értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Az Electrolux USENERGY UltraSilencer porszívó leírása

Porszívó Electrolux USENERGY UltraSilencer - előnyök, hátrányok, jellemzők

Az Electrolux USENERGY UltraSilencer porszívó leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a szokásos
takarítás száraz
Energiafogyasztás 1000 watt
Szívóerő 240 W
Porgyűjtő 3,50 literes zsák
Teljesítményvezérlő a testen
Jellemzők
Zajszint 61 dB
Hálózati kábel hossza 9 m
Funkciók és funkciók porzsák teljes kijelző, a tápkábel automatikus kanyarodása, lábkapcsoló be / ki. a testen, a szívócső függőleges parkolója a porszívó testén, a helyek tárolására szolgáló hely
Porszívó méretek (WxDxH) 30,8x40,2x26,6 cm
súly 8 kg
További információk cselekvési sugár 12m; szűrőhigiéniai szűrő 12
Csövek és fúvókák
Szívócső távcsöves
Lehetőség elektromos kefe csatlakoztatására ott van
További tippek padló / szőnyeg AeroPro Silent; kárpitozott bútorokhoz; hasadék; kefe

Az Electrolux USENERGY UltraSilencer porszívóinak véleménye

méltóság

 • Csendesen működik. Csendben! Éjszaka vákuum lehet. A hang csak az ecsetben és egy kicsit a csőben keletkezik. Jó szívóerő.
 •  
 • A csökkentett villamos energia miatt kevesebb, mint más porszívók melegítik a levegőt a szobában.
 •  
 • A standard s-bag zsákok széles választéka.
 •  
 • Magában foglalja a HEPA 13 kimeneti szűrőt (nem 12, mint a legtöbb eladott vákuumban).
 •  
 • A nagy kefe 3 in 1-ben volt.
 •  
 • A vezeték hossza 9 méter, az egész lakást egy aljzatból kaphatja.

hiányosságokat

 • Ovális cső (az úgynevezett standard SUMO), amely csak nem vásárolja meg a fúvókát, de van kiút (lásd alább).

megjegyzés
A porszívó teljesen indokolta a nevét. Nagyon csendes. Az S-táska táskák mindig eladásra kerülnek, míg az allergiás betegek számára allergiaellenes csomagokat vásárolhat. Az ár meglehetősen elfogadható.

Ami a tartozékokat és a keféket illeti, amelyek nincsenek széles körben értékesítve, két különböző megközelítés létezik:

1. Vásárolhat egy Electrolux ZE050 vállalati adaptert (ne feledje, hogy szürke és fekete, a kód ugyanaz), amelyen 32 mm-es lyukátmérőjű kefét ragaszthat.

2. Vannak kefék, amelyek kifejezetten a SUMO csövek számára készültek. Az árcédulák nem túl humának, de a gyártó kódjait idézem:

ZE066 - parketta kefe kerekekkel
ZE016 - még egy parketta kefe, csak keskenyebb
ZE019 - Aktív felszedő rendszer kefe - automatikusan alkalmazkodik a bevonat típusához
ZE064 - univerzális kefe padlóhoz és szőnyegekhez, behúzható sörtékkel
ZE014 - Turbo kefe
1131464016 - réselt fúvóka
1131406017 - fúvóka kerek bútorokhoz

Törés esetén - a teljes 3 fúvóka az 1-ben szintén a ZE067 kóddal van forgalmazva

Valószínűleg mások is vannak, de nagyon jól kell nézni.
Makarov Evgeniy 2015-01-19 értékelés 5


 

méltóság

 • Nagyon csendes! Jó erő! Kellemes kezelni. Szép))
 • Nagyon kényelmes összecsukható fogantyú. Kényelmes teleszkópos cső a méretének növelése és csökkentése (sima futás) és maga az anyag (siketek és nyomatok nélkül).
 • Nagyon kényelmes kefe 3 in 1.
 • Csendesen lovagol a padlón (nem tudok semmit sem mondani az ecsetről, a kemény sörték nagyon hangosan kapaszkodnak a linóleum mentén).

hiányosságokat

 • Szívja a linóleumot (ez a fő fő hátránya), ezért csökkenteni kell a teljesítményt, és ezért nem veszik be a szemetet. A kefe sörtéi úgy vannak elrendezve, hogy a szemét ne szívja és ne nyomja. De szar a kefe oldalai ... ilyesmi. Nem eléggé manőverezhető kefe és csőkefe túl nehéz. By the way, ez is ragaszkodik a szőnyeg, csökkenti a hatalom ez a probléma eltűnik, de még mindig nehéz kefe a szőnyeg, mert a sűrű, merev sörték. Bár a popytytev - a szőnyeg tökéletesen tiszta, soha nem láttam ilyen munkát (bár tényleg keményen kell dolgoznom)))
 • A tápkapcsoló nem rendelkezik sima ütéssel (talán egy másolatot kap, de nem szép).
 • A 3-as fúvóka 1-ben, ha a keskeny oldalt a csőbe helyezi (amelyet kerek sörtékkel tisztítunk) - folyamatosan repül a csőből.
 • A kényelmetlen toll olyan kicsi (az ujjak a testre támaszkodnak, és nehezen tarthatók, és maga a porszívó elég súlya van).
 • A készletben lévő porgyűjtő egy kicsit porol.

megjegyzés
Mindig gondoltam. ha 3-1, akkor egyik sem működik megfelelően. De ez nem egy 3 in 1 ecset a porszívó számára)) Szuper kefe! A csúszó nagyon jó minőségű eltávolítja a macska szőrét a napozóágyakról és a kanapékról, kerek sörtékkel eltávolítja a port a mindentől, amit elképzelhet, kemény felületekről és textíliákból. Nos, a szűk érthető, nehéz meglepni.
Általában örülök a készüléknek. Nagyon szép, szép vele, hogy tisztítsa meg a házat. A lényeg az, hogy annyira kellemes, ha a kezedbe veszi (mindezeket gumírozott gombok, modulok, fogantyú, kiváló minőségű gumírozott kerekek, megjelenés), hogy bezárom a szememet a hiányosságokhoz, és lassan elvégzem a tisztítást)))
Nagornaya Anita, 2014-07-31 értékelés 5


 

méltóság

 • A porszívó nagyon csendes - nemcsak a motor munkáját hallhatja, hanem a törmelék bevitele :-) elég könnyű; nincs porszag a levegő kimenetén (nagyon szoros távolságra ellenőrzött); hosszú tápkábel; a be- / kikapcsoló gomb a kisérintkezésre reagál (nincs szükség arra, hogy a lábával kopogjon); 50% -os teljesítmény mellett nagyon lelkiismeretesen tisztítja a padlót; Miután a két szobát és a folyosót tisztítással sétáltam, egy zseblámpával nézett a zsákba - törmelék és por, mint a télen hófúvás, és nem egyetlen porzsák a zsákon kívül vagy a rekesz falain, ahol maga a táska található - minden benne tiszta, mint a tisztítás előtt. Az S-Bag zsákok nem drágák (800 rubel egy 12 db-os készlethez), a szűrőket 6/12 havonta vízzel mossuk.

hiányosságokat

 • A résfúvóka rövid, de ez nem olyan fontos.

megjegyzés
Nem írtam le, hogy a hátrány az, hogy egy műanyag padló kefe egy kicsit villog, és kis mennyiségű port és hajat vonz a felszínére - ez minden kefével történik, mivel a szőnyeg dörzsölésével majdnem minden tárgyra kerül. Az alumíniumból készült teleszkópos cső nem vonz semmit magának, éppúgy, mint egy árammal, és nem gyűjt nyomatokat. Ha minden tisztítás után nem kívánja megváltoztatni a porgyűjtőt, ez azt jelenti, hogy a porzsákban a zsákot a törmelékből hagyja, majd a tömlőt a testből kihúzza, a Soll-Bag zsákban lévő, speciálisan visszahúzható dugóval fedje le a port. a porszívó a szekrényben lévő porszívó kezelésekor véletlenül kifolyik ;-)

Egy szóval - nagyon szeretem az eszközt!
Tayts Alexander, 2014-06-28 értékelés 5


 

méltóság

 • Nagyon csendes !!!
 • Nagyobb szívóerő!
 • Egyszerű.
 • Manőverezhető, könnyen mögé húzódik.
 • Egy jó mechanizmus a huzal meghúzásához (1 hónap) könnyen kihúzható és behúzható.

hiányosságokat

 • Még nem látom

megjegyzés
Soha nem látott olyan csendes porszívót, amely ilyen szívást hoz létre. Ha rövid szőnyeggel szőnyegeket takar, tisztítsa meg a fogantyún lévő elkerülő szelepet, különben szorosan ragadja meg!
kompanyon-spb, 2014-12-22 értékelés 5


 

méltóság

 • Hűvös porszívó !!! A szemét elszívott zaj aránya felülmúlhatatlan! Műanyagok, amelyekből az eszköz készül - öt ponttal. A tömítések összes csatlakozása. Csak abban az esetben, ha mindezek a műanyag tömítések lennének, nem lesz rosszabb.

hiányosságokat

 • Még nem találtam meg. Ha csak elméletileg - a jellemzők 240 wattos szívóteljesítményt jeleznek, ha más porszívók 300 watt és annál nagyobbak. Tehát ne figyeljen erre a számra. Ő nagyon erős. Ha a szabályozót maximális teljesítményre állítja, akkor alig fogja dörzsölni a kefét a szőnyegen.

megjegyzés
Előtt egy csendes Electrolux az előző modellből. Ezt a családtagnak adták, és cserébe egy rendszeres zsák porszívót vásárolt magának (jól, ez történt)). Kivel pár évet kellett szenvednem. Zaj ... csak megvan! Minden tisztítással !!! 1800 wattos teljesítményével 200 wattot szív le. Amikor a zsákot 100-ra töltik meg. Ezért az Electrolux újra megvásárolta. Ez egy mese!
anonim, 2015-02-06 értékelés 5


 

méltóság

 • Tényleg nagyon csendes, mert az ilyen kis fogyasztás (1000 W) elegendő szívóteljesítményt biztosít. Nagyszerű kiegészítők.

hiányosságokat

 • Nem található

megjegyzés
Azt javaslom!
Kudrin Alexander 2013-09-16 értékelés 5

 

Az Electrolux USENERGY UltraSilencer porszívó videóinak áttekintése


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák