értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Philips borotva leírás HQ 6927

Philips borotva HQ 6927 - előnyök, hátrányok, jellemzők

Philips borotva leírás HQ 6927

Műszaki adatok

Általános jellemzők
Borotválkozási rendszer forgó
Borotválkozási módszer száraz
Áramellátó rendszer az akkumulátor
Borotvafejek száma 3
Arc kontúr ismétlődő rendszer úszó fejek, mozgatható borotvaegység
akkumulátor Az akkumulátor élettartama 30 perc, a töltési idő 8 óra
Jellemzők
trimmer nincs
kijelző töltés
feszültség 100 - 240 V, automatikus váltás
Teljes készlet védőkupak, tisztító kefe

A Philips HQ 6927 elektromos borotva véleménye

méltóság

 • Tisztán borotválkozik, nem csíp, nem okoz irritációt.

hiányosságokat

 • Még nem fedezték fel.

megjegyzés
A borotva előtt volt néhány olcsó Vitek, a különbség hatalmas. Most magam szidom, és amit nem vettem meg azonnal, a megtakarítások általában olcsóak.
anonim, 2013-03-09 értékelés 5


 

méltóság

 • Kényelmesen fekszik a kézben, csendes, tisztán és gyorsan borotválkozik, működik az aljzatból és az akkumulátorból, ami nagyon kényelmes - bárhová borotválhat.

hiányosságokat

 • Nincs trimmer, de én személy szerint nem kell. A töltés 8 óráig tart, a jelzőfény nem jön ki a végén, meg kell jegyeznie az időt vagy az éjszakát. De ez inkább egy bosszantó, mint egy hiba. Nem befolyásolja a borotválkozás minőségét.

megjegyzés
Hosszú nem merte elmenni az elektromos borotvához, mert az ártalmatlanság és a rossz minőségű borotválkozás miatt magas volt a költség és a visszajelzés. Ezért úgy döntöttem, hogy olcsó, de nem rossz vásárolni, csak próbálja meg. Az eredmény az első borotválkozás után elégedett volt.

Érzékeny bőröm van, de a sörték nem vastagok vagy vastagok, a leggyakoribbak.

Ezt megelőzően évekig borotválta a gépet. Borotválkozás volt a fájdalomcsillapítás, az irritáció, a könyöken átáramló vízben zuhanó, és a gallérba és az ujjakba áramlik, a gépekre, krémekre, krémekre pazarolva.

Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy még egy okból megvásároltam - a boltban biztosak voltak benne, hogy legalább 2 évig elegendő kések lesznek, és az újabbak ugyanolyan költséggel járnak, mint maga a borotva. Ezért 2 év után egyszerűen vásárolhat magának egy magasabb minőségű elektromos borotvát. És ez egy jó lehetőség a gépből, és az első elektromos borotva. Méltó minőség alacsony áron.
rezident.ineta, 2012-12-24 értékelés 5


 

méltóság

 • Tökéletesen borotválkozik, megbízható és kiváló minőségű

hiányosságokat

 • Természetesen a borotva tisztasága szempontjából ez a borotva alacsonyabb a gépnél. De háromszor gyorsabban borotválhat, vágás és irritáció nélkül, és a fürdőszobába való belépés nélkül.

megjegyzés
A borotva előtt egy másik hasonló forgó borotvát használtam a Philips-től. Ez a borotva 8 évig tökéletesen szolgált, anélkül, hogy kicserélném a pengéket, és még sokáig tartott volna, de az akkumulátor halott volt, a hálózat is leállt, és nem dolgozott ki, hogy kicserélje. A vélemények elolvasása után úgy döntöttem, hogy újra Philips-et veszek - nem keresnek jóat a jóból. Az új borotva még egy kicsit csendesebben hangzik, mint az előző. Nagy borotva, azt hiszem, elég lesz nekem 5-10 évig. A lapátok (borotválkozási blokkok) nem szükségesek kétévente cserélni - ez csak egy ilyen válás a drága új lapátok megvásárlásához. A penge még mindig túléli ezt a borotvát! Csak tartsd meg őket!
A nettó borotvákkal összehasonlítva a Phillips nem kap elegendő port a borotválkozásból, és gond nélkül borotválhat 3-4 napos tarlót.
apgalaxy, 2014-12-27 értékelés 5


 

méltóság

 • Kiváló borotválási minőség, kényelmes illeszkedés a kezébe, kiváló felépítés és kényelmes, jól átgondolt kialakítás.

hiányosságokat

 • Nem található.

megjegyzés
Nagy borotva olcsó áron.
anonim, 2013-07-06 értékelés 5


 

méltóság

 • 1. A fúvóka könnyen eltávolítható, tartós mechanizmus a fúvókák eltávolítására pengével.
 • 2. Az akkumulátor, mert nem mindenkinek van egy aljzata a fürdőszobában, és a meglévőet gyakran mosógép foglalja el.
 • 3. Ár. Igen, évente többet töltek a borotvapengékre és habokra.

megjegyzés
Azt mondják, hogy a forgalom alacsony, és a borotválás nem tökéletes. Az arc padlóján normális tarló van, és minden tökéletesen borotvált. Azok, akik tapasztalattal rendelkeznek az elektromos borotvák használatában, könnyebbek, akik számára az első elektromos borotva kicsit ügyes, és minden rendben lesz.Azt is megjegyzem, hogy a borotválkozáshoz hasonlóan a száraz borotválkozáshoz hasonlóan irritálja a bőrt. A bőröm érzékeny és irritáció alacsonyabb, mint egy jól ismert cég okos gépe.) Általában 100% -ban elégedett vagyok a vásárlással.
Anton Timosenko 2015-03-23 értékelés 5


 

méltóság

 • elégedett a borotvával, tiszta borotválkozással, nagyon könnyen kezelhető, ezt a modellt egy Philipshave 444 borotvával borotválták, a kések 7 éve nem változtak, még mindig borotválkozik, csak elkezdett enni, ahogy a borotválási sebesség csökken, nos, minden van az ideje. is hosszú ideig szolgálnak.

hiányosságokat

 • nekem, nem.

megjegyzés

Fahreev Rustem, 2014-09-07 értékelés 5

 

Philips borotva HQ 6927 videó felülvizsgálata


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák