értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Mennyibe kerül a DSP ház?

A projekt szakértője, Natalya Kaplunova válaszol


Fotó: www.dvs.ru

A cementkötésű forgácslapok elég nagy súlyúak és formájúak és nagy sűrűségűek, elég kemények ahhoz, hogy lássák, így nem kell őket nagyon olcsó házburkolatnak tekinteni. Ezenkívül kívánatos ragasztani a rácsot és a gipszet vagy a festéket a tetejére. Leggyakrabban az ellenkezőjét teszik: a DSP-ket keretszerkezethez használják, megbízható és tartós panelek készülnek az anyagból. És most egy ilyen ház gyakran más anyaggal szembesül.

A burkolólap laponként körülbelül 10-12 dollárra számítható, mivel a lemez 3,8 négyzetméter. m. Egyes cégek hasonló árakat tartanak négyzetméterenként. Tehát, ha a különböző cégek különböző árat kínálnak a berendezéshez, akkor ezt az ajánlatot több megbízható vállalat szolgáltatásainak piacán is meg kell vizsgálni.

A DSP lapok fizetéséért és a mesterek munkájáért elengedhetetlen, hogy rugalmas kötőanyagokat vásároljanak (kötelező az utcai munkához) és megerősítő szalagot. A külső sarkokhoz fém (szilárd vagy perforált) sarokprofilok szükségesek. A lemez tetején alapozni kell és festeni kell (akril vagy szilikon festék), vagy készítsen egy másik befejezést.

A fa és a cement kombinációja ezt az anyagot ellenáll az időjárási viszonyoknak, a fagynak és a környezeti hatásoknak. Ezenkívül néhány hasznos tulajdonságot különböző adalékanyagok fokoznak. Nem gyúlékony, vízálló, nem rothad, nem fél a penésztől, rovarok és gombás fertőzések, nem tartalmaz formaldehidet és azbesztet, környezetbarát "légzési" anyagokhoz tartozik. Emellett a DSP jó hangszigetelő. Tehát nagyon hasznos a ház egy hasonló anyaggal való befejezése. Az anyagra vonatkozó jótállás 50 évre szól.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák