értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

10 legjobb online áruház Bosch csiszolók vásárlása

Az online áruházak áttekintése a vevő szempontjából


A Bosch csiszolók, valamint a népszerű Makita és a Metabo egyike a leggyakoribb elektromos kéziszerszámoknak a boltokban. Az energiaszerszámok megrendelése virtuális áruházakból, mint bármely más áruházban, bizonyos kockázattal jár: alacsony minőségű termék beszerzése. Ezért az online áruház kiválasztását részletesen meg kell közelíteni. Próbáljuk meg segíteni ezzel azáltal, hogy a Bosch márkájú sarokcsiszolók megvásárlásához leginkább megfelelő online áruházak minősítését adjuk meg.

Milyen útmutatók voltak a minősítés összeállításában:

  1. Értékesítési iroda jelenléte a vevő közvetlen közelében. Ez fontos abban az esetben, ha az alacsony minőségű darálót ki kell cserélni. Az ilyen helyettesítés lehetőségét meg kell adni az oldal eladójánál. De ha nem is, az összes üzlet (valós és virtuális) az RF fogyasztóvédelmi törvény hatálya alá tartozik. Tartalmazza az eszköz cseréjét vagy a pénz visszatérését.
  1. Ár.
  1. Tanúsítvány a Bosch termékek értékesítésére. A jótállási kötelezettségeknek a termék visszatérésének konkrét eseteit kell meghatározni. Az LBM a gyártó honlapján történő regisztrálásakor a garanciaszolgáltatás 2 évre meghosszabbodik. Ha az áruház ezt teszi, akkor bizalom van abban, hogy a termékek valóban márkájúak.
  1. A negatív vásárlói vélemények százalékos aránya. A legtöbb ismétlődő követelés:
  • a webhely nem válaszol a megrendelésre, a menedzser nem hívja vissza;
  • Bolgár nagy késéssel vagy egyáltalán nem szállították;
  • növelje a termék árát a megrendelés után;
  • szerszámok értékesítése kirakatból vagy használt termékekből.
  1. Az internetes erőforrás kényelmes felülete. Gyors kiválasztás, online regisztráció, ingyenes hívás lehetősége az információk tisztázására, szakemberrel való konzultáció.

Az árak elemzéséhez 4 legnépszerűbb bulgáriai „Bosch” márkát választottak ki. A teljesítmény, a funkcionalitás és ennek megfelelően a költségek különböznek.

Az áruházak a legjobbtól a legrosszabbig terjednek

Helyezze a rangot Online áruház Modellek köre Ár-összehasonlító modellek
PWS 700-115 GWS 850 CE GWS 15-125 CIE GWS 26-230 LVI
1 A hangszer 46 * 1710 * 2790 6710 9090
2 TechPort.ru 78 1760 * 2780 * * 5660 * 9180
3 Bosch Single Shop minden 1800 3040 5999 9290
4 Bigtool 76 1790 2865 6410 9390
5 220 volt 26 1759 2939 6969 * 9089 *
6 Minden eszköz.ru 47 1876 3035 6707 9795
7 Kuvalda.ru 31 - 2890 6961 9528
8 A rajongó 53 - 3198 6716 9795
9 Dostavka.ru 19 2220 3480 7160 -
10 Sotmarket 17 2750 4150 8740 9730

* a kiválasztott minimumárak.

derítés

A táblázat a legnagyobb online áruházakat mutatja. Mindegyik erőforrás jelentős mennyiségű modellt tartalmaz raktáron és rendelés szerint.

Az ár relatív paraméter, ha az az eszköz tételének mennyiségétől függ (általában a tömeges vásárlások diszkontálásra kerülnek) és a szállítás költsége. Nagy plusz a halmozott kedvezmények, hitelkeretek és részletfizetési tervek rendelkezésre állása. Fizetési formák: egy készlet, leggyakrabban standard. De jobb, ha részletesen tanulmányozom: talál egy olyan opciót, amelyet nem gondoltál például a virtuális pénztárcából történő fizetésre. A 100% -os előleg megfizetése a boltban jobban megtörténik, mielőtt megbízhatóságot tesztelt volna.

Részletek az egyes pozíciós rangsorokról

1. hely:
"Az Ön eszköze"

honlap: www.tvoyinstrument.ru

Elég nagy szerszámüzlet, amely értékesítési irodák hálózatával rendelkezik Moszkvában és a moszkvai régióban. Rendszer egy fejletlen hálózatokkal Oroszországban.

1. hely az összehasonlító táblázatban. Fizetésért - teljes funkciók. A moszkvai régióban futárszolgálat van. Az LBM távoli helyekre történő szállítását a közlekedési cégek végezhetik. A webhelyszerkezet hasonló a legtöbb nagy online áruházhoz - paraméterek, specifikációk, más modellekkel való összehasonlítás lehetősége. Várjuk az országos értékesítési irodák hálózatának kialakítását. Az ügyfelek véleménye szerint késedelmek vannak a fizetés utáni áruszállításban, de a negatív értékelések összessége kicsi (a teljes összeg 9% -a).

2. hely:
TechPort.ru

honlap: www.techport.ru

Képviseleti irodák Oroszország 30 városában.A nagyobb városok között Moszkva, Szentpétervár, Ivanovo, Kalinyingrád, Bryansk, Kaluga, Oryol, Tula, Smolensk, Yaroslavl, Tver, Kostroma és mások.

2. hely az árfolyamban (táblázat). Mindenféle fizetés, kivéve az elektronikus pénzt. Hitel és részletfizetési terv. Minden egyes eszköz és város számára egy kényelmes szállítási költségszámoló van. Kényelmes helyszíntérkép, könnyű navigáció terméktípus és gyártó szerint. Nincs összehasonlítás - mínusz. Oroszországban ingyenes hívásokra van lehetőség.
A Bosch kereskedelmi partnerségi tanúsítványa 2012 végéig érvényes: vagy nem hosszabb ideig frissítették a honlapon, vagy egyáltalán nem újították meg. Az ügyfelek véleménye szerint (22% elégedetlen a teljes mennyiséggel), a boltban nem sikerül megbirkózni a nagy értékesítéssel. Figyelmen kívül hagyja a bolgárok szállítását a futárnak fizetett megbízásokért. Zavartság a hétvégén és ünnepnapokon. Válasz azonban a kritikára, és intézkedéseket hoznak az elfogadott hibák javítására.

3. hely:
"Bosch One Shop"

honlap: bosch-online.ru

Egy olyan honlap, amely Oroszországban szinte minden városban kereskedőhálózattal rendelkezik, köztük: Moszkva, Szentpétervár, Ulyanovsk, Tomsk, Perm, Jekatyerinburg, Kazan, Ufa, Arkhangelszk, Volgograd stb.

3. hely az ár táblázatban. A daráló kiválasztásakor az erőforrást azonnal több, a legközelebbi kereskedő adja ki, ahol megvásárolhatja az adott LBM Bosch terméket. Van egy kölcsön- és részletfizetési terv. A virtuális üzlethelyiség felülete mélynek, élénknek, könnyű keresésnek, az ajánlott cikkek lenyűgözővé tették. Közvetlen kapcsolat áll rendelkezésre egy tanácsadóval, valamint egy ingyenes segítségnyújtóval. A Bosch forgalmazójának aktuális tanúsítványa megjelenik. A gyártó 2 év garanciát ad a szerszámra. A negatív vásárlói vélemények magas aránya - 25%.

4. hely:
«Bigtool»

honlap: www.bigtool.ru

Online áruház értékesítési irodákkal Moszkvában és Moszkvában.

4. hely a népszerű modellek költségének minősítésében. Az oldal nagykereskedők számára történő fejlesztésében. Kényelmes keresőmotor, minden egyszerű és logikus. Választható kategória, teljesítmény, márka. Ez a termék összehasonlítható, ellenőrizze a megrendelés állapotát. Van egy olyan eszköz, amely hibás csomagolással, különböző promóciókkal rendelkezik. Már régen lejárt egy tanúsítvány, amely igazolja, hogy egy online áruház Bosch kereskedő. Az erőforráson az oroszországi berendezéseket kínálják, de a szállítást egy 100% -os előlegigényű szállítási vállalat végzi. Van egy „Videó-vélemények” rubrika, amely a leginkább természetesen dicséretes az áruházról. A Yandex.Market szerinti negatív értékelés 5%.

5. hely:
"220 Volt"

honlap: www.220-volt.ru

Oroszországban mintegy száz város rendelkezik irodával az LBM Bosch értékesítésére, köztük Moszkva, Szentpétervár, Chita, Penza, Kaluga, Irkutszk, Vladimir, Volgograd, Arkhangelszk, Orenburg és sok más.

5. helyezett az ár táblázatban. Minden típusú fizetés. Nagyon praktikus funkció: ellenőrizheti a megrendelés állapotát. Az információk tömörítve vannak, több oldalra koncentrálva. Lakonikus és üzleti felület. A megrendelés szállítási cég általi kézbesítése után az eladás csak előre fizetett. A követelések fő számát (a teljes összeg 16% -át) a bolgárok szállítása okozza. Vannak gyakori esetek, amikor az eszközt kiállítják a boltból, figyelmeztetés nélkül.

6. hely:
"Minden eszköz.ru"

honlap: www.vseinstrumenti.ru

Üzletek, irodák, kiállítási pontok több mint 50 városban Oroszországban, mint például Moszkva, Szentpétervár, Cseljabinszk, Samara, Nyizsnyij Novgorod, Omsk, Orenburg, Lipetsk, Szocsi, Groznij, Irkutszk, Tyumen és mások.

6. hely árfekvés szerint (adattáblázat). Minden típusú fizetés. Credit. Részvények kedvezményes kártyával. A bolgár "Bosch" megrendelésével kapcsolatos információkat a legközelebbi irodában kaphatja meg. Kényelmes felület, termékosztályozás, logikai keresési rendszer, az elektromos szerszámok összehasonlításának képessége. A garancia 1 év, legfeljebb 2 év - a gyártó honlapján történő regisztrációkor. Vásárolt berendezések jelenlétében ugyanazon a napon lehet felvenni. 3 napon belül történő készpénzes fizetés esetén (kivéve a "rendelésre történő szállítás"). A megrendelés visszaküldésének esetei megállapodtak.A felülvizsgálatok teljes számából a negatív 15%.

7. hely:
"Kuvalda.ru"

honlap: www.kuvalda.ru

20 üzlet 12 országban, a Távol-Kelet kivételével: Moszkva, Szentpétervár, Tolyatti, Ufa, Krasznodar, Nyizsnyij Tagil, Orenburg, Szocsi, Pszkov, Kazan.

7. hely az érték táblázatban. A fizetési módok változatosak. Nem volt információ a nagykereskedelmi vásárlásokról és hitelekről. Egy igen nagy választék, de a leginkább költségvetés-barát bolgár, amit Yandex.Market mutat be az egyik legnépszerűbb, hiányzik. Interfész kényelmes kereséssel kategóriák és modellek szerint, de ár szerint nem létezik rendezési eszköz. Lehetőség van az áruk táblázatos összehasonlítására paraméterekkel, részletes utasításokkal. A Bosch forgalmazói tanúsítvány lejárt, nincs aktuális információ. Kényelmes: a Moszkvai Körgyűrűn belüli szállítási idő minden egyes eszköz esetében meg van adva. Vannak olyan esetek, amikor a kérelem hosszas feldolgozása, a zavartság, a nem megrendelt rendeléskövető rendszer benyomását keltik (a negatív értékelések 26% -a).

8. hely:
"Enthusiast"

honlap: www.entuziast.ru

A portál szövetségi hálózatnak minősül, sőt csak Moszkvában és a moszkvai régióban értékesítési irodák.

8. hely árfekvés szerint. Az eszközt a meglévő módok bármelyikében lehet fizetni, van kölcsön. Gyakori 10% -os kedvezménnyel a teljes tartományban. A bolt Bosch kereskedő, de a tanúsítvány 2013 végéig érvényes. Az oroszországi szállítást a fuvarozó végzi - a bolgárok kis tételével drága és nyereséges. A régiók közötti kommunikációhoz díjmentes szám áll rendelkezésre. Modern és felhasználóbarát felület, a Bosch sarokcsiszolóinak gyors kiválasztása. Lehetőség van összehasonlítani őket. Az elégedetlen vélemények száma viszonylag kicsi (a teljes szám 11% -a): a szállítás késedelmes volt, az árut nem fizették be. Válaszul - észrevételeket tesz az állításokról a megértésekkel. A kritika megválaszolása már jó.

9. hely:
"Dostavka.ru"

honlap: www.dostavka.ru

Globális hálózat, amelynek megvásárlási irodái vannak Oroszországban (több mint 500), beleértve a Távol-Keletet. Városok: Moszkva, Szentpétervár, N.Novgorod, Jaroslavl, Voronezh, Jekatyerinburg, Kazan, Perm, Omsk és sok más.

9. hely az árképzésben. A fizetés minden ismert módszerrel történik. Hitelek és megtakarítási rendszerek vannak érvényben (csak az év során érvényesek). Kényelmes választás. Keresés - műszer neve, gyártója és műszaki adatai szerint. Kedvező áron gondoskodhat a házhozszállításról és a házhozszállításról, és több bolgár szállítása 100 font kedvezményt biztosít. mindegyikre. A webhelyen található információk azt állítják, hogy az összes termék tanúsított, de a tanúsítványokat nem lehetett megnézni. Az ügyfelek elégedetlen nyilatkozatai szerint (az összes felülvizsgálat 30% -a) „túl sok ígéret, nem elegendő munka”, a sarokcsiszolók szállításának és kiadásának gyakori késedelme.

10. hely:
"Sotmarket"

honlap: www.sotmarket.ru

A boltok széles hálózata: 60 értékesítési iroda Oroszországban. Vannak olyan városok, mint Arkhangelszk, Moszkva, Szentpétervár, Voronezh, Krasznojarszk, Rostov-on-Don, Samara, Khabarovsk, Tomsk stb.

Árak - a legmagasabb (10 hely a táblázatban). A fizetésre és a hitelfelvételre vonatkozó rendszer rendelkezésre áll. Különálló feltételek - nagykereskedők számára. Jelölt részvények. Kényelmes kiválasztás kategóriák, gyártók és specifikációk szerint. Modell szerint keresőmotor van. A Bosch sarokcsiszolók köre kicsi (17), de az összes népszerű modellt találtuk. A szállítás az egész Oroszországban történik, fizetés nélkül! A terméktanúsítványokra vonatkozó információ nem található. A garancia 1 év, és semmit nem mondanak arról, hogy a gyártó további garanciát vállal. Az elégedetlen vásárlói vélemények legmagasabb aránya - a teljes érték 34% -a. Az ok ugyanaz - a megrendelések kiadásának késedelme.

A sok online áruház problémája - nem megbirkózik a megrendelések áramlása.
A nyomkövető rendszer nincs hibakeresés: a nagy áruházak nagy árbevételű üzletei számára nehéz a folyamat összes szálát váltani.Moszkva portálok nem hiábavalóak a minősítésben, és túljutottak a "All-Russian" -ok közül: a szolgáltatások szintje magasabb, az árak alacsonyabbak, és a legjobb ügyfél-vélemények aránya.

tanács

Ha még mindig konzervatív nézeteket tartogat, és rendszeres üzletben szeretne vásárolni egy Bosch bolgárt, ne legyen lusta, ha van internetes honlapja. Az őrlőgép megrendelésével (a szerszám költsége az elektronikus áruházaknál általában kevésbé), és a szokásos építési piacon történő bevételével jelentős árelőnyöket kaphat anélkül, hogy megszakítaná hagyományait.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák