értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

5 legjobb online áruház láncfűrész vásárlása

Válassza ki szakértőinkkel a legjobb eladókat

 

Melyik láncfűrész az oroszok körében népszerű és szakértők által ajánlott? A svéd márkák, a Husqvarna (Svédország), Stihl (Németország) nemcsak a magángazdaságokban, hanem az iparban is erős pozícióban vannak. A japán Echo és a svéd partner szívesen megvásárolták, megkülönböztették magukat az ár-megbízhatóság-minőség arányban. Ma az alacsony árak vonzóak a virtuális üzletekben. De könnyebben tévedhet: pénzt, időt és mentális egyensúlyt veszít. Véleményünk segít az online áruház kiválasztásában.

 

Mit irányítottunk a minősítés összeállításakor?

 1. Az értékesítési irodák közelsége a vevővel. Miért fontos ez? Számos üzlet kínál egy tesztpróbát a szakemberek által ajánlott láncfűrészekhez, beleértve az egység újbóli aktiválását, olaj kenését, beállítását, a tartály töltését benzinnel és a szerszám indítását. Miután elrendelte, hogy a fuvarozó cég árut szállít, elveszítjük ezt a lehetőséget. A készülék értékesítési pontjainak közelsége fontos, ha szükséges a garancia javítása vagy a készülék cseréje (a fogyasztóvédelmi törvény szerint).
 2. Költség.
 3. Minőségbiztosítás. A boltnak rendelkeznie kell egy tanúsítvánnyal, amely igazolja, hogy a benzinmotoros eszköz gyártójának kereskedője vagy alárendeltje. Ez biztosítja, hogy a láncfűrész márkás termék. Az eladó webhelye tájékoztatást kér az eszköz jótállási idejéről.
 4. Elégedetlen vásárlói vélemények. Leggyakrabban ez az eszköz kézbesítésének igénye, a szállítás közbeni biztonsága és a hamisítványok eladása.
 5. Könnyű kiválasztás és rendelés a portál oldalain. A láncfűrészek működéséhez szükséges fogyóeszközökre vonatkozó javaslatok.
 6. Lehetőség arra, hogy tanácsot kapjunk a szerszám kiválasztásáról és kialakításáról.

A legnépszerűbb láncfűrész márkák modelljeit az árak és a rangsoroló üzletek összehasonlítására a táblázat tartalmazza. Hét üzlet vonzott a figyelmünket, amiből ötet választunk.

Az online áruházak végső értékelése

Végleges értékelés portál Ár szerint Az ügyfél véleménye szerint A kényelem és a megbízhatóság érdekében vidék Ügyféljegyzet
1 Generator77 1 2 7 Moszkva és régió A legalacsonyabb árak
3 Techno stúdió 3 4 3 Moszkva, Szentpétervár, Nyizsnyij Novgorod A legkényelmesebb felület
2 Vikimart 2 7 1 Minden Oroszország A legelterjedtebb áruház nagy választékkal és kényelmes szolgáltatással
4 Toolking 6 3 2 Moszkva és régió A leginkább sokoldalú szolgáltatás.
5 Instrument Club 4 1 5 Moszkva és régió A negatív értékelések legalacsonyabb aránya
(6) elmall77.ru 5 5 6 Minden Oroszország  
(7) 220 volt 7 6 4 Minden Oroszország  

A minősítés első öt pozíciója lesz a mi iránymutatásunk.

1. hely
"Generator77"

honlap: www.generator77.ru

Vásároljon alacsony áron, és széles választékát kínálja a különböző márkák és márkák láncfűrészeinek, de nincs információ a termékek tanúsítványairól. Szállítás a Moszkvai körgyűrűn a megrendelés utáni napon. Fizetés csak készpénzben a futárnak. Egyszerű és kényelmes keresőeszköz gyártó és név szerint. Mégis, a vásárlás előtt még jobban meg kell nézni a boltot: gyanús áron.

Internetes erőforrás működik a moszkvai régióval.

nyalánkság

 • A legalacsonyabb árak.
 • Van egy szerviz ellenőrző láncfűrész (500 p.) A kenés költségével és a tartály feltöltésével.

ellenérvek

 • A termék tanúsítványairól semmit nem mondanak.
 • Fizetés csak készpénzben.

Vélemények
Azok, akik a boltról beszéltek, negatívak voltak - az összes értékelés 6% -a. Követelések: a vezetők figyelmen kívül hagyása és a rendelésekkel kapcsolatos problémák telefonos szervizelés esetén.

2. hely
"TEHNOSTUDIYA"

honlap: www.tehnostudio.ru

Nagy, dinamikusan fejlődő online piac számos termékkel, köztük mintegy 180 láncfűrész modell. Minden típusú fizetés, nem készpénz - csak 5 tonna. A nagykereskedőknek különleges feltételek vannak.Érdekes szakaszt találtam a készletekről, de ezúttal nem volt szerencsém: a gázüzemű szerszámok nem voltak ott.

Irodák Moszkvában, Szentpéterváron és Nyizsnyij Novgorodban. Szállítási cégek szállítása a régiók számára csak 100% -os előlegfizetés után.

nyalánkság

 • A láncfűrészek széles választéka (kb. 180).
 • Kényelmes kiválasztás márka szerint, specifikációk.

ellenérvek

 • Rövid specifikációk vannak, de nincsenek leírások.
 • Nincsenek tanúsítványok.

Vélemények
A szolgáltatást teljes körű válaszadók 15% -a kifejezi elégedetlenségét: nincsenek bejelentett áruk, szállítási késedelmek, nehézségekkel küzdő áruk visszaállítása.

3. hely
"Vikimart"

honlap: www.wikimart.ru

Nagy "all-Russian" áruk hipermarkete. Az ár és a szolgáltatás szempontjából ez egy szilárd második hely, de csak a harmadikat érdemli: a képet sok negatív vevői értékelés elrontotta. A bejelentkezés ma 500 font kedvezményt ígér. A fizetés minden formája, Viki.krelek, ahol az összeg egy részét a vásárláskor visszaküldik, a következő vásárlásra felhasználható. A keresés ár, gyártó, specifikáció alapján történik (részletesen az összes paraméterről). Az ÖSSZES szerszámszállítás mellett meg van adva: kifejezések, átvétel módja. Megígérik a gyártó garanciáját. A tanúsítvány nem jelenik meg bárhol. Reméljük, hogy akkor fog megjelenni, amikor vásárol. Az oldal kedvezményeket és kedvezményeket kínál (akár 3 szekció).

Oroszországban 1504 üzletet jelentettek be: Kazanban, Krasznojarszkban, Tyumenben, Ufa-ban, Jekatyerinburgban, Rostov-on-Donban, Chelyabinskben, Szentpéterváron, Moszkvában.

nyalánkság

 • Alacsony árak (a láncfűrészek harmadik költsége).
 • Minden feltételt a fel nem használt áruk (egy éven belül) visszaküldésére, beleértve a technikailag bonyolultakat is, feltéve, hogy az árukat nem használták ki.
 • Az értékesítési irodában és a futár útján történő kézhezvételkor van egy szolgáltatás a láncfűrész ellenőrzésére: újbóli nyitás, kenés, töltés benzinnel, indítás.

ellenérvek

 • A negatív értékelések gyanúsan magas aránya.

Vélemények
41%! negatív értékelés a teljes összegről.
Gyakran ismételt állítások: a szállítás késleltetett, vagy a szerszám egyáltalán nem érkezett meg (minden nagyobb online áruház számára); zavar a termékmárkákban. A fellépések megtérítése azonban kompenzálja a különböző kedvezmények okozta kellemetlenségeket.

4. hely
Toolking

honlap: www.toolking.ru

A tisztességes online áruház viszonylag alacsony áron. Egyszerű navigáció, gyors keresés a webhelyen, vizuális könyvtár. A szerszám típus, gyártók. Az ár és a név szerint van rendezve. A kiválasztott láncfűrészek összehasonlíthatók. Lehetőség van új termékek és találatok megismerésére, különleges ajánlatok felfedezésére. Számos cikk hasznos lesz. A moszkvai körgyűrűn belül az áruházból 10 tonna beszerzéssel szállítunk. - ingyen, expressz kézbesítést is szervezhet. Az ország felkérést kap, hogy megszervezze a szállítási vállalatok szállítását.

Az online áruház két értékesítési irodával rendelkezik Moszkvában és egyet a Reutov városában (Moszkva régió).

nyalánkság

 • Amikor a boltban van egy szervizközpont, amely a láncfűrészek garanciális és garancia utáni javítását biztosítja.
 • Számos fogyóeszköz jelenlétében: gumiabroncsok, fűrészláncok, olajok.
 • Kényelmes felület.

ellenérvek

 • Semmi sem szólt a láncfűrész tanúsítványairól.
 • Nem a legalacsonyabb árak.

Vélemények
A vásárlói vélemények között - 9% negatív. Az összes érthető panaszból lehetőség nyílt információ kinyerésére: a megrendelés nem érkezett meg időben. Az üzlet bocsánatot kért a megjegyzésekben és ... udvariasan ellenáll.

5. hely
"Instrumentklub"

honlap: www.instrumentclub.ru

Online áruház, amely elég nagy választékú láncfűrészekkel (63 modell) és alacsony árakkal (a nagy internetes portálokhoz képest). A Stihl szerszámmárka tanúsítványa 2012 végéig érvényes. Nincs aktuális információ. Van egy dokumentum, hogy az online áruház már kiképzett, és a Husqvarna és a PARTNER termékek 2011-es évad aldealerje. Van egy visszahívás a megrendeléshez és a tanácsadáshoz. Készpénzfizetés a futárnak, készpénzes fizetés, a bejelentett ár 6% -kal, 5 tr feletti összeggel.

A régiókra történő szállítás nem történik meg (a honlapon szerepel), csak Moszkva és a moszkvai régió.

nyalánkság

 • Láncfűrészek esetében előzetes értékesítés előkészítése (a berendezés és a teljesítmény ellenőrzése - 150 p. Az olaj és a tüzelőanyag költségeit is beleértve).
 • Hitelkeretet kínálnak (bankon keresztül).

ellenérvek

 • Nem releváns információ a meglévő tanúsítványokról.
 • 6% -os pótdíj a „nem készpénz” árért.
 • Áruk csak Moszkva és a régió számára.

Vélemények
Az ügyfelek elégedetlenségének százalékos aránya az összes felülvizsgálat 6% -a. Fő követelések:
Néha nyílt szerszámos dobozokat szállítanak, újra besorolva őket
A nem létező termék értékesítésének díjai (az eszköz az oldalakon szerepel, nem áll rendelkezésre)

Ezenkívül érdemes megemlíteni: vannak olyan üzletek, amelyek egy adott gázmotoros márka márkájára specializálódtak. Az ilyen portálok, mint vásárlás hely, jövedelmezőbbek, mint a legtöbb orosz piac..

 

tanács

Ha már kiválasztotta a benzinmotoros szerszámok márkáját, és vásárolni szeretne, kérjen tanúsítványt, amely igazolja, hogy az áruház a gyártó kereskedője. De ez nem elég: sajnos a dokumentumok hamisak is. Ezért, miután eldöntötte a láncfűrész márkáját, tájékozódjon arról, hogyan lehet megkülönböztetni a hamisított termékektől: ez megvédi Önt a „bal” eszköz megvásárlásától.

emellett

Összehasonlító árlista a láncfűrészekhez, 6 népszerű pozícióban. Kiemelt minimális árak. A vételár mindig a láncfűrész, a fogyóeszközök, a szállítás, a tesztelés költségének összege. Ebből az összegből levonni kell a kedvezményeket és a bónuszokat. Az eredmény és az értékelés szükségessége, az eszköz kiválasztása az online áruházban.

Online áruház Modellek köre Az összehasonlítható modellek
PARTNER P340S Husqvarna 236 Stihl MS 250-14 Echo CS-350WES-14 Makita DCS 4610-35 Husqvarna 445e
Generator77 45 3400 6900 14400 8800 - 13400
Vikimart 527 3299 7999 14990 11650 6630 15615
Techno stúdió 180 4599 6500 - 10270 6630 18200
Instrument Club 63 3400 6770 14990 10200 6990 15590
elmall77.ru 20 3702 6435 - - 7320 15473
Toolking 183 4000 6999 14990 11590 (módosítás) 7320 14890
220 volt 116 3999 7999 - 11650 7320 18200
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák