értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

9 legjobb olajok szempillákhoz

Tegyük meg a megjelenést ellenállhatatlanná

Milyen lány nem akar szép, vastag és buja szempillákat? Végtére is, ők adják a nőnek a csábítóságot és a mágikus mélységet, hogy nem lehet ellenállni!

De, mint mindig, nem minden fiatal hölgy elégedett a szempilláinak megjelenésével - valakinek hiányzik a hossza, valakinek van kötet, és valaki panaszkodik a veszteségükért vagy nem elég a fekete színért. Szerencsére az építés nem az egyetlen kiút! Megfelelő gondossággal a szokásos természetes és illóolajok segítségével néhány probléma kiküszöbölhető. Higgyen el nekem, a rendszeres olajmaszkok képesek megváltoztatni a nyomokat a felismerésektől, és egy luxus rajongóvá válnak! Ezenkívül a legtöbb szempillaolaj multifunkcionális és lehetővé teszi, hogy egyszerre több problémát megoldjon.

Hogyan kell alkalmazni a szempillaolajat

A szemkörnyezet az arcán a legkényesebb, ezért olajat kell alkalmazni a szempillákra nagyon szép és próbálj meg nem esni a nyálkahártyára. A szakemberek javasolják, hogy a szőrszálakat a tippektől kezdve kezeljék, hogy az olaj fokozatosan lehúzódhasson a sarkok aljába. Ha vannak lencsék, jobb, ha eltávolítaná őket.

Nem szabad túl sokat megkötni - a felesleges olaj a duzzanatot és a bőrpírot okozhatja. És annál inkább nem szükséges az éjszakai szempillákra hagyni, hogy reggel ne lepődjék meg a puffadás. Elég egy-két óráig tartani az olajmaszkot. Esténként ajánlott az eljárás.

Alkalmazásra vattapálcát használhat, de a leginkább kényelmesen használjon egy alaposan mosott és szárított kefét a régi szempillaspirálról - így az olaj egyenletesen oszlik el a szőrszálakon, mindegyiket óvatosan fésülve.

Ahhoz, hogy a maszk hatékonyabban működjön, először enyhén melegítenie kell a természetes olaj egy részét a gőzfürdőben vagy egy meleg vízzel ellátott tartályban.

Természetesen meg kell tisztítani az arcát a sminkelést megelőzően a masszírozás előtt.

Fontos árnyalatok

Az allergiás betegek és az érzékeny bőrű lányok tiszta olajat kell választaniuk, adalékanyagok nélkül, és az első használat előtt próbálja ki a csuklóján.

Vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy ellenőrzi eltarthatósági idő és ne hagyja figyelmen kívül az utasítást - hasznos információkat tartalmaz a termék helyes tárolásáról és a lehetséges ellenjavallatok listájáról.

Ha a cél a szempillák erősítése, vagy a növekedés felgyorsítása, akkor ajánlatos 10-15 maszttal ellátott kurzusokkal megtenni, majd havi szünet van, és megismételheti. Ha csak a csipkéket kívánja táplálni, és selymesebbé és rugalmasabbá teszi, hetente 2-3 alkalommal olajmaszkokat kell használnia.

És hogy kiválasszuk a megfelelő olajat, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megszerezze az álmaid szempilláit, segít a legjobbak rangsorában, a szakértői vélemények és a szokásos felhasználók véleménye alapján.

Topolajok szempillákhoz

kategória hely név értékelés ár
A legjobb olajok a szempillák erősítésére 1 Dió vaj 10 / 10 87
2 Ricinusolaj 9.9 / 10 65
3 Usma olaj 9.8 / 10 500
A legjobb olajok a szempillák növekedésének ösztönzésére 1 Őszibarack olaj 10 / 10 100
2 Mandulaolaj 10 / 10 74
3 Ütőolaj 9.9 / 10 70
A legjobb szempillaolajok 1 Sárgabarack vaj 10 / 10 60
2 Homoktövis olaj 9.9 / 10 150
3 Fehér kámforolaj 9.8 / 10 200

A legjobb olajok a szempillák erősítésére

Dió vaj
87 (45 ml)

Pisztácia vagy dió dióolaj, esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, tökéletesen erősíti a szempillákat, vitalitást ad, ragyogást és puhaságot ad. Sok lány dicsérik a DNC dióolajat - a legjobb hatás érdekében más hasznos olajok is hozzáadódnak, és az ecset a szempillákhoz való olajozáshoz is tartozik.

Az olaj szerkezete közepesen vastag, folyékony. Csodálatosan meghosszabbítja a szempillákat, megvédi őket az esésektől, pompát ad.

Fő előnyök:
 • kis fogyasztás;
 • univerzális alkalmazás.
10 / 10
értékelés
Vélemények
A szempillák számára azt hiszem, a DNC feszesítő mogyoróvaj a legjobb - egy nagyon kényelmes palack, mint a szempillaspirál eladó. Könnyű és kellemes használni, a hatás szuper! Azt tanácsolom.
Ricinusolaj
65 (30 ml)

A ricinusolajból kivont ricinusolaj gyógyító és regeneráló tulajdonságai miatt ismert. Gazdag kompozícióval rendelkezik, amely ricinol, palmitin, olajsav és más zsírsavak, valamint az A és E vitaminok.

A textúra vastag és ragadós. Az olaj tökéletesen segít megerősíteni a szemhéjat, hogy a szőrszálak vastagabbak és sötétebbek legyenek, hogy növekedjen.

Fő előnyök:
 • elfogadható ár;
 • sokoldalúság;
 • gazdaságos fogyasztás.
hátránya:
 • keményen lemosni.
9.9 / 10
értékelés
Vélemények
Hosszú ideig ragasztottam hamis szempillákat, ami rettenetesen elrontotta a sajátomat - rövid és törékeny lettek. Castor megmentette a szempillámat, és visszaadta nekik a szépséget! Ezt az olajot a szempilláknak ajánlom a legjobbnak!
Usma olaj
500 (30 ml)

Az azonos nevű növény leveleiből nyert szokatlan szláv lányok olajfogyasztója a közelmúltban egyre népszerűbbé vált. Az arab és közép-ázsiai országokban azonban már régóta megnyerte a nők szeretetét és tiszteletét, akik a vélemények szerint ezt az olajat a szempillák és szemöldök megerősítésének és helyreállításának a legjobbak, sűrűségük növelésére.

Az olaj szerkezete nem túl zsíros, közepes sűrűségű. A flavonoidok, az alkaloidok és a vitaminok magas tartalma miatt ébredő follikulusokat ébreszt, stimulálja a szempillák növekedését, erősebbé és egészségesebbé teszi őket.

Fő előnyök:
 • gazdaságilag használt;
 • többfunkciós;
 • hipoallergén;
 • jól lemosott.
hátránya:
 • nagyon drága;
 • egyesek számára kifejezetten illata van.
9.8 / 10
értékelés
Vélemények
Vékony orrú palackban vettem az USM fehérorosz olajat - nagyon elégedett volt, minden elvárásnak megfelelően! Egy viszonylag rövid idő alatt a szempillák sokkal bolyhosabbak és hosszabbak lettek, még a férjem is észrevette.

A legjobb olajok a szempillák növekedésének ösztönzésére

Őszibarack olaj
100 (30 ml)

Az antioxidánsokban gazdag őszibarack-olaj, az A és B vitamin, az érzékeny bőrre alkalmas hasznos savak nem provokálnak, nem okoz allergiát. Az olajok széles választéka közül több száz lány részesíti előnyben a GalenoPharm termékét.

Az őszibarack olaj szerkezete könnyű, nem zsíros. Serkenti a cirok növekedését, értékes anyagokkal gazdagítja őket, a haját tágasabbá és selymesebbé teszi, fokozza a ragyogást.

Fő előnyök:
 • gazdaságos fogyasztás;
 • hipoallergén;
 • univerzális alkalmazás;
 • jól lemosott.
10 / 10
értékelés
Vélemények
Néhány más olaj használata után a szemem megduzzadt és megfulladt, és őszibaracksal semmit sem aggódok! A Cilia hosszú és jól ápolt, szempillaspirál nélkül is gyönyörű.
Mandulaolaj
74 (30 ml)

A keserű és édes mandula dió keverékéből nyert olaj nagy mennyiségben tartalmaz E és F vitaminokat, linolsavat, fitoszterint, amygdalint. Ez jelentősen felgyorsítja a szempillák növekedését, gyönyörűebbé, egészségesebbé és fényesebbé teszi őket. Az orosz nők körében különösen népszerűek a GalenoPharm és a Mirrolla hazai márkák termékei.

A mandulaolaj textúrája kényelmes, csúszó, vizes. A szempillák teljesítményével egyidejűleg gondosan gondoskodik a szemhéjak finom bőréről, és megfiatalítja azt.

Fő előnyök:
 • minimális fogyasztás;
 • elfogadható ár;
 • többfunkciós;
 • gyorsan le kell mosni.
10 / 10
értékelés
Vélemények
Mandulaolaj - a legjobb és egyetlen módja az arc, a szempillák és a haj bőrének ellátására. Több évvel ezelőtt kezdte használni a kozmetikus tanácsát, és szeretetünk sokáig tart!
Ütőolaj
70 (100 ml-enként)

Talán a leghíresebb haj a hajra és a szempillákra zsákmány, és egy közönséges nagy zsákmány gyökereiből készülnek. Gyakran a vélemények a nők ajánlják a "Burdock" eszközt a Floresan cégtől, amely más értékes kiegészítőket is tartalmaz. Kényelmes csőben, szemcsékre és szemöldökre való felhordáshoz alkalmas csővel.

A farokolaj szerkezete meglehetősen vastag és nehéz. Inulinnal, hasznos nyomelemekkel, sztearinsavval és palmitinsavval gazdag, regeneráló, hidratáló és feszesítő hatású, aktiválja a szempillák növekedését, selymesebbé teszi őket.

Fő előnyök:
 • költségvetési költség;
 • kis fogyasztás;
 • sokoldalúságát.
hátránya:
 • nem nagyon könnyen lemosható.
9.9 / 10
értékelés
Vélemények
A takaróolaj valódi megtalálása! Megfizethető, olcsó, hatékony - véleményem szerint, a legjobb olaj a szempilla, szemöldök és haj számára. Próbáld ki mindent!

A legjobb szempillaolajok

Sárgabarack vaj
60 (10 ml-re)

A kajszibarack-olaj olaj- és linolsavakat, káliumot és magnéziumot, enzimeket, vitaminokat tartalmaz aktív formában. A szempillákkal párhuzamosan gondoskodhat a szem bőréről, hidratálhatja, frissíti és simítja. Sok pozitív véleményt gyűjtöttek össze az Asper olajat, melyet vitamin-antioxidáns komplexummal gazdagítottak.

A közepes vastagságú, enyhén viszkózus, zsíros sárgabarackolaj textúrája. Segítségével gyorsan helyreállítható a sérült szemhéjak, táplálhatók értékes anyagokkal, puha, egészségesek és erősek.

Fő előnyök:
 • demokratikus ár;
 • gazdaságos fogyasztás;
 • funkcionalitás.
10 / 10
értékelés
Vélemények
Különböző természetes olajok rajongója vagyok, és a sárgabarack az első helyen áll a személyes listámban. Vele, a szempillák bolyhosabbak, erősebbek, rugalmasabbak, amit nagyon örülök!
Homoktövis olaj
150 (50 ml)

A homoktövis olaj kiváló forrása az A-provitaminnak és a zsírban oldódó K-, E- és F-vitaminoknak, antioxidánsoknak, valamint számos értékes nyomelemnek, és a benne lévő valamennyi hasznos anyag kölcsönösen erősíti egymást. Ezért az olaj nagyon jól alkalmas a cirok táplálására és rugalmasságának és egészséges szilárdságának biztosítására. Sok lány használ Biask és Mirrolla olajokat.

A homoktövisolaj textúrája kényelmes, világos, színe gazdag narancssárga. Vásárláskor fontos figyelni a kompozícióra - legalább 180 mg karotinoidnak kell lennie, csak azután, hogy az olaj kiváló minőségű.

Fő előnyök:
 • sokoldalúság;
 • mérsékelt fogyasztás.
hátránya:
 • nagyon brandy.
9.9 / 10
értékelés
Vélemények
Mindenhol homoktövis olajat alkalmazok - mint egy apróra vágott ajkak balzsamát, arcmaszkokban, és természetesen kényeztem a hajukat és a szemüket. Biztosan mondhatom: a szempillák ereje a legjobb olaj, amit én!
Fehér kámforolaj
200 (30 ml)

A kámforolaj a japán babérfa kivonatából származik, és az előzőektől eltérően elengedhetetlen - ezért nem használható tiszta formában, csak alapolajjal. Segít a szempillák sűrűségének helyreállításában, a vérkeringés növelésével, a veszteség megelőzésével. A nők jól beszélnek a Botanika olajról.

A kámforolaj textúrája folyékony, gyorsan elpárolog. Hosszabbá, csavartabbá és rugalmasabbá teszi a csillámot. Hozzávetőleges dózis - három csepp kámforészter egy evőkanál természetes olajjal.

Fő előnyök:
 • nagyon kis költség;
 • funkcionalitás.
hátránya:
 • tisztességes érték;
 • nem használható egyedül.
9.8 / 10
értékelés
Vélemények
A kámforolaj hihetetlen illatú frissességgel rendelkezik - csak azért, mert készen állok az éterek közül a legjobbnak nevezni! Kiválóan törődik a szempillákkal és hajokkal, görgővel együtt használom.

Reméljük, hogy most könnyebb lesz kiválasztani magának a szempillák legjobb olaját, és nagyon elégedett lesz a hatásának eredményeivel!

Figyelem!Ellenjavallatok vannak, konzultáció szükséges a szakértővel.
17
Frissítve: 15.04.2019
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák