értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A porszívó Samsung SC61B4 leírása

Samsung SC61B4 porszívó - előnyök, hátrányok, jellemzők

A porszívó Samsung SC61B4 leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a szokásos
takarítás száraz
Energiafogyasztás 2400 watt
Szívóerő 420 watt
Porgyűjtő 3 literes zsák
Teljesítményvezérlő a fogantyún (távirányító)
Finom szűrő ott van
Jellemzők
Zajszint 76 dB
Hálózati kábel hossza 8,5 m
Funkciók és funkciók porzsák teljes kijelző, a tápkábel automatikus kanyarodása, lábkapcsoló be / ki. a testen, a szívócső függőleges parkolója a porszívó testén, a helyek tárolására szolgáló hely
Porszívó méretek (WxDxH) 24,5x42x29,7 cm
További információk HEPA13 szűrő; tartománya 10,5 m
Csövek és fúvókák
Szívócső távcsöves
Turbo kefe tartozék ott van
További tippek padló / szőnyeg; hasadék; kicsi; bútorokhoz; kemény padlókhoz

Samsung SC61B4 porszívó vélemények

méltóság

 • jó felszerelés, erős és kényelmes vezérlés.

hiányosságokat

 • Nem minden lehetséges tipp szerepel.

megjegyzés
nagyon elégedett. A porszívó nagyon hűvös, és hatalma miatt csendes. Turboshchetku, amikor az első tisztítást kétszer tisztítja - az utolsó porszívó után a haj maradt
Postnikov Anton, 2013-04-23 értékelés 5


 

méltóság

 • Erőteljes, viszonylag csendes, turbo kefe, kényelmes standard kefe, fogantyú, HEPA 13, megfizethető ár

hiányosságokat

 • Nem szabad megszabadulni a tisztítástól, de csak megkönnyíti a tisztítást

megjegyzés
Miután a régi Samsung furcsán hangzott és nyögött, elkezdtem új asszisztenset keresni. Olvastam az összes véleményt, eltörtem a fejem. Kezdetben egy ciklont akartam, aztán egy aqua szűrővel tetszett, de a vélemények alapján, kinek. Az összes értékelés általános következtetése egy, és meglehetősen egyszerű: az új porszívó jobban megtisztítja, mint a régi, különösen, ha a régi már nagyon fáradt.
A végén ezt választottam és a jól ismert Philips FC 9071-et választottam, amelyet régen ránéztem. Mindkét táska, erős, csendes, HEPA 13. A Philips erősebb, mint egy kényelmes Tri-Active kefe, és több véleménye van. De a Samsungnak van egy turbo kefe (és van egy macskája és egy csomó szőnyege) és a fogantyúk vezérlése (még a régi is), és a bejelentett zajszint még kissé alacsonyabb. Ezen túlmenően, a Samsung a költségvetési növekedésnek bizonyult, különösen az árak emelkedése miatt emelkedő árak miatt.
Ma hazaértem és azonnal kipróbáltam. Nem csalódott A maximális teljesítményű porszívók, a padlók - átlagosan, majd időről időre halálra tapadnak. A macska szobájában a szőnyeg újdonsággá vált. Maximálisan keményen dobálva, a tisztítás teljes értékű edzéssé és segíthet szivattyúvá)). Őszintén szólva azt vártam, hogy csendesebb lesz, bár nem hallottam a többieket. Most örülök, hogy nem választottam például 80 vagy 83 dB-vel. De még a maximumon is, a zaj nem bosszantó, normálisnak tűnik, nem az, hogy a régi üvöltötte és fütyült.
Meglehetősen szilárdan össze van szerelve, semmi sem laza, a cső könnyű, mozog és gond nélkül mozog. Tetszett a szabványos kefe, nem csak téglalap alakú, hanem egy kicsit trapéz alakú, nincs szükség arra, hogy kikerüljön a sarkokba. A kefe jól forog, a tömlő nem forog. Könnyen lovagolni a padlón. Azt írták, hogy a zsinór hosszú időre visszahúzódott - semmi ilyesmi, mint egy makaróni, egy másodpercig szoptam. Vonzónak látszik, a szín szórakoztató.
anonim, 2014-12-03 értékelés 5


 

méltóság

 • Nagyon erős
 • Kezelje a vezérlést
 • Kényelmesen hajtogatott
 • Szép megjelenés

hiányosságokat

 • A kábel egy kicsit hibás, talán kaptam egy ilyen példányt, de az első kísérletnél a kábel nem húzódik végéig, csak egy fél méter marad, amit ki kell húzni, és ismét nyomja meg a gombot. Tehát néhányszor.
 •  
 • A felépítés minősége kielégítő, az elemek közötti egyenetlenség, és az idő múlásával a felső fedél, amikor kinyílt, elkezdett ragaszkodni a hátsó részhez.

megjegyzés
Ezt megelőzően 2 porszívót tartottam konténerekkel, és megkínoztam őket. Minél nagyobb a porszívó, annál kevesebb lesz a szívóerő. A ciklon típusú elemek gyorsan eltömődtek, meg kellett mosni és szárítani. Egy zsákkal mindent nagyon egyszerű: kivettem a régiet, dobtam ki, újba helyeztem. A kezek tisztaak és szárazak.

Most a porszívóról:
Tényleg nagyon erős. Indokolt, hogy a javítás után nehéz szerkezeti por könnyen eltávolítható.

A fogantyú vezérlése annyira kényelmes, hogy minden porszívón kell lennie. Több mint egy év telt el, és a készletben lévő elemek soha nem ültek le.

A porszívó olcsó, ezért a kivitelezés és az összeszerelés minősége kielégítő. Nincs más panasz vele szemben, tökéletesen teljesíti feladatát.
Strizh Slava 2014-02-13 értékelés 4


 

méltóság

 • erőteljes, nem zajos, jó test, vezérlés a fogantyúból, hepa-szűrőből, motorszűrőből (ne használjon még papírzacskókat), az eldobható tasakok kereskedelmi forgalomban kaphatók, a turbo kefe könnyen tisztítható.

hiányosságokat

 • a csövek vizesek, az LG jobbak voltak. A statikus szórakozás nem gyerekes, látszólag úgy van, hogy a tisztítás nem alszik el :)

megjegyzés
Színes elegáns! Az eset összeszerelése nem okoz panaszt, amit nem tudok a csőről mondani, gyenge. Ezen túlmenően olyan erősen villamosították őket, hogy a statikát közvetlenül bennem bocsátják ki. Ha valaki fél a jelenlegiektől, nagyon kellemesen meglepődik ... bár ez nem halálos. Nem akarok papírzacskókat használni, és nem ajánlom senkinek - egy porszívó egy fenevad, nem hagy semmit tőlük. Eldobható Filtero SAM 03-t használtam, mind az építési port, mind a háztartási hulladékot összegyűjtöttem, a zsákok nem szivárognak, és a porszívó tisztán marad. A zacskó rekesz belső üregei nagy számú bordával rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy egyenletesen töltse ki a zsákot, és a porszívó nem veszít sok energiát a zsák töltésekor. A fogantyú bekapcsolása / kikapcsolása egy osztály, a lépcsős teljesítménybeállítás nem nagyon kényelmes, de mások nem. Jó kerekek - nehezen közlekedik. A teljes benyomás egy elegáns gép! Táska, motorszűrő és hepa szűrő - a levegő a lakásban tiszta marad! Két kis tipp mindenkinek, aki egy porszívót szeretne választani: a zsák nélküli porszívók megvásárlásával személyesen csalódtam őket. És a második: azáltal, hogy megvásárol egy interneten keresztül, amit ment, mert Az internetes árak eltérnek a kiskereskedelmi áraktól.
Alexey Loginov, 2014-06-23 értékelés 5


 

méltóság

 • Ár! Nos, csak nem gazdasági osztály. Ezzel:
 • Nagyon erős
 • Meglepő módon, különösen az ilyen hatalomra, csendes
 • Nagyon kényelmes markolat és távirányító
 • Még csak akkor is, amikor a zsák tele van, a teljesítmény nagyon csekély.
 • Ha valóban van egy HEPA13 szűrő - ez kiváló, mert egy ilyen ár nem is nehéz elhinni
 • Nagyon, nagyon hosszú kábel
 • Kitűnő turbo kefe
 • Kompakt hajtogatás

hiányosságokat

 • Nos, ha tényleg hibát találsz a kis dolgokban ...
 • A tisztítási folyamat nem nagyon kényelmes a porszívó tekercseléséhez. Végül is húzza azt a tömlőn, és szinte a közepén van rögzítve, így a porszívó néhány ügyetlen.
 • Az automatikus tekercsvezeték rugója meglehetősen gyenge - de ez a fizetés a hosszának
 • A készletben lévő résfúvóka nagyon furcsa. Nem értettem, hogyan kell használni ezt a hibridet. és általában a fúvókák nem vastagok

megjegyzés
Nagy porszívó! Különösen elégedett a turbo-kefe szétszerelésének egyszerűségével - más modellekkel foglalkoztam, most nem vagyok elégedett! Tökéletesen eltávolítja a gyapotot a szőnyegen. Még két bolyhos macska mögött is!
Nem vettem észre egy különleges statikus állapotot, kivéve, hogy a fúvóka kicsit összegyűjti a port a felülről.
Először megértettem, hogy miért van szükség alacsony energiafogyasztású üzemmódra. A falak porszívózása - elrontotta a tapétát.
Ne várjon a zsák teljes feltöltésére. A szagát szagolja, és egyetlen szűrő sem fogja meg a szagot.
Nem sikerült megtalálni az eredeti zsákok eladását, de a Filtero SAM 03 jó és olcsó analógjai mindenhol megtalálhatók.
chinize, 2014-09-08 értékelés 5


 

méltóság

 • 1. Turbo kefe
 • 2. Erős
 • 3. Ár

hiányosságokat

 • még nem észlelték

megjegyzés
Nagyon porszívózás! Van egy macska és tisztító gyapjú a tollfolton, tökéletesen porszívózva egy turbo kefével, nem marad szőr, nem is tudtam álmodni egy ilyen dologról! kényelmesen és könnyen tisztítható a turbo kefe, a finom szűrő miatt, a szoba kellemes illatú a tisztítás során, maga a porszívó csendes! és nagyon kényelmes irányítás a fogantyún, nagyon elégedett, mindenkinek tanácsolom, az ár-minőség tökéletes! ezt megelőzően, valamilyen oknál fogva nem találtam róla véleményeket.
Natalia Balamuta, 2014-11-30 értékelés 5

 

Videó felülvizsgálata a porszívó Samsung SC61B4


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák