Műszaki adatok
Általános jellemzők | |
---|---|
típus | trimmer |
Vágási szélesség | 40 cm |
alkalmassága | |
talajtakarás | nincs |
motor | |
Motor típusa | benzin |
teljesítmény | 1,23 LE |
Motor helyzete | felső |
Munkaméret | 33 cm3 |
Motor fordulatszáma | 6500 |
Üzemanyagtartály | 0,85 liter |
tervezés | |
toll | összecsukható |
bár | egyenes |
kerekek | Nincsenek |
További információk | |
Teljes készlet | orsó, lemez / kés |
Méretek | |
súly | 7,2 kg |
T336 bajnok fűnyíróinak véleménye
méltóság
- POWER, összecsukható rúd. ami nagyon kényelmes a szállításhoz, mint egy autóban, így valószínűleg a buszon lesz ... Efficiency ..........
hiányosságokat
- Ha csak a tugka gombja van a tekercsen Leska-val. tétlen állapotban kell lennie, és kézzel kell húzni a ...
megjegyzés
Vettem a kertre. a szövés nem sok, de körülöttem egy pár elhagyott terület és a fű folyamatosan emelkedik hozzám. A piacon az értékelésből választottam, és az átlagos árkategóriában. 5-7 tr tartományban. Megálltam a 334. bajnoknál. Amint találtam 336-ot, nem bántam meg. Összecsukható sáv számomra plusz. mivel nem szükséges a törzs tetejét faragni. A készlet tartalmaz szemüveget, pár kesztyűt, védőpajzsot és két (2) lemezt, valamint egy kis kulcskészletet. Amikor ajándékot vásárolt, az olaj adódott. vtyuhali cső kenés 200r. és 2,4 mm-es kábel 600r-hez. Ahogy a srácok más véleményekben írnak, az összes csavart meghúzta és az alsó hajtómű kenőanyagába szivattyúzta. . Szintén szétszerelte a rudat és öntötte bele néhány olajat. mindkét részen. (az olajat nem használják zabkása számára.) A hideg és a forró is egy PREVENT használatával indul el. Köszönöm Istennek, hogy nem volt elég és gyorsan véget ért ..... Amikor felszámoltam 600rublyt. itt éreztem a bolondságomat a 336. barátnőmnek. Valami volt .. Egy hét egy barátja a kertben 600rublevoy lebontott mindent, ami a vezeték alatt állt. ... A második alkalom, hogy körülbelül 40 percig zúztam. A lemez próbált viselni. de aztán a zsinór után nincs vágy arra, hogy beillesszük. mivel a vezeték nem a fű gyökere alatt található. de valószínűleg lazíthatja a föld felső rétegét. A srácok semmit sem hasonlítanak össze az első zsinórom óta. Kosit-blows és bögrék BAAlshie, -PerEALS. és térdmagas fű ... Nem tudom, mennyi ideig fog működni, de eddig örülök, hogy PYTHON Duri-nak sok barátnőm van ...
Musinov Nikolay, 2013-06-01 értékelés 5
méltóság
- Egy kis ár, egy normál vállszíj combvédelemmel, jól lezárva, van egy alapozó, egy nagy védőburkolat, kesztyűvel, szemüveggel, kulcsokkal és két késsel.
hiányosságokat
- Egy évnyi használat után megrepedtem, és az üzemanyagvezeték elkezdett áramlani, meg kellett változtatnom.
megjegyzés
Az első trimmerem, nincs semmi hasonlítható, de most minden működik. 18 hektárnyi helyszínen megtisztította a helyszínt. Úgy döntöttem, hogy a kínaiakat azért veszem el, mert valószínűleg kétszer szezonra vágom, aztán azt tervezem, hogy egy speciális ruhával fedezem fel a növényzetet, hogy humuszot kapjak, és végül gyepfűvel ültem és minőségi fűnyírót vásárolok. Ezzel nem látok okot arra, hogy huskvarnát vegyek.
Voloshin Alexander 2014-05-22 értékelés 4
méltóság
- Erőteljes, elég kényelmes, gazdag felszerelés.
hiányosságokat
- szoros gomb a tekercsen
megjegyzés
Azonnal megvásárolt egy bordázott 2,7 mm-es horgászvonalat, bár írták, hogy legfeljebb 2,5. Duri, akinek nincs helye, mindent elvág. Nincs rezgés, nagyon kényelmes, csak öröm dolgozni. A benzin nem sokat fogyaszt. Az első trimmerem nem hasonlítható össze, de a benyomások szerint nagyon jó.
A szolgáltatás szempontjából rájöttem, hogy mindig vannak alkatrészek. sok analóg.
Alexandrovich Maxim, 2013-11-14 értékelés 5
méltóság
- Egyszerű indítás, gazdag felszerelés, jó vállszíj, erőteljes, alacsony üzemanyag-fogyasztás, olaj, ajándék,
hiányosságokat
- A horgászzsinórral ellátott tárcsás gomb szoros, a horgászvonalat nem húzza ki, le kell állítania a motort, nyissa ki a tekercset, és húzza ki a horgászvonalat. A kaszával ellátott horgászvonal nagyon rossz, a bajusz elég laza 2-3 méterre.
megjegyzés
Két héttel a T336-as bajnok megvásárlása előtt vettem egy elektromos trimmert, az Interskol pedig kb. Tegnap hozták a T-bajnokot, hogy elkezdte egy nagyon erős zsinórra vágni, kényelmes, hogy ne hasonlítsa össze az elektromosval. A zsinór nagy ereje miatt nagyon nagy a halászati vonal fogyasztása, amely a zsinórral együtt volt. Megpróbálok egy másik, jobb minőségű halászvonalat telepíteni. Tartalmazza a kesztyűt, védőszemüveget.
Dmitry Grachev, 2014-07-17 értékelés 5
megjegyzés
Sori, a feleségem posztjáról írok, De .... egy hétre választottam egy trimmert, a helyet csak megvásárolták, szűz, fű a derékig és a kis aspen. , ott ...., És akkor elindul, ha szükséges, nem probléma, és figachit., bocsánatot kérek a helyesírásért. + Tettem
Vorobeva Nadezhda, 2014-06-28 értékelés 5
méltóság
- Erőteljes, indítsa el a forrástól a rúgást
hiányosságokat
- Nem vettem észre!
megjegyzés
Sokan véleményem szerint nem írnak helyes véleményt a termékről, a fűrész nagyon megbízható és kényelmes. Fél nap múlva 4 napig kaszáltam, minden gond nélkül kaszáltam, azt hiszem, több mint egy szezont csináltam. A lényeg az, hogy a technikát bölcsen használja!
anonim, 2014-09-04 értékelés 5