értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Sugar Paste Értékelés szakemberek számára

Válassza ki a legjobbat!

Sugar Paste Rating a szakemberek számára

Bársony, finom, tiszta bőr felesleges haj nélkül - modern divat trend! A bőr tökéletes simaságának elérése érdekében vigyázzon SPA-shugaringra. Ideális módszer a nemkívánatos haj kényelmes és biztonságos eltávolítására cukorpasztával és a hatékony szépségszalonokban megvalósított hatékony ápolással.

Ma a piac hatalmas választékát kínálja a különböző gyártóktól - orosz és külföldi - a gazdaságtól a prémium osztályig terjedő cukorpasztákig. Az elit szépségszalonok és kozmetikai választásx központok - természetes tészta-prémium.

Milyen cukorpasztákat mutatnak be a vezető szépségszalonok tapasztalt mesterei? Milyen preferenciákat ad a superprofessionaki érti a cukor depiláció minden bonyolultságát?

A titoktartás fátyolát felemeljük, és elmondjuk az orosz piacon a három legnépszerűbb cukorpasztát - az igazi szakemberek választását!

ARAVIA Professional "EXPERT" beillesztése

 

Illessze be az ARAVIA Professional EXPERT-ot

 

Ennek a gyártónak a felülvizsgálata okból indult - ez egy olyan orosz cég, amely 2009 óta működik a piacon, és minden évben egyre népszerűbbé válik. Pozitív hírneve van a piacon, és termékei állandó keresletben vannak.

A gyártó soraiban nem csak a szőrtelenítésre és a bőrápolásra szolgáló termékek a szőrtelenítés előtt és után. A cég a választékában professzionális kozmetikumokkal rendelkezik az arc és a test bőrének esztétikai problémáinak, a SPA manikűr és a SPA pedikűr, paraffin terápia korrekciójához.

Az ARAVIA Professional sorából az „EXPERT” cukorpaszta egy új szó a professzionális SPA-shugaringban. Egyébként a "EXPERT" paszta kifejezetten a nagy tapasztalattal rendelkező művészek számára készült, és lehetővé tette, hogy a vállalat magasabb prémium szintre léphessen.

Az Arabia cég "EXPERT" beillesztésének előnyei:

 • Az ECOCERT szabvány szerinti tanúsítás garantálja a vállalat által gyártott termékek biztonságát és minőségét, valamint az ökológiai kozmetikumok európai követelményeinek való megfelelést;
 • A speciális technológia lehetővé tette egy rendkívül rugalmas és műanyag paszta létrehozását, amely használat közben teljesen megőrzi „működő” tulajdonságait;
 • A paszta nem igényel előfűtést, bármilyen hajra és bőrre, akár érzékeny és allergiás, bármilyen hőmérsékleti körülmények között működik;
 • Természetes összetétele az adalékanyagok nélkül: a paszta hipoallergén, csak monoszacharidokat (fruktózt, glükózt) és vizet tartalmaz, ezért nem okoz irritációt;
 • A szupermasterek számára készült, és „ízlés” lesz a szakemberek számára, akik nagy sebességű módszereket és technikákat alkalmaznak, amelyek filigrán munkát igényelnek;
 • A pasztát különböző technikákban használják: manuális, spatula, kevert, segít teljes mértékben feltárni a szakember szakértelmét és kreatív potenciálját;
 • A vékony, egyenletes rétegű bőrön fekszik, és a megnövekedett merevség jellemzi, bármilyen feladatot kezel, függetlenül annak összetettségétől.

Az EXPERT cukorpaszta költséghatékony és gazdaságos használat (egy 750 grammos doboz elegendő 15-20 vagy több eljáráshoz). A piacon és a szakemberek között a legjobb prémium kozmetikumok közé tartozik. Van-e hibája?

Először is, a paszta nem alkalmas a kezdő szakemberek számára - ez egy olyan eszköz a mesterek számára, akik lenyűgöző tapasztalattal rendelkeznek. Másodszor, mivel természetes termék, korlátozott eltarthatósági ideje van (legfeljebb 3 év), és tárolása során fontos a csomagoláson feltüntetett bizonyos szabályok betartása.

Arabia, amely ezt az egyedülálló terméket piacra hozta, joggal nevezhető innovátornak az orosz piacon - nem lesz könnyű megtalálni a kiváló minőségű termékeket olyan megfizethető áron mind a hazai, mind a külföldi versenytársak között.

Pandhy ICONIC Paste

 

Pandhys ICONIC Paste

 

A Pandhy cég „ICONIC” cukorpasztáját Magyarországon fejlesztették és gyártották, és luxustermékként helyezkednek el, ami szintén befolyásolja a költségeit - sokkal magasabb, mint más gyártók analógjai.

A Pandis vonalon további termékek állnak rendelkezésre az epilálás előtti és utáni ápoláshoz - tisztító tonikok, bontatlan haj készítmények, hidratálószerek stb.

Az ICONIC "Pandis" paszta jellemzői:

 • Pandhy's világhírű márka. Az e márka alatt gyártott termékek kiváló minőségűek és megbízhatóak, környezetbarátak és biztonságosak;
 • Az ICONIC paszta - amely a vállalat egyik legújabb fejleménye 2014-ben - kézi berendezésekhez és nagy, hűvös területeken, például kézen, lábon, csípőn, háton dolgozik.
 • Különleges lágysága és rugalmassága jellemzi, stabil és hosszú ideig nem fejlődik ki, megtartva eredeti konzisztenciáját és tulajdonságait használat közben - nem keményedik és nem terjed;
 • A paszta lehetővé teszi a gyors és gyakorlatilag fájdalommentes depilációt minimális fogyasztással - az egész területet egy kis csomóval lehet kezelni, de az elkezdéshez + 37 ° C hőmérsékletre kell melegíteni;
 • A paszta természetes összetétele kiküszöböli az allergiás reakciók megjelenését, nem tartalmaz illatanyagokat és kémiai adalékanyagokat, ezért nem okoz bőrpír és egyéb mellékhatásokat.

A Pandhy cukorpaszta ICONIC képlete olyan szakemberek számára készült, akik a kesztyűgyártásban nagy tapasztalattal rendelkeznek. Létrehozása lehetővé tette, hogy a professzionális vonal más, a piacon már régóta szabaddá vált pasztákban is változtassanak.

Van-e hátránya ennek a pasztának? A legfontosabb a magas költségek, amelyek érzékenyek a devizaárfolyam-ingadozásokra. A paszta lágy konzisztenciája kifinomult munka- és szakképzettséget igényel, így a vásárlás csak további képzés után lehetséges.

A tészta megrendelésekor fontos figyelmet fordítani az eladó megbízhatóságára és a piacon szerzett tapasztalataira - az eredeti termékeket Oroszországban egy hivatalos forgalmazó és a képviseleti hálózat hálózata révén forgalmazzák..

Pasta Alexandria Professional "LK Plus"

 

Pasta Alexandria Professional LK Plus

 

Az Alexandria Professional amerikai cégKözelebb a cukor depiláció irányához. Kennedy Lina, a vállalat vezetője és inspirálója kifejlesztette a szerző cukorpasztáit és eszközeit az epilálás előtti és utáni epiláláshozaz ápolás.

Az Alexandria Professional LK PLUS tészta a tapasztalt szakemberek számára készült újdonság, de még nem áll készen egy nagyon puha textúrájú termékre váltani. Optimális rugalmassággal rendelkezik - nem túl puha és ugyanakkor mérsékelten sűrű.

Milyen más jellemzői vannak a Lina Kennedy cukorpasztának?

 • Tanúsított és Észak-Amerikának felel megezek és az európai minőségi előírások, az Alexandria Professional shugaring cukorpasztája - a szerző 6 lépéses bőrápoló eljárása, a felesleges test és az arcszőr kíméletes eltávolítása;
 • A cég célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a szerzői joggal védett termékekkel foglalkoznak, és amelyek különböznek más professzionális pasztáktól, így az átképzés az egyik kötelező követelmény a vásárláskor;
 • Lina Kennedy a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi - a vállalat felelős az egyes termékek minőségéért, ami lehetővé teszi számukra, hogy további minőségi garanciákat nyújtsanak;
 • Munkavégzéskor a mester kesztyűt kell viselni - ez lehetővé teszi az eljárás higiéniai követelményeinek betartását, és a paszta nem terjed, fenntartja az alak stabilitását és hatékonyságát;
 • A paszta teljesen természetes összetételű és vízben oldható - könnyen leöblíthető vízzel anélkül, hogy az ügyfél ruháinak festése veszélybe kerülne.
 • Az Alexandria Professional cukorpasztájának hiányosságai között megkülönböztethetjük a magas költségeket - a költségnövekedést a dollár felértékelődéséhez viszonyítva. A szerzõ shugaring eljárása más eszközök használatát igényli, amelyeket a magas költség is megkülönböztet.
 • A paszta kívánt plaszticitásának elérése érdekében jobb, ha egy saját fűtőberendezésben (és nem mikrohullámú vagy más cégek fűtőberendezéseiben) melegítjük.Csak ebben az esetben ideális a munkájához, és ha a termékek minőségével kapcsolatban panaszok merülnek fel, lépjen kapcsolatba az eladóval (ha a pasztát más módon melegítik, panaszok nem fogadhatók el).

Melyik beillesztés az előnyben?

Ha már választotta, akkor a legjobb! A cukorpaszták mindhárom gyártója jó hírnevet szerzett, és keresletet igényel, az oroszországi vezető szépségszalonok szakemberei használják. A fő különbség az ár.

Az "EXPERT" cég "Arabia" beillesztése a leginkább megfizethető áron. Minőségi versenyben áll a külföldi márkákhoz hasonlóan, mint Pandhy és Alexandria, és megfelelő mértékben elfoglalták az orosz cukorpaszták piacán a prémium szegmensben. És akkor - a választás a tiéd!

Figyelem!Ellenjavallatok vannak, konzultáció szükséges a szakértővel.
Reklámként. A szerző véleménye nem egyezhet meg a „techinfus.com” portál szerkesztőségének véleményével
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák