értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

IClebo Arte Robot porszívó leírása

Robot porszívó iClebo Arte - előnyök, hátrányok, jellemzők

IClebo Arte Robot porszívó leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a robot
A tisztítás időzítése ott van
Programozás a hét napján ott van
időzítő ott van
A mozgás módjai spirál, zigzagolás a falak mentén
Maximális menetsebesség 18 m / perc
akkumulátor Li-ion, kapacitás 2200 mA * h
Töltő telepítése automatikus
Az akkumulátor élettartama 180 perc
Töltési idő 90 perc
érzékelők optikai
Oldalsó kefe ott van
kijelző ott van, háttérvilágítású
Távirányító ott van
takarítás száraz
Porgyűjtő ciklonszűrő, kapacitás 0,60 l
Teljesítményvezérlő nincs
Finom szűrő ott van
Jellemzők
Zajszint 55 dB
Porszívó méretek (WxDxH) 34x34x8,9 cm
súly 2,8 kg
További információk mikroszálas munka (nedves törlőkendők); tisztító kefe; 2 oldalsó kefe; navigációs rendszer létrehozása szobatérkép
Csövek és fúvókák
További tippek a padló nedves törléséhez mikroszálas kendővel

IClebo Arte Robot porszívó vélemények

méltóság

 • 1. Sok port gyűjt.
 • 2. Könnyen tisztítható.
 • 3. Az akkumulátor töltése sokáig tart, és gyorsan tölt.
 • 4. Könnyen leküzdheti a 2 cm-es küszöbértékeket.
 • 5. Nem próbálunk kihagyni egy sarokpontot.
 • 6. Tisztítás után frissítheti a padlót, ha egy mopot telepít, és a padlótisztítóhoz vízzel megnedvesített mikroszálas anyagot csatlakoztat.
 • 7. Az alap mindig találja magát, még ha elveszett is.
 • 8. Nagyon alacsony - bármelyik kanapé fölé emelkedik.

hiányosságokat

 • 1. A C4-es hajtás meghibásodása! Zadolbala! 2 hét 2 alkalommal a javításban. Jó, hogy a moszkvai technikai támogatás és garancia nagyon barátságos, mindannyian megmutatták, és azt mondták, hogy a koreaiak maguk is elismerik, hogy a kerék meghajtása szaggatott műanyag fogaskerék, a motor gyenge és nagy sebességű, és az első hajtómű a hajtótengelyen nem ellenáll a terhelésnek - felmelegszik és elolvad , deformálódott, túlterhelés elleni védelem - C4 hiba. És az előző modellnek, Smartnak nem volt ilyen védelme, és a kerékmotor ostobán égett. De most, úgy tűnik, egy újabb javított kerékmeghajtó érkezett a moszkvai szolgálatra - úgy tűnik, a helyzet rögzítve van. Kipróbálom a második hetet, ameddig normális.
 • 2. A navigációs program nagyon nyers - a robotot gyakran összekeverik, a fornikát, a helyszínen ok nélkül megáll, néha 2-szer eltávolít egy szobát, és egyáltalán nem lép be egy másikba, nem szeret vizuális változásokat, átutalásokat egy másik lakásba, kikapcsolást. fényforrások tisztítás közben, villogó emberek. Reggel és este, a megvilágítás hiánya miatt sokkal zavarosabbá válik - a kamera tényleg működik, hogy nem írnának, de nem elég hatékonyan.
 • 3. Az előző modellhez képest a villogó USB-port rendkívül egyszerű, és maga a firmware is - 0156-os szoftververzió, melyet nem lehet megváltoztatni, csak a szolgáltatás teljes szétszerelésével a programozó által, ami még nincs. A szoftverfejlesztés reménye = 0. Robot a szőkeeknek.
 • 4. Úgy tűnik, hogy a bázist csak az alapkeresési módban látja, és a tisztítási módban könyörtelenül megrázza, eltolódik, zúzódik és rúg. Maga az alap nem tökéletesen fényes, a padlón lovagol, jobb, ha azonnal a padlóra ragasztja kétoldalas szalaggal, vagy nehezebbé teszi.
 • 5. Jobb rögtön felemelni a hosszú függönyöket - látja őket, és körülötte vezet, nem tisztítja őket. Vékony vezetékek - csak felejtsd el, hogy a padlón van. A papucs, papírdarab stb.
 • 6. Nem világos, hogyan dobja el a folyosón felhalmozott térképet! Kikapcsolás nem segít, és a szolgáltatás megérkezett a nem aktivatny-be - bekapcsolták, saját útján vezet.

megjegyzés
A SMART-hoz viszonyítva rendkívül egyszerűsített, nincs USB-port, nem reflash, a kerekek meghajtása nagyon megbízhatatlan (az új szállításoknál megszűnik), a navigáció nedves, gyakran nem értelme és értelme nélkül, nem teszi lehetővé a helyiségeket. Könnyen tisztítható, HEPA szűrővel rendelkezik.A fő kefe megtisztítása nehézkes, amíg a hagyományos porszívóval gyorsan és egyszerűen meg nem tisztítja! Nem azt mondja, hogy minden hibát ismerni kell (a bázis bázisának belsejében írják, ők tudtak volna, fillérek, minden kínai játékot most beszélnek!) Fontos hátrány: a hiba visszaállítása után elfelejti az aktuális programot, mindent újra kell kezdeni, az alapról! Ellenkező esetben a tisztítás után visszatér a kiindulási helyre, de nem az alapra, és megtisztítja a már tisztítottat. Ez különösen rossz, ha a rongy mosásakor gyakran kell öblíteni, ezért meg kell emelni a robotot, és meg kell kapnia a mopot, és a padlóérzékelő működik - ez minden, a C1 hiba, a program alaphelyzetbe állítása, újraindítás! Márkás műanyag, már a karosszéria alatt karcos, nagy villamosított, poros rudak (kezelhető antisztatikus törléssel). A tervezők túlságosan okosak voltak a szőkeek gondolkodásával: végül is a robottisztítónak szerény, szerény és megbízhatónak kell lennie, mint Valli!
De más versenyző robotok között: a megbízhatatlan és nehézkes NEATO-21 és a hülye IRobot-780, ez, úgy gondolom, még mindig a legjobb.
pivooo, 2012-12-10 értékelés 4


 

méltóság

 • csendesen működik
 • intelligencia
 • a tápegység egyaránt támogatja a 110 és 220-at is (az Egyesült Államokba irányuló üzleti útból húzottam, az ár 375 dollár)

hiányosságokat

 • vágott időzítő.
 • szívóteljesítmény (a szőnyegtisztítás megkérdőjelezhető, de nem rendelkezem velük)
 • nem olyan könnyű vásárolni tartalék alkatrészeket, mint egy híres amerikai cég porszívója, és saját maga javítani.
 • ár Oroszországban túl nagy.

megjegyzés
Frissítették egy jól ismert cég, az 560-as modell, amely több éve dolgozik. Az első dolog, ami elkapja a szemed, vagy inkább a füledben az, hogy az aiklebo 2-szer csendesebben működik. De ez elsősorban a lassabb mozgásnak köszönhető. A második az intelligencia. Közvetlenül egy másik szint. Mivel a porszívó egy térképet épít a lakásról, pontosan tudja, hol tisztították, hol nem, és hol van az alap. Azaz nem kell beaconokat használni, és jelölje meg őket aranyérrel. Az ágy mögött nem kellemes, nagyon keskeny, így az időtisztítás előző felét töltöttem, mert nem tudtam kijutni. Ayklebo ugyanaz, felhívja, eltávolítja és elhagyja. Az első kísérlet után (van egy térkép). És így az egész lakás áthalad a térképen, és a lakás távoli sarkából egyenesen a bázisra fúj, nem pedig a falakkal szemben, amíg a bázis gerincét véletlenül nem észleli.
Elolvastam, hogy van egy vélemény, hogy ha az aiklebo nem látja a mennyezetet, akkor elveszett. Tapasztalataim szerint másképp. Általában az alapozót a TV éjjeliszekrénye alá helyeztem. Az orientációval és annak megtalálásával kapcsolatban nincsenek problémák.
A hátrányokért. Számomra személy szerint a legszélesebb a rövidített időzítő. Csak az időt programozhatja, de nem a hét napját. Ez azt jelenti, hogy a heti 7 napot egyszerre tisztítjuk, vagy csak manuálisan kapcsoljuk be. Ez egy mega cant. Különösen az értelem többi részének hátterében. Furcsa megtakarítások. A vonalak tisztításakor egy kicsit elveszíti az irányt. De akkor jön vissza, hogy megtisztítsa a hiányzó helyeket. De a lefedettség még mindig nem 100%. Egy 100% -os zárás esetén be kell kapcsolnia az üzemmódot úgy, hogy a vonal mentén történő tisztítás után az akkumulátor lemerülése előtt véletlenszerű útvonalak mentén kerüljön eltávolításra. Ha a díj nem elegendő az egész lakáshoz, akkor az újratöltésre kerül, majd folytatja a tisztítást attól a helytől, ahol megszakadt (kártya a memóriában). Ugyancsak megkérdőjelezhető a szívóerő. Ez sokkal alacsonyabb, mint az előző, problémái lesznek a szőnyegeken, azt hiszem. Nincsenek szennyeződésérzékelők is, ezek a piszkos helyek nem kerülnek átadásra. Igaz, de a szemetet víz alatt lehet mosni. De a tisztítás minősége megközelítőleg megegyezik az előzővel.
Marchenko Sergey 2014-08-28 értékelés 5


 

méltóság

 • sok port és szennyeződést gyűjt

hiányosságokat

 • nem tisztít meg mindent (de ez minden porszívó robotnak és porszívóval rendelkező embernek jellemző) :))

megjegyzés
Már régóta nézem a porszívók robotjait, érdekelt a barátok (dicsérte őket), de nem hittem, hogy kijuthatnak.
Ennek eredményeként egy másik ajánlás után elkezdtem tanulmányozni a porszívó robotok véleményét (cikkek és videók). Rájöttem, hogy még mindig jobb, ha a 15 tr tartományban van. (hogy ne törjenek gyorsan, tisztán, stb.).
Ennek eredményeként a választás e modellre és az iRobotra esett.Ez utóbbi drágább volt, de a YouTube-on egy-egy nagyon vizuális áttekintés (amikor több modellt teszteltek, a teszt közvetlenül a képernyőn gyorsított módban jelenik meg), végül úgy döntöttem, hogy megpróbálom iclebo arte-t kipróbálni.

Ismétlem, hogy sok vélemény van:
1) ideális esetben nem távolítja el,
2) a por és a szennyeződés valójában kevésbé válik. Nem tudom, hová elviszem annyi port, de amikor minden nap elkezdem, az ökölből egy por és szennyeződés van (kétágyas szobában, állatok nélkül),
3) a padlót most kevésbé kell mosni, de még mindig :)
4) gyorsan tisztítja, okos. Igazán kételkedtem abban, hogy maga is elkerüli az egész lakást, de megkerülte! a fő dolog az, hogy bölcsen kinyitja az ajtót, majd győződjön meg róla, hogy nem fog hiányozni azokról a kis sarkokról, ahová összenyomhat.
5) nem nehéz megtisztítani, de a hajat kefével megtisztítják, nem tisztítom minden alkalommal, de meg kell tisztítani.
6) elhagytak egy kis foltot vagy hajot, vagy kefékkel hajthatják, de ez nem történik meg gyakran.

Most már 2 hétig használom. Ezt mondhatom: az első napon, amikor meglátta, hogy valahol elhagyja a szennyeződéseket, és még mindig az ágy alatt maradt, azon tűnődtem, vajon vissza tudom-e küldeni. Egyszerű oknál fogva nem küldtem vissza: ha egy kicsit kevesebbet gyűjti össze a szennyeződést és a port, mint az ökölem (a tartály minden harmada, természetesen nem tömörített szennyeződés, de higgy nekem, lenyűgözőnek tűnik), akkor tényleg munkáját végzi.
Vagyis nem hiszem, hogy anélkül valóban elfelejthetnénk egy rendszeres porszívót örökre (bár lehet, hogy bizonyos esetekben is lehetséges), de kevésbé lesz szennyeződés és por. Akkor csak el kell döntenie, hogy az idejük megéri-e az ilyen költségek tisztaságát.
Kolosov Vadim 2014-02-02 értékelés 5


 

méltóság

 • A legfontosabb előny - a pornak most nincs ideje klubok összegyűjtésére. Nem kell minden nap söpörni. Hát eltávolítja a sarkokat és a padlólapok közelében. Jó akkumulátor. MAX módban 5-öt takarít meg a lakást (bár nagyon ritkán használom, mert körülbelül 2 órát vesz igénybe). Alapvetően a szokásos mód, ami elég nekem, mert minden nap egy időzítővel távolítja el.

hiányosságokat

 • 1. Nyers navigációs rendszer. Az első robot zaglyuchil egy héttel később. Időnként elkezdtek spin a helyszínen. A bázis nem talált. A szolgáltatást átadták. Újra váltották. Még nincs probléma.
 • 2. Csak Moszkvában és hasonlókban szervizközpontok Szentpéterváron. Ezért lehetetlen a robotot a periférián villanni.
 • 3. Soha ne parkoljon először, de 3-5 kísérlet után szükséges. Útközben a pluszokhoz - a bázis helyét a lakás bárhol határozza meg.
 • 4. Nem használok polotert - ezzel együtt a robot a legalacsonyabb küszöbön marad.

megjegyzés
Hat hónap múlva, azt tanácsolom:
- óvatosan válasszon egy helyet a bázis számára, és rögzítse kétoldalas szalaggal, különben a bázisra való visszatéréskor a robot mozgathatja, majd nem találja meg;
- az ezüst vagy sakura (kevésbé könnyen szennyezett), mert az első tisztítás után a robot por lesz;
- legalább 2 hetente egyszer tisztítsa meg az ecsetet és az érzékelőket.
A robotom az ágy alatt él. Nincsenek problémák a távirányítóval, mert Működik egy időzítőn 11.00 órakor. Nos, ha tisztításra van szüksége, akkor egy távoli érzékelővel lefelé hajolhat. A világról írtak - egyetértek.
Ez általában nem porszívó, hanem intelligens elektromos seprű. Ha extra pénzed van - jó. De nem helyettesíti a lakás tisztítását, bár kétségtelenül kevesebb a por.
És még több. Miután az első buggy robotot bevitték a szolgáltatásba, választás volt - pénzt vagy egy új robotot. Azt hittem és elvittem a robotot. Mégis, mint bármely más intelligens szerkentyű, javítja (megadta a Kuzya nevet) életem minőségét.
Pylkov Oleg, 2013-10-20 értékelés 4


 

méltóság

 • nem rossz eltávolítja a gyapjú ..
 • az alacsony bútorok alatt (meglepődtem) ..

hiányosságokat

 • meglehetősen nehéz tisztítani az ecsetet.

megjegyzés
Ott van egy Labrador kutyánk - a gyapjú folyamatosan emelkedik .. Ez a bogár (úgy néz ki, mint a Colorado burgonya bogár, amikor megy) naponta két tartályt gyűjt, kétszer futtatjuk - reggel és este. hetente ..
Rendszeresen megtisztítja, nem különösebben lefit (a legújabb szoftververzió 1.7.4, a kereskedőtől vásárolt).Van egy meglehetősen nagy, egyszobás, komplex elrendezésű lakásunk (ötszögletű szoba, 135 fokos szög a folyosón), mindenütt áthalad, a lényeg az, hogy ne blokkolja a folyosókat; 5-10 cm-nél nagyobbra kell mennie, mint az átmérője. Felfedezi a kanapé alatt (pontosan 10 cm-nél kisebb magasságban) és egy komódot ... nem evettem függönyöket, de néha felemeltem őket, hogy a bogár lehullhasson alá ... Mindig bázist talál. a díj nem ment .. Nincs még hiba.
A valódi hátrányok - egy nap alatt, hogy teljesen szétszereljük és tisztítsuk az ecsetet - nagyon kényelmetlen ...
Általában nagyon elégedett vagyok, még olcsóbb lenne ...
Rodionov Igor, 2014-05-22 értékelés 4


 

méltóság

 • Csendes, felszabadítja az időt más dolgokra, nagyon óvatosan porszívózik (véleményem szerint jobb, mint a rendszeres porszívó, tisztítás után a porgyűjtő tartalmának megítélése után), nem karcolja meg a bútorokat, tömör, süllyed a sarkokban sem. Kényelmes porgyűjtő - csak távolítsa el a fedelet, rázza ki a szemetet és öblítse le vízzel. A szövetszűrő vízzel is mosható.

hiányosságokat

 • Gyengeen mossa le a padlót. Mosogatórongy vékony, gyorsan szárad. Folyamatosan le kell állítani és öblíteni a ruhát (vagy legalább vízzel megnedvesíteni), vagy a padlót nem robot segítségével kell mosni.

megjegyzés
Nagyon boldog a robot. Tökéletesen leállítja a padlót max módban (nincs elég normál mód - 1 lépés - a moszkvai por nem elég). A rendszeres porszívót körülbelül 2 hetente egyszer használják a nehezen elérhető helyekre, az ajtószőnyeg tisztítására és az alacsony kanapé alatt történő tisztításra, míg a robot többi része napi szinten működik.
Bortsova Angela 2014-08-05 értékelés 5

 

Video felülvizsgálati robot iClebo Arte


a munkában


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák