értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A legjobb cégek - gázkazánok gyártói

A legmegbízhatóbb és legnépszerűbb márkák a piacon.

A legjobb cégek - gázkazánok gyártói

Ha gázüzemű kazán kiválasztásához a boltba megy, akkor a kazánmodellek abszolút többsége európai gyártású. A piacon fontos helyet foglal el két koreai gyár (Daewoo és Navien) is. Csak két jól ismert gyárunk a Zhukovsky Plant (ZhMZ) és a Conord Plant. Ebben a cikkben rövid áttekintést nyújtunk a legjobb gázkazángyártókról, amelyek termékei a legmegbízhatóbbak és leghatékonyabbak.

1. táblázat: A legjobb gázkazángyártók

gyártó

Árkategória

Ország, márka tulajdonosa

Jellemzők

Ariston

35 és 400 ezer rubel között

Olaszország

A termékcsalád számos kazánnal, vízmelegítővel, közvetett fűtőkazánnal és napkollektoros rendszerrel rendelkezik.

BAXI

17-800 ezer rubelt

Olaszország

A választékban - gáz, elektromos, kondenzációs, szilárd tüzelőanyag, fali és padlófűtő kazánok, külön-külön - kazánok, valamint radiátorok és vízmelegítők. Öko-technológia fejlesztése.

Beretta

30 és 100 ezer rubel között

Olaszország

Szilárd tüzelőanyagot, kondenzátumot, gázfűtő kazánokat, vízmelegítőket, kazánokat, akkumulátorokat gyártanak.

Bosch

20-300 ezer rubelt

Németország

A termékcsalád szilárd tüzelőanyag- és gázkazánok, közvetett fűtőkazánok, vízmelegítők, napenergiával működő rendszerek stb.

Buderus

20 ezer és 3 millió rubel között

Németország

2003 óta a "Robert Bosch GmbH" gazdaságának része. A választékban - fűtőkazánok, vízmelegítők, radiátorok, gázerőművek, megújuló energiaforrásokon alapuló fűtőberendezések

Daewoo

20 és 50 ezer rubel között

Korea

Ezek turbófeltöltő és légköri gázkazánokat, ezek alkatrészeit, alkatrészeit és kapcsolódó termékeit (akkumulátorok, feszültségstabilizátorok, tágulási tartályok) gyártanak

Ferroli

20 - 700 ezer rubelt

Olaszország

A különböző típusú radiátorok, ipari berendezések, kiegészítők, gázfűtő kazánok mellett

Navien

20-30 ezer rubelt

Korea

Fali és padlógáz, kondenzációs és padlófűtőolaj kazánokat gyárt

Protherm

13 és 700 ezer rubel között

Szlovákia

A Vaillant gazdaságban található. A választékban - padló- és fali gázkazánok

Vaillant

30-500 ezer rubelt

Németország

Egyedülálló rendszer a személyes minőségért a termék minőségéért.

Viessmann

30 ezer milliárd rubel

Németország

A vállalat folyamatosan foglalkozik új technológiák fejlesztésével, beleértve az energiamegtakarítást is.

ZHMZ

10-40 ezer rubelt

Oroszország

Két típusú kazánt állítanak elő - AOGV és AKGV

Konord

10-40 ezer rubelt

Oroszország

A tartományban - gáz, szilárd tüzelőanyag és univerzális kazánok. Minden modell elektronikus.

Az öt legnépszerűbb gázkazán gyártót részletesebben meg fogjuk mondani:

BAXI
legnépszerűbb gázkazán gyártó

Baxi vállalati standja


A Baxi a gázfűtő kazánok piacvezetője. A Baxi márka a BDR Thermea (Olaszország, a világ egyik vezető fűtési kazángyártója) tulajdonában van. A hivatalos képviselet Oroszországban már nyitva van. több mint 10 éve (Moszkva, 2002 óta). A választékban - gáz, elektromos, kondenzációs, szilárd tüzelőanyag, fali és padlófűtő kazánok, külön-külön - kazánok, valamint radiátorok és vízmelegítők. A vállalat aktívan fejleszt új környezetbarát technológiákat (például a bioüzemanyag-kazánokat). Sok szakértő azt tanácsolja, hogy pontosan Baxi kazánokat vásároljon - mint kényelmes, megbízható, teljesen alkalmas az orosz működési feltételekhez.

A Baxi fűtőkazánok széles körben képviseltetik magukat a boltokban. Könnyen megtalálható mind a kazánok, mind a szervizközpontok.. Kényelmes hivatalos honlapján A vállalatok és a vásárlók, valamint a mesterek sok hasznos információt találnak. Van a fórumahol a szakértők és a felhasználók konzultálhatnak, megvitathatják a modelleket, megtalálhatják a szükséges dokumentumot. Van egy különálló sürgősségi segélyszolgálat vészhelyzetekben (például mit tegyünk, ha „az utcán mínusz 30, és a kazánom nem működik”). A szervizközpont munkatársai gyorsan kaphatnak segítséget (ingyenes telefonvonal). Ezért a kazánok Baxi problémáinak megvásárlása és javítása léphet fel.

Protherm

Protherm növény


Fotó: static.etrend.sk

A céget Prágában 1991-ben alapították. Ugyanakkor a vállalat első kazánjait gyártották. 2004-ben tagja lett a Vaillant Group holdingnak, 2005-ben képviseletet nyitott Oroszországban.

A kazánt közvetlenül a helyszínen lehet felvenni - a "Konfigurátor" részben. Mi még kényelmes? A webhelynek van egy szótára, ahol megérthetetlen kifejezést kémkedhet a boltban található utasításokból vagy leírásokból. Megjelenik a Proterm kazánokat és azok tartalék alkatrészeit értékesítő szervizközpontok, üzletek és online áruházak listája is. A "Dokumentáció" részben az útlevelek, az egyes modellekre vonatkozó utasítások, termékek tanúsítványai. A Protherm gázkazánok jól reagálnak a szervizközpont szakembereire és az állandó ügyfelekre.

Vaillant

Vaillant stand


A márka a Vaillant Group tulajdonában van. tapasztalat a vállalat nagyon jelentős - a márka története több mint 140 éve folyik, az első műhely 1874.-ben nyílt meg. Központ - Németország, Remscheid. Kínában van termelés, de a Vaillant Csoport képviselői szerint ez a termék kizárólag a kínai belföldi piacra vonatkozik.

Az oroszországi képviselet 1994-ben jelent meg. Vannak központok Moszkvában, Szentpéterváron, Szaratovon, Jekatyerinburgban és Rostov-on-Donban.

A vállalatnak 10 saját üzeme van Németországban és más európai országokban. Különösen a falfűtéses kazánok készülnek Remscheidban. Jellemző és fontos részletek - a vállalkozásban ne használja a szállítórendszert. Ehelyett minden kazán teszi egy mester - az elejétől a végéig. Ez a mester felelős a termékének minőségéért.

A vállalat gondoskodik arról, hogy az illetékes szakemberek dolgozzanak termékeikkel, és rendszeresen vezessenek képzési műhelyek gáz berendezések értékesítése, tervezése, telepítése és karbantartása tanúsítványok kiadásával. A cég honlapja felhasználóbarát. Itt megtalálhatja a város szolgáltató központjainak címét, a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokat, a tervezési kérdések dokumentációját.

Zhukovsky gépgyár (ZhMZ)
a legnépszerűbb hazai gázkazán gyártó

Zhukovsky mérnöki üzem


Fotó: photos.wikimapia.org

Márka kazánokat gyárt AOGV (egy áramkör, fűtés) és AKGV (kettős áramkör, fűtés és meleg víz). Az üzemet javítóműhelyek alapján alakították ki, és 1939-ben nyílt meg fémszerkezetek gyártására. Végrehajtja a Honvédelmi Minisztérium és a Vészhelyzeti Minisztérium megbízásait. 1967-ben a vállalat elsajátította a fűtőkazánok gyártását. Most az üzem választékában - több mint 30 különböző teljesítményű kazánfajta, amelyek alkalmasak kis falusi házakhoz vagy 430 m2-es házakhoz. Nagy hatékonyságuk van (akár 90%). A Zhukovsky kazánokon kívül fehér zománc van. Kiváló minőségű importált és orosz automatizálással felszerelt. Alkalmas a hűtőfolyadék természetes és kényszerített keringtetésű rendszereiben.

LLC Conord Plant

Állj Konord a kiállításon


A Conord gyár 1979 óta szakosodott fűtőberendezések gyártására. A gyárban több mint ötven modell található. Beleértve a gázkazánokat, szilárd tüzelőanyagot és univerzális. Meg kell jegyezni, hogy a Conord kazánok fontos előnye, hogy az üzemmodellek nem függenek a villamos energiától. A Conord kazánokat nem kell csatlakoztatni a hálózathoz, a generátor további csatlakoztatása nélkül is dolgozhatnak - nagyon fontos pont, ha áramszünet van.

Összefoglalva

Nem minden gázkazánokat gyártó cég került be a listánkba. Ezek azonban azok a vállalatok, amelyek termékei a fogyasztók számára a leginkább érdekesek. Minden vállalatnak nagy tapasztalata van, gazdag története van, különböző típusú gázkazánokat gyárt. Talán egy felsorolt ​​vállalat választékában talál egy olyan típusú kazánt, amely pontosan megfelel Önnek. De a legfontosabb dolog az, hogy a vásárlók nagyon néhány panasz a minőségre vonatkozóan vezető vállalatok termékei, mivel ezek a vállalatok értékeli a hírnevüket, vigyázzon az átfogóra támogatott kézművesek, akik megtartják felszerelésüket, és általában rendelkeznek saját \ t kutatási központok.

A külföldi gyártók gázkazánjainak előnye a tervezés és a funkcionalitás, a hazai - a megfizethető áron. A termelői minősítésben szereplő hazai és külföldi gázkazánok minőségével kapcsolatban gyakorlatilag nincsenek panaszok.

Bármi legyen is a céged, azt szeretnénk, hogy a megvásárolt gázkazán hűségesen és sok éven át hűségesen szolgáljon Önnek.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák