értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A robot tisztító Karcher RC 3000 leírása

Robot porszívó Karcher RC 3000 - előnyök, hátrányok, jellemzők

A robot tisztító Karcher RC 3000 leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a robot
Jelzés, ha elakadt ott van
Jelzés, ha az akkumulátor alacsony ott van
A tisztítás időzítése ott van
Korlátozza a tisztítási időt ott van
A mozgás módjai az összes üzemmód száma: 4
Maximális menetsebesség 12 m / perc
A tisztítási módok helyi tisztítás (összes mód: 4)
Tisztítási idő 180-540 perc
akkumulátor NiMH, kapacitás 1700 mAh
Töltő telepítése automatikus
Az akkumulátor élettartama 60 perc
Töltési idő 20 perc
Hulladéktartály az adatbázisban 2 liter térfogat van
kijelző ott van, háttérvilágítású
takarítás száraz
Energiafogyasztás 600 W
Porgyűjtő ciklonszűrő, 0,20 liter kapacitással
Teljesítményvezérlő nincs
Jellemzők
Zajszint 54 dB
Funkciók és funkciók porzsák teljes mutatója
Porszívó méretek (WxDxH) 28x28x10,5 cm
Alapméret 25x50x23 cm
súly 2 kg
További információk alaptömeg 5,8 kg

A robot vákuum Karcher RC 3000 véleménye

méltóság

 • eltávolítja magát, könnyen kezelhető, megrázza a port a bázisra, aranyos :)

hiányosságokat

 • feltételes hiba: meg kell nézni, és módosítania kell a ház minden helyét, ahol elakadhat. Az első tisztítás során teljesen lehetséges.
 • Sajnos, ez nem tagadja meg a padló tisztításának szükségességét, vagy néha kézi porszívózást (szőnyeg).
 • A csendes mód valójában haszontalan (részletek alább)

megjegyzés
A szőnyeg felszíni port és törmeléket gyűjt. Soha nem cseréli ki a hatékony kézi porszívót. Ideális a tisztításhoz, de nem szünteti meg az általános szükségletet 2 hét / hónap / fél évenként (helyettesítse a szükségeset)
Ha nincs szőnyege, szőnyege nagy mennyiségben, akkor tökéletesen megbirkózik a padló tisztításával. Nem törődik vele - egy szőnyeg a folyosón, homokkal vagy egy morzsával az asztal alatt - mindent elszívják és átadják az alapnak. Az alap zajos, és a csendes alapállapot csökkentett teljesítmény. A porszívóban csendes üzemmód után a homok marad. Néhányszor nagyon kellemetlen volt bejutni: a porszívót éjjel csendes üzemmódra kapcsolták, reggel egy másik helyre költözött, és egy csomó homok kiömlött belőle!

A porszívó egyéb véleménye: http://irecommend.ru/content/karcher-rc-3000
Fedorova Alexandra, 2013-09-17 értékelés 5


 

méltóság

 • Hát, úgy tűnik, porszívózás ... 3 hónapig teljes zsákot szereztem ... Nos, heti 2-szer két alkalommal 2-4 órán át bekapcsolunk (nem több ...

hiányosságokat

 • Úgy tűnik számomra, hogy elég gyakran töltődik ... Ilyen 20 perc porzás, 15 perc töltés ... Az utasítások szerint az akkumulátor akár 1 órát is működhet .... nos, nem tudom ... nem nézett egy órát. ..

megjegyzés
Általában nem sajnálom ... de a nagymama egy régi lány a házban ... Tehát nem bírja őt, mert rendszeresen húzza a papucsát ... de hol? ...))))
imbt100, 2009-03-18 értékelés 4


 

méltóság

 • Általában elégedett az eszközzel, kivéve az árat. Az egyetlen robot olyan bázisállomással, amely nemcsak azt töltené, hanem megtisztítja. Ennek következtében maga a tabletta nagyon kompakt és jól halad, ahol a nagyobb testvérek elakadnak

hiányosságokat

 • A hiányosságok között: a virtuális falak hiánya, az időzítő, a papírzacskók és szűrők használata a bázisállomáshoz. A hatékony tisztítást úgy érjük el, hogy a bázisállomást egy bizonyos helyiségbe mozgatjuk.
 • A robot által használt algoritmus véletlenszerű séta a falról falra. A versenyzők már optimalizáltabb algoritmusokat fejlesztettek ki, többek között a helyszín feltérképezése és a legjobb útvonal kiválasztása alapján.

megjegyzés

Vlado1p, 2011-03-13 értékelés 5


 

méltóság

 • Automatikus szemétgyűjtés az alapnál, aranyos.

hiányosságokat

 • Ár. A turbo kefék hiánya, kaotikus mozgás (nem épít egy szobatérképet). Szegény tisztítás a sarkokban.

megjegyzés
Írok, ahogy van, semmi sem lehet ravasz, mivel nem vettem a porszívót (nem igazolom a költséges vásárlást), de a barátaim és a feleségemmel vettem. Hosszú ideig kerestük ezt a gadgetet, mint a kutyaházban (Jack Russel Terrier, a kf. Maszk) kemény gyapjúval, és ezt a shaitan-gépet lehetett használni.
Azonnal kezdje a mínuszokat. Az első a szoba térképének hiánya, így az elektronikus törzs pánikba kerül a szobában, és nem a törmelék jelenlétére összpontosít, hanem csak az akadályokra. Következésképpen egy ismeretlen valószínűségi elmélet szerint eltávolítja a szemetet. A második a turbo kefe hiánya, és ennek következtében a szemcsék. Különösen a szeméttároló a helyszín, ahol a padló átmenetei (az én esetemben parketta), amelyen a szőnyeg 1-1,5 cm vastag, és így a parkettából a szőnyegre nem kerülhet sor. a befúvott szívócsővel ellátott pofa felemelkedik a padlóról (képzelje el, hogy egy autóban vezet a felüljárón - ahol a fények ragyognak?), nem sokat. de ez elég ahhoz, hogy elhagyja a célt (szemetet). Mégis. Csak a bázisra fókuszál, ha ugyanabban a szobában található a modul. Jobb, ha porszívózva hagyja őket egyedül egy zárt szobában.
A minuszok közül talán minden. Vannak pluszok is, és valószínűleg több is van. A legfontosabb a por gyűjtése a bázison, ami nagyon fontos. Mivel a szívócsatorna szemét nem egy szobára tervezték (a mi esetünkben). Minden lehetséges. vagy inkább az általam létrehozott akadályok: egy darab köteg huzalok a számítógépből 5 darab mennyiségben, fidgetáltak, de szabadon mozgatták őket, természetesen nem szívva semmit közöttük)).
Kefe kutya kemény rövidszőrű, bár hosszú, de CAM. Kettőn kellett feltérképeznem egy speciális kefével a szőnyegen. Itt az opsos mindent megtett.
Tehát minden egyedi, minden apartman és burkolat esetében. Ajánlatos minden egyes porszívót kipróbálni a területén, különben semmi.
Most már tudom, mit kezdjünk, és mit akarok tovább. Sok szerencsét mindenkinek.
Tatevos Ewald, 2015-01-22 értékelés 3


 

méltóság

 • Építési minőség
 • bázis

hiányosságokat

 • zajos
 • Alacsony teljesítményű akkumulátor

megjegyzés
Ma a legjobb modell. A legalapvetőbb az, hogy van egy bázis, amelyen a szemét lerakja. ÓRÓ +, hogy a szemét dömpingje is átmegy a lyukon, ahonnan szopja. Ez jó, mert a tisztító kefét maga tisztítja. Hosszú lesz. De ha dolgozni akarsz, csak felejtsd el róla, és 5-9 órán belül mindent teljesen eltávolít. Igen, nem épít egy térképet a lakásról, de az alaphelyzetbe állítás és az újratöltés után tovább megy, ami nem analógokkal történik.
sintezenish, 2013-01-28 értékelés 5


 

méltóság

 • Méret, a hulladéklerakó alapja, a tisztítás minősége és a lakás tájolása

hiányosságokat

 • Ár. Nem lehet vékonyan szőnyegeket vákuumozni.

megjegyzés
A porszívó pár hétig jött hozzám egy tesztvezetéshez. Nem igazán hittem benne, figyelembe véve, hogy van egy teljes lakásunk, mindenhol egy csomó asztali láb, székek, fotelek és egyéb szemét, és helyenként egy csomó vezeték. 1-2 alkalom után azonban kellemesen meglepett.
1. Soha nem vesztette el az asztalok, székek, lábak közötti utat, többször sikerült megtalálni az egyetlen rendelkezésre álló rést a kanapé alá (ahol három halálesetre kell hajlítanod, a vákuumot kézzel kell).
2. Egy héttel azelőtt, hogy a lakást nem takarították, és ideje volt összegyűjteni a port a sarkokban. Eltávolított mindent! És meglehetősen vicces volt, hogy nem tudta vezetni magát - kifújta a hátsó fúvóka minden porját (véletlenül, talán talán nem?).
3. Nyugodtan halad át a vezetékek klaszterein, ha hirtelen nem távolították el őket.
4. Minden nap / minden nap használva a lakás meglehetősen tiszta állapotban van, és a szomszédos területeken lévő por fújása miatt az egész lakás tiszta marad.
Igen, ne tévesszen meg a por fújásakor. Elméletileg, állandó tisztítással: a) a porok nem halmozódnak fel a sarkokban, semmi sem fúj le b) ha van valami, aztán kiürül, akkor letelepedik a közelben, és győződjön meg róla, hogy porszívózik.

Igen, a porszívó nem helyettesíti a rendszeres tisztítást, de úgy érzi, mintha egy lakást porszívózna, és a padlót manuálisan lehet mosni havonta egyszer, nem pedig minden héten.

A hátrányok jelentéktelenek és nagyon viccesek, de az érdeklődőknek megadom őket:
1) Miközben vezetett, egyszer ellopta a felesége papucsát, és együtt utazott vele a lakás körül (ő mögé húzódott, és elhúzódott). Egy másik alkalommal elkaptam neki, hogy ellopja a telefont. Nem ült nagyon szorosan a hosszabbítóban, és nyugodtan elkapta a faroktól, és kihúzta. Ezek kicsik, mert minden apró dolgot előzetesen meg kell tisztítani =)
2) Helyre van szüksége a bázisra, ahol a porszívó visszatér, és az alap meglehetősen nagy.
3) A ikeevskom-on nagyon hajlékony szőnyeg a fürdőszobában (Ikea) csak meghal.

A legjelentősebb hátránya az ár. Mindegy, nagyon drága.
Sh Alex, 2014-12-17 értékelés 5

 

A robot porszívó Karcher RC 3000 videóinak áttekintése


öntisztító rendszer teszt


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák