értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Nokia 215 telefonleírás

Nokia 215 telefon - előnyök, hátrányok, jellemzők

Nokia 215 telefonleírás

Műszaki adatok

Általános jellemzők
típus telefon
Karosszéria típusa klasszikus
Test anyag műanyag
vezetés navigációs gomb
SIM-kártya típusa rendes
A SIM-kártyák száma 1
súly 78 g
Méretek (WxHxT) 50x116x12,9 mm
kijelző
Képernyő típusa szín, 262,14 ezer szín
átlós 2,4 hüvelyk
Képméret 320x240
A pixel / hüvelyk (PPI) száma 167
hívások
Dallam típus polifónikus, MP3 dallamok
Rezgő riasztás ott van
Multimédiás funkciók
fényképezőgép 0,30 ppm
Kamera funkciók digitális zoom 2xn
Videofelvétel ott van
Max. videófelbontás 320x240
Max. videó képsebesség 15 képkocka / s
Videó lejátszása H.263, H.264 / AVC, MPEG-4, M-JPEG
hang- MP3, AAC, WAV, FM rádió
Hangrögzítő ott van
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm
link
standard GSM 900/1800
Internet-hozzáférés GPRS
interfészek Bluetooth 3.0, USB
Memória és processzor
Beépített memória 8 MB
Memóriakártya-nyílás van, akár 32 GB
üzenetek
MMS ott van
élelmiszer
Az akkumulátor kapacitása 1100 mAh
akkumulátor elmozdítható
Beszélgetési idő 20 óra
Várakozási idő 696 óra
Ideje zenét hallgatni 50 óra
Egyéb funkciók
Kihangosító (beépített hangszóró) ott van
Jegyzetfüzet és szervező
Jegyzetfüzet a készüléken 1000 szám
szervező ébresztőóra, számológép, feladatütemező
További információk
Teljes készlet telefon, akkumulátor, töltő
Bejelentés dátuma 2015-01-05

Nokia 215 telefonbeszámolók

méltóság

 • 1. A formatervezés normális, hülye korcsolyázás nélkül, minden optimális.
 • 2. A gombok kevésbé kényelmesek.
 • 3. A telefon keze jó.
 • 4. A kommunikációs mikrofon jó.
 • 5. Általában elfogadható az ergonómia. A menedzsment elérhető.
 • 6. A riasztás érdekében saját dallamot helyezhet el. Csoda erre a telefonra!
 • 7. Meglepő módon egy nagyon kényelmes rádió, amely képes rádióállomásokat tárolni!
 • 8. Akkumulátor (1100) képes és szabványos (könnyen megtalálható, sok más modell kompatibilis).
 • 9. Két SIM-kártya kényelmes, bár ez még nem egy plusz, hiszen sok ilyen szint és olcsóbb telefon két SIM-kártya nyílással rendelkezik.

hiányosságokat

 • 1. Szegény hangszóró minőség, mind a hangszóró, mind a hangszóró a beszélgetéshez. Amikor felhívja, a beszélgetőpartner nem hallhatóan hallható, az utcán és a zajos helyeken semmi sem hallható. A hangminőség szörnyű, mono és egy hordóban, vagy egy WC-csészében. Az első ok, amiért nem!
 • 2. A normál kapcsolati lista lehetetlensége (a név karaktereinek száma nagyon korlátozott, a hely csak egy név!). A második ok, hogy ne vegyünk!
 • 3. A kapcsolattartó csoportok listáinak létrehozásának lehetetlensége, és lehetetlen, hogy dallamot állítsanak számukra.
 • 4. Az előzőből következik, hogy a dallamot minden hívásra választjuk (ráadásul, amint azt korábban mondtuk - szörnyű hang)!
 • 5. Úgy tűnik, hogy az eset gyenge, bár nem szétesik (minden jól illeszkedik, nem ropog), de a hátsó borítás finomsága és egyszerűsége félelmet okoz, hogy valaha is véletlenül megszakíthatja, de nem lesz semmi helyettesíteni! Az ilyen mobiltelefonon a zsákmány nem ül le, csak összezúzhatja!
 • 6. Minden műanyag, még a SIM-kártya tulajdonosai is (a jövőben leállhatnak, és Simka egyszerűen nem fog megtartani!), Meglehetősen költséges anyagi anyag (bár szép matt műanyag)!
 • 7. A kamera ugyanaz, mint nem, ahogy azt mondják - a legrosszabb nem történik meg, a legszörnyűbb, még tíz évvel ezelőtt valószínűleg nem volt ilyen rossz!
 • 8. Számológép (plusz, mínusz, osztás és szaporítás).
 • 9. A beépített dallamokkal nagyon szörnyű volt, olyan, mintha nem léteznének, több előadóművész és több előadóművész-dallam a múlt tetris korától.
 • 10. A Nokia teljes csalódottsága (Bill Gates nyilvánvalóan hozzáadott is), és általában a modern nyomógombos mobiltelefonoknál, egyre rosszabbak és rosszabbak (a legutóbbi ilyen vagy a következő évben kiadott telefon valószínűleg a legrosszabb minőségű lesz) a telefon valaha is megjelent, és ha ez jó, akkor nem lesz olcsóbb, mint 5-10 ezer, hiszen a hírességek számára tervezték!

megjegyzés
Vásárolt 2015 februárjában. Azonnal az ügy erőssége kétségeket támasztott, majd csalódást okozott a kapcsolatok listájának rendkívül korlátozott lehetőségeiben (a mínuszokban leírva).Miért érezték magukat annyira sajnálatosnak, hogy hány karaktert kaptak a kapcsolat!?!?!?!?!?! Melody minden hívásra! És már elfelejtettem, mi ez? !!! Aztán úgy döntött, hogy elkezdi hívni, és azonnal egy másik csalódás - csendes! Meg kell hallgatnod, amit a beszélgetőpartner elmond, és még a hang is olyan, mint egy hordóban! Nem kell beszélni arról a dinamikáról, amely a harang vagy a dallam hangját, mint egy hordóban és egyidejűleg néhány magas frekvenciával, alacsony frekvenciával! Súly szerint valamilyen gyanúsan könnyű telefon. Egy ilyen telefon megvásárlása másodpercre a perverzió és a masokizmus. A másikra jobban kereshet. Visszamegyek a boltba. Csalódott, a termelők ilyen jelentősége csalárdnak érzem magam. Nyilvánvaló, hogy egy normál nyomógomb nem olcsóbb, mint egy okostelefon, vagy egyszerűen nem található, nem termel. Tehát a nokia 215 hasznos lesz azok számára, akiknek nincs szükségük telefonra, de szeretnék hallgatni a rádiót (az egyetlen alkalmazás kényelmes és jól működik), de miért vásárol egy telefont ehhez?
Marx Karl 2015-02-20 értékelés 2


 

méltóság

 • Különálló, kényelmes gombok Jó hangszórók (ami a legfontosabb a tárcsázó számára) Nagy és fényes képernyő A töltés egy hétig tart.

hiányosságokat

 • A telefonkönyv nem érti meg a csoportokat, nem hívhat fel mindegyiket, a menü tele van olyan felesleges dolgokkal, amelyeket nem lehet törölni vagy még nem rendezni.

megjegyzés
A tárcsázó kiváló, nagyon kényelmes a kézben, az egyik lábon egy létrán, egy perforátorral, egy másik telefonnal. Azt tanácsolom.
Daladno Yuri, 2015-03-07 értékelés 4


 

méltóság

 • Nagy gomb telefon. Másik telefonként használom a munkához. Az előző felhasználó látszólag a házasságra esett, mert A hangszóró nagyon hangos, és a hallhatóság kiváló. Ez a telefonterv (nokia akár 2500r) az ötödik, és kiderült, hogy a legsikeresebb. A Nokia korlátozott számú karaktert tartalmaz a Nokia összes készüléke számára. A telefon párosítva van egy iPhone készülékkel, és kizárólag telefonként használható és SMS-t küld egy akkumulátorral egy hétig. Az ilyen paraméterek, mint az egyszerűség, a megbízhatóság, a munkavégzés időtartama, az elpusztíthatatlanság, a jó hallhatóság, a kiváló kijelző, és ebben az esetben is egy kellemes eset a visszatartás szempontjából, a legfontosabbak ebben a telefonban. A sípályán az iPhone körülbelül 40 perc múlva halt meg a hideg miatt, és legalábbis a külső zsebében is, így nehéz helyzetben csak remény van rá. Ennek eredményeképpen egy ilyen telefon megvásárlásával kiváló, megbízható, olcsó tárcsázót kapunk, amely segít a legnehezebb helyzetben, anélkül, hogy túl sok kóros lenne. Tehát bármilyen kataklizmus esetén pontosan az arzenálba hagynám, hogy teljesíthessem közvetlen feladataimat.

hiányosságokat

 • Nem tudják megcsavarozni a szöget.

megjegyzés

anonim, 2015-02-26 értékelés 5


 

méltóság

 • Képernyő, zseblámpa.

hiányosságokat

 • Gyenge akkumulátor (3303 töltés valamilyen oknál fogva hosszabb ideig tart), telefonkönyv, kis mennyiségű belső memória

megjegyzés
Sajnálom, hogy megvettem.
Arany Dmitrij, 2015-03-14 értékelés 3


 

méltóság

 • Akkumulátor, tervezés, funkcionalitás, ár, minőség.

hiányosságokat

 • Nincs Wi-Fi, ami itt nem szükséges.

megjegyzés
Kedves és kényelmes, a kétjegyű tárcsázó esetén a dolog, ha szükséges, kiemelheti a zseblámpát, hallgathatja a rádiót, átmásolhatja a fájlokat bluetooth-on keresztül, és mászhat egy zombi szociális hálózatba.
Ponomarev Maxim, 2015-03-06 értékelés 5

A Nokia 215 telefonos videofelvétel

 


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák