értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

12 legjobb okostelefongyártó

Megértjük, hogy a vállalat okostelefonja jobb

12 legjobb okostelefongyártó

Az okostelefon-piac már elérte a bizonyos mértékű telítettséget, és feltárta a fogyasztói preferenciákat, így a gyártók számára meglehetősen nehezen lehet kiemelni az általános hátteret. Némelyikük folytatja a „fegyveres versenyt”, néhány vállalat a tervezésre és az ergonómiára összpontosított, és vannak olyanok, akik résszel megoldásokkal próbálják bővíteni a kínálatot. Ahhoz, hogy a felülvizsgálat a lehető leginkább elfogulatlan legyen, a gyártók mennyiségi szempontból az oroszországi értékesítési volumen csökkenésének sorrendjében kerülnek rangsorolásra.

SAMSUNG
A legnépszerűbb okostelefonkészítő

A piacvezető is első helyen áll a családok, vonalak és modellsorozatok számában.

A Samsung rugalmas kijelzőket ígért, amit még nem láttunk.

A közelmúltban a cég úgy döntött, hogy okos telefonjait az "Occam borotva" elvének szigorúan, azaz az "okkamera" elve alapján hívja. nem szorozva a bélyegek számát a szükségesnél nagyobbra. És ez nagyon kényelmes - ha rájöttem a pozícionálásukra, majd csak az évek során navigálsz. Nyilvánvaló, hogy ez a vicc nem vonatkozik a zászlóshajókra, így a numerikus index ott van (a cikk frissítésének időpontjában - 9).

Prémium szegmens őszintén osszuk meg az S és a Note modellt. Mindkét család hatékony Super AMOLED kijelzőkkel rendelkezik, amelyek hiányosságai csak egy jellegzetes létrát tartalmazó pentil mátrixnak és egy erős „vasnak” tulajdoníthatók, amelynek teljesítménye ma is túlzott. Ha az említett modellek közötti különbségeket néhány szó jellemzi - a Megjegyzés „élesedik” a ceruza alatt, és nagyobb kijelzővel rendelkezik.

mert átlagos árkategória Most a Galaxy A felállás kizárólag a felelős, amelynek fő tehetsége a jól lőni képes képesség. Ezt hangsúlyozva, a család zászlóshajó modellje azonnal fel van szerelve négy hátrafelé néző kamerával. Tehát minden alkalommal.

Nos, és „Olcsó”, a SAMSUNG megértésében. Itt a J betű szabályozza a labdát, és egynél több gyártó irigyelheti az „írás” lehetőségeit. Ebben a sorban a hangsúly a gyakorlatiasságra vonatkozik.

A képen: Samsung Galaxy A9 2018

A legjobb Samsung okostelefonok áttekintése

APPLE
A csúcstechnológia terén a trendelő

A csúcstechnológiák és a releváns termékek árainak trendje nem igényel különleges előadást.

Apple Legend - Steve Jobs.

A stílusos design, a saját tervezésű kényelmes operációs rendszer, az eszközök legmagasabb minősége, és természetesen a nagyméretű alkalmazásboltban az Apple telefonok egyfajta referenciaértéket jelentenek a mobil eszközökhöz - ez egy követendő objektum, fanatikus odaadás vagy ugyanaz a radikális ellenállás.

Nem fogjuk ismét felfújni a holivarot - amit az iPhone a legjobb és a legsikeresebb, csak megjegyezzük, hogy a legtöbb Apple-modul élettartama tényleg lenyűgöző, és a cikk frissítésének időpontjában a hatodik, hetedik és nyolcadik sorozatok elég jól értékesítenek.

Ami azt illeti új termékek. A költségvetési rést most az iPhone Xr foglalja el. És az a tény, hogy az ehhez a modellhez kért pénz több mint elegendő ahhoz, hogy megvásárolja a B-márka zászlóshajóját, az alma márka rajongói mindig találnak valamit igazolni. Valójában azzal a középosztálygal szembesülünk, amelyet a vállalat hivatalosan nem volt. Ugyanakkor nem vártuk a valóban megfizethető iPhone SE cseréjét.

Az Apple 2018 modell legjelentősebb változásai között kétségtelenül a kettős célú iPhone-ok megjelenése. Sajnos a hazai távközlési szolgáltatók nem támogatják az eSIM-ben használt verziót, és minden érdekelt félnek meg kell keresnie egy iPhone Xr vagy iPhone Xs Max-et a kínai piacon. A memória bővítésének lehetőségét illetően az Apple fő (negatív) pozíciója nem ment el, de a probléma súlyossága fokozatosan eltűnik a felhőszolgáltatások növekvő elérhetősége és a tartalomtárolás korlátai miatt.Más szempontok szerint a változások többnyire kvantitatívak: gyorsabbak, erősebbek stb.

A képen látható modell az Apple iPhone Xs

A legjobb okostelefonok APPLE áttekintése

HUAWEI

A kínai cég, a HUAWEI nemrégiben harmadik helyen állt a gyártók körében az okostelefonok világméretű értékesítése szempontjából, míg részesedése továbbra is aktívan nő. Sőt, 2018 második negyedévének eredményei szerint még az Apple-t is felülmúlta, és a talapzat második lépcsőjére emelkedett. Nyáron az egyik vállalat vezetője egyenesen kijelentette, hogy a következő évben kétségtelenül a „második számú” lesz, vagy talán a Samsungot nyomják meg.

Huawei gyártósor.

Különben is, egyetlen más gyártó sem rendelkezik ilyen széles körű okostelefonokkal. A polcon egy jel "Fő zászlóshajó" az okostelefonok Mate telepített sora - a legjobb és fejlettebb, csak a Huawei által a következő generáció fejlődésének idején megtalálható. Az alábbiakban következetesen helyezzük el az „egyszerűbb” zászlóshajókat - a P család és a Honor almárka régebbi modelljeit. Az első nem a képviselők számából, hanem a fényképészeti üzletágból adódik. A második erősségei látványos designnak és vonzó minőség / ár aránynak tekinthetők. Ugyanakkor az "Onory" -t is nagyon érdemes eltávolítani. Figyelemre méltó, hogy a vállalat már minden erőforrást felhasznált, hogy nevezze meg a vonal olcsó modelljeit.

Minőségben középosztály A Huawei a Nova családot képviseli. Továbbá, harmadik generációja keretében, ugyanazon az árkorláton belül, különböző hardverplatformok modelljei békésen együtt léteznek.

A Huawei Mate 20 Pro fotómodellben

költségvetés A Huawei Y felépítése semmi kiemelkedő - a szokásos munkatársak előnye és hátránya.

A legjobb Huawei okostelefonok áttekintése

LENOVO & MOTOROLA

Ennek a cégnek az okostelefonjai szisztematikusan megnyerték az ügyfelek szimpátiait, és már nem kapcsolódnak az elménkhez „őszinte Kínával. Annál bosszantóbb a műfaj furcsa "válsága", amely megragadta a gyártót, és az új modellek szinte teljes hiánya. Őket, mint ahogyan azt jelentették, de nem érik el üzleteink ablakát. A legközelebbi dolog egy érdekes eszköz volt egy „tiszta” Androidon, amely különösen nagy kapacitású akkumulátorral felszerelt - a Motorola One Power.

A Motorola One Power fotómodellben

Az egykori Moto Z zászlóshajó sorsát érthetetlen, sőt korábban is vannak olyan pletykák, amelyek szerint az egész Moto családból csak a G-sorozatot kell hagyni a költségvetésen (G6) vagy a középszintű platformon (a G7-nek kellene lennie), és a vezető a Lenovo márka „árnyékában” lesz. Ismét az osztály csökkenésével. Az alacsony költségű eszközök szegmenséhez a Lenovo most megfelel a K és S vonalnak.

A legjobb okostelefonok gyártóinak rangsorában, a Lenovo & Motorola tandemének jelenlegi helyzete lehetővé tette a StatCounter analitikai ügynökség eredményeinek elfogadását, amely szerint e márkák okostelefonjai a mobil webforgalom több mint 5% -át generálják. És ami különösen érdekes, minden évben csak a megfelelő szám növekszik.

A képen: Lenovo Vibe Fest.

A legjobb Lenovo okostelefonok áttekintése

Xiaomi

Elég népszerű, Oroszországban népszerű márka, amely rajongóit nemcsak a gyártott okostelefonok demokratikus árcéduláival büszkélkedhet, hanem az eszközök kiváló műszaki jellemzőivel is.

A képen: 2017-es modellek bemutatása Moszkvában

Rendszerint ezek modern komponens alapúak, és nem morálisan elavult megoldások. Az ilyen jó hírű gondolkodók, mint az IDC, a Gartner és a Counterpoint Research kutatási eredményei azt mutatják, hogy a Xiaomi jelenleg a leggyorsabban növekvő globális márka. Ami az okostelefonokat illeti, tavaly a vállalat majdnem megduplázta a beszerzési mennyiségét, ugyanakkor piaci részesedését.

A képen: új gyár Xiaomi Indiában

Meg kell jegyezni, és a márka termékeinek általános minőségének állandó növekedését, bár ez a kijelentés még nem kapcsolódik a kísérő szoftverhez. Beleértve a szintet zászlóshajói a vállalat. De az innováció szempontjából ez utóbbi is példaként szolgálhat.Különösen a Mi8 kettős frekvenciájú GPS-rendszerrel, a Mi Mix 3-val, praktikus csúszkával, és a Black Shark egy kényelmes vezeték nélküli játékvezérlővel. Ha a márka sorozatsorozatát "meredek" csökkenő sorrendben rendezi, akkor a következő láncot kapja: Mi MIX - Mi - Mi Megjegyzés - Mi A - Redmi Megjegyzés - Redmi S - Redmi. Formálisan középosztály Csak a Mi Note vonalon lévő eszközök relevánsak, de itt szem előtt kell tartani, hogy több mint kellemes árcédula jelentősen akadályozza a Xiaomi termékek helyes elhelyezését. Például a Pocophone F1 modell, melynek zászlóshajója kitöltése, ebbe a költségkategóriába tartozik.

Jelenleg a kínai cég okostelefonjainak legjelentősebb igénye a fejlesztők makacs vonakodása az alacsony költségű eszközök NFC modulokkal való felszerelésére.

A képen: modell Xiaomi Mi Mix 3

A legjobb Xiaomi okostelefonok áttekintése

BBK Elektronika

Talán ez a legnehezebb esete az okostelefonok legjobb gyártóinak áttekintésében. Kevés ember társítja a OnePlus, az OPPO vagy a VIVO márkákat a korábbi Szovjetunió legnépszerűbb DVD-lejátszóinak gyártójával (a közelmúltban), bár a valóság pontosan így van. Természetesen a márka-rajongóknak is megvan a saját véleményük, de az OPPO a BBK leányvállalata, és ugyanakkor nem hivatalos anyavállalat a OnePlus számára - így formális szempontból minden helyes.

Ha ezek a játékosok elsősorban a piacunkra, akkor a márkára összpontosítottak OPPO kifejezetten az amerikai számára. E márka okostelefonjai sikeresek (általában a negyedik helyet foglalják el a világon az értékesítés szempontjából), de üzleteinkben rendkívül rosszul vannak képviselve. A márka termékei kiváló minőségűek, egyedi "chipek" és elég magas költségek. A tényleges modellek nem túl sok.

A képen: OPPO A5 okostelefon

Elvileg a közelmúltig hasonló kifejezések képesek voltak leírni az okostelefonokat VIVO, azzal a különbséggel, hogy kezdetben az ázsiai piacra koncentráltak. Most már nőtt az étvágy (még az ötödik helyen az értékesítésben), és a vállalat már jól képviselteti magát a kiskereskedelemben. Valószínűleg érdemes megjegyezni, hogy ez a márka volt az első, aki az ötletet egy okostelefon kijelzőjére épített ujjlenyomat-szkennerrel valósította meg. A VIVO uralkodóinak elhelyezése egyszerű: az Y-sorozat felelős a feltételesen alacsony szintű modellekért, X különösen vékony, Xplay a produktív, Xshot kamerás telefonokhoz és V a középosztályhoz. Nem változatok nélkül, de valahol ilyen.

A képen: a VIVO Nex modell csúszó kamerával és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-szkennerrel.

OnePlus általánosságban úgy tekinthető, hogy egyetlen generációs márka, amelyet több generáció képvisel. Ezeket az okostelefonokat gyakrabban zászlóshajó gyilkosoknak nevezik, szem előtt tartva a kiváló műszaki jellemzőket, az elegáns designot és a szerényebb árcédulákat. Igaz, a OnePlus legújabb verziója jó okból már nem olcsó.

A képen: OnePlus 6 okostelefon

LG

A Dél-koreai vállalat már a távoli 2014-ben 41 okostelefon modellt fejlesztett ki és adott ki. 2018-ban két kéz ujja elegendő az újdonságok számításához. És ha úgy gondolja, hogy az LG alelnöke szavai az utolsó CES-ben szólnak, most már csak szükség szerint aktualizálják a tartományukat.

A képen: a frissített LG K8 modell bemutatása a CES 2018-ban

Először is érinti zászlóshajó Figyelemre méltó, hogy a vállalat abbahagyta a saját útját a tervezés és a tervezés szempontjából, és csatlakozott más emberek ötleteinek replikálásához, beleértve a hírhedt képernyő vágást és a kamerák számának növelését. Működésükből az audiofil hangút és az okostelefonok magas szintű biztonsága változatlan maradt. mert középosztály az LG esetében a Q sorozat modelljei megfelelnek, csak a legrégebbi, a „nyolcadik” teljes mértékben megfelel ennek a pozícionálásnak. A költségvetés A legnagyobb érdeklődésre számot tartó okostelefonok nagy kapacitású X Power család akkumulátorokkal rendelkeznek.

A képen: modell LG V40 ThinQ

NOKIA

Az új tulajdonos korábbi érdemei és agresszív marketingpolitikája még mindig nagy figyelmet fordít erre a márkára.Az okostelefonok legjobb gyártóinak áttekintésében egy helyet biztosított a globális webforgalom 2% -a, valamint a közel négy és félmillió okostelefon értékesítése 2017-ben. A legfrissebb mutató szerint a Nokia márka felülmúlta a Sony és az Asus eredményeit. Emellett a márka az MWC 2018 kiállításon kapott nominációk számának vezetője lett.

A képen: Nokia prezentáció a MWC 2018-ban

Ugyanakkor el kell ismerni, hogy a jelenlegi Nokia nem különösebben vonzó. Talán az egész az, hogy nem láttuk az egy évvel ezelőtt ígért szuper zászlóshajót. Addig is ezt a szerepet kell végrehajtani a távolabbi hibátlan Nokia 8 Sirocco modelltől. A jól ismert márkaeszközök elhelyezkedésének megértése könnyebb, mint valaha - annál régebbi a név után a számjegy, annál meredekebb a smartphone. És annak érdekében, hogy ne állítsuk elő ezeket a redundáns entitásokat, a gyártó elegáns döntést hozott - a modell következő generációját egy tizedes indexgel jelölje meg.

Ez a Nokia 9 prototípus kamera része.

A legjobb Nokia okostelefonok áttekintése

SONY

Az Xperia óriási választéka ellenére a SONY piaci részesedése folyamatosan csökken. A vállalat különböző módon keresi a vevőjét, beleértve az új okostelefonok fantasztikus jellemzőit is.

Volt egy tűz- és rézcső.

Legalább az utolsó költségvetési sor Az L1 nem különösebben népszerű a felhasználók körében középosztályképviseli az XA család. Feltételezzük, hogy a SONY követi néhány más márka példáját, és kizárólag a megoldásokra összpontosít. felső szint és az alkatrészek gyártása. Bármi is legyen, a SONY optikai képérzékelői egyfajta minőségi szabvány.

Furcsa, hogy a "japán" maguk még mindig nem tudták megvalósítani saját potenciális előnyeiket. A hagyomány folytonossága csodálatos. Egy sajátos szögletes kialakítás - legyen az, hogy legyen a márka "trükkje". Mi az oka annak, hogy megakadályozzák a nagy kapacitású újratölthető akkumulátorokat a SONY okostelefonokban? Ez gyakorlatilag a „negatív” felét jelenti, és régen hangzott el.

A fotó modellben SONY Xperia XZ3

A legjobb Sony okostelefonok áttekintése

HTC

Egy másik korábbi vezető, aki nem volt egyértelmű. A HTC még bejelentette, hogy fő erőfeszítéseit olyan üzleti területekre kívánja összpontosítani, amelyek nem túl okosak. Igaz, akkor elkezdtünk beszélni arról, hogy csak a belépő szintű piacot hagyjuk el, és 2018 elején a gyártó megpróbálta újraéleszteni Desire költségvetési sorát.


Fotó: www.laphamsquarterly.org

A HTC-t itt gyűjtik.

Másrészt sok elemző megismételte a gyártó árkérelmeinek és ezen okostelefonok tényleges műszaki jellemzőinek közötti nyilvánvaló eltérést. A zászlóshajók megmaradnak, és itt minden nem olyan komor. Továbbá, ha korábban a HTC hagyományosan a kamera leggyengébb pontja volt, akkor most az U12 + modell a DxOMark hiteles erőforrás rangsorában az egyik legfelsőbb vonalat foglalja el. A cég zászlóshajóinak további jellemzője még a Edge Sense, a második generációra frissített technológia. De a mechanikus oldalsó gombok cseréje az érintésre nem mindenki.

A HTC U12 fotómodellben

A legjobb HTC okostelefonok áttekintése

ASUS

Ha viszonylag nemrégiben elégedett volt a cég, aki többnyire olcsó okostelefonok gyártója volt a nem kívánt felhasználók számára, a legutóbbi ajánlatok is érdeklődhetnek a kifinomult „felhasználók” iránt.

 

A képen: a ZenFone 5 sor bemutatása a CES 2018-ban

Folytatva a ZenFone fővonalának fejlesztését, amely 2014-ben az egyik legrangosabb design-díjat kapott, az ASUS úgy döntött, hogy a Republic of Gamers márkacsaládját mobileszközökre bővíti. A fejlesztők erőfeszítései egy nagyon érdekes ROG telefont eredményeztek, amely a túlhajtott Snapdragon 845-en futott, és egy hűtőrendszerrel felszerelt, hűsítő kamrával és hűvös játék kiegészítőkkel felszerelt. Ami a "normál" modelleket illeti, érdemes megemlíteni az ASUS viszonylag sikeres próbálkozásait, hogy minden jelentős szegmensben megálljon.Általánosságban elmondható, hogy az asusfon tulajdonosainak főbb követeléseit a kísérő szoftver minősége okozza.

A képen: Asus ROG Phone modell

GOOGLE

Valójában az első öt "Nexus" a különböző gyártók egyes okostelefonjainak teljes példányai voltak, amelyeket egyszerűen az eredetivel párhuzamosan gyártottak, de a Google márka alatt.

Google Pixel 3 bemutatása

A Nexus 6-tól kezdve nem volt több "ikrek", és a vállalat termékei megszerették az egyéniségüket. Feltételeznünk kell, hogy a „régi” márka elhagyása és a Pixel család elindítása a lehető legteljesebb mértékben rehabilitálta a Google-t, és a HTC kutatási részlegének közelmúltbeli megszerzése súlyt jelentene az okostelefonok piacán. Valójában ez a tajvani vállalat segítette a „pixelek” első generációjának fejlesztését, és a saját létesítményeiben is gyártja őket.

Érdemes megjegyezni, hogy a Nexus One a HTC keze is. A rendelkezés ezért megköveteli a legmodernebb mobil operációs rendszer fő ideológusát, hogy használhatatlan okostelefonokat bocsásson ki, még nem is.

A harmadik generációs Pixel cég azonban mindenkit kellemetlenül meglepett. Azt is gondolja, hogy a Google tervezői feladata, hogy rekordot állítsanak fel a "legnagyobb patch" és a "2018 legszélesebb keretrendszer" (az XL és az alapmodell esetében) számára. Az új okostelefonok lövése azonban még jobban megtanult, és egyetlen érzékelővel is megfizethető.

 

A képen a Google Pixel 3 XL modell található

MEIZU

A cég érdekes és meglehetősen megkülönböztető zenelejátszóként kezdte meg működését, de az első okostelefonja (M8) olyan mértékben imitálta az APPLE termékeket, hogy ez utóbbi még törvényes módszereket keresett a modell értékesítésének teljes tiltására. Valójában az iPhones bizonyos funkciói még mindig kihagynak, ha nem a kínai márka eszközei, így a Lánghéjban. Azonban sok más okostelefonkészítőnek ugyanaz a bűn van.


A következő MEIZU márkabolt megnyitása

A múltban a MEIZU kiadott néhány igazán hűvös eszközt, de a közelmúltban nehéz időkben zajlott. Az okostelefonok a tervezés és a kényelem szempontjából felülmúlják a versenytársak többségét, bár a feltöltési lehetőségek szignifikánsan alacsonyabbak lehetnek. Szerencsére a márka rajongói, a vállalat képes volt összegyűjteni és elengedni egy nagyszerű modellt, és minden értelemben. Eddig ez csak zászlóshajó, de ki tudja ...

 

A képen: modell Meizu 16.

Melyik cég okostelefonja jobb?

Nagyon nehéz alkalom azoknak a gyártóknak, akik kénytelenek új ötleteket keresni az erőteljes verseny és az alacsony nyomású cégek nyomása miatt, kiváló lehetőséget kínálnak a felhasználók számára a saját, legjobb okostelefon opciójuk kiválasztására. Minden okostelefongyártónak megvan a maga erőssége és gyengesége. Természetes töltelék, a legmagasabb kép részlet, stílusos kialakítás, kényelmes szoftverhéj - mindenki maga dönt arról, hogy mi fontosabb. Ebben a helyzetben a legkellemesebb dolog az, hogy van ilyen választás.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák