értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Hogyan és hogyan lehetséges egy baldachin egy magánházban?

A projekt szakértője, Natalya Kaplunova válaszol


A lombkorona anyagainak megválasztása a céltól függ. Tehát egy szabadon álló lombkorona bármilyen anyag alkalmas lesz a ház vagy a bejárati csoport fölött, ezért az épület építészeti jellemzői alapján kell kiválasztani, és az üvegházakhoz áttetsző burkolatokat kell alkalmazni. A ház mentén el lehet helyezni vagy beépíteni (a házépítés szakaszában az építészeti együttes biztosítja).

Leggyakrabban egy lombkorona elrendezéséhez használjon kő, fát, fémprofilt, mint a csapágy kialakítását, és a palátát vagy a polikarbonátot (celluláris és monolitikus) a tetőn. A burkolatként professzionális lapot, bitumenes vagy természetes cserépet is használhatunk. A lombkorona építésének megkezdése előtt egy projektet kell kidolgozni, figyelembe véve a működési feltételeket. Ezért fontos figyelembe venni a különböző éghajlati viszonyokat, beleértve a szélterhelést, a könnyű oldalakat, a télen a hótakaró vastagságát. Ha a lombkorona az épülethez van csatolva, akkor biztosítani kell a hó és jég lehetőségét, hogy a fő tetőn a tetőtetőre lehessen esni, a leghatékonyabb forma kiszámítása és a megfelelő szerkezeti szilárdság biztosítása érdekében.

A tető lehet ferde (egy vagy két lejtő), egyenes vagy sokoldalú. Ez utóbbi magában foglalja a kupolák, sokszögek, piramisok, ívek és ívelt ívek formájában kialakított tetőket is. Különböző forma és méretarány lehet. A tetőfedő anyagok mindegyik típusára támasztó szerkezet jön létre, figyelembe véve annak méretét.

Például kényelmes, hogy egy fából készült fészket készítsünk a tetővel. Ebben az esetben állványok kerülnek felszerelésre, a rácsos rendszer egy lécrel van felszerelve, amely figyelembe veszi a pala-lemez méretét. A fát speciális vegyületekkel kell kezelni, amelyek fokozzák a környezeti hatásoktól, időjárási viszonyoktól, gombáktól, penésztől és hasonló negatív tényezőktől való védelmet. Teljesen lehetséges, hogy ezt megtehessük.
A fémprofilból és a polikarbonátból készült lombkorongok gondos átgondolást igényelnek, így megbízhatóvá válnak, de nem túlzottan túlterheltek. Fontos, hogy a profil méretét, keresztmetszetét és vastagságát válasszuk ki, hogy minõségesen, általában hegesztéssel összekapcsoljuk őket. Rendelkezésre áll a szakemberek számára egy megbízható fémszerkezet összeállításához.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák