értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A Bosch BSG 62185 porszívó leírása

Bosch BSG 62185 porszívó - előnyök, hátrányok, jellemzők

A Bosch BSG 62185 porszívó leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a szokásos
takarítás száraz
Energiafogyasztás 2100 watt
Szívóerő 380 W
Porgyűjtő 3,30 L zsák / ciklon szűrő
Teljesítményvezérlő a testen
A szűrési szakaszok száma 12
Finom szűrő ott van
Jellemzők
Funkciók és funkciók porzsák teljes kijelzője, a hálózati kábel automatikus kanyarodása
További információk 1,2 literes ciklon tartály; HEPA H12 szűrő
Csövek és fúvókák
Szívócső távcsöves
További tippek szőnyeg / padló; puha bútorokhoz; egyesített; fúráshoz

Bosch BSG 62185 porszívó véleménye

méltóság

 • erőteljes, manőverezhető, sokoldalú, tovább a megjegyzésekben

hiányosságokat

 • nem derült ki

megjegyzés
Nemrég megvettem ezt a porszívót, azt akarom mondani, hogy jó! ! erős, m. mert a padlón csempe és laminátum van, de a napi tisztításhoz szükséges erő több mint 1/3-a elegendő számomra, ugyanakkor az építési minőség is viszonylag csendes, bár ha egy konténer használata zajosabb, akkor mindig így van. Egyébként a tartály + táska ezt a porszívót univerzálisvá teszi - még ha a zsákok hirtelen elfogynak, nem zavarja a tisztítást. CSAK a HEPA szűrőkkel ... ez a 12., amely szintén mosható, de ha kicserélni szeretné, nem lesz túl drága ... de a hagyományos szűrőkhöz képest, a tisztítási folyamat során semmilyen szag sem, és a levegő tisztább.Hosszú zsinór, amely maga is lekerekített, nem szükséges semmilyen kn Hoppá nyomja meg!
spillerr, 2014-06-14 értékelés 4


 

méltóság

 • Kompakt, manőverezhető, erős, kényelmes, ár-érték arány.

hiányosságokat

 • Nem csendes, mint a legtöbb porszívó.

megjegyzés
Nagy porszívó! Ne higgyetek azoknak, akik csúnya dolgokat írnak. Speciálisan kompakt, mivel a lakás kicsi. Tehát 52 négyzetméterünk tökéletesen megtisztítja, és a tartály elegendő az összes tisztításhoz. Az egyes használat után a szűrők nem az én (az utasításokban és nem igényelnek), ha nagyon piszkosak, csak tisztítsuk meg a szemetet. Az átlagos teljesítményt használom, elég. A szívóteljesítmény még a konténerrel is kiváló, a táskát csak az első alkalommal használják, sok különbséget nem észleltem. Azok, akik a rossz minőségű műanyagról, a konténer teljesítményének és térfogatának hiányáról, a szűrők folyamatos tisztításának szükségességéről, a zsákok hozzáférhetetlenségéről, elvtársairól, akik ezt írták, előre haladnak és eladják a porszívókat Kínából, nem kell reklámot létrehozni. A táskák könnyen megvásárolhatók az interneten, ha tudod, hogyan kell használni a keresőmotort. Könnyű tisztítani a tartályt, a por körül nem morzsolódik, kiszedem, kinyitom, öntsük a WC-be, ez minden. Jó szűrési rendszer. Az ilyen pénzért csak egy nagy porszívó. Ne felejtsük el elolvasni az utasításokat;) Csak azt mondják, hogy a tároló használatakor a zsák teljes jelzőfénye nem működik, ezért nem kell figyelnie, hogy mit mutat.
ketishable, 2012-03-01 értékelés 5


 

méltóság

 • Konténer, feltétlenül az első helyen! Kényelmes elvenni, vagy nem, de biztosan nem hasonlítható össze a zsákokkal!
 • Tisztítja a C fokozatot.
 • Kis helyet foglal el.
 • A stílusos kialakítás (a lekerekített forma volt a választás kritériuma, így nem volt több részlet).

hiányosságokat

 • Minden tisztítás után ki kell öblíteni (a fentiek szerint, festés nélkül - ezt nehéz megtenni).
 • Fekete színű - könnyebben mondható a porgyűjtő.
 • A szívóteljesítmény elvesztése

megjegyzés
A porszívó használatának első hetében örömmel érezték magukat - emelte a szőnyeget az erejével, tisztán megtisztította a lakást, mint Kirby. De túl korai volt, hogy örüljünk - rövid használat után, a szívóerő teljesen eltűnt! Hívtam a szolgáltatást - azt mondták nekem, hogy változtassam meg a Nera szűrőt (bár bejelentették, hogy hatévente / évente változtatni kell).Ebben a tekintetben a második hátrány jön létre - hogy a szűrők megtalálása erre a modellre nagyon nehéz! Moszkvában az ár 2-szer drágább, mint az online boltokban (egyszerre tízet rendeltünk).
PassionSmile, 2010-03-21 értékelés 4


 

méltóság

 • Erőteljes motor, különböző fúvókák, teleszkópos rézcső, automatikus kábelcsévélő, töltésjelző, különböző tisztítási módok beállítása.

hiányosságokat

 • Az automatikus tekercselés bumm-szal működik, de idővel a rugó gyengül, és meg kell szedni a porszívót, hogy meghúzza, de ez nem probléma)

megjegyzés
Megvettem és elfelejtettem a lábaim keverését, a szennyeződéseket és a homokot, a por szó szerint kiugrik a lábazat alól.
Óvatosan kell kezelni a fogantyút (elülső) és a házat a porszívó aljához rögzítő szerkezetét, nagyon törékeny zárral.
Fensssss, 2009-12-06 értékelés 5


 

méltóság

 • Egy konténer vagy táska, manőverezhető, hosszú kábel és automata kábelcsévélő használatának képessége

hiányosságokat

 • A szűrők gyorsan szennyeződnek, ami erőteljes teljesítménycsökkenéshez vezet, ami nagyon gyenge mechanizmus, amely a tartályt porszívón tartja. A porszívók más márkáihoz képest nehéz helyettesítő szűrőket találni.

megjegyzés
Hosszú ideig elolvastam a porszívó modelljéről szóló beszámolókat (több mint egy évvel ezelőtt megvettem, mielőtt egy másik márkás porzsákkal meglehetősen olcsó voltam) - többnyire pozitívak voltak, és megvettem, mert még mindig van a Bosch mosogatógépe, ami nagyon jó. elégedett. Ez a porszívó azonban nem felel meg az elvárásaimnak. Egy 2 szobás lakás egy takarításakor kétszer tisztítom a tartályt, különben nem vesz el egyáltalán, habár minden nap vákuumban van. Az eladó azt mondta, hogy a Heppa szűrőt évente legalább egyszer meg kell változtatni, de nem minden üzletben. Általában a szívóteljesítmény nagyon alacsony, a mosható szűrőket minden héten mossam, és általában nagyon jól kezeltem a porszívót. óvatosan. És a fúrógép valójában haszontalan kiegészítésnek bizonyult. Egy hónappal később egy új lakásba költözünk, és ott nem fogom elvenni, de veszek egy új porszívót, és semmiképpen sem lesz a Bosch.
natch5, 2010-01-23 értékelés 3


 

méltóság

 • A tervezés, az ár, a hosszú kötél, amely könnyen felcsévélhető, az első hónapokban elégedett volt a tisztítás minőségével.

hiányosságokat

 • Nem vákuum, legalább egy porszívóval.

megjegyzés
Két évet csak egy szőnyeg tisztítására használtam, seprűvel söpöröm a többit, hogy gyorsabb legyen ... Ez a gép rettenetesen kimerül, öt alkalommal kell vezetnie az egyik helyet, hogy leromboljon egy szemet, szálat vagy szemmel látható szemet. Nem elégedett a vásárlással!
tata-bo, 2011-01-31 értékelés 2

A Bosch BSG 62185 porszívó videóinak áttekintése

 


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák