értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

5 legjobb ragasztó vinil tapétához

A "nehézsúlyú" legjobb dobozok

5 legjobb ragasztó vinil tapétához

A beágyazást követő napon a padlóra eső háttérképek egyáltalán nem „rettenetesek” a vásárlók vonzására használt építési helyekről. Ez a valóság, hogy a legtöbb újszülött javító felhasználó szembe néz. És az ok nem egyáltalán az, hogy mennyi sört ittak az előző napon, de rossz ragasztóban és a folyamat technológia megsértésében.

Ha magadnak kell foglalkoznod a második ponttal, akkor az ExpertTen készen áll arra, hogy tanácsot adjon a ragasztó választásáról. A „csökkenő” tapéta fő oka az, hogy a ragasztó nem felel meg az anyagnak, és nem felel meg a gyártó ajánlásainak.

vinyl A tapétát két rétegű szerkezet, súly és keménység jellemzi, ami bizonyos nehézségeket okoz a megfelelő ragasztáshoz. A vinil tapéta alapja lehet szövet, papír vagy nem szőtt, de általában a harmadik típus külön csoportra oszlik.

Amikor kiválasztja a legjobb ragasztót vinil tapéta, figyelni struktúraamely feltételesen három komponenst tartalmaz: baktericid hatóanyagot, bázist, ragasztót (PVA). A legfontosabb elem az alap, ez határozza meg a tapadást és a költséget. Választhat:

  • metil-cellulóz;
  • módosított keményítő.

Módosított keményítő gyakrabban fordul elő, mivel alacsonyabb a költsége, de a ragasztó tulajdonságai gyengébbek. Metil-cellulóz drágább, de jobb ragasztó, mélyen behatol a felületi struktúrába, kiváló anyag tapadást biztosítva.

Ha úgy dönt milyen ragasztó jobb vinil tapéta ragasztására, javasoljuk, hogy olvassa el a felülvizsgálatot az "ExpertPrice" -ból.

kép
Fotó: stroisovety.org

KLEO - a legjobb ragasztó vinil tapétákhoz

 


Fotó: stroymat77.ru

KLEO Smart Vinyl Line Premium (200 gr) hozzávetőleges ára: 160 rubel

A KLEO szinte minden típusának fő összetevői a módosított keményítő és gombaellenes adalékanyagok. A vásárlónak elkerülhetetlenül van kérdése: van-e értelme keresni a legjobb ragasztót a vinil tapéta számára, ha a kompozíció mindenhol azonos? A kiterjedt gyakorlati tapasztalattal rendelkező mester-befejezők összefoglalják: van különbség, és meg kell keresni a keményítő kémiai összetételében és a kész oldat sűrűségében.

Ami az árat tükrözi, az a minősége magyarázható: a KLEO Smart Vinyl Line Premium pontosan a gyártó által jelzett mennyiségben kerül felhasználásra, a „kiváló” ragasztókhoz ragaszkodik, sőt a kezdők is könnyen megbirkózhatnak vele.

Értékelés: 10 pont 10-ből

Vélemények: „A legjobb ragasztó a vinil tapétákhoz könnyen előkészíthető, könnyen alkalmazható és nem tapad a tapétát.”

PUFAS - a legjobb vinil tapéta ragasztó

 


Fotó: sinerhy.com

A PUFAS "Ecologist" speciális vinil hozzávetőleges ára (300 gr): 200 rubel

A vinil tapéta ragasztójának jellemzője a metil-cellulóz jelenléte a készítményben. Ennek a komponensnek a jelenléte növeli az oldat ragasztó képességét, és garantálja, hogy nem lesz probléma a kimenő kötésekkel és a szövedék deformációjával.

A német technológia megakadályozza, hogy a ragasztó összekeverése során csomók keletkezzenek. A gyártó által megjelölt fogyasztás megfelel a ténylegesnek, vagyis nem lehet attól tartani, hogy a vásárolt csomagok nem lesznek elegendőek a javításokhoz. A felhasználók megjegyzik, hogy ez a ragasztó a legmegfelelőbb a könnyű vinil tapétákkal való munkavégzéshez - az ízületek nem sárgák, és maga a készítmény gyorsan átlátszóvá válik.

Értékelés: 10 pont 10-ből

Vélemények: - A Poofason ragasztott. Tapéta vinil, olasz, fényes, még a konyhai gyöngyben és minden nagyon nehéz - de az év nem sárgaság vagy más problémák.

Quelyd - a legjobb ragasztó vinil tapétákhoz magas páratartalmú szobákban

 


Fotó: dev1-maxidom.dev.aeroidea.ru

A QUELYD Special Vinyl hozzávetőleges ára (300 gr): 126 rubel

A gyártó a vinil tapéta ragasztójának alapjaként módosított keményítőt használt, de az analógoknál több további összetevő is van.Ezért a QUELYD nedves területeken való használatra alkalmas, nem ragadja meg a tapétát intenzív mosással, és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Az egyetlen hátránya az, hogy a tényleges fogyasztás néha meghaladja a dobozon feltüntetett értékeket, így a ragasztót vinil tapétákra vásárolva némi árrés mellett vásárolhat.

Értékelés: 9 pont a 10-ből

Vélemények: «Primer nélkül ragasztottunk, de a QUELYD nem csalódott. A vinil tapéta kiváló. Igaz, meg kellett vásárolnom egy csomagot - a költség több volt, mint amit az utasítások írtak. ”

Metylan - a legjobb ragasztó vinil tapéta számára

 

kép
Fotó: www.di-stroy.ru

Becsült ár«Methylan Vinyl Premium (500 gr): 150 rubel

A felhasználók ezt a ragasztót elsősorban vinil tapétákra értékelik összetételéhez, amely magában foglalja a falak bármely felületén való munkavégzésre alkalmas összetevőket: módosított keményítő-észterek, gombaellenes adalékok, rózsaszín indikátor. Az első elem az adhézióért felelős, ami különösen jó a nehéz vinil esetében. A második lehetővé teszi, hogy elkerülje a penész képződését, ami fontos az utcai falak mellé illesztéskor. A kijelző lehetővé teszi a ragasztó felhordását a szalag teljes felületére, elkerülve a réseket.

A gyártó ajánlásai között szerepel egy hosszú lista a háttérképekről, amelyekre ezt a ragasztót megfelelőnek tartják. De a felhasználók szerint a ragasztó sokkal több, mint az utasításokban szerepel.

Emellett az ügyfelek elégedetlenségét egy olyan poros kompozíció okozza, amely kis darabokat képez, amikor kevert.

Értékelés: 8 pont a 10-ből

Vélemények: „A Metylan egy viszonylag jó minőségű ragasztó a vinil tapéta számára, a gyártó ajánlásaitól és a gondos alkalmazástól függően. Gyűrődés, természetesen, de az eredmény szinte nem tükröződik. "

A „Moment” a vinil tapéta legjobb ragasztója.

 

kép
Fotó: tdremont.ru

Becsült ár«Pillanatnyi vinil» (250 gr): 100 rubel

"Moment" ragasztó - ugyanazon gyártó terméke, mint a "Methylan", de a készítmények közötti különbség jelentős. Ha a „Metylan” -ot külön-külön gyártják vinil és nem szőtt bázisú tapétákhoz, akkor a „Moment” mindkét típusú anyaghoz alkalmas. Az a tény, hogy a ragasztó nemcsak a hagyományos módosított keményítőt, hanem a metil-cellulózot is tartalmazza. A gombaellenes adalékok további védelmet nyújtanak a falaknak a penészből.

A „Moment” ragasztó megnövekedett megbízhatóságát a munkában számos kiváló tulajdonság egészíti ki: költséghatékonyság, könnyű előkészítés és ragasztás, valamint alacsony költség.

A felhasználó visszajelzése a ragasztóról "Henkel Moment Vinyl" túlnyomórészt pozitív.

Értékelés: 10 pont 10-ből

Vélemények:«Kleil tapéta először, de minden jól ment. A ragasztó könnyen használható, a vinil tapétákon nem marad nyoma, gazdaságos a kiadás.

Hogyan ragasztjuk a vinil tapétát?

Tehát a vinil tapéta jó ragasztójának minőségét elsősorban összetétele határozza meg, és ezt a választás során feltétlenül figyelni kell. A legjobb megoldás - a metilcellulóz összetevőinek jelenléte, garantálja a megbízható tapéták ragasztását. Ennek az anyagnak a hiányában a jó helyettesítés a módosított keményítő kombinációja a PVA-val, olyan komplexben, amely jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik az oldathoz. A színes kijelző azonban nem garantálja a kiváló minőségű ragasztást!

Megbízható ragasztó, amely megfelel a vinil tapéta típusának, a technológiának való teljes megfelelésnek és a saját képességeikbe vetett bizalomnak - ez garantálja a kiváló javítást!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák