Műszaki adatok
Általános jellemzők | |
---|---|
típus | trimmer |
Vágási szélesség | 40 cm |
alkalmassága | |
talajtakarás | nincs |
motor | |
Motor típusa | benzin |
teljesítmény | 2 LE |
Motor helyzete | felső |
Munkaméret | 52 cm3 |
Motor fordulatszáma | 6500 |
Üzemanyagtartály | 1,2 l |
tervezés | |
toll | összecsukható |
bár | egyenes |
kerekek | Nincsenek |
További információk | |
Teljes készlet | orsó, lemez / kés |
Méretek | |
súly | 7,9 kg |
Vélemények a T516-as bajnoki trimmerről
méltóság
- Ár. Options. Teljesítmény.
hiányosságokat
- Még nem fedezték fel.
megjegyzés
Nagyszerű gép. Fáradt az elektromos, úgy döntöttek, hogy egy erősebb benzint vásárolnak. Örömmel töltöttük el a gazdag berendezéseket, mint az utasításokban, 14 pozícióban, beleértve a motor tömítéseit és dugattyúgyűrűit is.
A lemez kb. 8 hektárnyi gyomnövényt kaszált egy méteres magassággal. Mire 6 óra és három benzin tartály volt. Közepes sebességgel kaszált. A hátizsák típusú vállpánt nagyon kényelmes, a tömeg eloszlik és a trimer súlya nem érezhető. By the way, eltávolítottam a védőburkolatot a lemez körül, hogy vele együtt, a trimmer a fűhez kapaszkodott, és nem kellett áthaladnia. A rezgés meghúzta a gáz tartály egyik csavarját, amely időben észrevehető volt.
Nagyon elégedett a vásárlással.
Vakhrameev Vladimir, 2013-09-22 értékelés 5
méltóság
- Nem öltek meg
hiányosságokat
- Gyengéd gázgomb
megjegyzés
Nagyon szilárd trimmer, valamint minden, amire voltam, egy benzin köpeny kiválasztása volt. Megvettem tőlünk Megastroiban Kazanban 5990r-es részesedést. Azt hittem, drága volt, villamos energiát akartam vásárolni. De gyorsan felismerték a pénzt a lefolyón! Két napig 30 hektáros pusztaságot vágtam egy állványral, és meglepődtem a hatalom és a lendület, hogy ha szembesül egy választással. Az arány minősége - az ár nem jobb !!!!!!
anonim, 2013-07-22 értékelés 5
méltóság
- A vágószélesség nagyméretű, mind a késsel, mind a horgászzsinórral kiegészítve. Koshu 15 perces mező 30 száz. Egy erős professzionális egység árán - supergud.
hiányosságokat
- nem
megjegyzés
Kovregina Olga, 2013-04-19 értékelés 5
méltóság
- A teljes készlet, az erőteljes motor, a leszerelhető tengely, a tartalék bélés és a gyűrűk a csomagban találhatók.
hiányosságokat
- Kis erőforrás. A kivitelezés, egy új, nagyon rossz kezdettel, a légszűrő rögzítése majdnem azonnal leesett, meg kellett tennem a csavart.
megjegyzés
Három évig használják, amíg a dugattyú a hengeren nem hagyta el a teaser-t. Ez a berendezés nem túl nagy erőforrásáról beszél. Az alkatrészek annyira költségesek, hogy nincs értelme javítani. Például egy 600 rubel starter, egy 700 és annál nagyobb mágnes. 5-6 kísérletben hideg lettem, mert egy forró még rosszabb. Amikor a motort lefedték, elkezdtem helyettesíteni ezt a trimmert, találtam egy kínai Piran 520R-t 3650 rubelért. A Champion t 516 ikertestvéreknél csak a szín különbözik.
anonim, 2014-05-23 értékelés 3
méltóság
- Erőteljes, kényelmes felfüggesztés, megfelelő ár, teljes készlet
hiányosságokat
- Egy kicsit zajos
megjegyzés
Erőteljes, karbantartási szerszámmal, késsel, keverékkel ellátott konténerrel, szemüveggel, kesztyűvel, szétszereléssel, könnyű elindítani, egy hónappal ezelőtt vettem 5200 rubelt. Ezt a pénzt ajánlom!
Jim Tatiana, 2013-07-13 értékelés 4
méltóság
- Erőteljes, gazdaságos, kiváló felszerelés, kényelmes kábelköteg, könnyen kezelhető, horgászzsinór és kés.
hiányosságokat
- Zajos, még mindig nem érti, hogyan kell nyomni a sort,
megjegyzés
Vettem egy gyomnövényt és fiatal fűzfa aljnövényzetét, a szántás előtt úgy döntöttem, hogy szétzúzom. Nem mertem használni a trimmert a barátaimtól, ezért úgy döntöttem, hogy megveszem. A nap folyamán elszálltam egy kést 12sotokkal! A vonal folyamatosan megállt, tette a kést, és egyre szórakoztatóbb lett))) a motor erőteljes volt és egy kicsit zajos volt (egy játékos és zene után jött ki).ahol semmi sem dörzsöli !!! Összességében teljesen elégedett, a teszt sikeres volt!
Shum Roma 2013-08-23 értékelés 4