értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A legjobb parfüm víz a nők számára. TOP - 10

A legjobb illatok a nők és férfiak véleménye szerint

A legjobb parfüm víz a nők számára. TOP - 10

A parfüm egy igazi nő képének kötelező része - ápolt, érzéki, stílusos. Azonban a helytelenül szedett vagy „sikoltozó” illat is károsíthatja a hírnevet, mert tévhit alkot a tulajdonosával kapcsolatban.

Jelenleg az illatszer víz nagyon népszerű - ez a fajta parfüm nagyon ellenálló és telített, a csokor mélyebb és teljesebb, mint a WC-vízben. az a legjobb női illatszer-vizek minősítése magában foglalja a népszerű ízeket a híres gyártóktól minden alkalomra.

Lacoste Pour Femme
a legtermészetesebb parfüm víz


Fotó: www.osmoz.com

A fotó - női parfüm Pour Femme víz Lacoste-tól. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 3600 rubel (50 ml).

A parfüm víz Lacoste Pour Femme sok nő tartja a legjobbat. Ez megerősíti a csodálatos vélemények nagy számát - nemcsak a nők, hanem a férfiak is. De nem sikerült találnunk elégedetlen véleményeket: a virágos fás muskus parfüm egyszerre lágy és merész, természetes és bájos, rejtélyes, impulzív és finom. Az illat az olyan modern nők számára jön létre, akik szabadon érezhetik magukat és nem törődnek vágyukkal. A kompozíció felső jegyzetei a Jamaicai bors, a zöld alma és a frézia. Megjegyzések a "szív": hibiszkusz, bolgár rózsa, jázmin, heliotróp fehér. Alapjegyek: szantálfa, velúr, tömjén és cédrus.

Előnyök:

 • Meglepő összetétel.
 • Az aroma, közel a tiszta test természetes illatához, mint a legtöbb nő és férfi.
 • Universal.

hátrányai: az illat rajongói elégedetlenek a palack „szerény” kialakításával.

Lacoste Pour Femme értékelései:

„Amikor először hallottam Pour Femme-t, beleszerettem! A legjobb illatszer-víz hihetetlenül érzéki és kellemes! Megvettem, aztán megvettem egy barátomat és egy nővéremet is. Most meg kell egyeznünk - ki lesz ott, ha valahol együtt megyünk.

Értékelés: 10-ből 10-re.

További információ ...

J'Adore Diorból
a legjobb esti parfüm víz

A fotó - J'Adore női parfüm víz Christian Dior. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 4300 rubel (50 ml).

„Imádom” - így fordítják le a Christian Dior parfümház híres illata nevét. A parfümvíz kiváló, elegáns összetétele A J`Adore egy fényűző virágkerttel, a holdfényes, pezsgő aranybuborékokkal és káprázatos estélyi ruhákkal társul. A virágos és gyümölcsös csokor mély és gazdag, őszibarack, körte, mandarin, dinnye és bergamott jegyzeteivel. A kompozíció "szívében": szilva, tuberóz, lila, orchidea, jázmin, gyöngyvirág és rózsa. Bázis - pézsma, vanília, szeder, cédrus. Ennek az érzéki, gyengéd és karizmatikus illatnak a vonata olyan gyönyörű nőkre húzódott, mint Charlize Theron, Penelope Cruz, Jessica Alba.

Előnyök:

 • Nehéz és sokoldalú.
 • Ellenálló, "hurok" íz.
 • Kényelmes és vonzó palack.

hátrányai: túl felismerhető, elveszett eredetiség.

A J`Adore értékelésből:

„A legjobb (számomra) parfümvíz! Félelmetes csokor, gazdag, érzéki! Határozottan - különleges alkalmakra, ünnepélyes alkalmakra, vagy ha szívesen érezni szeretné magát, elegáns ... ritkán használom, hogy ne veszítsem el ezt a varázslatos érzést - amikor ruházsz benne, úgy érzi magát, mint egy istennő.

„Szeretem a virágos aromákat, nagyon lenyűgözte a völgy gyöngyszemei, az ibolya, a rózsák a J`Adore-ban, de a gyümölcs elkezdett rontani a benyomást. Amíg az illat kinyílt, szó szerint a gyümölcsöt megzavartam. Szerencsére van még egy íze a J`adore vonalon - nem kevésbé elképesztő, és nincs rögeszmés gyümölcs - J`Adore L`Absolu. Általánosságban elmondható, hogy a Dior a legmagasabb osztályú, szinte minden ízléshez illatot szerezhet! ”

Értékelés: 10-ből 10-re.

Calvin Klein Eufóriája
a legszívesebb parfümvíz


Fotók: images2.fanpop.com

A képen - Euphoria női parfüm víz Calvin Klein. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 4500 rubel (50 ml).

Fényes parfümvíz luxus önbizalmas nők számára - ez az eufória.Parfüm luxus, állapot, intenzív. Nagy tartóssággal rendelkezik, és észrevehető vonatot hagy el, amelyen keresztül könnyű megtalálni azt, amelyik viseli. Virágos keleti illat, a kompozíció meglehetősen egyszerű és ugyanakkor ragyogó és felejthetetlen: egy gránátalma megnyílik, a „szív” egy lótusz és orchidea, az alap lila, mahagóni, pézsma és borostyán.

Az illat előnyei:

 • Nyugtalan, titokzatos.
 • Érzéki és szexi.
 • Hosszú és tartott "vonat".

hátrányai: egy extra csepp, és "megfojtani".

Euphoria értékeléséből:

„Az eufóriát egy férj bemutatta nekem egy esküvői évfordulóra, ami igazi eufóriát okozott. Milyen gazdag, mély, fényes, legjobb illata ennek a parfümvíznek - csak „fújja le a tornyot”! Határozottan - nem minden nap. Különleges alkalmakra, különleges hangulat és ... különleges nők számára. Még az életkor sem szól, hanem arról, hogy egy nő hogyan érzi magát. Ha úgy érzi, szexi, kívánatos, magabiztos, 100% illat fog tenni.

- Nem tudtam azonnal megtanulni, hogyan kell viselni ezt a parfümöt ... Nem hiszem, hogy az időjárás egyszerre (a hőségben még nem lehetett megnézni a palackot), túlbúcsúztam a másodikra, és észrevételt tettem rám. Most csak este használom, és csak két kis toló van a nyakon.

Értékelés: 10-ből 10-re.

Neki a Narciso Rodriguez
a legszexisebb parfümvíz a rangsorunkban


A fotó - női parfümvíz a Narciso Rodriguez-tól. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 4600 rubel (50 ml).

Erős és könnyű, a szépség és az ifjúság illata a parfümvíz Narciso Rodriguez For Her számára. A virágos muskus illatok csoportjába tartozik, a kompozíció a következőket tartalmazza: kezdeti jegyzetek - rózsa és őszibarack, közepes jegyzetek - borostyán és pézsma, bázis - patchouli és szantálfa.

További információ ...

Értékelés: 9,5-ből 5.

Eclat D'Arpege, Lanvin
illatszer víz a legfrissebb aromával


A képen - Eclat D'Arpege női parfümvíz Lanvinből. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 2500 rubelt (50 ml).

A 2002-ben megjelent, könnyű, szelíd, hűvös Eclat D'Arpege a több ezer nő friss illatainak kedvence. Valaki számára az eau de parfum illata könnyű nyári szellőhöz kapcsolódik, másoknak kora reggel a kertben, és egy harmadra egy napsütéses tavaszi napon. Az illat virágos, gyümölcsös, a kompozíció a következő megjegyzéseket tartalmazza: zöld lila, bazsarózsa, őszibarack virágok, tealevél, kínai osmanthus, petitgrain, cédrus, pézsma és borostyán.

Előnyök:

 • Nem bosszantó.
 • Alkalmas minden nap.
 • Elég állványok.
 • Megfizethető ár.

hátrányai: túl sokan akarják viselni.

Eclat D'Arpege értékeléséből:

- A tavasszal, a reggel frissességével társítom Ekla-t a tenger szellőjével. Úgy tűnik számomra is, hogy ez a parfümvíz legjobban alkalmas romantikus dátumokra, sétákra (bár nem a hold alatt). Megveszem a harmadikat.

- Ezt az illatot nem tudom elképzelni! Szinte a fő gyűjteménye. Bármilyen szezonra alkalmas, nagyon gyakran viselek. Megértem, hogy hihetetlenül szerencsés vagyok - senki sem használja a körömben! De az utcán nagyon gyakran hallom. "

Értékelés: 10-ből 9-re.

Prada édesség
az édesebb parfümvíz a rangsorunkban


Fotó: s3.amazonaws.com

A képen - Prada Candy női parfümvíz. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 5250 rubel (50 ml).

A Prada híres olasz divatházának édesfogának igazi ajándék a Candy illatosított víz. Meleg, burkoló, komfortos, hűvös téli estén, ugyanakkor csábító, vonzó. Ez a keleti ínyencek csoportjához tartozik, a kompozíció elég egyszerű: muskussal kezdődik, a sziámi benzoin folytatása, és a karamell alapja.

További információ ...

Értékelés: 10-ből 9-re.

Coco Mademoiselle Chanel által
legjobb klasszikus parfüm víz


Fotó: mywishlist.ru

A fotó - női parfüm Coco Mademoiselle víz Chanel-től. Az átlagos ár Oroszországban: 5600 rubel (50 ml).

A 2001-ben először megjelent Coco Mademoiselle illata a Chanel hagyományainak is megfelel - mély, nőies, mérsékelten szexi és végtelenül elegáns. Ellentétben a névvel, az illatszer víz nem a levegő-fiatal lények számára, hanem egy igazi hölgy, aki magabiztos és független. Aroma chypre virágos, a csokor kezdeti jegyzetei: mandarin, narancs és narancsvirág, bergamott.Szívjegyzetek: jázmin, mimóza, ylang, török ​​rózsa. Alap: vanília, vetiver, patchouli, fehér pézsma.

Előnyök:

 • Látványos, emlékezetes.
 • Noble.
 • Ellenálló, gazdaságos.

hátrányai: nehéz, különösen fiatal lányok és meleg időben.

A Coco Mademoiselle parfümvíz értékeléséből:

„5 évvel ezelőtt hoztam Párizsból egy Coco Mademoiselle palackot, még mindig nagy örömmel használom. Ezt különleges alkalmakkal összefüggésben hagyom magamnak, hogy felidézzem a nyaralás érzését ... az élet ünnepét!

„Amikor az intézmény első tanítványa voltam, Coco Mademoiselle-t adtak nekem. Azonnal nem tetszett - nehéz, megfojtott. Továbbá megpróbáltam késő tavasszal viselni. Majdnem 6 éve feküdtem, nemrég találtam meg, pár pshikovot készítettem, és ... majdnem elvesztettem a fejem, amikor 20 perc alatt kinyitott rám! Félelmetes, mély, lenyűgöző. Nem oldotta meg azt ... ".

Értékelés: 10-ből 9-re.

Carolina Herrera 212 VIP
illatszer-víz a leghangosabb aromával


A fotó - női parfüm víz 212 VIP a Carolina Herrera. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 4450 rubel (50 ml).

A mai nap egyik legnépszerűbb illata provokatív és merész 212 VIP Carolina Herrera. Az egzotikus gyümölcsök, a drága alkohol, az ízletes pézsma és az édességek váratlan, merész kombinációja a férfiak és a nők számára érzelmek robbanását okozza. Az aroma a keleti ínyencek csoportjába tartozik, szenvedélyes gyümölcsökkel és rummal, megnyílik a pézsma és a gardenia, és a kompozíciót vékony bab és vanília egészíti ki.

Előnyök:

 • Világos, egyedi.
 • Érzéki.
 • Steady.

hátrányai: őszintén, néhányan vulgárisnak tűnnek.

212 VIP értékelésből:

„Három hónappal ezelőtt egy arany„ hüvely ”212 jelent meg az erszényemben, azt mondom, hogy ez a parfümvíz a legjobb, tényleg fúj! Az egyetemen természetesen nem viselem ezt a szagot, hanem pártokban - csak szuper! A srácok olyanok, mint a legyek, és a lányok nyilvánvalóan csodálkoznak abban, hogy milyen szagúak.

- Őrült, érdekes és heves aroma! Tartsa hosszú ideig, adjon egy elegáns vonatot! Ő tölti ki az összes helyet a szobában, ahol belép. Egy BUT: egy kicsit rosszul az adagolással, és megfojtják a tulajdonosát és mindenkit körülötte. Légy óvatos ezzel a bombával!

Értékelés: 8,5 a 10-ből.

Ange ou Demon Le Secret a Givenchy-től
illatszer-víz a leginkább kétértelmű aromával


Fotó: beautychaneliman.files.wordpress.com

A képen - női parfüm víz Ange ou Demon Le Secret a Givenchy-től. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 4700 rubel (50 ml).

Ellentétben az Ange ou Demon 2009-es eredeti merész és világos változatával, a 2014-es frissített parfümvíz-verzió sokkal egyszerűbbnek hangzik: édes, friss, kis savanyúsággal. Könnyű, gyümölcsös virágos, szokatlan illat, nagyon egyszerű és nyitott. Ugyanez a gyártó a piramisban a Le Secret a következő összetételt azonosította: áfonya, jázmin tea, fehér fa. Azonban a Givenchy márka számos csodálója érzi magát a keserű patchouli, az érzéki - rózsák és a levegő-titokzatos liliom és a bazsarózsa aromájában. Sok nő ezt az illatot „hihetetlenül nőiesnek és szexinek” tartja, valószínűleg az illat érzékelése a nő temperamentumától és természetes szexualitásától függ.

Előnyök:

 • Egyszerű, nem ragadós.
 • Van egy rejtett "ízük".

hátrányai:

 • Nem túl ellenálló.
 • Nem nyílik meg azonnal, és nem bármilyen bőrtípusra.

-tól vélemények körülbelül Ange ou demon le titok-tól Givenchy:

- Tetszett a bolt, azonnal megvettem. Ugyanaz az este, csalódás. Félórás óra elteltével a szag sokkal gyengébb lett, 3 óra múlva egyáltalán nem érzem magam. De ki gondolta volna, hogy a férjem szereti őt! Amikor nem éreztem magam, azt mondta, hogy „PLEASANTLY” szaga van rólam. Néhány nappal később kezdtem érezni valamit ... titokzatos, bár alig észrevehető.

- Nem értem, hogy az Ange ou Demon illatos vízben van! Van egy mintavevő - önmagára öntötte ... Édes kompót. Öntapadó, enyhén savanyú. Sem az angyal, sem a démon nem "szagol." De a barátom „kigúnyol” tőle, úgy véli, a legjobb ... Furcsa.

Értékelés: 10-ből 8.

Dolce a Dolce & Gabbana által
legjobb virágos parfümvíz


Fotó: ffaasstt.swide.com

A Dolce & Gabbana női parfümvíz Dolce a képen látható.Az átlagos ár Oroszországban: 5500 rubel (50 ml).

2014-ben a Dolce & Gabbana Design House új terméket vezetett be: a Dolce érzéki és finom virágos illata. A névvel ellentétben az illatszer víz nem túl édes, több - mély, romantikus. A fiatal lányok és érett hölgyek számára is vonzó lesz. Kezdeti megjegyzések: neroli, papaya virág. Közepes: tavirózsa, amarillisz és fehér nárcisz. A pézsma és a szantálfa összetételének befejezése.

Dolce-véleményekből:

„Rendkívül örülök, hogy minden nap megtaláltam a legjobb parfümvizet! Szeretem a virág aromákat, és Dolce kiváló képviselője ennek a sorozatnak. A jó hír az, hogy puha, szokatlanul édes. Egy mínusz nem túl gazdaságos, mert napközben párszor frissítenie kell. ”

További információ ...

Értékelés: 10-ből 8.

Mi a legjobb parfümvíz?

Nincs válasz erre a kérdésre, és nem lehet. A parfümök egész történetében a több millió nő tapasztalata alapján meggyőződhetünk arról, hogy nem egyetlen illat sem vonhat be abszolút minden nőt. Ezenkívül a parfüm különféle típusú bőrön jelenik meg saját útján, és lehetetlen megjósolni - kinek az illat illik. Így a legjobb parfümvíz kiválasztása nemcsak a nő ízétől és temperamentumától függ, hanem a bőre jellemzőitől is.

Figyelem!Ellenjavallatok vannak, konzultáció szükséges a szakértővel.
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák