értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Telefonleírás Lexand Mini LPH3

Telefon Lexand Mini LPH3 - előnyök, hátrányok, jellemzők

Telefonleírás Lexand Mini LPH3

Műszaki adatok

Általános jellemzők
típus telefon
Karosszéria típusa klasszikus
Test anyag fém
vezetés navigációs gomb
A SIM-kártyák száma 2
Több SIM-kártya működési módja váltakozó
súly 65 g
Méretek (WxHxT) 35x92,5x13,5 mm
kijelző
Képernyő típusa szín
átlós 1,44 hüvelyk.
Képméret 176x144
A pixel / hüvelyk (PPI) száma 158
hívások
Dallam típus polifónikus, MP3 dallamok
Rezgő riasztás ott van
Multimédiás funkciók
fényképezőgép 0,30 ppm
Videofelvétel ott van
hang- MP3, FM rádió
Hangrögzítő ott van
játék ott van
link
standard GSM 900/1800
Internet-hozzáférés nincs
interfészek Bluetooth 2.1
Memória és processzor
Memóriakártya-nyílás van, akár 32 GB
élelmiszer
Akkumulátor típusa Li-polimer
Az akkumulátor kapacitása 400 mAh
Beszélgetési idő 4 óra
Várakozási idő 100 óra
További információk
Teljes készlet telefon, hálózati memória, gyorsindítási útmutató, jótállási kártya

Vélemények a telefonról Lexand Mini LPH3

megjegyzés
Nagyszerű telefon, megvettem magam a munkához. Számomra a legfontosabb dolog az volt, hogy két SIM-kártyán volt, nincs szükség további telefonra a második SIM-kártyához. Az akkumulátor négy napig tart, figyelembe véve, hogy folyamatosan telefonálok és sokat beszélek. Kompakt, nem sok helyet foglal, kényelmes a nadrág zsebében. Háttérvilágítású billentyűzet, kényelmes a sötétben. A nagy képernyőn, akinek rossz látása van, pontosan erre van szüksége. Számológép, folyamatos használat. Az FM-rádió és az MP3-lejátszó hallgathatja szabadidejében. A telefon könnyen használható, idősek számára alkalmas, jó ajándék a szülőknek. Nagyon elégedett a vásárlással.
Shelkov Evgeny, 2015-03-29 értékelés 5


 

méltóság

  • A telefon stílusos és szigorú kialakítása, sok hasznos és szükséges funkciója számomra, két SIM kártya egyszerre történő támogatása, nagy billentyűzet gombok, megfizethető ár.

hiányosságokat

  • Nincs.

megjegyzés
A mobiltelefon kiválasztásánál az előnyei: egyszerű és szigorú esetkialakítás, multifunkciós funkció - mindent, amire szüksége van a telefonban: naptár, számológép, bluetooth, rádió, videofelvétel, hangrögzítő, stb. Számomra is fontos volt, hogy a telefon két SIM-kártyát támogasson, és már nem kell két mobiltelefonot hordoznia. Egyben, nagyon kényelmes. A nagy gombok kényelmesek az üzenetek és a rossz látással rendelkező emberek gyors gépeléséhez, és egy ilyen funkciójú telefon ára csodálatos.
Selivanova Anna 2015-03-19 értékelés 5


 

méltóság

  • A telefon, a számológép, az ébresztőóra, a bluetooth, a naptár, az óra, a hangrögzítő, a rádió, a fénykép, a videofelvétel készítéséhez minden szükséges. Egyszerű használat, szép design, szín, fényes kijelző, fém test. És a legalapvetőbb: két SIM-kártya jelenléte.

hiányosságokat

  • Nem találtak hiányosságokat.

megjegyzés
Telefon nagy gombokkal, kényelmes gyermekek és idősek számára. Nagyon könnyű megérteni, egyszerű, de okos. Minden szükséges program benne van, tanulmányozáshoz, munkához, pihenéshez. Ha nincs mit tennie, játszhatsz egy szórakoztató játékot a telefonodon. Két SIM-kártya még több előnyt biztosít, és pénzt takarít meg egy másik telefonon.
Katretsk Oksana, 2015-03-26 értékelés 5


 

méltóság

  • Multifunkcionális minimalizmus, semmi fölösleges és egyidejűleg a mobil kommunikáció teljes funkcionalitása, amely lehetővé teszi a fényképezőgép, a rádió és a szokásos mobiltelefonok ismerős tulajdonságainak használatát egy extrém fém tokban.

hiányosságokat

  • Nincs.

megjegyzés
Ez a telefon csak egy felfedezés számomra, a tápegység 4-5 naponta kerül felszámításra, több mint elég, a kapcsolat stabilitása a korábban használthoz képest nagyságrenddel magasabb, határozott plusz - két sim, egy fém tok - egy extra megbízhatóság üzleti és pihenési célokra - zene, rádió, színes kijelző, háttérvilágítású gombok, nagyon kellemes és kényelmes használat.
vng74, 2015-03-24 értékelés 5


 

méltóság

  • tervezés, ár, 2 slot a SIM kártyákhoz

megjegyzés
Egy munkát kizárólag munkához vettem. Mi vonzott engem: 1) Tervezés. Szép és kényelmes ül a női fogantyúban. És tegye a fényt! 2) Akkumulátor. Először kicsinek tűnt, de valójában nem. 3) 2 hely a SIM kártyákhoz. Két vállalati simom van. 4) Fekete lista. Igen, igen, hol nélkülük! 5) Képes videó- ​​és fájlkezelő készítése. Szükséges a munkához is. 6) És majdnem elfelejtettem - egy kényelmes billentyűzet! Mégis elfáradt az érzékelő. A működés 2 hónap, nincs panasz. Munkahelyi telefonként mindenképpen ajánlom!
Karchevskaya Svetlana, 2015-03-24 értékelés 5


 

méltóság

  • Olcsó és megbízható telefon, tiszta és éles munka.

megjegyzés
A munkához csak egy olcsó és praktikus gomb telefont választottam. A második hónapot használtam, soha nem sikerült: két SIM-kártya (dolgozó és személyes), egy kényelmes nagy billentyűzet az újszerű érzékelő helyett, így megérintheti a válasz gombját egy hívás előtt, mielőtt még kihúzza a telefont a zsebéből, és nem érzi a kis súlyát a farmer zsebében. Hányszor hagytam le - legalábbis működik! A hangszóró hangos és tiszta, az antenna kifogástalanul elkap. Örülök, nagyszerű munkahely a mindennapi munkához.
Kulakov Jaroslav 2015-03-29 értékelés 5

 

Videó felülvizsgálati telefon Lexand Mini LPH3


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák