.

Szentpéterváraz intelligencia és az északi tőke egyedülálló aurája híres volt, jelentősen lemondott pozícióiról. A magas bűnözési ráta, a kábítószerek terjedése, a bűncselekmények nagy száma a mai Szentpétervár három bálnája. A város harmadik helyen áll Oroszország szennyezőanyag-kibocsátásának rangsorában, ahol az autók kibocsátása az összes tömegük oroszlánrészének 85% -át teszi ki.

Kizil - a Tuva Köztársaság fővárosa. A város az erőszakkal, súlyos testi sérülésekkel és gyilkosságokkal járó bűncselekményekhez vezet.Elképzelhető, hogy ennek oka az e településen épült korrekciós intézmények nagy száma.

Lipetsktalán az 1 km2-re vonatkozó kibocsátások tekintetében. 318,12 km2 városi területen 322,9 ezer tonna kibocsátás csökken. A bűnözés helyzete a városban bonyolult, a bűnözés mértéke tovább nő.

Cserepovec jelentősen szennyezett az 1 km2-es kibocsátás. A statisztikák szerint ez a viszonylag kis város 364 ezer tonna káros kibocsátást jelent. A bűncselekmények helyzete még messze sem ideális.


Birobidzhan a zsidó autonóm régió közigazgatási központja, és a bűnözői környezetben lenyűgöző kábítószer-kereskedelemmel rendelkező városként ismert. Először a használatukhoz vagy terjesztésükhöz kapcsolódó bűncselekményekben került sor.

Vlagyivosztok a népességegységre jutó bűncselekmények számában a 6. helyen áll.

Szurgut már nem vezető szerepet tölt be a bűnöző városok között, de még mindig az első tíz között. A kibocsátás szempontjából a 25. helyen áll, de 219,9 km2 területű városonként 105 ezer tonna talán egy kicsit túl sok. Például 107,8 ezer tonna káros gázok számítanak kétszer nagyobb Irkutszknak - sokkal könnyebb lélegezni.

Fel kell ismerni, hogy nincsenek tökéletes városok, amelyek mindenki szívét meghódíthatják, mert mindenkinek megvan a maga eszménye. A csendre van szükség, a másik pedig a metropolisz ritmusát adja a járókelők komor arcával. Szóval, statisztikák kergetése, véglegesen elveszítheti az otthoni érzést, és ez felbecsülhetetlen.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák