értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Az LG VR6270LVM robot robot leírása

Robot porszívó LG VR6270LVM - előnyök, hátrányok, jellemzők

Az LG VR6270LVM robot robot leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a robot
időzítő ott van
A mozgás módjai cikk-cakk, az összes üzemmód száma: 4
A tisztítási módok helyi tisztítás
akkumulátor kapacitása 1900 mAh
Töltő telepítése automatikus
Az akkumulátor élettartama 100 perc
Töltési idő 180 perc
érzékelők optikai
Oldalsó kefe ott van
kijelző ott van
takarítás száraz
Szívóerő 13 W
Porgyűjtő ciklonszűrő, kapacitás 0,60 l
Teljesítményvezérlő nincs
Finom szűrő ott van
Jellemzők
Zajszint 60 dB
Porszívó méretek (WxDxH) 34x34x8,9 cm
súly 3 kg
További információk ultrahang és infravörös érzékelők; hangutasítások

Az LG VR6270LVM robot porszívóinak véleménye

méltóság

 • 1. Alacsony 89 mm
 • 2. Csendes
 • 3. Eltávolítja a rosszakat, különösen a sarkokat.
 • 4. Gyakornok.

hiányosságokat

 • 1. A vezetékek és függönyök a fő ellenségek, különösen a függönyök.
 • 2. Négyzet alakú - kemény ütések az akadályokon.

megjegyzés
A robotot a növekedésre választották. 10 cm-es szekrényem van, kísérletileg megállapítottam, hogy az iRobot 10,5 cm, a Karcher RC 3000 11 cm-es volt. Az iclebo felé hajoltam, de az interneten negatív vélemények, valamint a vállalati szolgáltatással szembeni kétértelműség meghaladta a lg-et.
A porszívó Moszkvából 2 hétig vezetett.
Lényegében kihasználva.
A négyzet alakú forma segít megtisztítani a sarkokat, de ugyanakkor a porszívó néha eléggé megfordul az akadályok elfordulásakor. A ragasztás nem tapad meg, mert fordított sebességváltóval van felszerelve.
Függöny tárcsák a bajuszon azonnal, és azonnal nyikorgó segítség.
Egy szekrény alatt 9,5 cm-es átjáróval félnek hívni)).
Egy hálószobás apartman 70 nm-es. megtisztítja valahol egy óra alatt. Vizuálisan nem hagy semmit.
Tanulmányozza, ha egy szekrény alatt vezetett, majd később magabiztosan csinálja.
Csendesen működik, be lehet kapcsolni a turbó üzemmódot, de nagyjából a napi üzemmódban a turbó üzemmód nem szükséges, és turbó üzemmódban a porszívó hangja már kényelmetlenséget okoz.
A bútorok elrendezésének megváltoztatásakor szinte azonnal orientálódik.
A porgyűjtő is elég egyszerűen tisztítható. Azok számára, akik a Thomas porszívó termékeivel edzettek, általában két tényező van.

Ui A porszívó belsejében egy USB bemenetet észleltek, nyilvánvalóan lehetőség van alternatív firmware-re is, akár egy wifi síp telepítéséig és a teljes otthoni hálózatba történő integrációig.

P.P.S. Az egyéves működés eredményei szerint jól működik. A szekrény alatt 9,5 cm.
A mindennapi használat során nincs szükség nedves tisztításra.
Kísérletileg kimutatták, hogy a robotok napi takarítása hatékonyabb, mint a lakás napi nedves tisztítása.
Nem változtattam meg a firmware-t - miért rontja el azt, ami így működik.
Javasoljuk, hogy a fő ecsetet hetente egyszer tisztítsa naponta.
Felvetem az értékelést.
Zykov Igor, 2014-04-20 értékelés 5


 

méltóság

 • 1. Nem rosszul eleget tesz a feladatoknak 2. Prost in service (a tartály tisztítása, a szűrő) 3. Külső megjelenés

hiányosságokat

 • 1. Ár 2. Működés közben a megjelenés gyorsan romlik 3. Problémák érzékelőkkel 4. Holt gyártó műszaki támogatása 5. Utazás akadályokon

megjegyzés
A lakásban csak laminált, ezért nem mondhatok semmit a szőnyegekről. Elég jól tisztítják, megszabadítja a szobákat a napi söprésből, és hetente egyszer vagy kétszer nedves marad. Most a kellemetlen: az elektro-seprű (számomra a helyesebb név) akadályokat lát, de a munka algoritmusa olyan, hogy amikor közeledik közeledik, jobbra vagy balra fordul. Ebben a pillanatban gyakran előfordul a fedélzeten. Ennek eredményeképpen a készülék karcolásokkal van borítva, ami nem jó, de ami a legfontosabb, ha világos színű bútorok, lábazatok, ajtók, edények vannak, ezeken a tárgyakon a sötét csíkok garantáltak. Nehéz leöblíteni, és hiába. Semmi okosabb, nem gondoltam arra, hogyan ragasztani az összes márkát, a porszívó szintjére, átlátható skótra.De ez még nem minden, körülbelül fél év múlva a munka megkezdődött az érzékelőkkel. Olvastam a véleményeket, és rájöttem, hogy ez a probléma nem csak az enyém. A porszívó öndiagnosztikai funkcióval rendelkezik, a távvezérlőtől indul. Szóval kezdtem észrevenni, hogy a készülék valahogy véletlenszerűen működik (az alapértelmezés egy cikkcakk program), a diagnosztika azt jelzi, hogy meg kell tisztítani az akadályérzékelő érzékelőket. Minden tisztítási manipulációm semmit nem adott. A technikai támogató szolgálat nem tud igazán segíteni (és végül is kifejezetten vállalati, de nem noname) a készüléket csak a szolgáltatás igénybevételére kínálja. A szolgálatban az eszköz egy hónap volt, amikor elvittem, majd egy hónappal később ismét megtörtént. Most a porszívó újra üzemel. Talán ezek a zavarok az agyban, végül is, a töltelék komoly, de ez nem jobb nekem. Vettem egy problémát, és még 20 darabért is!
Remélem, hogy a véleményem hasznos és segít a helyes döntés meghozatalában!
Svirin Andrew 2014-05-17 értékelés 3


 

méltóság

 • Kivitelezés. Sokkal kétszer nehezebb, mint a többieké (remélem, hogy normál anyagból készül, nem 2 mm-es műanyagból), és ugyanakkor nem magas. Az elülső kefék porolják a port. Csendes a hagyományos porszívóhoz képest. Tisztítja az egész területet, a szögeket és a crannies-t. Nos, emlékszik a szobára, amelyet kamerák és mindenféle érzékelő irányít. Ritkán kopog. Vannak tartalék kefék, alulról ragasztható.

hiányosságokat

 • Zavarodott a vezetékekben (de ez minden, ahogy én értem).

megjegyzés
Vettem egy feleséget, nagyon elégedett. Először nézett tisztításként. Nem hagytam ki semmit, híresen visszatértek a zigzagok nélkül a konyhából az alapba az L-alakú folyosón és a szobán keresztül, és parkoltam először.
A tisztítás minősége meglehetősen sok port és gyapotot szerez. Van egy hosszú hajú macskánk, és ajánlatos minden nap vákuumot készíteni, és a füge gyermekeit. Természetesen nem fog megszabadulni az általános takarításról, hanem minden nap. Meg akartam venni az utolsó iRobotot, elolvastam ezeket a világítótornyokat, és meggondoltam, remélem, nem hiába.
Rou Alex, 2013-09-28 értékelés 5


 

méltóság

 • - A geeks érdekes megszerzés lesz, mert A fedélzeten az ARMv6 architektúra teljes körű Linux 2.6.33-as verziója. A forráskód alapján (amely az LG webhelytől szabadon terjeszthető) létezik szoftver a WiFi és az SSH démonok támogatására, ami ennek következtében hatalmas lehetőséget biztosít a vörös szemeknek.
 • - Minden alkalommal a teljes tartály tisztítása után.
 • - Csendes.
 • - Nagyszámú érzékelő a versenytársakhoz képest.
 • - Töltés hiányában keres egy bázist, díjat, majd folytatja a tisztítást.
 • - Új macskajáték =)

hiányosságokat

 • Koreai feliratok szerint a gombok koreai feliratai voltak. A hangfájlok koreaiak is voltak, de ez rögzíthető.
 • A fal mentén, ahol a bázis található, nem láttam pontot, és egy méterrel húzta, amíg a hálózati vezeték feszes.

megjegyzés
Az orosz nyelvű hangszoftverre vonatkozó utasítások itt: http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=47:11585:129#129
anonim, 2013-11-27 értékelés 5


 

méltóság

 • Kiváló összeszerelés, nem zajos, a legfontosabb dolog tisztítja, és azokon a helyeken, ahol egy álló porszívó nem tud megbirkózni (például: az ágy alatt lévő akurat-meghajtóknál, a rendszeres porszívó problémamentes volt ott tisztítani). Könnyen tisztítható.

hiányosságokat

 • Néha elkezd tompítani, egy sarokba fog hívni, ahol a szék és egy pár percig megpróbál kilépni belőle. A gyermekszobában nincsenek magas gumi szőnyegek a padlón, néha tökéletesen megtisztul, elakad a sarokba (az alján ül), és ennek megfelelően jelentést tesz, hogy segítségre van szükség.

megjegyzés
Meg kell értenünk, hogy ez szükséges hasznos dolog a mindennapi életben, egy igazi porgyűjtő, de nem több, azaz nagy törmelék, folyadék stb. nem fog eltávolítani, az indításkor minden szobában meg kell emelni a padlón fekvő összes dolgot, különösen a töltő és egyéb vezetékekkel. 3-4 héten keresztül bekapcsolom. Nagyszerű partner a jelenlegi Thomas BLACK OCEAN porszívóhoz. LG gyűjtött port, Thomas mindent megmosott.
Karasev Mihail, 2013-09-17 értékelés 5


 

méltóság

 • Jó tisztítás, nagyon okos és független. Valódi előnyökkel jár, nem csak egy szép játék. Csendes. A négyzet alakú kialakításnak köszönhetően meg lehet tisztítani a sarkokat. Porgyűjtő a tetején. Az önfrissítő szoftver lehetősége.

hiányosságokat

 • 1. Drága.
 • 2. Érdemes lehet a tisztítóhely korlátozóját a készletben elhelyezni.
 • 3. A távvezérlőt a rádiócsatornán lehet elvégezni, hogy megszabaduljon a porszívóhoz való továbbítás szükségességétől.
 • 4. A szemétkosár szubjektíven tátongónak tűnt.
 • 5. Az alap egy kicsit jobban ellenáll a nyírásnak.
 •  
 • Az első bekezdés kivételével ezeket a hiányosságokat jelentéktelennek tartom.
 •  
 • Szeretném a tisztítási módot a Helyem egy memóriával, és nem egyszeri, mint most. Hogy lehetett egy webhelyet egyszer megadni, és a gombot megnyomni. Most ez a mód gyakorlatilag haszontalan számomra.

megjegyzés
Olvassa el a készülékkel kapcsolatos pozitív véleményeket, de még mindig nem várta el, hogy olyan jó. 5 éves lánya azt mondta, hogy kutyát akar neki szúrni.
Karasiknak hívták.
dddd Barsuk, 2013-12-13 értékelés 5

 

Videó felülvizsgálat robot porszívó LG VR6270LVM


a munkában


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák