értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

5 eszköz energiatakarékosság

Hogy ne legyenek megakadályozva a villanyszámlákat

5 készülék villamos energiát takarít meg

Az elektromos energia költsége évről évre nő, ami arra kényszeríti a hétköznapi fogyasztókat, hogy keressék meg a számlák csökkentésének módját. A közelmúltban számos különböző készüléket terveztek, amelyek akár 50% -os villamos energiát takarítanak meg. Fontolja meg a piacon lévő eszközök főbb előnyeit

A villamosenergia közgazdász

Az ilyen eszközök széles skálájúak, és hasonló működési elvük van: az aljzatba tapadt készülék csökkenti az elektromos energia költségét a fogyasztás korlátozása nélkül. Ennek az energiatakarékos készüléknek olyan funkciókat kell végrehajtania, mint:

  • Az elektromos energia reaktív komponensének kompenzálása;
  • A kiinduló áramok simítása;
  • A hálózat elektromos terhelésének csökkentése;
  • Hálózati túlterhelés elleni védelem stb.

Ha azonban megragadja a kérdés lényegét, ezek a LED-ekkel ellátott dobozok a válogatásra kerülnek a közönséges számlákon megtakarítani kívánó polgárok számára. Az ilyen eszközök tartalmának közelebbi vizsgálata a következő összetevőket érzékeli:

  • kondenzátor;
  • Áramellátás;
  • LED

A mágikus eszköz használatával történő energiamegtakarítás mítoszát az első működési hónap után visszavonják, és a felhasznált energiaért számlákat kapnak. Ez az eszköz határozottan nem rendelkezik pozitív hatással az elektromos energia háztartási fogyasztóira.


Igazán működő módszerek az energia megtakarítására

Két tarifális villamos mérő

Ez az adagolóállomás az erőforrás-fogyasztás időméréstől függ. Ugyanakkor a napközbeni és éjszakai villamosenergia-díjak jelentősen eltérőek. A mosógép, egy többfunkciós mosogatógép, egy mosogatógép és egyéb háztartási készülékek programozási funkciójának köszönhetően éjszaka villamosenergia-fizetésre számlát is lehetett menteni. A háztartási készülékek, berendezések és villamos készülékek éjszakai munkavégzéshez való kapcsolása valódi módja a jelentős pénzmegtakarításnak. Az éjszakai árak azonban nem működnek hatalmas országunk minden városában.

Időzítő aljzat

Vannak mechanikus vagy elektronikus időzítővel ellátott aljzatok, a második opció többfunkciós. Az elvárás elvének és időzítésének alapelve, amely bizonyos időszakokban a lekapcsoláson és beillesztésen alapul, így jelentősen automatizálhatja a háztartási készülékek munkáját. Ezzel párhuzamosan ezek a csatlakozók a leghatékonyabbak két tarifa villamosenergia-mérővel kombinálva.

Energiatakarékos és LED-es világító lámpák

Ilyen fényforrások különböznek az izzólámpáktól az alacsony energiafogyasztásért. Használatuknak köszönhetően 5 vagy több alkalommal csökken a ház vagy lakás megvilágítására fordított villamos energia mennyisége. Az energiatakarékos és LED lámpák élettartama 10-15 év, ami jelentősen magasabb, mint az izzólámpák és a fénycsöveké. Ugyanakkor a LED-es fényforrások megvilágítási fényereje jóval magasabb és jobb minőségű.

Mozgásérzékelők

A szenzorok használata, amelyek egy személy mozgásában reagálnak, lehetővé teszik a világítástechnikai eszközök közvetlen emberi beavatkozás nélküli vezérlését. A kompakt méret, a jó érzékenység és a nagy megbízhatóság biztosítja, hogy ezek az eszközök kiváló lehetőséget biztosítanak az energia megtakarítására bármely világítási rendszerben. A mozgásérzékelőkkel rendelkező helyiségek, lift kabinok, lépcsőházak és házterületek komplex felszerelése segít megtakarítani jelentős mennyiségű kilowatt villamos energiát.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák