értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

12 legjobb szúnyogriasztó

Hirtelen egy kis szúnyog repül valahol!

12 legjobb szúnyogriasztó

Hogyan válasszuk ki a legjobb rovarriasztót?

A modern farmakopea különböző védelmi formákat kínál: gélek, krémek, krémek, egyéni vagy közös hatású aeroszolok, speciális ceruzák, tabletták, párologtató folyadékok.

A kereslet tengerének megértése, ne feledje: nem minden szúnyogriasztó alkalmas mindenkinek. Egy adott gyógyszer megvásárlása, figyelmesen olvassa el az utasításokat. És emlékezz arra, hogy mit szenvednek a családtagjaid.

Egy adott gyógyszer hatásos, felelős választása a szúnyogokat az emberek sérelme nélkül fogja elhajtani.

Az alábbiakban két drogcsoportot fogunk figyelembe venni: a személyes védelem érdekében felnőttek és védeni gyerekek. Ezért nem lesz egyetlen besorolás, két különböző lesz, és a kategóriák közül a legmegfelelőbb gyógyszerek közül választhat.

A prioritások meghatározásánál a gyógyszerészek visszajelzéseit és ajánlásait vettük alapul. Próbáld, döntsd el, válassz.

 

A legjobb szúnyogriasztók felnőtteknek

OZZ szúnyogpermet

Bajnok a rangjában - OZZ szélsőséges


Nem a legolcsóbb a források (250 ml körülbelül 6 dollár), de nagyon hatékony. A cselekvés időtartama - 5-6 óra, védelem - 100%. Alkalmazhatja a bőrt és a ruhát. Az allergiás reakciók nem. Különösen jó a gyors anyagcserével rendelkezők számára, amelyeken a többi gyorsan megszűnik.

Spray OZZ


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bőrre csak felnőttek, gyermekek számára - egy másik gyógyszer alkalmazható. A bőrfelületen egyenletesen elosztva több órán át tökéletesen védi a teljes védelmet. Gondoskodni kell arról, hogy a szemébe és nyálkahártyájába kerüljön, így nedves tenyerével az arcra kerül.

OZZ Repellent Krémek

Krém OZZ 10


Fotó: beloris.ru

Rövid távú védelem érdekében. A bőrön egy alkalmazás 2-3 óra. Ideális a bőr érzékeny, érzékeny, hajlamos allergiás reakciói számára, csökkent anyagcserével rendelkező emberek számára.

OZZ krém 18


Aktívabb, ajánlott nagy koncentrációjú vérszívó rovarok számára. A nyálkahártya és a szemek melletti arcfelületre történő felhordáskor a testre kell alkalmazni. Ideális a magas anyagcserével rendelkező emberek számára. Az allergiás reakciók nem. Naponta több mint 3-szor nem ajánlott.

OZZ csoportos krémek

Lotion ozz


Lotion Spray OZZ

Kényelmes a munkakörülmények időtartamára, 6-8 órán át tart, alkalmazhatja, és hosszú túrázásra vagy elterjedésre - és aludni egész éjjel a nyitott teraszon, a pavilonban, a kertben. Behatolódik a bőr mélyebb rétegeibe, ami magyarázza annak hatását.


A cselekvés ereje nem rosszabb, mint a többi drog. Jellemző - a növényi összetevők, amelyek egyidejűleg hidratálják és táplálják a bőrt. Nagyon jó az érzékeny, égett, gyulladásos hajlamú emberek számára.

FIGYELEM! A krém és a spray-krém két hasonló, de különböző gyógyszer. A spray-krémet nem csak a testre, hanem a ruházatra is fel lehet használni.

A KÖZÖS CSOPORT AZ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUMBAN TANULMÁNYOKAT

"Contra" visszataszító krémek, gélek és krémek

A hatékonyság szempontjából szinte ugyanolyan jóak, mint az OZZ csoport, de sokkal kényelmesebb a bőrön való alkalmazásra, és nincs kifejezetten éles szaga, nem ruházzák fel a ruhákat. Az egész csoport jóváhagyott és hitelesített.

Kontra gél


Olcsó (kb. 0,5 dolláros csőköltség) és kényelmes védelmi eszközök a szúnyogok ellen.

Az 50 ml-es csövet szorosan csavarjuk, és a szükség szerint hozzáadhatjuk. A kiváló akció és az olcsó ár kombinációja vonzóvá teszi a fogyasztót. Jó a finom bőrű emberek számára. Megakadályozza a bőr kiszáradását.

Contra krém visszataszító


100 ml-es csövekben kapható. Használható mind nappali, mind éjszaka.A bőrre kerül, védi és lágyítja. 3-4 óra. Az allergiás reakciók nem. Ajánlott egy tinédzser vagy felnőtt bőrének.

Lotion Spray Contra


Egyenletesen alkalmazza a bőrt. Gyengéd hatás, bizsergés nélkül. Ha a bőr érzékeny, akkor ruházatra is alkalmazható, nem hagy maradványokat. 4-6 óra - nagyon hosszú expozíció. Számos fogyasztói vélemény van erről a szúnyogriasztóról - és nem egy negatívról.

Alapok az Atas szúnyogoktól

Atas aeroszol 150 ml


Olyan területekre tervezték, ahol a szúnyogok különösen agresszívek. Rázzuk, permetezzük a tenyerét, majd a test minden nyitott felületén elterjed. Alkohol alapján készült, így másnap reggel a zuhany után tápláló krémre van szükség. Tökéletesen segít, lehetőséget ad arra, hogy hosszú sétára vagy aludni jól éjszaka.

Atas Spray Lotion 100 ml


A rovarokat öt-hat órára elrontja. Rázkódások és 20-25 cm távolságból közvetlenül a test bőrére és az arcra - a kábítószerrel megnedvesített pálmákra kerülnek. A szemek és az ajkak körüli bőr nem dolgoz fel. Kellemes illata van, szegfűszeg árnyalattal. Nem szárítja a bőrt.

Mosquito Remedy Off

Ki a szúnyogpermet


Érvényes 4 óra. Alkalmazható mind a bőrön (előzetesen a kezekre permetezzük, a felületre, a ruhákra és a hajra is felhordjuk). Könnyű, különleges illata van, de nagyon megbízhatóan védi.

Család


Ha a szerszámot ezzel a szerszámmal kezeli, és 12 óráig elrejti őket műanyag zacskóban, a krém védő tulajdonságai egyedülállóan hosszú ideig tartanak - akár harmincöt órát is! A testre alkalmazott permetezés lehetőséget ad arra, hogy nyitott ruhában járjon, három-négy óráig védve. Naponta több mint kétszer nem ajánlott.

MINDEN KI KÜLSŐ SOROZAT MEGHATÁROZOTT

Karperecek Locke szúnyog karkötő


Fotó: tops.com.ua

A természetes anti-repellensek eredeti fejlesztése olajok alapján - citromos vervain, levendula, citronella (azok a növények, amelyek szagát a szúnyogok elnyomják). A karon és a lábon viselhető, különböző méretekre tervezték. Kényelmes a kijáratnál egy sétára, diszkóra, látogatásra. Érvényesség - 10-15 nap. Amikor belép a vízbe, a karkötőt el kell távolítani. Abban az időszakban, amikor nem használják, tegyük be egy műanyag zacskóba.

A legjobb eszköz a gyermekek védelmére a szúnyogcsípések és más rovarok ellen

Fontos - ne használjon olyan gyógyszereket, amelyek kifejezetten nem jelennek meg "gyerekeknek", "gyermekbőr", "korai életkorban". Ami felnőtt védelemként szolgál, mérgezhet a fiatalabbaknak.

Gardeks - spray, hab, tej, balzsam a szúnyogcsípések ellen


Fotó: fs102.jpe.ru

Mindezeket a szereket tesztelték és az Orosz Föderáció Egészségügyi Minisztériuma tanúsította.

zselé Ön is kezelni a csecsemőket, nagyon szelíd a következetesség. Győződjön meg róla, hogy előzetes allergiás tesztet végez, mert gyerekekben minden olyan egyedi. Vigyen fel egy kis habot a térd alatt. Ha 30 percen belül a gyermek nem aggódik, és a bőr nem válik pirosra, használhatja.

permet nem a baba testén, hanem a babakocsi függönyén, amely a babakocsiját vagy az ágyát fedi le. Mind a gyermek, mind a szülők jó éjszakát kapnak: a permet szaga megrémíti a szúnyogokat, és a géz nem teszi lehetővé a leghosszabb feketefarkú repülést.

bőr hosszabb ideig jár, mint a tej. A csecsemő megrémülhet a sziszegés és a hólyagosodás miatt, és egy évnél idősebb gyermek számára megmutathatja, hogyan néz ki, és hozzon létre egy elrendezést a készítményhez. Alkalmazzuk, óvatosan szétterítsük a bőrt egyenletes rétegben, továbbá gyorsan, mert azonnal felszívódik. Általában a gyerekek szeretik a hab eljárást, de ha rosszak, cserélje ki a habot egy spray-vel.

balzsam a harapás helyére. Gyorsan enyhíti a viszketést és az égést, megnyugtatja a gyermeket, és lehetőséget ad neki, hogy nyugodtan tovább játszhasson vagy pihenjen. Győződjön meg róla, hogy a gyermek több percig nem érinti a kenőteret a kezével: ha aztán tollal dörzsöli a szemét, vagy ökölbe helyezi a száját, a kényelmetlenséget és az erőszakosan kifejezett érzelmeket nem lehet elkerülni.

A napom jó gyermek szúnyogkrém


cég Avanta kiadott egy sor gyógyszert gyermekeknek, beleértve a szúnyogkrémeket is. Ugyanakkor védi a feketék, szúnyogok, darazsak, legyek ellen. Tanúsított. Biztonságos a baba egészségére 1 éves korától. Nem hagy jeleket ruhákra. A hatékony védelem időtartama 2-3 óra, rengeteg idő a séta vagy a friss levegőn. Allergiákra tesztelték, mely a hipoallergén szerek csoportjába tartozik. Könnyen felszívódik, hidratálja a bőrt.

Argus - 1,5 év feletti szúnyogriasztó krém csecsemőknek


Ez a krém nem szükséges a dörzsöléshez. Pontozott vonásai a test nyitott területeire vonatkoznak, és egyenletesen eloszlanak a felületen. Kényelmes hatásidő: legfeljebb 5 óra. A fogyasztás naponta két alkalmazásra korlátozódik. Ügyeljen arra, hogy a szerszám ne kerüljön a baba szemébe, érintkezés esetén - bő vízzel öblítse le. Miután egy gyaloglás után visszatért egy gyermekkel, szappannal vagy habbal fürdeni. Ha a krémet éjszakára alkalmazták, akkor maradék nélkül felszívódik, és a fürdés nem szükséges. Minősített, megbízható.

Gyerekek - hatékony szúnyog és tejszínes krém


Az Ott gyerekek szúnyogok elleni védelme a védelem széles skálája: a szúnyogoktól, a szúnyogoktól, a meccsektől, a kölyköktől, a darazsaktól. Fontos indikátor is - gyors felszívódás és az expozíció időtartama - legfeljebb 5 óra. Ritka esetekben bőrirritációt okozhat, ezért előzetes vizsgálatra van szükség: egy kis krémet kell alkalmazni a bőr alá a térd alatt. Ha 30 percen belül minden rendben van, használhatja. Ha nem - használd magadnak, az irritáció nem szörnyű a felnőttek számára. A baba krém elmosása után ne felejtsük el mosni a kezét szappannal és vízzel. A gyaloglás után szappannal vagy habbal kell fürdeni.

Matricák - a legkisebbek számára a legjobb védelem a szúnyogok ellen


Fotó: bugsstore.ru

Biztonságos a 2 hónapos gyermekeknek. A gyermek testén nem kell őket ragasztani. A kupakhoz, pelenkához, babakocsihoz használható matricát csatolhat. Egy ilyen szúnyog tapasz olajból és citronellából átitatott ruhából készül. Ezek az illóolajok lassan elpárolognak, és a szúnyogok és kócsagok szaglásával blokkolják a bébi bőr illatának észlelését. A gyermek teljesen ártalmatlan. Az adott cégtől függően a cselekvési idő 3-5 óra. Az idősebb gyermekek, különösen a mobilok, és ezért az izzadás, ragaszkodhatnak a ruhához. Elengedve a shustrikát egy sétára, ragasszon egy matricát a pólójára - védi a babát.

Mi a szúnyogriasztó jobb?

Szúnyogriasztó használatakor ne feledje:

A gyógyszerészek szerint minél magasabb a gyógyszer koncentrációja - minél veszélyesebb a gyógyszer az egészségre. Ezért ne használjon mindig rovarriasztószert. (Ugyanez vonatkozik a fumigátorokra is, ugyanakkor párologtatják a beltérben felhalmozódó káros anyagokat. Soha ne kapcsolja be a fumigátort az ágy közelébe!).

A gyógyszer koncentrációja a termék csomagolásán van feltüntetve. Ha 40% feletti, a jogorvoslat kárt okozhat egy személynek. Koncentrációja 20-30% - csak felnőtteknek, 2-3 órán át tervezve. 10-15% hatóanyag-koncentrációjú termékek esetében - alacsony védelem, de csak allergiát, 3 év alatti, terhes és szoptató nőt használhatnak. A hatékony eszközök nem a bőrre, hanem a ruhákra próbálnak alkalmazni.

Vigyázzon az egészségére, sétáljon esténként, és a szúnyogok ne harapjanak a megfelelő eszközökkel!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák