értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Mit akar egy nő?

Egy cikk arról, hogy ne legyen rendetlenség az ajándék kiválasztásakor.


Fotó: images.smh.com.au

Nem számít, hogy születésnap, március nyolcadik vagy újév van-e, de ha egy nő ajándékot szeretne, nem olyan könnyű. Napjainkban a valós és virtuális számlálók egyszerűen különböző ajándéktárgyakkal, lélegzetelállító virágcsokrokkal, hűvös teáskannákkal, figurákkal és egyéb knickknacks-el vannak kitörve. A Runet például egyszerűen tele van olyan oldalakkal, amelyek drága, szokatlan vagy eredeti ajándékokat vásárolnak a hölgyeidnek. Kiválaszthatja az eredeti, hűvös ajándékot figura formájában, a talapzatra írt bókokkal, vagy ugyanazon szöveggel ellátott megrendeléssel, vagy mesterséges halakkal és más knickknacks-vel ellátott akváriummal. Ugyanakkor biztosítani kell, hogy a gratulációkat megértsék és elfogadják.

Például a pénztárca, a puha játék vagy a hűvös váza kiválasztása, még egy lenyűgöző összegért is, először is meg kell győződnie arról, hogy egy ilyen ajándék a szeretettének valóban tetszik. Általában véve, ha nem akarja, hogy a megvásárolt csokor holnap a szemétbe kerüljön, akkor nem kell a partra menni, és vásárolni egy hullámpapírból, szerpentinből és kis mennyiségű zöldből álló kompozíciót.

 

Szóval, mi fog felborítani egy nőt, ha gratulálunk?

Nem érdemes megvenni ajándékutalványok a gyógyfürdők és Finn klubokígy egy nő képes lesz arra, hogy ezt a gesztust arra utalja, hogy az ő alakja nem tökéletes. Talán jó cselekedetet fog tenni, de a nyaralás is elrontásra kerül.

Ne felejtsük el, hogy értékes időt válasszon olcsó ékszerek, különösen, ha nem érted. A statisztikák szerint az ilyen gratulációk örömmel fogadják el a nők kis hányadát, és nem azt a tényt, hogy a fele ebbe a csoportba tartozik. Ha egy nő szereti az ékszereket, akkor hagyja, hogy válassza ki az ékszereket, amiket szereti. És az ő születésnapjára, március 8-án vagy újévre, bölcsebb lenne az ékszerek bemutatása.

Ne adjon macskák, nyuszik, kölykök és más háziállatok - ha nem biztos benne, hogy a nő kész elfogadni egy ilyen ajándékot. Ellenkező esetben gondoskodjon róla, hogy egy tehetséges bébi "jó kezekben" rögzüljön.


Fotó: i.huffpost.com


A tíz legjobb rossz ajándék a szex üzletek tartalmát mivel az ajándék a kapcsolat közelségétől függetlenül „vulgárisnak” vagy „vulgárisnak” minősül. Ismét ez az íz és a kapcsolatod kérdése.

A gyengébb nem képviselői nem mindegyike kedvez a banálisnak ajándéktárgyakAhol nincs gyakorlati komponens. Nem az a tény, hogy a szobrok, figurák vagy kislemezek stílusosan közelítik meg a lakás belsejét, és nem azt a tényt, hogy elegendő hely van az ajándékok elhelyezésére, különösen akkor, ha minden meglévő szabadságra évente kerül sor.Függetlenül attól, hogy miért van az ünneplés, nagyon óvatosan kell adni a hölgyednek skydiving tanúsítványTermészetesen, ha egy barátnő nem vonatkozik az extrém sportok rajongóira. Még ha valóban szeretnél lebegni a levegőben, és meg akarod osztani ezeket a csodálatos pillanatokat a szíved hölgyével, nem az a tény, hogy a gondolataidat helyesen értelmezed. Előfordulhat, hogy egyedül kell ugrani, mert kiderülhet, hogy a szereteted félnek a magasságoktól, és a repülőgépek repülnek, lélegzik és lezárják a szemét.

Nem valószínű, hogy a hölgy elégedett lesz a szokásos módon olcsó szappan. Egy másik dolog, ha egyedülálló lehetőséget ad meg, például a "kézzel készített" kategóriából. Az egyetlen példányban létező illatos, kézzel készített szappan értékelhető lesz. A fürdőkád, a zuhanyzó vagy a mosogatórongyok samponjainak készletei nem fognak sok örömet hozni, és rossz meglepetés lesz, különösen azért, mert ismét határozott tippnek tekinthetők.

Szükséges-e megismételni, hogy az adományozás rossz formának tekinthető? konyhai eszközök, edények, edények és háztartási gépek. Még akkor is, ha a hölgyed nagyon szeretne főzni, nincs szükség arra, hogy nyaraláskor „küldje el a konyhába”. Egy élelmiszer-feldolgozó például vásárolhat neki.

Nem valószínű, hogy megértjük, ha kozmetikákat, bőrápolási termékeket mutat be szeretett asszonyodnak. Nemcsak alig választhat a megfelelő arckrém vagy márka, de nagy pénzért fizet egy kis korsóért, nem tudsz szándékosan sérteni a barátnődet azzal, hogy ráncos krémet ad neki a 21. születésnapjára.Ha nem vagy túl közel a hölgyhez, akkor ne adjon neki fehérnemű, ruházatés furcsa módon parfüm. Általában a francia úgy gondolja, hogy a parfüm nagyon intim ajándék, amit csak nagyon közeli emberek adhatnak. Valójában ugyanez mondható el a mosodáról is, de az ilyen ajándék a közelségre utaló jelnek tekinthető.

Ne adjon olyan ajándékokat, amelyeket rossznak lehet tekinteni

Amellett, hogy egyszerűen nem akarnak bizonyos dolgokat ajándékként láttatni, néhányan egyszerűen csak egy rossz hangon lehetnek. Például nem helyénvaló megadni törülköző, konyha vagy fürdő, mivel ez a tétel a temetés kötelező attribútuma. Ugyanezen okok miatt nem kell ajándék gyertyákként és zsebkendőkként. Ha úgy gondolja, hogy a zsebkendőt adva átadja minden szerencsétlenségét.

Rossz hangot veszünk figyelembe gyöngy ajándék (nem számít, hogy mesterséges vagy természetes), mivel úgy vélik, hogy árvák könnyei és szerencsétlen özvegyek. Ezért, miután úgy döntött, hogy valami értékeset mutat be, jobb választani a türkizet, ami az ókorban talizmán volt, csak boldogságot hozott, és a szeretet jelképévé vált. Annak ellenére, hogy a kő félig értékes, az ékszerek megvédik a választottat a "gonosz szemtől" vagy más szerencsétlenségektől.

Egy ilyen ajándék az óra általában mély depressziót okozhat a nőknél, mivel gyakran szimbolizálják a szerelmesek, barátok vagy üzleti partnerek közötti kapcsolatokat. Óra számlálási idő és emlékeztethet az elkerülhetetlen öregségre. Mondanom sem kell, hogy az égi imperiában anyanyelvükön az "óra" szó megfelel a "temetés" szónak. Még mindig meg kell vitatkoznom, hogy miért egy rossz és még káros ajándék?

adomány tükör a jelek szerint ez minden bizonnyal szerencsétlenséghez vezet, mivel rajta keresztül hatolnak be a szellemek világába, ami nagyon veszélyes. különféle madár figurákakár varjak, varázslatok, akár gólyák, ugyanolyan jelek szerint biztosan hozza a szerencsét az alkalom hőséhez.


Ki nem tudja, hogy nem jó, ha hegyes tárgyakat, például kést, kardot, ollót, ideértve a manikűrkészletet is? Úgy véljük, hogy az áttört vágó tárgyak, mint az ajándék, minden bizonnyal szerencsétlenek lesznek. Általában a gyönyörű hölgynek a jelenlétének megválasztását óvatosan kell megközelíteni.

Egy jó ajándék azt mondja, hogy te vagy a tökéletes pár

De bármit is úgy döntenél, hogy megadod a hölgyednek a szívedet, ez lesz az Önök közötti megértés bizonyos tesztje. Nem lesz nehéz a jelenlét kiválasztása, ha a kapcsolata a teljes bizalomra és a harmóniára épül. Azt kell mondanom, hogy a sikertelen ajándékok ismét emlékeztetnek arra, hogy újra kell vizsgálni a kapcsolatot, vagy akár le is állíthatja.Ne feledje, hogy még ha egy nő nem fejezte ki nyilvánvaló elégedetlenségét, ez nem jelenti azt, hogy elégedett az ajándékkal. Csak azt bizonyítja, hogy nem vagy olyan közel. A statisztikák szerint a hölgyek reakciója közvetlenül függ a kapcsolatodtól, nevezetesen a minőségüktől. Végtére is, csak a teljes kompatibilitás lehetővé teszi, hogy élvezze azt a választási folyamatot, amely a szeretett asszonyodat boldoggá teszi.


Fotó: skydive-rostov.ru

És ne feledje - minden nő más, és egyikünk sem olyan, mint a másik. Nem mindig kövesse a szabályokat - talán az édesanyád álmodik az ejtőernyővel való ugrásról, abszolút nem hisz a jelekben, és tényleg akar egy cica.Ha biztos benne, hogy kitaláltad a legbelső vágyát - nem kell tanácsot hallgatni - adj!

Érdekes cikkek

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák