értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

IRobot Roomba 880 Robot porszívó leírása

Robot porszívó iRobot Roomba 880 - előnyök, hátrányok, jellemzők

IRobot Roomba 880 Robot porszívó leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a robot
Korlátozza a tisztítási időt ott van
Programozás a hét napján ott van
időzítő ott van
A mozgás módjai spirálisan
Tisztítási terület korlátozó virtuális fal
A tisztítási módok helyi tisztítás
akkumulátor NiMH, 3000 mAh kapacitás
Töltő telepítése automatikus
Az akkumulátor élettartama 90 perc
Töltési idő 180 perc
érzékelők ultrahang
Oldalsó kefe ott van
Távirányító ott van
takarítás száraz
Porgyűjtő ciklonszűrő
Teljesítményvezérlő nincs
Finom szűrő ott van
Jellemzők
Funkciók és funkciók porzsák teljes mutatója
Porszívó méretek (WxDxH) 35x35x9 cm
súly 3,8 kg
További információk 2 automatikus virtuális faljelző; 2 HEPA szűrő; a tisztító rendszer automatikusan alkalmazkodik a különböző felületekhez (csempe, szőnyeg, linóleum, laminátum)

IRobot Roomba 880 Robot Vákuum Vélemények

méltóság

 • A tervezés ésszerűsége a szolgáltatás szempontjából. Nem tudsz semmit tanulni, de ostobán kattints a kiemelt sárga elemekre.
 •  
 • Nem túl magas zajszint (várható több zaj).
 •  
 • Tartozékok, korlátozók a gyártótól. Néhány más robotban a mágneses szalagok nem tűnnek túl kényelmesnek.
 •  
 • A Virtuális Halo különálló tiszteletben tartása az állati takarmányok védelmében. Tedd a macskát a műanyag asztalának közepére a tálak közé. Ez működik!
 •  
 • A világítótorony és a virtuális halo automatikus bekapcsolása / kikapcsolása a robot által (régebbi modelleknél) szuper!
 •  
 • A készlet távvezérlője nagyszerű, ha a robot nehéz helyzetben van.

hiányosságokat

 • Bázis üzemmódban a töltés néha elkezd ketyeg. Este és éjjel ez a kullancs vonzza a figyelmet. A fórumok alapján ez a töltési mód ilyen konstruktív jellemzője. Így például egy hely a hálószobában az ágy alatt, amit rendelt.
 •  
 • A távvezérlővel való mozgás vezérlésében van néhány illógia. Ha nehéz helyen akarja elhelyezni a robotot, vagy csak egy másik szobába kell vinni, akkor a távvezérlő csomóinak mentén sétál, és megtisztítja az utat. De ha megnyomja a gombot, leáll, és vár a parancsra. Jobb lenne, ha a távirányítóval a mozgás aktiválása előtti üzemmódban maradna.
 •  
 • Az RF modellek teljes infravörös távirányítója egy kicsit bang.

megjegyzés
Kellemesen elégedett voltam a kevesebb zajjal, mint amire számítottam a youtube-on és az olvasási vélemények miatt.

A bútorokkal szépen berendezett, de feltételezhető, hogy a bútorok aktív tolása, amit egyes tulajdonosok mondanak, csak fekete / vékony bútorokkal kapcsolódik.

A két teljes világítótorony helyes elrendezésével mindenhol visszahúzódik a háromszobás lakásomban, és a bázison sétál. De mindez az elrendezéstől és a bevonatoktól függ (én csak arket / csempe).

Kihúzódik a vezetékekből, a csipkék nem rágnak, és a ruhák a padlón nem gördülnek :)

Olvastam az értékelésben, hogy a ruhaszárító neki, mint egy sündisznó. Megerősítem. Csak megragadtam, és segítséget kértem.

A szemetes tartály könnyen tisztítható, nincs probléma.

A tisztítás után a kefék tisztaek, de csak egy macskám van a hosszú hajúból :) Néhány szőrzet a kefék oldalfalába ragadt, de ez egy hely a rutinszerű karbantartáshoz, és havonta egyszer nem tudok ott menni a szeméttel.

A Virtuális Halonak egy gondolatlan pillanata van (átgondolt, és). Teljes gumi csomagtartóval rendelkezik. Tekintettel a tálcák rendszeres elhelyezésére - tartsák tiszteletben a tervezőket. De itt a készülék működésének jelzőfénye lefedi. Vagyis van esély arra, hogy prokarauli pillanatot tegyen a kisülésnek. És a robot polkomitaya finom, száraz macskaeledelje, és kevésbé vicces, megfordíthatja az itatót.

Először olvassa el az ixbt és habrahabr összes véleményét. A rombusz / scuba fórumon már közel ötven oldal van.Fele, csak elsajátítottam :)

Hogy őszinte legyek, még mindig nem vagyok biztos benne, hogy Neato XV-21 / Botvac-80/85 nem örült volna nekem többé. De ő azonban a megbízhatóságra és a problémamentesre irányult. A seprőgép számára ezek a tulajdonságok fontosabbak, mint az intelligencia. Valószínűleg :)
anonim, 2014-08-05 értékelés 4


 

méltóság

 • Kiváló tisztítás! Erőteljesen szar :) Könnyen leküzdi a küszöböket és felmászik a szőnyegeken. Ezeket a szőnyegeket tökéletesen porszívózza.

hiányosságokat

 • Hozzáadnék intelligenciát :) + az akkumulátor erősebb egy kicsit + az alap nehezebb lenne.

megjegyzés
Nem tudom, hogy mások, de még a vásárlásnál sem vártam ilyen sebességet és alaposságot a robot porszívójától. Természetesen ez az egység a lakás tisztaságának napi karbantartására szolgál. Ez nem egy takarító cég, ahogyan néhányan azt gondolják, hogy a házba jöttek, hogy megtisztítsák a mega-super-duper szemetet a párt után :) Ez egy eszköz azoknak, akik kedvelik a tiszta padlót és szőrszálakat, és jól érzi magát ezzel, ha tiszta naponta vagy minden második napon. Plusz, ez egy nagyszerű hangulat minden háztartásra, mert nem kell vitatkoznia, ki lesz porszívózás. Igaz, először is magunk követtük őt az egész tömeggel együtt és figyelte. Mindig lenyűgöző, ha valaki más dolgozik :)
Orlova Maria, 2014-11-26 értékelés 5


 

méltóság

 • szívóteljesítmény, egy töltéssel 115m.

hiányosságokat

 • A barna mozgás nem látja a virtuális falakat

megjegyzés
Tegnap az eladótól hallottam azt a véleményt, hogy a porszívókkal kapcsolatos rossz véleményeket a versenytársak írják. Nem vagyok versenytárs, tegnap megvettem ezt a technológiai csodát, amely helyettesítette az LG VR5905LM-et, amit a garancia alapján vittek be, mivel egy alkalommal felszámították, de ma már nem túl jó vagyok, de véleményem szerint objektív és összehasonlító áttekintés. Őszintén szólva, a vásárlás érzése ambivalens. Egyrészt, ahol elhalad, minden minőséget eltávolít, az LG egy kicsit elhagyta, de a navigáció ugyanolyan szinten van, mint a porszívóé kétszer olyan olcsó. Mindkét robot esetében a fő probléma 40m. egy szoba egy szigetkel, középső sarok kanapéval a sík lábakon, amelyeken keresztül mindkettő keveredik, kövekkel egy olyan résszel, amelyet az LG szerényen vezetett, és alkalmanként meg kellett menteni, és az iRobot az első tisztításhoz már 6-szor ott maradt, ahol az agár megállt Az 1. számú hiba, de valamilyen oknál fogva nem lát két virtuális falat a kövek közelében (ez is kérdés, és meg kell találnunk az eladónak). Mindketten tisztítják az ebédlőcsoportot 16 lábbal: ezért az iRobot erősebb, mozgatja a széket, annál gyorsabban kijutnak és elfutnak. Az LG-nek nem volt elég hatalma ahhoz, hogy mozgassa a széket, így több időt töltött velük, és ennek megfelelően egy kicsit jobban megtisztította őket, az iRobot-ot vissza kellett húzni az asztal alá. A konyhában lévő szigetet mindkettő figyelmen kívül hagyja :) ő is elhúzta ezt neki, csak azt követően, hogy mindketten megtisztították a szigetet és szabad helyet a szoba közepén.
Megtisztítja a kis szobákat, megy szobából a szobába, és ajtóérzékelő nélkül, nem találta meg az alapot, lemerült. Ennek eredményeként a lakás tiszta, de öntisztítónak nem nevezhetjük, a kövekből kell menteni, és át kell adni a nem megfelelően tisztított területekre.
Ülök és gondolom, talán az LG-nek újra kellett volna? Elvégre mindkét esetben meg kell vizsgálni a tisztítás minőségét, így beszéltem, tanítottam, hogyan kell tisztítani, és ezt is tanítom, és az LG kicsit több szemetet hagyott, de kétszer olyan olcsó.
3 * -ot tettem, mert az iRobot ára egyértelműen túl magas, olcsóbb lenne 4 * -ot tenni.
Vildanova Natalia, 2014-10-17 értékelés 4


 

méltóság

 • Kút eltávolítja a sima felületeket. Kifinomult design. Kényelmes tisztítás és karbantartás. Gyönyörű megjelenés. Nem esik le a lépcsőn. Talál egy bázist egy kettőn. Az akkumulátor csak alul van (100 négyzetméteres M. tisztításhoz és még mindig megmarad).

hiányosságokat

 • A fényes és sötét test azonnal por és karcolásokkal van borítva. A helyiségek mozdulata. Ne becsülje meg, hol távolítja el, és hová kerüljön. Szeretném, ha a tisztítást az alapról, vagy például a világítótornyok közelében végezném. De valójában be lehet kapcsolni és repülni a lakás másik végére. Kalapácsok a bútorokon egy futással. Szinte nem tisztítja a szőnyegeket.A csendben hallható, hogy a bázis hangosan hangzik. Az ár túl magas.

megjegyzés
Fáradt a por elleni küzdelem egy főiskolai lakásban. Ez az első porszívó robot. Elolvastam a véleményeket, mert egyik rokon sem rendelkezik ilyen porszívóval. Szóval, megjegyzést.
Először is - mielőtt elengedné, nemcsak a padlóról kell eltávolítania, hanem az egyes bútorelemek stabilitását is elemezni. Miután leereszkedett több antik padló lámpa. A belső tér legveszélyesebb eleme a könnyű virágállvány váza a tetején! Letette az állványt, megtörte a vázát, lenyelte a vizet. A víz szivárogott a szomszédok felé !!! Szárítás után a porszívó újra működött. A székek nem túlságosan nehézkesek az épület körül.
Másodszor, a szőnyegek terra incognita. A porszívó leggyakrabban a szőnyeg szélét érzékeli a bútorok sarkaként, és a kontúron áthalad a szőnyegen. A szőnyegeket külön-külön tisztítom, rendszeres porszívóval.
Harmadszor, a jó. Laminált, csempe és hasonló felületek szinte nyalogatnak. A lábnyomok természetesen megmaradnak, de egyáltalán nincs por vagy homok. Jól megy a sarkokban. Szép tisztaság! A huzalokban vagy szálakban sohasem csapkodtak össze. A szárítókötél szárítás lábai olyanok, mint a Chapaev lóháton. Könnyen tisztítható tartály és görgők. Könnyen programozható. Nem zajos.
Lebedihin Dmitriy 2014-10-07 értékelés 4


 

méltóság

 • A kefék könnyebben leválaszthatók

hiányosságokat

 • A kaotikus, meg kell rendezni a világítótornyokat, és cserélni az elemeket, nem tér vissza a világítótornyokhoz, zajos, a kemény bútorokba ütközik, tisztítatlan helyeket hagy, a haj még mindig a kefék tengelyein sebesül meg és sokat sebez, az akkumulátor túl magas, az akkumulátor túl magas

megjegyzés
Ez a harmadik robotom. Először az 500. sorozatú rumba volt. Az akkumulátor egy év alatt meghalt, az új költség akár a porszívó felét is. Egy egyszerű kínai analógot vásárolt cserére, nem rosszabbul dolgozott, hanem hat hónappal később is meghalt, eltörött, és nincs szolgáltatásunk a kínai robotok számára.
Itt vettünk rumba 880-at. Mit mondhatok? Általánosságban elmondható, hogy a gyártó a fülön a tésztát lóg, és ez minden. Mi az ereje 5-szer? A motor ugyanazt a teljesítményt kapja, lásd a gyártó szerint 5-ször. Ugyanaz, mint az 500. sorozatban, és olyan gyengén szar. Ez egy elektromos terem, nem porszívó. Könnyebb a kefék tisztítása, nem vitatkozom, de a haj is ugyanolyan módon, különösen az ecsettel. Meg kellett vásárolni egy másik világítótorony-koordinátort, kettő a készletben nem volt elég. Szóval megvettem a legdrágább robotot, és további alkatrészeket is kell vásárolnom. A robot nagyon zajos, lehetetlen mosni a porgyűjtőt vízzel, nagyon ostobán vezet, mindenütt dudorodik, nem gyűjtött helyeket hagy. Ha normál robotra van szüksége, akkor jobban válassza ki a beépített szobatérképező rendszert.
Amikor az irobot egy ilyen térképet szobatérképpel készít, akkor pozitív véleményt írhatok, szégyenletesen, 2014-ben az udvar éve, minden ismert versenytárs már készít robotokat normál navigációval.
Az akkumulátor még mindig ugyanaz a nikkel-fémhidrid. Itt az ideje, hogy hosszú ideig Li-Iont tegyük. Valószínűleg megtakarítják az árat, de a végfelhasználó ára túl magas.
anonim, 2014-06-20 értékelés 2


 

méltóság

 • Szolgálat. Minőség. Design. Távirányító

hiányosságokat

 • Minden szög piszkos marad. Parketta tisztítása új kefékkel nem lehetséges. Az akadályok letiltásához húzza ki az elemeket.

megjegyzés
4 éve a lakásban megtisztították az iRobot 560-ot, néha úgy tűnt, hogy életben van, 5+ -ig tisztították, és úgy döntöttem, hogy veszek egy újat, és a régiet az országba vittem. Vettem 880-at - most nem tudom, mit tegyek vele ... 880-at indítottam a munkába, vizuálisan világos, hogy bokrokkal elhagyta a lakást. Elindítottam az 560-at, és kiszállt az egész lakásból, a por gyűjtésére szolgáló tartály egyharmadának kitöltésével. Szóval 10-szer voltam, gondolva, hogy talán 880 emlékszik a szobákra, HOGY! Az eredmény ugyanaz. Szégyen, hogy az Egyesült Államokban vásároltam meg egy cégboltban, és most nem adom vissza.
Veselko pavel, 2014-07-20 értékelés 1

 

A robot porszívó iRobot Roomba 880 videóinak áttekintése


tisztítási minőségvizsgálat


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák