értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

7 legfontosabb hátrány Samsung Galaxy A: A7, A5, A3 (2016)

Elemezzük a koreai okostelefonok legújabb sorozatának hiányosságait.

A Samsung Galaxy A 7 legfontosabb hátránya: A7, A5, A3 (2016)

A Samsung alacsony áron és kompromisszumok nélkül kiadta a partnerek zászlóshajóit! Ezek a telefonok megszakítják a sztereotípiát! Jól van A legújabb koreai okostelefonok hiányosságainak becsületes áttekintését ajánljuk.

RÖVIDBEN MEGJEGYZÉSEKRŐL, AMELYEK A KÖVETKEZŐ FELÜLVIZSGÁLATOKBAN ÉS A TESZTEKBEN

A második SIM-kártya és a memóriakártya kombinált nyílása

Nehéz megmondani, hogy ki jött először ez a „ragyogó” ötlet, de ő volt az, aki az új Samsung készülékekben valósult meg. Meg kell választania: vagy a második SIM-kártyát, vagy a kiterjesztett memóriát. A választás néha fájdalmas, írnak egy áttekintésben Hi-tech.mail.ru, mivel az A sorozatú okostelefonok beépített memóriája mindössze 16 GB, melynek jó harmadát az operációs rendszer adja. Tehát, ha a SIM-kártyák változása közben mindig kapcsolatban akarsz maradni, és nem veszítesz pénzt, felejtsd el a „nehéz” játékokat és nagy fájlokat. Tehát az első kompromisszum már ott van.


Alacsony akkumulátor-kapacitás

Ebben az értelemben a Samsung megismerkedett a felhasználókkal: tájékoztatás céljából Hi-tech.mail.ruA 2015-ös csúcskategóriás Galaxy A7-es változatban az akkumulátor 2600 mAh-ra volt telepítve, most már 3300 mAh-ra helyezték az akkumulátort. Az A3 és A5 jellemzők szerényebbek: 2300 és 2900 mAh. Ha nem különösebben hangsúlyozza a Galaxy A5-öt, akkor a teljes munkanapra számíthat: 15-20 perc telefonbeszélgetések, ugyanolyan levelezés SMS-ben és azonnali üzenetküldővel, 2,5–3 óra az interneten való szörfözés és a szociális hálózatokban ülve, néhány tucat fotó és két fényképezés - három videó. A PCMark futási tesztben az okostelefon közel 12 órát dolgozott. Ez elég? Kinek hogyan. De a játék "enni" az akkumulátort gyorsan: egy óra fél fényereje a képernyő, az akkumulátor ül 32%.

Kétértelmű ergonómia


A tervezési szempontból egy új sorozat került kialakításra. A fémhéjnak megbízhatóságot kellett adnia, üveg - kegyelem. A végén kiderült, hogy valami nem teljesen logikus: a felülvizsgálat során S4galaxy.ru Megjegyzendő, hogy a készülék felületének matt felületű feldolgozása után a tok műanyagból készült. Ennek a megoldásnak az egyetlen előnye, hogy az ügy karcolódása megmarad, de nehezen észlelhető, ha nem néz ki szorosan. A "fémes" megjelenés elrontása érdekében a fejlesztők még mindig nem érték el a céljukat: ahogyan azt a tesztben megállapították Itc.uaA telefon csúszós, és gyakran arra törekszik, hogy a kézből csúszik, különösen a hidegben (az A3-ról beszélünk, de az "idősebb elvtársak" ugyanazok). Ebben az esetben a szakemberek szerint a kemény felületre esés egy okostelefon számára végzetes lesz: az üvegen lévő repedéseket nem lehet elkerülni. Így azonnal megvásároljuk a fedelet, és nem mentjük rá.

A Galaxis A7 viszont nehézkesnek bizonyult Hi-tech.mail.ru. Ez egy milliméter vastagabb, és 30 grammnál nehezebb, mint elődje. Ezzel párhuzamosan a hangerő gomb vékonyabb lett, most már nem olyan könnyű.

Kis számú előre beállított fénykép mód

Annak ellenére, hogy az új vonal okostelefonjai az S-sorozat gyakorlatilag teljes analógjaként helyezkednek el, a Galaxy A5-ös kamera például elveszíti a Galaxy S6-ba telepített készülékek nagy részét. 13 megapixeles, 16, maximális felbontás 1080p, szemben a QHD-vel, és így tovább - nincs értelme mindent felsorolni, nincs kamera. De ez nem olyan rossz, mert az eszközök ára teljesen más. Rossz, hogy a Galaxy A-ban csak 6 fénykép mód van: „Auto”, „Pro”, „Panoráma”, „Folyamatos felvétel”, HDR, „Éjszakai”. Nem elég? Akkor ki kell villanni - üdvözöljük a Galaxy Apps online áruházában. A szakértők rámutatnak az új Samsung készülékek fényképezőgépének egyéb problémáira: ha a nap folyamán az okostelefon jó képeket készít, a képek világosak, az automatizálás a legtöbb esetben pontosan meghatározza a fehéregyensúlyt, majd este az optikai stabilizáció elkezdődik, a keretek gyakran elmosódnak.Meg kell tartani a gadgetet a kezében, vagy használnia kell az „éjszakai” módot. tovább Itc.ua A makrófotózás során az autofókusz nehézségeire utalunk.

KÖVETKEZTETÉSEK, AMELYEK A KÖVETKEZTETÉSEKBŐL SZÁMÍTOTT

Nincs jel a nem fogadott eseményekre


A Galaxy A 2016-os okostelefon-felhasználók különösen bosszantják ezt: „Nagyon nehéz beilleszteni egy kopek LED-et egy 40 000-es készülékbe?” Valóban, annak érdekében, hogy ellenőrizze, hogy egy levél érkezett-e, vagy nyomon kövesse a nem fogadott hívásokat, el kell távolítania a telefont az alvó üzemmódból (és ez nem mindig van). és nem mindig kényelmes).

Kommunikációs hibák a gyenge jelű helyeken

A vélemények alapján az okostelefon nem mindig időben 4G-ről 3G-re vált át a rossz jelvételi helyeken. Nagy fájl letöltéséhez vagy egy „nehéz” oldal letöltéséhez az interneten néha meg kell várni, amíg a készülék leállítja a „fagyasztást” és megváltoztatja a módot.

Durva vaku működik

Nyilvánvaló, hogy az okostelefonon lévő vaku nem a fotózás terén elért nagyszerű eredményekre szolgál, de a Galaxy A LED-je a modulok tulajdonosai szerint nagyon komolyan viselkedik: csak egy méter sugarú körüli összes objektumot villog. A kis helyiségben lévő vakut óvatosan kell használni, gondosan kiválasztva a forgatás szögét.

Minden rossz?


Fotó: d.christiantoday.com

Az új okostelefonok sora igazán hasonlít a zászlóshajóra - és a test megjelenésére, anyagaira és funkcionalitására. Általánosságban elmondható, hogy az eszközök ugyanazok, mint a „régebbi” modellekben, de valamivel korlátozott mértékben. A Quad-core processzor a Galaxy A3 és 8-core - az A5 és A7, kiváló teljesítmény, a képesség, hogy dolgozzon a 4G LTE (és az okostelefon tartja a hálózatot az első öt, gyakorlatilag nincsenek panaszok róla). Az A5 és A7 támogatja az ujjlenyomat-szkennert. Nagy kontrasztú képernyő kiváló színvisszaadással. A Galaxy A okostelefonok (2016) előnyeinek felsorolása hosszú idő lehet, de a leírt hiányosságok még mindig jelentősen korlátozzák a felhasználók körét. Érdemes megvásárolni az ilyen modelleket, ha valami hasonlót szeretne a zászlóshajókhoz. De meg kell értened, hogy ezek valóban „mintha” zászlóshajók lennének. A perfekcionistáknak semmit sem kell elkapniuk.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák