értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A robot porszívó Robo-sos LR-450 leírása

Robot porszívó Robo-sos LR-450 - előnyök, hátrányok, jellemzők

A robot porszívó Robo-sos LR-450 leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a robot
Programozás a hét napján ott van
A mozgás módjai zigzag a falak mentén
Tisztítási terület korlátozó virtuális fal
A tisztítási módok helyi tisztítás (összes mód: 5)
akkumulátor Li-ion, kapacitás 2200 mA * h
Töltő telepítése automatikus
Az akkumulátor élettartama 120 perc
Töltési idő 300 perc
érzékelők optikai
Oldalsó kefe ott van
kijelző ott van, háttérvilágítású
Távirányító ott van
takarítás száraz / nedves
Energiafogyasztás 25 W
Porgyűjtő ciklonszűrő, kapacitás 0,80 l
Teljesítményvezérlő nincs
Finom szűrő ott van
Jellemzők
Zajszint 45 dB
Funkciók és funkciók UV fertőtlenítő lámpa
Porszívó méretek (WxDxH) 36x36x9,2 cm
súly 3,34 kg
További információk a szívóteljesítmény automatikus beállítása
Csövek és fúvókák
További tippek kettős fő kefe; nedves tisztító modul

A robot porszívó Robo-sos LR-450 véleménye

méltóság

  • Nem zajos. Jó tisztítás.

hiányosságokat

  • Gyenge akkumulátor. Magas ár

megjegyzés
2013 végén a feleségemet ajándékba vettem. Hosszú időt vártam, hogy küldhessek Kazanból. A küldő vállalathoz intézett több hívást követően végül vártam egy választ, hogy az árut küldték. A Kemerovóban két héten belül érkezett. Még nem tudod elképzelni a feleségem örömét, amikor látta ezt a MIRACLE-t. Meglepetésemre az akkumulátor szinte teljesen feltöltődött. Az utasítások elolvasása nélkül azonnal be van kapcsolva. A konzolon lévő feliratok egyértelműek voltak. Kellemesen meglepett a porszívó alacsony zajszintje, valamint azt, hogy mennyi HE-t talált a padlón, fél óra múlva az akkumulátor leült. A bázis ugyanabban a szobában volt. A porszívó maga találta meg és felemelkedett a töltésre. A többi szoba nem található. Igen, ez nem kritikus. A bajok közé tartozik a por tálcájának kinyitásához és a gyenge akkumulátorhoz való gomb enyhe elakadása. Teljes töltéssel 35-40 percet vesz igénybe, és a sebessége egy kicsit. Általában elégedettek voltak az akvizícióval. És az árról - ez minden értelmetlen. Végül is megvették egy szeretett asszonynak, de neki nem sajnálom a pénzt.
Dubinin Eugene, 2014-06-04 értékelés 4


 

megjegyzés
A porszívózás nagyon elégedett. A lakás tisztításához 67 nm-es, az akkumulátor töltöttsége elegendő az egész lakás tisztításához. Hát legyőzi az akadályokat (a konyha és a nappali között van egy kis küszöb). Nem zajos, a rokonok porszívót tartalmaznak egy másik cégtől, sok zajt okoz. A fő feladatért, amelyre megszerzett (a takaró tisztítása a kutyának a világos padlón) 5-ös!
Shitova Anna 2014-05-05 értékelés 5


 

méltóság

  • Csendes. A hét minden napján sok minden funkció van, távoli, fal, programozás.

hiányosságokat

  • Az asztalok, székek lábaiban zavarodik. Többször is ugyanazt a lábat tudhatja körül. Ha lehetséges, az ilyen elemeket el kell távolítani.

megjegyzés
Egy kisgyermek békésen alszik a szobában a takarítás során. A hang nem bosszantó. Számomra fontos volt.
Érintésre - a minőség nem rossz. Azt hiszem, ha nincs házasság, a porszívó elég tisztességes.
anonim, 2014-04-26 értékelés 4


 

méltóság

  • kellemes, nem éles zaj

hiányosságokat

  • kétszer megváltozott !! Az első betört egy nap. Második munka 10 nap után

megjegyzés
Minden rossz, ne vegye!
Egy munkanap elteltével az oldalsó kefék nem forogtak (+ az UV lámpák nem ragyogtak, hirtelen összeomlottak a falakba. Néhány érzékelő valószínűleg még nem működött), a robot képviselőit az online áruház képviselői váltották fel (Moszkvában nincs technikai támogatás! A jótállási kártya hívásakor az Iszevszk-i szolgáltató központhoz csatlakozik. A második modell is eltörte !! 10 nap után leálltam az automatikus üzemmódban! A teljes feltöltést követően a porszívót körülbelül három percig ártalmatlanították, majd a távvezérlővel követtem, mint egy rádiós játékkal rendelkező gyermek.Míg egyetértettem az online áruház cseréjével, KIZÁRÓLAG 4 napig dolgozott a konzolról - jobbról balra, majd eltávolították, ha a konzol felszabadult, a tisztítás leállt (valami mechanikával, a hang más volt).
4 nap múlva megtisztítottam ezt a robotot, megtisztítottam, ELLENŐRIZNI, hogy nem működik (hirtelen néhány szenzor szennyezett), és egy online áruház képviselőjével találkoztam (szükséges volt, hogy hazaérjenek és láthassák, hogy nem működik!)
A Pandu-ra kereskedtem a Robosos-szal (egyébként kiderült, hogy finomabb a bútorokra, még egy helyesebb logika, hogy megkerülje a helyiséget, központi kefék nélkül - nem kellett tisztítani, csak szívkefék nélkül szar, a törmelék könnyen eltávolítható anélkül, hogy szétszóródna a porszívó körül, mint pl. - jobb a szőnyegen, és rövidebb, és soha nem ragadt meg a két helyen, ahol a robot elakadt, bár hangja csúnya és hangosabb, de az előnyök miatt szenvednie kell, általában a Panda ugyanazon az áron jobbnak bizonyult.
Továbbá, a leginkább kellemetlen, az online áruház képviselője nem tudta átadni ezt a hibás Robót sem csere, sem házasságként, mert ez a robosos először karcolta meg az elülső panelt magának, amikor felmászott, ahol nem illeszkedik, és másodszor, STARTED mintha olyan fehér és bolyhos lenne, és a távvezérlővel nem kell utána mennie! Ez minden bizonnyal hibás, de nem lehet bizonyítani, de nem akarom visszaadni!
Polyakova Love, 2014-10-16 értékelés 1


 

méltóság

  • Ár, tisztaság, tisztítás, napi takarítási mód beállítása, alacsony

hiányosságokat

  • Nem található

megjegyzés
Robo-sos LR-450-et használok több mint hat hónapig. A vásárlás elégedett volt. A következő paraméterek szerint választottam ki egy robot porszívót: 1. Olcsó, 2. legkevésbé zajos (mivel kisgyerekem van), 3. Tisztítási mód a 4. napig. Alacsony (alacsony ágy alatt)
Ulyanova Irina, 2014-06-04 értékelés 5


 

méltóság

  • Húzza ki az összes port a padlólapok alatt.

hiányosságokat

  • Néha megragad a lábazat.

megjegyzés
Decemberben vettem egy porszívót, amit hetente négyszer megtisztítottam, és elfelejtettem, milyen por van a lábam alatt. Az apartman nagy, és korábban sok időt vett igénybe a feleségem tisztítására, most ez a probléma önmagában megoldódott. Természetesen szeretném mosni ... Azt hiszem, hamarosan mosni fogok.
Brovkin Nick, 2014-06-10 értékelés 5

 

A robot porszívó Robo-sos LR-450 videóinak áttekintése


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák