értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A TV leírása Sony KDL-24W605A

Sony KDL-24W605A TV - előnyök, hátrányok, jellemzők

A TV leírása Sony KDL-24W605A

Műszaki adatok

Főbb jellemzők
típus LCD TV
átlós 24 "(61 cm)
Képernyő formátum 16:9
engedély 1366x768
HD támogatás 720p HD
LED (LED) háttérvilágítás ott, Edge LED
Sztereó hang ott van
Frissítési gyakoriság 200 Hz
Intelligens TV (internet-hozzáférés) ott van
kép
Megtekintési szög 178°
Progresszív vizsgálat ott van
Fogadás jel
NICAM sztereó támogatás ott van
TV-szabványok támogatása PAL, SECAM, NTSC
DVB-T támogatás DVB-T MPEG4
DVB-T2 támogatás ott van
DVB-C támogatás DVB-C MPEG4
DVB-S támogatás ott van
DVB-S2 támogatás ott van
teletext ott van
Támogatott bemeneti formátumok 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
A számítógéphez való csatlakozáskor rendelkezésre álló engedélyek 640x480
800x600
1024x768
1280x1024
1360x768
1920x1080
hang
Hangteljesítmény 10 W (2x5 W)
Akusztikus rendszer két hangszóró
Térhangzás ott van
Dolby Digital dekóder ott van
multimédia
Támogatott formátumok MP3, WMA, MPEG4, Xvid, MKV, JPEG
interfészek
bemenetek AV, audio x2, komponens, SCART, RGB, HDMI x2, MHL, USB, Ethernet (RJ-45), Wi-Fi, Miracast
kimenetek optikai
Első / oldali csatlakozók HDMI
Wi-Fi támogatás ott van
Fejhallgató csatlakozó ott van
CI támogatás ott van
funkciók
Kép a képen ott van
Több képernyő ott van
24p True Cinema támogatás ott van
DLNA támogatás ott van
Videofelvétel usb meghajtót használ
Skype támogatás ott van
Alvó időzítő ott van
Gyermekvédelem ott van
emellett
szín fehér, fekete
A falra szerelhető ott van
Energiafogyasztás 56 W
Méretek állvánnyal (WxHxD) 545x360x144 mm
Súly állvánnyal 4,5 kg
Méretek állvány nélkül (WxHxD) 545x336x65 mm
Súly állvány nélkül 4 kg
További információk Motionflow XR 200 Hz; Wi-Fi Direct

Sony KDL-24W605A tv-vélemények

méltóság

 • Fontos számomra:
 • 1) Képminőség
 • 2) megtekintési szögek
 • 3) A beállítások és a menedzsment rugalmassága és kényelme
 • 4) Tervezés
 • 5) Funkcionalitás (konyha TV-hez)

hiányosságokat

 • Valószínűleg az alacsony frekvenciák hiánya a hangszórókban, talán a szaftosság, de mi lehetne még egy ilyen kompakt tokból és egy kis átlóból? .. Saját fali tartószerkezetem, de nem kell rá. Távoli tápegység a TV és az aljzat között, mint a laptopok, csak nagyobb (ismét nekem ez nem probléma).

megjegyzés
A vásárlás előtt több napot vizsgáltam, és összehasonlítottam az élő példányok képeinek minőségét az üzletekben. Végül megvásároltam a Sony-t, annak ellenére, hogy az alternatívák magasabbak voltak. Az akvizíció után csak pozitív benyomások. Nagyon tetszett a beállítás az első indítás után. Rendkívül tiszta, vizuális, kényelmes. Minden digitális és analóg földi csatorna azonnal megtalálható. Úgy érzi, mint egy minőségi hangoló. Mielőtt ezt a földfelszíni digitális csatornákat fogadná a konzolon. Ez a jel eltűnt, majd a négyzetek, a csatornaváltás lelassul. Nincs ilyen probléma ebben a TV-ben. Mint a távoli. Az analógról digitálisra, a bemenetek - a távvezérlő gombjain, és nem a menüen keresztül történő átkapcsolása kényelmes. A csatornák késedelem nélkül kapcsolnak. Az eredeti és kényelmes megoldás a háttérvilágítás logójának színével a működési módtól függően (például, ha az alvó időzítő be van kapcsolva). Nagy hangmód-készlet, hangszínszabályzó. A kép testre szabható az Ön igényei szerint. Mindent szó szerint szabályozunk, fényeket, árnyalatokat, szűrőket, természetes bőrszínt stb. Az Android-eszközzel rendelkező WiFi-nél a fényképek és videók azonnal és szükségtelen gesztusok nélkül kerülnek lejátszásra. A Philips 40PFL8505 készülékkel valahogy nehezen lehet dokkolni a telefont vagy a táblagépet (és nem figyelem a mintákat, ha van kapcsolat, és amikor nincs. Minden úgy tűnik, hogy ugyanaz, de működik, de nem működik, de ez egy másik opera). . A felesége is örül a Sonynak, és általában nem barátságos a felszereléssel. Röviden, kiváló TV a konyhához. Nagyon ajánlott. Néhány hónap múlva hozzáadom. Újraindultam, amikor megpróbáltam videókat nézni a YouTube-ról és a DLNA-n keresztül. A hálózatról leválasztva - nem segített. Általános gyári alaphelyzetbe állítottam a gyári beállításokat (újra kellett konfigurálnom és rendezni a csatornákat), most minden újra meghibásodás nélkül működik.
Jurij Sviridov, 2014-11-20 értékelés 5


 

méltóság

 • Jó képernyő, kiváló kép, látószögek, stílusos.

hiányosságokat

 • Nem szabványos szerelés a konzol alatt, akkor a kollektív gazdaságnak kell lennie, ha valamit többet szeretne, mint amennyit az tartalmazza.

megjegyzés
A konyha a dolog. Jó hangoló.
anonim, 2013-12-09 értékelés 5


 

méltóság

 • Kép, hang, tuner, funkcionalitás

hiányosságokat

 • zárójel

megjegyzés
A konyha TV-t vásárolt. A megjelenés kitűnő, jó hangzás műanyag buborékok nélkül. Képminőség - ezen a diagonálon nem volt versenyző a számlálón. Teljes körű intelligens, intelligens Wi-Fi. Probléma léphet fel harmadik fél zárójelek használatakor.
Vjatoszlav, 2014-02-08 értékelés 5


 

méltóság

 • Megtekintési szög, hang, tervezés, kényelmes távirányító

hiányosságokat

 • Külső tápegység, nem szabványos tartó.

megjegyzés
A konyhához vásárolt TV. Örülök a látószögnek, a kép jól látható a konyha bármely pontjáról. Nagyszerű hang. A műholdas TV kiváló. Az analóg csatornák szintén elég jóak. A Wi-Fi jól működik. Kényelmes menü. A TV-vel kiegészítve a falra rögzül, de nem állítható. Ha nem akarsz lógni a natív konzolodon, akkor tudd meg, hogy a standard zárójelek nem illeszkednek hozzá, akkor nehézkesnek kell lenned. Vastagabb a TV alján, a felső rész vékony. Jó kialakítás.
A konyha a dolog. Boldog vásárlás. Azt javaslom.
Ryzhova Anna 2014-03-11 értékelés 5


 

megjegyzés
Kiváló televízió, melynek funkciói tökéletesen megfelelnek, úgy gondolom, hogy az interneten a böngésző szörfözésére vonatkozó megjegyzések helytelenek, mivel az internetet meg kell nézni a számítógépen. A menü intuitív, a nyugdíjasok számára 2 percig tervezték, digitális és analóg csatornákhoz, a hálózathoz való vezetéshez vezetéken keresztül és egy útválasztón keresztül. Vezeték nélküli adás a televízió képernyőjén lévő tabletek és okostelefonok belső memóriájából (a YouTube problémamentesen sugározza, bekapcsolja a kampót, és a teljes filmet a képernyőn), de jobb HDMI-kábelen keresztül. Ha vezeték nélkül szeretné megtekinteni a laptopot, indítsa el a szabványos lejátszót, kattintson a videó sugárzásra (Otthoni hálózat típusa) és mindenre, a TV-re és mindent mutat.
Van egy dolog, de a Chromecast alkalmazás a króm számára nem lát TV-t, mert ez egy mínusz
A kép, a hang, a látószögek kiválóak, ajánlom vásárolni!

3 hetes használat után:
A TV az otthoni hálózaton lévő összes eszközt látja (egy másik merevlemezként látja) és a telefont, a laptopot, a számítógépet, a laptopot, és nem számít, hogy ezek hogyan kapcsolódnak vezetéknélkül vagy Wi-Fi-n keresztül.
A WI FI hálózaton lévő filmeket késedelem nélkül sugározzák, és semmi sem lelassult, a telefonon elindíthat filmeket a laptopján a telefonon, ezért elég kényelmes Streambels AirPlay / DLNA Player alkalmazás.
Sony készülékek, mint mindig a tetején
Leha5345, 2014-11-26 értékelés 4


 

méltóság

 • A Sony, a Samsung, LV között a paraméterek szerint választottam: szigorúan 24 hüvelyk, a Wi-Fi és az intelligens elérhetőség, az ár nem fontos, végül két SONY 24W605A-t vett két darabból, egyet a konyhába a másikba a hálószobába, két hónapig soha bántam. Először kételkedett a konzolban, de minden rendben volt, bár a natív hegyhez tartozó dőlésszög kicsi, de ilyen látószögekkel ez nem befolyásolja a kép észlelésének minőségét (ezért a Samsung, amely nagyon nagy fényt mutat, alulról nézve) Tehát a profikból, kiváló designból, teljes hangszórókból és ennek megfelelően kiváló hangzásból az analóg jelminőség nem volt jobban teljesítve (mielőtt LV 22 hüvelyk volt. A fogadás minősége 3 nagyságrenddel alacsonyabb, a Samsung 42 hüvelyk analóg minőségű a hallban) egy rossz jel is sokkal rosszabb) A panasz nélküli szám, amit egy monitor helyett egy hétig használtam, természetesen szeretnék több állásfoglalást erre a célra.
 •  
 • Digitális tartalom lejátszása Wi-Fi-n keresztül egy számítógépről és egy flash meghajtóról, olvassa el a formátumot egy bumm, nem lassítja le. A második televízióhoz egy márkás Skype-kamerát adtak hozzá, minden elakadt, csatlakoztatva volt, és szükségtelen manipulációk nélkül kezdett dolgozni.Az okostelefonon egy olyan programot is telepítettek, amely az interneten keresztül vezérelheti ezeket a televíziókat, most már irányíthatja, kikapcsolhatja a televíziókat a világ bármely részén, jól, vagy kikapcsolhatja a TV-t a telefonon egy másik szobában). csak irányítsa és kapcsolja ki a TV-t, kapcsolja be az interneten, nem fog működni. Nagyon tetszett a menü ergonómia, minden egyszerű és könnyen hozzáférhető, ugyanakkor a beállítások, a különböző szűrők, a zajcsökkentők stb.

hiányosságokat

 • A hiányosságok között nem is tudom, mit kell írni, valószínűleg csak egy külső tápegység, nem tetszik, ha túl sok dolog van a TV körül.

megjegyzés

Bryantsev Sergey, 2014-03-18 értékelés 5

 

Videó felülvizsgálata a TV Sony KDL-24W605A

német nyelv


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák